CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Manhattan

La La Land

Dagens citat
Jeanne: Honor is not in a name, but what you carry in your heart.
 
Farlige intriger

Nyt på CinemaZone.dk
Paris må vente
To midaldrende, den klassiske franskmand og fruen fra Californien, er i bil mellem Cannes-Paris. En halv-romantisk tur, der åbner den amerikanske frues øjne for, den franske, åh, så afslappede og beåndede kultur, langt fra de amerikansk lavpandede konventioner og evigt ringende mobiltelefoner.

Læs Biograf-anmeldelsen her

LEGO Ninjago filmen
Lego Ninjago filmen besidder ikke de to forrige films forunderlige og selvironiske distance til sit eget medie. Den lugter mere kommerciel, og føles som en film lavet af Lego, modsat de forrige film, hvor krøllede hjerner havde fået lov til at lave en film med Legoklodser. Den er dog stadig en morsom – selvom den er noget klodset fortalt.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Kærligheden flytter ind
Kvinden der gav os Når du mindst venter det, The Holiday og Det' indviklet har produceret en datter og denne film. Som er lavet af datteren, men ligner noget lavet af Nancy Meyers. Bare med lidt mere kant og lidt mere ujævn. Men Reese Witherspoon hjælper altid, og er man til både 'real estate-porn' og 'interiour-porn' er dette næsten lige så godt som mutters bedste.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: The Golde Circle er næsten mere vanvittig end sin forgænger. Plottet er desværre af samme skabelon, men tempoet er højt, lige som humøret, for actionbomben er et brag af en fest. Overgearet og ekstrem overdreven, med sporadiske følsomheder – og Elton John!

Læs Biograf-anmeldelsen her

Mother!
Mother er en nyfortolket klassiker af bibelske dimensioner, der vil blive obligatorisk pensum i religionsundervisning. Et storslået projekt om at modernisere Biblen til nutidens globale problemer set fra det vigtigste vi har – Jorden.

Læs Biograf-anmeldelsen her

American Assassin
American Assassin føles som en lang propagandakampagne lavet af det amerikanske militær for at hverve nye rekrutter til kampen mod ondskabens fiktive terrorakse.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Kingsman: The Golden Circle21/9
Kærligheden flytter ind21/9
LEGO Ninjago filmen21/9
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Smølferne: Den hemmelige landsby28/8

Debat lige nu
Baby Driver
Rødder
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
Chihiro og heksene
Loving
Love and Other Drugs
Hedwig and the Angry Inch
Skønheden og udyret

Quiz
Silence of the Lambs var oprindelig tænkt som Gene Hackmans instruktørdebut med Michelle Pfeiffer i rollen som Clarice Starling – hvem var det, der i stedet tog instruktørkasketten på?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Dette var den første Star Trek-film, der i USA fik en strengere censur end PG (Parental Guidance), hvilket svarer "ingen børn under 7 år".
 
Star Trek First Contact
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google