CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Blade Runner 2049

It Comes at Night

Dagens citat
Julian Noble: I'm as serious as an erection problem.
 
The Matador

Nyt på CinemaZone.dk
Glasslottet
Glasslottet har et par imponerende præstationer, ført an af Woody Harrelson som utilregnelig alkoholiker-far, men glasvæggene krakelerer i en familiefortælling om misbrug, der både vil være dystert realistisk og kvalmende tårepersende.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Justice League
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Transformers: The Last Knight
Michael Bay sprænger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fortælle historier. Det er en naturlov. Det gør sig derfor også stadig gældende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.

Læs DVD-anmeldelsen her


It Comes at Night
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.

Læs DVD-anmeldelsen her

Monsieur Verdoux
Mange var skuffede da filmen i 1947 havde premiere, for den manglede både den lille vagabond og de mange falden på halen gags. Til gengæld er der både spark til våbenindustrien, Wall Street-krisen i 30'erne, arbejdsløsheden og det småborgerlige hykleri.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Shining
The Shining er én af de mest intense og skræmmende film nogensinde, og det er en kæmpe fornøjelse at opleve Kubricks mesterværk på det store lærred. Men denne forlængede udgave løfter dog ikke det oprindelige mesterværk til et endnu højere niveau.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Justice League16/11
Glasslottet16/11
Monsieur Verdoux9/11
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Det hvide bånd
Exorcisten - Director's Cut
Sonny
Ringenes herre - Eventyret om ringen - Special Extended Edition
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
Jack Reacher
Mens vi lever
The Hours

Quiz
Hvilke to skuespillere spiller Matt Damon og Ben Afflecks to venner i Good Will Hunting?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Valget af hhv. Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon til rollerne som Johnny Cash og June Carter blev foretaget af musikikonerne selv.
Begge skuespillere gennemgik endvidere et halv års vokal- og instrumentaltræning, før de kunne udfylde rollerne – Phoenix og Witherspoon synger og spiller selv i filmen.
 
Walk the Line
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google