CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
La La Land

Arrival

Dagens citat
Frank McCloud: When your head says one thing and your whole life says another, your head always loses.
 
Uvejrsøen Key Largo

Nyt på CinemaZone.dk
Alien: Covenant
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Kong Arthur: Legenden om sværdet
Guy Ritchie springer på hovedet ned i bøtten med fantasy i den nyeste udgave af legenden om Kong Arthur. Der må han gerne blive lidt endnu, for på trods at historien kløjes lidt midtvejs, så er Kong Arthur: Legenden om sværdet et skamløst underholdende bud på en ny fantasy-franchise.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Witch
En familie plages af både indre og ydre dæmoner i 1600-tallets New England, i denne seværdige og ambitøse heksegyser, der tegner et stemningsfuldt portræt af det barske liv i naturen, men som er lidt for hul og lidt for uhyggeforladt til at brænde helt igennem.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Syng
Denne omgang X-Factor for dyr er ikke perfekt, men får i instruktør Garth Jennings hænder alligevel evnen til at forvandle biografsale til karaokebarer. Syng er en oprigtigt rørende musikalsk crowdpleaser.

Læs DVD-anmeldelsen her

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Galaksens vogtere er tilbage, og det er bestemt ikke kedeligt. Der er samme vidunderlige anarkistiske energi i dialogen, men plottet har det med at gå lidt i stå i denne Vol. 2, der følger Star-Lords dramatiske møde med hans sagnomspundne far.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Fits
En 11-årig pige prøver at finde en plads på det lokale dansehold, der angribes af mystiske anfald. The Fits er en original og helstøbt lille film, der måske nok snubler lidt undervejs, men redder sig i land med en imponerende hovedrollepræstation og drømmende stemning.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Alien: Covenant17/5
Kong Arthur: Legenden om sværdet11/5
The Witch4/5
Syng1/5
Arrival24/4
Rogue One: A Star Wars Story18/4

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Logan
Wasabi
Arrival
Christopher Walken
Kaywan Mohsen
Niceland
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Band of Brothers
The Place Beyond the Pines

Quiz
Efter hans død dukkede der ikke mindre end 12 efterlignere op i Hong Kong-film – heriblandt Bruce Rhe, Bruce Leong, Bruce Le, Conan Lee, Dragon Lee, Rocky Lee, Bronson Lee, Tarzen Lee og Bluce Ree. Men hvad var legendens navn?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Det er anden gang John McTiernan laver en re-make af en Norman Jewison-film. Den første var i 1999 med The Thomas Crown Affair.
 
Rollerball
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google