CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Baby Driver

Dagens citat
Allie: I've known all kinds of different people, hung out with them, lived with them, watched them act out things in their own little ways. And to me... to me those people are like a series of rooms. Just like all the places where I’ve spent time.
 
Permanent Vacation

Nyt på CinemaZone.dk
Downsizing
Skal menneskeheden trosse naturen for at rede naturen for at bevare menneskeheden? Det er spørgsmålet Alexander Payne stiller i sin nyeste film Downsizing. Men desværre er Paynes ellers vanlige bittersøde charme voldsom skrumpet og opleves kun i brudstykker i en rodet og ufokusseret historie.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Wonderstruck
Wonderstruck er visuelt vellykket og byder på en overbevisende genskabelse af 1970’ernes New York. Todd Haynes’ nyeste film formår dog ikke rigtigt at engagere med sin pudseløjerligt tidsrejsende og lige lovligt sløve fortælling. Lidt mere ‘wonder’ havde ikke været af vejen.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sløve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen hånd. Mildreds ideer er højst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi følger hende fascineret fra start til slut.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Wonder
Man kan have et godt liv og være både sjov og klog selv om man har et deformt ansigt og gemmer sig bag en Star Wars-hjelm. Med 9-årige Auggie skal nu til at starte i skolen. Wonder er en fin lille film om at finde vej ind bag facaden og finde, hvad vi alle har til fælles.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Greatest Showman
Et overflødighedshorn af artister, farver, bevægelse – og alt, alt for meget – med det formål at imponere og gøre selv den umættelig mæt. En musical om showmanden P.T. Barnum, der ikke lagde skjul på, at alt hvad han solgte var fake.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Wonder Wheel
Forlystelsesparken Coney Island, New Yorks kombination af Bakken og Bellevues ”Fluepapir” i begyndelsen af 50erne. Woody Allen skønne farverige tecnicolor billeder er fyldt med nostalgi a la mesterværket Radio Days, tilsat en rytmisk jazzhummen fra Mills Brothers – men filmen hører alligevel til hans svageste.


Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Downsizing18/1
Wonderstruck18/1
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri11/1
American Made22/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Sammys Store Eventyr 2
Pixels
The Revenant
En frygtelig kvinde
Steve Jobs
Peggy Guggenheim: Art Addict
TV-serie: Empire – sæson 1
TV-serie: Modern Family – sæson 6
The Last Witch Hunter

Quiz
Hvilket filmpar er der størst alderforskel på?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Dette er Nicole Holofceners tredje spillefilm – og tredje gang hun bruger Catherine Keener i en af hovedrollerne.
 
Friends with Money
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google