CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Hereditary

Black Panther

Dagens citat
Spottswoode: Remember, there is no "I" in "Team America".
Intelligence: [pause] ... Yes there is.
 
Team America: World Police

Nyt på CinemaZone.dk
The Shape of Water
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.

Læs DVD-anmeldelsen her

Game Night
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.

Læs DVD-anmeldelsen her

Skyscraper
Dwayne Johnson er altid garant for lidt spas, og denne gang hygger han sig i endnu en middelmådig actionfilm, der både har fede elementer og ting der ingenlunde holder. Danske Roland Møller holder dog. Alle skurkene er fede, selvom samtlige biroller er underudviklet, ulig Klippens fysisk, der igen redder filmen. Næsten.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Molly's Game
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.

Læs DVD-anmeldelsen her

Ant-Man and the Wasp
Scott Langs Ant-Man har nu fået selskab af den dejlige Hope Van Dyne, der har trukket i Wasp-kostumet og sammen kæmper de både mod nye skurke og forsøger at rode bod på fortidens fejl. Igen er det birollerne er underholder, men actionscenerne er vanvittigt sjove og filmen byder både på bløde familieværdier og gakkede tosserier.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Black Panther
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.

Læs DVD-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
CPH DOX – 15-25 marts 2018
BOG: Filmens København
Oscar-vinderne 2017
Oscar-nomineringerne 2018
Justice League
De originale
Love, Simon
Venner for livet

Quiz
Hvem spiller Brendan Frasers forældre i Blast From the Past?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Kal Penn, der spiller Edward, havde en af hovedrollerne i komedien Harald og Kumar Go to White Castle (på dansk fik filmen den knap så sjove titel American High), hvilket forklarer referencen da The White Bitch udpeger sit hvide slot.
 
Epic Movie
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google