CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Blade Runner 2049

La La Land

Dagens citat
John Grogan [til Marley]: You've been on a leash too long.
 
Marley and Me

Nyt på CinemaZone.dk
Good Time
Good time er en hektisk og kaotisk tour-de-force gennem Queens, New York. De to brødre Connie og Nick (Robert Pattinson og filmskaberen Benny Safdie selv) har planlagt et bankrøveri, det er bare ikke så nemt at få til at lykkes. De må flygte gennem gader og baggårde i New York, men får uventet hjælp undervejs.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Snemanden
Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.

Læs DVD-anmeldelsen her


Alien: Covenant
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.

Læs DVD-anmeldelsen her

The Beguiled
Et sjældent helstøbt melodrama fra en lille isoleret luksus pigeskole i Virginia under USA's Borgerkrig. Rendyrket æstetik, der i al skønheden opsummerer pigesindenes længsel mod en ukendt kærlighed, fremprovokeret ved en fremmed mands tilstedeværelse – ganske vist såret og med stok.

Læs Biograf-anmeldelsen her

My Little Pony: Filmen
My Little Pony: Filmen besidder et overaskende fint og fantasifuldt univers, med en historie der galoperer derudaf. Den besidder ikke Legofilmenes dobbelttydighed, der henvender sig til både børn og voksne, men til gengæld er den ærlig over for sit publikum, og filmen vil gå lige i hjertet på piger i den bedste legealder.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Get Out26/9

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
John Schwartzman
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
NARUTO
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
TV-serie: Penny Dreadful - sæson 1
Ringenes herre - Kongen vender tilbage

Quiz
I hvilken film af Emir Kusturica spiller Johnny Depp en af hovedrollerne?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Kevin Smith havde oprindeligt tænkt sig at lade andre skuespillere spille 'Ben Affleck' og 'Matt Damon' i Good Will Hunting-spoofen - Affleck skulle allerede spille sin gamle rolle som Holden.
Vince Vaughn & Jon Favreau (der spillede makkerparret i Miramax-filmen Swingers) var Smiths første valg, derefter blev Shawn Wayans & Marlon Wayans overvejet, men Smith endte alligevel med at bruge Affleck & Damon.
 
Jay and Silent Bob Strike Back
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google