CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
La La Land

Sully

Dagens citat
Bludworth: There are no accidents, no coincidences, and no escapes.
 
Final Destination

Nyt på CinemaZone.dk
Oscar-vinderne 2017
La La Land vinder syv, hovsa kun 6 Oscars, Moonlight fĂĄr tre og Hacksaw Ridge gik fra Oscarshowet med 2 priser. Hvem sagde set den komme? Og sikke en slutning pĂĄ showet. Det 89. Oscarshow vil sent blive glemt i hvert fald....

Læs mere her

Fist Fight
Ice Cube som historielærer, der udfordrer sin kollega Charlie Day til slåskamp efter skoletid, lyder da sjovt gør det ikke? Desværrer fungerer hverken de eller stort set alt andet i denne flade komedie.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Operation Avalanche
Var månelandingen CIA-fake. Sådan lyder konspirationsteorien, og med Operation Avalanche får vi en intelligent illusionskomedie, der hele får os til at stille spørgsmål ved hvem der narrer hvem. Filmens styrke er ikke mindst den bevidst tillagte auteur stil, dens dokumentariske råhed – og humoren.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Gold
Det kunne have været en ny Wolf of Wall Street eller Nilens Juvel, men Gold lægger sig desværre lidt uinteresseret i midten med sin delvist sande historie om eventyrlysten minedrift i Indonesien og drømmen om den helt store gevinst. Selv ikke en all in-indsats fra Matthew McConaughey gør det rigtig interessant.

Læs Biograf-anmeldelsen her

La La Land
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der må tage til takke med tilfældige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret på klassiske musical elementer. Kort sagt noget så sjældent som: En drøm af en nutidig musical.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Kombinationen af Eva Green og Tim Burton er gylden for eventyrfilmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Filmen er ikke et nyt Burton-mesterværk, men den er bevis på, at instruktøren endnu ikke helt har mistet sin sans for filmmagi.

Læs DVD-anmeldelsen her

Senest anmeldt
La La Land23/2
Gold23/2
Operation Avalanche23/2
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children20/2
The Shallows17/2
Sully13/2

Debat lige nu
Miraklet pĂĄ Hudsonfloden
Sammys Store Eventyr 2
Me and Earl and the Dying Girl
While We're Young
Dybet [1989]
Napoleon Bonaparte
Rødder
Jan Priiskorn-Schmidt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn
Julieta

Quiz
Hvem har spillet med i både Sicilianeren, The Crow & Metro?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
I Paul Lynchs Prom Night fra 1980 (der primært kun deler navn med den McCormicks film) spilles hovedrollen af Jamie Lee Curtis, der i slutscenen i Carpenters Halloween gemmer sig i et klædeskab. I den nye Prom Night gemmer hovedpersonen Donna sig netop i et skab. Ringen sluttet?
 
Prom Night
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google