CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
BlacKkKlansman

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Dagens citat
Jack Ryan: I don't give a shit whether you did it or not and neither will anyone else but I will put such a strangle hold on your gun money that you'll be out in the street throwing rocks! I will fucking destroy you! I will make it my mission in life.
 
Patriot Games

Nyt på CinemaZone.dk
Bare Juliet
Nick Hornby har skrevet bogen bag løjerne omkring, Annie, Duncan og Tucker Crowe. Og det er en skøn blanding popkultur, charmerende figurer og en sød historie om at finde vej gennem et liv, man har lade ske i stedet for bevidst at vælge. Skarp og varm lille fortælling med fine skuespilpræstationer.

Læs Biograf-anmeldelsen her

BlacKkKlansman
Spike Lee er tilbage. I det tunge, vigtige men også vittige hjørne, for BlacKkKlansman er en barsk film, men den er samtidig bragende underholdende. Adam Driver og John David (søn af Denzel) Washington i front er også fortræffeligt selskab.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Predator
Shane Black er tilbage i Predator-universet. Denne gang bag kameraet, men det er stadig brutalt og rimeligt underholdende. Denne gang møder vores rummand en flok psykisk syge soldater, men de kan stadig noget, og det kan actionbomben også, selvom man nok skal være til Shane Black for virkelig at nyde den.

Læs Biograf-anmeldelsen her


The Seagull
The Seagull er desværre en overfladisk affære med en bunke irriterende krukker, der jamrer over deres ugengældte kærlighed. Det burde have været en relevant historie med disse egoistiske personer, men filmen mangler gift og smerte. Lidt for kedelig og blottet for sjæl, dog fint skuespil.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Peter Kanin
Peter Kanin sætter nye og upassende grænser for fræk opførsel i dette svært anstrengende dominansdrama, der skal forestille en sjov børnefilm. Slutningen er næsten underholdende men undervejs er der meget lidt af grine af. Kaninerne ser dog godt ud. Flot CGI-arbejde i det mindste.

Læs DVD-anmeldelsen her

Avengers: Infinity War
Den er storladen og sætter samtlige af vores elskede superhelte på højkant, men tredje omgang med Avengers-holdet + nye allierede føles som et skridt tilbage. Ja den underholder, men mest kun fordi vi elsker disse farverige figurer.

Læs DVD-anmeldelsen her

Senest anmeldt
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
The Predator13/9
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Last Orders
Dirty Dancing
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
Fra 2 til sex
No
No Strings Attached
Crowe ude - McGregor inde
Soderbergh redder Clooneys røv

Quiz
Hvilke to skuespilleres roller kunne i filmen Den perfekte storm ikke fordrage hinanden?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Det eneste kortspil, vi får i denne version af historien, er lige i starten, hvor soldaterne i Kuwait spiller kort i deres køretøj. I den originale film spillede kort en meget stor rolle.
 
The Manchurian Candidate
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google