CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Blade Runner 2049

Dagens citat
Sheriff Chappy Dent: Give me the meanest steak you've got - rare, and I mean rare. Just dehorn it, wipe its butt and send it in.
 
Happy Texas

Nyt på CinemaZone.dk
Tomb Raider
Så er Lara Croft tilbage. Denne gang med mere tøj på og uden penge. Yep, Lara er ikke helt blevet Lady Lara endnu. Hun er også langt mere sårbar og menneskelig, men det er overraskende en god ting. Sej er hun stadig og hun er en fornøjelse af opleve i filmens velsmurte actionscener.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Death Wish: En mand ser rødt
I Death Wish: En mand ser rødt er Bruce Willis på et blodigt hævntogt. Til dagligt er han kirurg, men da en kynisk røverbande dræber hans kone og lemlæster datteren, ser han ingen anden vej end tage loven i egen hånd. Filmen har et opskruet tempo, men savner troværdig dramaturgi.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 skærer sig ind i filmhistorien som en af de bedste fortsættelser nogensinde. Et sanserigt eksistentielt mesterværk. Den er et filmisk studie i, hvad det vil sige at være menneskelig. Spørgsmålene findes i filmen, men svarene findes i os selv. Det er det som skaber store film.

Læs DVD-anmeldelsen her


Red Sparrow
Red Sparrow er en drabelig langsommelig film. Med en ensidig fortælling om at russerne holder deres borgere i et bjørnegreb, hvor individets frie vilje er tilsidesat for at ofre sig for staten, er denne film gnaske enkelt kedeligt dårligt filmhåndværk.

Læs Biograf-anmeldelsen her

The Florida Project
Filmen er renset for en romantisering af fattigdommen – snarere et lyrisk puslespil, hvor både regnbuen og børnenes livsglæde er ægte nok, der får os til at tro og håbe på et bedre liv, midt i håbløsheden – selv blandt tabere i de faldefærdige moteller.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Game Night
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Tomb Raider15/3
Death Wish: En mand ser rødt8/3
Red Sparrow1/3
Blade Runner 20492/3
The Snowman16/2
Kingsman: The Golden Circle13/2

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Sammys Store Eventyr 2
Les Weldon
CPH DOX – 5-15 november 2015
Star Trek First Contact
Phoenix
The Big Short
Tordenskjold & Kold
Transformers: De faldnes hævn
Motley's Law

Quiz
Hvad handler Surf's Up om?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Brando og De Niro har tidligere spillet med den samme film, The Godfather II, men da de spillede den samme rolle havde de ingen scener sammen.
 
The Score
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google