CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i √łjeblikket
American Honey

X+Y

Dagens citat
Benigno om kvinder i koma: ‚ÄĚKvindens hjerne er et mysterium ‚Äď og i denne tilstand endnu mere‚ÄĚ
 
Tal til hende

Nyt på CinemaZone.dk
Elle
En dybdeg√•ende analyse, et n√¶rbillede af en kvinde ‚Äď bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig trov√¶rdigt nuanceret portr√¶t af en kvinde med mega-fortr√¶ngninger. St√¶rk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpr√¶station af Isabelle Huppert.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Godless
Livet i Bulgarien er h√•rdt. Gana er sygeplejerske, der stj√¶ler id-kort fra de √¶ldre, s√• deres identitet kan bruges til svindel, men har man p√• bunden af f√łdek√¶den i et kynisk og korrupt samfund overhovedet r√•d til at udvikle en samvittighed? Dr√łj, men ogs√• veludf√łrt debutfilm fra Ralitza Petrova.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Kærlighed kender ingen grænser
Et traditionelt historiske samtidsdrama, malet med bred pensel. En velment og smukt fremstillet kærlighedshistorie om en sort tronarving, der gifter sig med en hvid kvinde. En kamp mod racismen, for menneskerettigheder og demokrati i et fattigt afrikansk land i begyndelsen af 50'erne.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Sameblod
Historien om Elle Marja: en ung samisk pige, der st√•r splittet mellem to kulturer, er p√• en gang ubehagelig historielektion om et m√łrkt kapitel i svensk historie, og gribende coming-of-age drama.

Læs Biograf-anmeldelsen her

T2 Trainspotting
Det er 20 √•r siden, at Danny Boyle br√łd igennem med et visuelt spark i de fine fornemmelser i form af Trainspotting, og efter lidt startvanskeligheder s√• leverer denne ret beset un√łdvendige forts√¶ttelse faktisk en fin skildring af de fire midaldrendes hovedpersoners plads i livet.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Efter kærligheden
Efter 15 års samliv har Marie og Boris besluttet sig for at blive skilt, men det er ikke nemt, når den ene part ikke har råd til at flytte ud af den fælles lejlighed. Efter kærligheden er et fint lille kammerspil om et parforholds afslutning.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Elle16/3
Godless9/3
Kærlighed kender ingen grænser9/3
Idol22/2
X+Y21/2
Bridget Jones' baby10/2

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Heftig og begejstret
Døden på Nilen
Snatch
Bjørnebrødre
Last Orders
World Trade Center
Eye for Eye
Transformers: De faldnes hævn
Dirch Passer

Quiz
Hvem instruerede den danske film Tro, håb og kærlighed fra 1984?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Niels Arden Oplev har ikke bare rystet sikre publikumshit som Drømmen og To Verdener ud af ærmet de seneste par år. Han står også bag en række af Danmark Radios største drama-serier som 'Ørnen', 'Rejseholdet' og 'Taxa'.
 
Mænd der hader kvinder
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google