CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Bedst i øjeblikket
God's Own Country

Elle

Dagens citat
JOE: Du er skør!
JED: Det sagde de også om Jesus.
JOE: Og om en masse galninge!
 
Evig kærlighed

Nyt på CinemaZone.dk
Brylluppet
"En pakistaner gifter sig kun med en pakistaner", er en central replik, for det er det filmen handler om, tvangsægteskaber. Den belgiske instruktør Stephan Streker har med stor indsigt og med få, afdæmpede midler, sat fokus på den religionskløft, mellem islam og den vestlige livsstil, der ikke mindst de sidste årtiet har chokeret og udfordret os.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Gensynet
Et klassisk udviklings drama, hvor to karakterer med fælles fortid konfronteres – og begge udvikles. Skal 'rejsen' lykkes og være troværdigt kræver det to top professionelle skuespillere. Det må man nok engang erkende, at de to Cathrine Deneuve og Catherine Frot lever op til.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Hobbyhorse Revolution
Hobbyhorse Revolution er en lavmælt, ærlig og uforfalsket dokumentarfilm, der hylder fantasiens mangfoldige og spraglede væsen. Filmen følger en flok piger vis lidenskab er træheste. Først tror man det er en spøg, men de mener det i ramme alvor. Det gør den kun mere seværdig og sjov.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Free Fire
Krudtrøgen bliver til tyk tåge, da en våbenhandel går galt, i Ben Wheatleys veloplagte actionkomedie Free Fire. Det er en film, der måske aldrig bliver helt så skarp som sine forbilleder, men som får en god portion underholdningsværdi fra et solidt cast, der er med på den værste.

Læs DVD-anmeldelsen her

Paula
Æstetisk smuk, velspillet og en sand historie fra begyndelsen af det 20. århundrede, om en tysk kvindelig malers kamp for ikke kun at blive anerkendt, men overhovedet få lov til at male. En smuk lettere parfumeret, velspillet kunst- og kostumefilm.

Læs Biograf-anmeldelsen her

I min datters navn
I min datters navn bygger på den sande historie om en mareridtskamp for at få en mand dømt. Det er dog ikke spørgsmålet om, hvorvidt skurken bliver dømt eller ej, der er det spændende i filmen, men derimod konsekvenserne af Andrés fravalg, der på én og samme tid både er uforståelige og rørende som omdrejningspunkt i filmen.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Senest anmeldt
Brylluppet12/10
Gensynet5/10
Hobbyhorse Revolution4/10
Free Fire2/10
Elle18/8
T2 Trainspotting28/7

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
John Schwartzman
Brad Pitt
Marlon Brando
Bryan Singer
NARUTO
Transformers: De faldnes hævn
K-19: The Widowmaker
TV-serie: Penny Dreadful - sæson 1
Ringenes herre - Kongen vender tilbage

Quiz
”Fem småforbrydere. Tonvis af kokain. 27 døde. To overlevende og ikke skyggen af et bevis.” Hvilken film er der tale om?
 
Test din filmviden her

Vidste du...
Instruktøren har bl.a. lavet filmen som en personlig undskyldning for sin opførsel under arbejdet med sin forrige film The Little Town.
 
Majskyer
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google