CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Debatforum på CinemaZone.dk
 
 
Skrevet den 1/1-1990 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
Kære CinemaZone.dk-bruger


Vi ved, at der sidder mange læsere, som tit har lyst til at give filmene et ord med på vejen. Har vi taget fejl i vores anmeldelse? Har vi glemt at nævne en vigtig skuespiller - eller har man måske lige set en anden spændende film på video, som vi ikke har skrevet noget om?

Uanset hvad, så får alle brugere af CinemaZone.dk nu chancen for at give deres mening til kende i det nye debatforum, som er oprettet her på siden.

Du kan skrive din kommentar til alt, hvad du læser - nyheder, artikler, anmeldelser eller profiler på filmfolk - og straks ligger din kommentar i debatforummet. Der er også direkte adgang til debatten via den sorte knap i topbjælken eller via boksen med de seneste kommentarer i højrespalten.

Vi glæder os til at læse jeres kommentarer og diskutere filmene med jer!

Redaktionen
CinemaZone.dk
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Imperialisten
30-10-2005 18:47
Folk snakker for meget i biffen og for højt, når mørket for længst har sænket sig.

Det er ikke for at lyde snerpet, men jeg synes ofte at folk har en dog stil og mangel på pli. Når man bedst sidder og forsvinder hen i en go film og man sig afbrudt når et par foran eller bagved sidder og snakker om filmen. Der var en gang en ganske udmærket lille film spot om opførsel i en biograf; tændt mobil og to kværnende personer der sidder og snakker om filmen - istedet for at gøre det når filmen er SLUT. Men den opførsel mangler folk. Jeg går ofte i biffen for at nyde en film ikke at høre andre stemmer og det sker stort set hver gang. Er der andre der oplever det samme. jeg snakker selv med min kæreste..MEN jeg sørger for at hviske fordi jeg ved, med mig selv, at det andet er for irreterende. Hvis folk bare ku hviske. Nu skal folk ikke tro at jeg ikke siger noget...og skal sidde her og kværulere. Der bliver selvfølgelig gjort opmærksom på at folk godt må dæmpe sig og det respekteres. Men det kan så ske at folk glemmer det 10 min. senere og så skl man til det. På den måde taber man sgu hurtigt sin fulde opmærksomhed på filmen. Det er satme innaverende!

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilket superhelt vil jernkæmpen gerne være i tegnefilmen Drengen og jernkæmpen?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google