CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:

6. sæson (2000/2001)

Features:
Braving The Unknown: Season 6
One Small Step: A Mars Encounter
Voyager Time Capsule: Chakotay
Red Alert: amazing visual effects
Guest Star Profile: Vaugh Armstrong
Lost Transmissions From The Delta Quadrant: a collection of 5 Easter Eggs
Starmapping the Final Frontier

Trailers:
Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek: The Original Series

Læs også...
Nyheder:
15-01-02:
God & dårlig nyhed til Trekkies
25-09-01:
Star Trek: Nemesis i produktion
27-03-01:
Farvel til Jean-Luc Picard
06-11-00:
Godt nyt til Trekkies
 
Anmeldelser:
09-05-05:
Star Trek First Contact
13-08-03:
Star Trek Nemesis
 
TV-serie: Rejsen hjem gennem rummet fortsætter
 
Den originale, Next Generation, Voyager, Deep Space Nine. Eller kort og godt: Star Trek. Besætningerne ombord på de forskellige stjerne-flåde-skibe vil altid have en speciel plads i rum-sci-fi-fans hjerter.
 
Skrevet den 17/3-2005 af Nikolaj Asschenfeldt Vandrup
 
 
Det hele startede i 1966 med William Shatner, Leonard Nimoy og et stjerneskib. Star Trek var født. Med undtagelse af et par film, var der dog ikke meget at komme efter for Trekkies i de næste mange år.

Men fra 1987, hvor Next Generation dukkede op, har der ubrudt været nye Star Trek-serier (Next Generation, Deep Space Nine, Voyager og Enterprise) samt film, der dog stadig er med holdet fra Next Generation.

Nu er 6. sæson af Voyager blevet tilgængelig på dvd, og selvom det altid koster lidt, når man skal købe 26 afsnit af en serie, så kan det klart anbefales for de inkarnerede Trekkies. I de første 5 sæsoner har Voyager kæmpet for at komme i kontakt med jorden igen – siden de i allerførste afsnit blev sendt mange, mange lysår ud i rummet.

Det er næstsidste sæson af serien, og for at forberede kontakten kører der nu også i enkelte afsnit sideløbende handling på jorden, hvor der kæmpes en lige så brav kamp for at få kontakt med Voyager. Denne story-line giver blandt andet plads til et gensyn med løjtnant Reginald Barclay og Deanna Troi fra Next Generation – et bevis på den gennemgående sammenhæng de forskellige besætninger i Star Trek-serierne føler.

Der er selvfølgelig stadig borg’er på spil, nye livsformer og nye problemer og spøjse holo-dæk-oplevelser. Ikke alle afsnit er lige underholdende, og persongalleriet er ikke helt så vedkommende som fx i Next Generation, med undtagelse af den holografiske doktor.

Kulisserne og rummet ligner sig selv fra de andre Star Trek-serier, om end rumskibet selvfølgelig er lidt anderledes udefra end tidligere – indeni er der dog mange ligheder, men genkendelsens glæde er stor nok til at bære over med, at der, når man ser bort fra hovedhistorien her er at finde hjem, ikke er de store forandringer i forhold til de andre serier.

Med i købet er ca. en times ekstramateriale, der dog ikke handler specifikt om denne sæson, men om serien som sådan – og hvoraf en del er optaget efter sidste afsnit af 7. og sidste sæson er optaget. Det gør nu ikke materialet mindre interessant. Der er cirka en times materiale af meget forskellig karakter – tekniske om visuelle effekter og stjernekort, men også en 10-minutters Robert Beltran (Chakotay) -præsentationsvideo.

Så rejsen fortsætter ufortrødent hjem mod jorden for Voyager, og vi følger, for det meste, interesseret med.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvad driller de kvikke elever Kent med at have spist en nat, mens han var nøgen, i Martha Coolidges komedie Geniskolen?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google