CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Alle er 100% Assholes!

Medvirkende:
Mikael Wulff
Anders Morgenthaler
Jonas Schmidt
Lars Hjortshøj
Peder Pedersen
Rasmus Bjerg
Lærke Winther Andersen
Michael Noer

Manuskript og instruktion:
Mikael Wulff
Anders Morgenthaler


Læs også...
Nyheder:
01-05-06:
Dolph & Wulff udtaget til Monte-Carlo Television Festival
26-07-05:
Christoffer Boes Allegro til Venedig
08-07-04:
Første talent-kroner uddelt
17-06-04:
Nyt på vej fra Boe, Kári og Carlsen
25-04-03:
To filmskolefilm med til Cannes
19-12-02:
Dansk film siger fra til Sundance - satser på Berlinalen
05-12-02:
Dansk filminvasion i Sundance
 
Anmeldelser:
14-03-06:
Allegro
 
DVD: Alle er 100% Assholes!
 
Dolph har fået sin egen dvd-udgivelse, og det fortjener han naturligvis. Man kunne dog godt have håbet på en flottere udgave, for udgivelsen gør ikke meget andet end at vise højdepunkter fra Wulffmorgenthaler-showet samt et par få andre Dolph-indslag.
 
Skrevet den 31/10-2005 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
Dolph er den store lyseblå flodhest fra DR2’s satireafdeling, som spyr sin galde ud over alle i hans nærhed. I tv-udgavens første sæson gik det ud over Mikael Wulff og Anders Morgenthaler samt egernet Margit, og i næste ombæring, som netop er gået i luften, klarer han sig mere på egen hånd. I forbindelse med den nye omgang Dolph kommer nu denne dvd-udgivelse af højdepunkterne fra første sæson, og det er i høj grad en udgivelse til de eksisterende fans.


Copyright:
SONY/BMG
Hovedmenuen angiver så glimrende udgivelsens fokus. Der er ”Højdepunkter med Dolph”, ”Afskyeligt møg med freaks og assholes” og lidt ekstramateriale, som selvfølgelig er godkendt af Dolphs store forbillede, B. S. Christiansen. De andre freaks og assholes er en række af de øvrige indslag fra Wulffmorgenthaler-showet. Her kan man hygge sig med Vupti-quizzen, hvis man da ikke er til de kiksede personager fra enten Skolefotografen eller arkæologjomfruen Ansgar og hans langt mere erfarne og derfor uarkæologiske makker Ansgar. Loke & Ansgar kan desuden opleves med kommentarspor af mødrene til Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, hvor man kan høre to kærlige mødres forsøg på at elske deres børns arbejde.

I Dolph-afdelingen får vi 45 minutter fra selve showet, hvor Dolph på linje med andre hygger sig i det maleriske studie, og når man er træt af det koncept, så er der også mulighed for at opleve Dolph som Boogies brevkasseredaktør og i den næsten time lange ”Dolph og Wulff på afveje”, hvor programmet ”Sporløse danskere, flodheste mm.” leder efter Dolph og Wulff. Indslaget hvor Dolph udtaler sig om AIDS runder udgivelsen af, hvor der er det mest nødvendige fra første årgang uden at udgivelsen på nogen måder stikker ud eller gør noget ekstraordinært ud af dvd-mediet. Det er sjovt og velkomment et langt stykke af vejen, men som det kan ses og opleves online, så er der så megen liv i miljøet omkring Dolph-figuren, at man nok havde håbet på en lidt mere dedikeret udgivelse.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Kathy
2-4-2014 11:18
Hi,I just tried to order a Biochar Project Stumpy Tlud / Rocket Combo cooker,but reecived nothing in the transaction results and have not reecived any confirmation,nor been asked for payment.Where are your Contact us details.Can you advise how to purchase please?Max

Laks
23-11-2005 13:21
Det er naturligvis Dolph Lundgren, der her tales om.

dolph-fine
23-11-2005 12:38
til blend.
du har ret DOLPH SOM STATSMINISTER

Blend.
7-11-2005 20:28
Dolph som statsminister.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem af disse skuespillere har ikke spillet D’Artagnan?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google