CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Natfilm 2007 - Dorthe Brandt Larsen anbefaler
 
 
Skrevet den 26/3-2007 af Dorthe Brandt Larsen
 
 
Århus står som regel kraftigt i skyggen af København når det drejer sig om programmet til Natfilmfestivalen. I år er de århusianske tilbud glædeligvis mange og her er masser af diversitet og begejstrende oplevelser at glæde sig til. Her er 3 gode bud:

The Fountain
Med The Fountain vil Darren Aronofsky forhåbentlig endnu en gang vise sin styrke til at kombinere smuk historiefortælling med visuel storhed. Det er spændende at se hvad skaberen af Pi og Requiem for a Dream får ud af denne ambitiøse fabel.

Gretchen
Der gemmer sig ofte nogle bidske og smertefuldt sande kommentarer om det amerikanske samfund i den slags film, der tager udgangspunkt i en nørdet og ulykkelig teenager, som ikke en sjæl lægger mærke til. Det kan være meget underholdende og fornøjeligt at være vidne til, og mon ikke Gretchen byder på ætsende samfundskritik pakket ind i et bizart univers.

While You Are Here
Ikke særlig ofte bliver homoseksualitet og homoseksuelle forhold behandlet realistisk og med oprigtighed. Hertil kommer problematikken ældre mand/yngre trækkerdreng og så kan det vist knap blive mere tabubelagt. Uhyre interessant at se, om den unge tysker Stefan Westerwelle kan bidrage med en passende portion finfølelse og samtidig belyse de svære temaer.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Læs også...
I temaet Natfilm 2007:
 
Natfilm 2007 - Søren Langelund anbefaler
Natfilm 2007 - Jacob Ludvigsen anbefaler

Quiz
Hvem spiller det unge par i The Notebook?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google