CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Filmene:


Titel:
Altered
Udgivelse:
16-9-2008
Distributør:
Nordisk Film

Instruktør:
Eduardo Sanchez
Medvirkende:
Adam Kaufman, Brad William Henke, Catherine Mangan
Website:
http://www.alteredmovie.com/Titel:
The Objective
Udgivelse:
07-10-2008
Distributør:
Midget Entertainment

Instruktør:
Daniel Myrick
Medvirkende:
Jonas Ball, Matthew R. Anderson, Jon Huertas, Michael C. Williams
Website:
http://www.objectivemovie.com/


Nyt på dvd - fra folkene bag Blair Witch Project
 
Der udkommer mange film på dvd. Vi kan på redaktionen ikke nå at få anmeldt alle, så derfor samler vi i "Nyt på dvd"-artiklerne op på udgivelser, som vi synes fortjener en omtale.
 
Skrevet den 2/11-2008 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
Altered
Synops: Fem mand forsvinder – fire vender forandrede tilbage. Ingen tror på deres historier, men 15 år senere opstår pludselig en mulighed for hævn.


Copyright:
Midget Entertainment
The Objective
Synops: En deling elitesoldater under ledelse af en CIA-agent er på mission i det barske og fjendtlige terræn i Afghanistan, da det går op for gruppen at agenten ikke har fortalt dem sandheden om, hvad de jager.

CinemaZone.dk vurderer:
Her har vi to film, der normalt ville være røget direkte under vores radar, hvis ikke det var fordi, at de to instruktører tilbage i 1999 stod bag verdens-fænomenet The Blair Witch Project. Daniel Myrick har lavet en del film siden, mens Eduardo Sanchez først nu giver lyd fra sig igen.
Altered er, baseret på det af filmen, vi har nået at se, slet ikke på sammenligneligt niveau med deres debut. Grundtanken virker ellers fornuftig nok: 4 venner med en frygtelig hemmelighed samlet i den enes garage med deres fælles fjende liggende fastbundet til et bord, men den lader til kun at være for hardcore genrefans. Mere interessant er Daniel Myricks The Objective, som vi faktisk har set helt. En meget stilren og intens fortælling om en deling soldater på en mission, de ikke helt kender indholdet af i et krigshærget Afghanistan. Her trækkes stilistisk klare paralleller tilbage til Blair Witch-projektet, men filmen er samtidig en selvstændig og metafysisk rejse ind i mørket. Absolut fascinerende og trods sit noget anonyme cover værd at kigge nærmere på.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem spiller Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend's Wedding?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google