CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Filmene:


Titel:
A Viking Saga - Son of Thor
Udgivelse:
04-11-2008
Distributør:
Midget Entertainment

Instruktør:
Michael Mouyal
Medvirkende:
Erik Holmey, Jan Linnebjerg, Julie Ølgaard, Ken Vedsegaard, Neel Rønholt, Peter Gantzler
Website:
www.avikingsaga.comTitel:
In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale
Udgivelse:
14-10-2008
Distributør:
Sandrew Metronome

Instruktør:
Uwe Böll
Medvirkende:
Jason Statham, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies, Ron Perlman, Claire Forlani, Kristanna Loken, Matthew Lillard, Ray Liotta, Burt Reynolds

Læs også...
Nyheder:
31-01-06:
Razzie 2006: Jagten på pinlighederne
28-07-05:
Flere folk til Dungeon Siege
04-07-05:
Boll filmatiserer endnu et videospil
 
Anmeldelser:
26-04-07:
Crank
19-12-06:
BloodRayne
11-07-06:
Alone in the Dark
03-06-03:
The Transporter
 
Nyt på dvd - blandt vikinger og orker
 
Der udkommer mange film på dvd, og vi kan på redaktionen ikke nå at få anmeldt alle, så derfor samler vi i "Nyt på DVD"-artiklerne op på udgivelser, som vi synes fortjener en omtale.
 
Skrevet den 20/11-2008 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
A Viking Saga - Son of Thor
Synops:
Som 10-årig oplever vikingedrengen Helgi, at hans fødeby jævnes med jorden og familien myrdes. Det lykkes ham at slippe væk, før han lider samme skæbne og han vokser op hos sin onkel. Mange år senere, mod alle forventninger, møder han sine forældres bødler.


Copyright:
Midget Entertainment
CinemaZone.dk vurderer:
Se her er der tale om en sand perle i dansk filmhistorie. Berlingske Tidende var i sommeren 2007 på sporet af sandheden om dette bizarre filmprojekt, hvor en amerikansk reklamemand drog til Lejre med lommerne fulde af penge for at lave den ultimative vikingefilm. Han fik gode danske skuespillere til at hoppe med på vognen – og de har så siden brugt kræfterne på at indrømme og fortryde, at de overhovedet gad møde op. For film kunne vores unge ven ikke lave – og det bærer udgivelsen i endog meget høj grad præg af. Det er amatøroptagelser, som er næsten ubærlige at sidde igennem. Værre er dog, at den angiveligt har vundet en håndfuld priser på debutantfestivaler i USA.Copyright:
Sandrew Metronome
In the Name of the King - A Dungeon Siege Tale
Synops:
Jason Statham har hovedrollen i dette action-eventyr, baseret på det populære videospil af samme navn. Her spiller han Farmer – en fattig, hårdtarbejdende familefar, der modstræbende tvinges i krig, efter en hær af morderiske fjender under ledelse af den onde Gallian (Ray Liotta) har plyndret hans landsby, dræbt hans søn og kidnappet hans hustru (Claire Forlani). Sammen med kongen (Burt Reynolds) og hans mænd kæmper Farmer en indædt kamp mod de onde kræfter, og det skal snart vise sig, at han har en styrke, der måske rækker udover det sædvanlige...

CinemaZone.dk vurderer:
Vi må straks krybe til korset og indrømme, at vi faktisk har set Uwe Bölls seneste computerspilfilmatisering. Vi gav 2 stjerner i MetroXpress, hvor anmeldelsen blev bragt, og vi skrev følgende:
Den tyske maverick-instruktør Uwe Böll har skabt sig en hel karriere på at filmatisere computerspil til kritikernes udelte ringeagt og en loyal fanskares generelle accept. Få steder som hos Böll kan man finde så mange kendte skuespillere i aldeles uharmoniske sammensætninger og så ubehjælpsom en instruktion. Dette gør sig også gældende i denne filmatisering af Dungeon Siege-spillene, der er endt som en tarvelig Lord of the Rings-light, som nok har nydelige totalbilleder af skurkenes fremmarch mod vores helte, men som slet ikke har styr på hverken nærbilleder eller historie. En klassisk Böll, men han er trods alt blevet bedre med årene.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
lasse
11-12-2008 21:51
ak ja - 2 frygtelige film, direkte
ned i glemslens dybe brønd

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem medvirker i både Sin City & The Faculty
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google