CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Filmene:


Titel:
Expired
Udgivelse:
13-01-2009
Distributør:
Sandrew Metronome

Instruktør:
Cecilia Miniucchi
Medvirkende:
Samantha Morton, Jason Patric, Teri Garr, Illeana Douglas
Website:
www.expiredthemovie.com/


Titel:
Just Add Water
Udgivelse:
24-02-2009
Distributør:
Pan Vision

Instruktør:
Hart Bochner
Medvirkende:
Dylan Walsh, Danny DeVito, Justin Long, Jonah Hill, Anika Noni Rose

Læs også...
Anmeldelser:
19-03-08:
Elizabeth - The Golden Age
15-12-05:
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
15-11-04:
Morvern Callar
18-05-04:
In America
03-12-03:
Narc
20-02-01:
Dur og mol
18-10-00:
Friends & Neighbors
 
Nyt på dvd – Komedier med kant
 
Der udkommer mange film på dvd, og vi kan på redaktionen ikke nå at få anmeldt alle, så derfor samler vi i "Nyt på DVD"-artiklerne op på udgivelser, som vi synes fortjener en omtale
 
Skrevet den 27/4-2009 af Lisa Brygger
 
 
Expired
Synops:
Generte Claire og bitre Jay arbejder som parkeringsvagter i det centrale Los Angeles. Hun er enormt flink og kan se igennem fingre med en bøde, hvis nogen beder pænt om det, mens han glædeligt får afløb for sine frustrationer gennem jobbet. Det umage par indleder et stormfuldt forhold, og spørgsmålet er om noget er bedre end ingenting, når to ensomme hjerter mødes.


Copyright:
Sandrew Metronome
CinemaZone.dk vurderer:
Jason Patric vandt på Stockholm Filmfestivalen prisen som bedste mandlige skuespiller for sin rolle som den bitre parkeringsvagt Jay. Patric har siden 80'erne beviste sit brede talent, og Expired skulle være en powerpræstation uden lige.

Hans medspiller hedder Samantha Morton, og hun er altid god nok grund til at se næsten hvilken som helst film, om hun spiller sød eller tosset.
Her må man forvente en komedie i ægte filmfestival-klæder, for med besøg i byer som Cannes, Park City (der har en lille filmfestival ved navn Sundance), Shanghai og London, har vi tydeligvis med en ægte festival-darling at gøre.Just Add Water
Synops:
Ray Tuckby er en sindig fyr, der lever et udsigtsløst liv i det udsigtsløse hul Trona i Californiens ørken. Ray møder en fremmed, der puster nyt liv i ham, og pludselig begynder han at drømme igen. Han ryster alle livets parasitter af sig, samler mod til at forfølge sin barndomskærlighed og erobrer til sidst byen tilbage ved at besejre den lokale forbryderkonge.

CinemaZone.dk vurderer:
Denne "ukonventionelle kærlighedskomedie" har mange sammenlignet med Juno, hvilket må siges at være store ord. Dylan Walsh, som de sidste mange år har spillet den ene halvdel af kirurgerne i Nip/Tuck har hovedrollen i endnu en kæk komedie lavet af manden, der gav os PCU (og spillede den ækle Harry Ellis over for Alan Rickman i den første Die Hard). Denne gang har han tilmed også skrevet manuskriptet.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilket tre film har Sofia Coppola alle instrueret?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google