CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Filmene:


Titel:
The Informers
Udgivelse:
13-10-2009
Distributør:
Sandrew Metronome

Instruktør:
Gregor Jordan
Medvirkende:
Billy Bob Thornton, Kim Basinger, Mickey Rourke, Winona Ryder, Jon Foster, Amber Heard, Rhys Ifans, Chris Isaak, Brad Renfro
Website:
http://www.theinformers.com


The Great Buck Howard
Udgivelse:
11-08-2009
Distributør:
Sandrew Metronome

Instruktør:
Sean McGinley
Medvirkende:
John Malkovich, Colin Hanks, Emily Blunt, Ricky Jay, Steve Zahn, Tom Hanks, Griffin Dunne, Adam Scott
Website:
http://greatbuckhowardmovie.com/

Læs også...
Anmeldelser:
25-05-06:
Domino
30-09-02:
Deuces Wild
07-11-00:
Being John Malkovich
 
Nyt på dvd – galskab og overflade
 
Der udkommer mange film på dvd, og vi kan på redaktionen ikke nå at få anmeldt alle, så derfor samler vi i "Nyt på DVD"-artiklerne op på udgivelser, som vi synes fortjener en omtale.
 
Skrevet den 13/10-2009 af Frederik Asschenfeldt Vandrup
 
 
The Informers
Synops:
Hollywood produceren William forsøger at klinke skårene i sit ægteskab med Laura, men holder alligevel fast i affæren med nyhedsværten Cheryl. Williams søn Graham dyrker det unge 80'er yuppieliv med fester, stoffer og masser af tilfældig sex, lige indtil en dag en af hans venner bliver dræbt, og han begynder at se tingene i et andet lys.
Dørmanden Jack får besøg af sin kriminelle onkel, der har planer om at kidnappe et barn for at tjene nogle hurtige penge, mens Grahams ven Lou tager til Hawaii for at finde sammen med sin far, der hellere vil score damer and være sammen med sin søn.


Copyright:
Sandrew Metronome
CinemaZone.dk vurderer:
Der er altid en snert af skandale forbundet med en filmatisering af den kontroversielle 80'er-kronikør Brett Easton Ellis. I The Informers myldrer det med kendte ansigter, og hvis man er til Ellis' kuldslåede skildringer af 80'ernes dekadente og tomme livsstil, så skulle der være rig lejlighed til at få behovet stillet i Gregor Jordans film, hvor Kim Basinger Og Mickey Rourke fører an, og afdøde Brad Renfro ses for sidste gang i en mindre rolle.


The Great Buck Howard
Synops:
Det er efterhånden ved at være længe siden den store illusionist Buck Howard nød rampelyset i Las Vegas og i utallige tv-shows. Hans optræden er noget forældet, og han kan knap nok fylde et faldefærdigt forsamlingshus. Men med en urokkelig tro på egen berømmelse og talent, er Buck overbevist om, at det blot handler om at finde en ny tur-manager og PR-assistent. Det bliver den unge Troy, der netop er droppet ud af sine jura-studier, som får den store opgave at stå for Buck Howards come-back.
Og med hjælp fra den fyrige PR-kvinde og en god portion held, lykkes det måske for Troy at få den store Buck Howard tilbage i rampelyset, selvom han samtidig må stå skoleret hos sin skuffede far.

CinemaZone.dk vurderer:
Tom Hanks gør sønnike selskab i denne komedie, hvor John Malkovich er hele hovedattraktionen som den fallerede illusionist Buck Howard, der kæmper en brav kamp for at holde facaden oppe. Filmen har et slægtskab med den tilsvarende skæve Colour Me Kubrick, hvor Malkovich også gav en skæv figur fuld damp. Det ligner et charmerende bekendtskab, men trækker naturligvis ned, at den kun udkom på dvd i USA, hvor man ellers nok skulle mene, at Hanks-familien burde kunne trække folk i biografen.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken af disse herrer blev født først?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google