CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


1. sæson (2008)

2 kommentarspor
- med skaber Kurt Sutter, Charlie Hunnam, Katey Sagal og Ron Perlman
- med skaber Kurt Sutter og flertallet af skuespillerne

6 featuretter:
"The Making of Sons of Anarchy"
"The Ink"
"The Bikes"
"Casting Sons of Anarchy"
"Deleted Scenes" (29 stk.)
"Anarchy on the Set"Læs også...
Anmeldelser:
13-12-13:
Pacific Rim
15-05-07:
Children of Men
03-08-06:
Hooligans
15-08-05:
Sidste nat på Station 13
03-01-05:
Hellboy
27-04-04:
Nicholas Nickleby
08-07-03:
Abandon
26-11-02:
Blade 2
12-12-01:
Memento
06-11-00:
Happy Texas
 
Artikler:
02-03-15:
TV-serie: Sons of Anarchy – sæson 7
15-09-14:
TV-serie: Sons of Anarchy – sæson 6
13-09-13:
TV-serie: Sons of Anarchy - sæson 5
01-10-12:
TV-serie: Sons of Anarchy - sæson 4
28-11-11:
TV-serie: Sons of Anarchy – 3. sæson
26-11-10:
TV-serie: Sons of Anarchy – 2. sæson
 
TV-serie: Sons of Anarchy – 1. sæson
 
Forfatteren bag The Shield har skabt sin egen hårdkogte dramaserie: Tænk Hamlet på Harley Davidson
 
Skrevet den 3/5-2010 af Lisa Brygger
 
 
I USA, hvor det vælter med tv-kanaler i alle størrelser, kan man næsten finde hvilken som helst tv-serie, man ønsker. Især "kabelstationerne" har de sidste mange år været gode til at levere de mere hårde typer. Et godt eksempel er FX Networks biker-drama Sons of Anarchy. Serien kan godt nok opleves herhjemme også, men TV2 har af uransagelige årsager valgt at lægge den på et ukristeligt tidspunkt. Derfor er det nemmere er få fingrene i de gode sager ved at købe dvd-udgivelsen, der netop er blevet sendt på gaden.


Copyright:
SF Film
Boksen med de første 13 afsnit har en spilletid på over 600 minutter, men som med alle gode serier, går tiden hurtigt, når først man kommer i gang med historien om motorcykelbanden Sons of Anarchy, der i en lille by i nutidens Californien står på tærsklen til den store udskiftning. Lederen på både værkstedet – der er bandens lovlydige cover – og MC-klubben, Clay Morrow er ved at træne stedsønnen Jax Teller til at overtage jobbet, og det er ret tydeligt, at unge Jax er begyndt at sætte en del spørgsmålstegn ved sin tilværelse. Samtidig er byens korrupte sherif også tæt på at gå på pension, og hans efterfølger er også en ung mand, der ønsker forandring.

Første sæson er selvfølgelig ikke kun en introduktion til byen Charming og de læderklædte indbyggere og deres lille samfund i samfundet, den er lige så meget et familiedrama om et alternativt Amerika. I stil med HBOs serier The Sopranos og Carnivale har vores hovedpersoner deres egne regler i deres helt egen verden, og det er jo altid spændende at være fluen på væggen i et ukendt univers for flertallet af os. Heldigvis er serien lavet, så vi ubetinget holder med (og af) Jax, der har et godt hovedet på sine lettere lovløse skuldre, simpelthen fordi figurerne er nuancerede, troværdige og allervigtigst velskrevne. Det hjælper naturligvis at solide navne som Ron Perlman og Katey Sagal, der spiller ægteparret i front, er at finde på rollelisten, som ellers byder mange spændende navne. Den endnu relativt ukendte britiske Charlie Hunnam er sindssyg god i hovedrollen som Jax, mens tykke Mark Boone Junior, intense Kim Coates, den bløde kæmpe Ryan Hurst og manden med filmbranchens fedeste ansigtsar, skotske Tommy Flanagan, kan nydes i birollerne.

Boksen har tilmed lidt lækkert ekstramateriale. Første og sidste afsnit kommer også med nogle lettere unødvendige kommentarspor, men yderligere finder man en håndfuld fine featuretter om alt fra seriens tatoveringer og motorcykler til castingen, en bunke slettede scener og nogle bag kameraet indslag.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (3 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Rasmus
6-5-2010 11:03
Ok tak! Kunne også se at omtalen var mest positiv ;)

Redaktionen
5-5-2010 11:58
Hej Rasmus
Ja det er med vilje at vi ikke bruger stjerner, når vi 'anmelder' tv-serier. Det at vi bruger tid på omtalen skal ses lidt som en anbefaling.

-CZ

Rasmus
4-5-2010 12:57
Er det bevidst at i ikke anmelder serierne ift. f.eks. antal stjerner? Jeg har lidt svært ved at se om serien er god eller dårlig ud fra denne tekst, der mest er et slags "fact-sheet".

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
I The Shawshank Redemption begynder Tim Robbins figur at grave en tunnel ud af fængslet – men hvilket kendt sexsymbol kan man se på en plakat i baggrunden?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google