CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
Titel:
Robsessed
Udgivelse:
13-04-2010
Distributør:
Scanbox

Instruktør:
Irene Antoniades
Medvirkende:
Robert Pattinson
Website:
www.robsessed.com/


Titel:
The Haunted Airman
Udgivelse:
13-04-2010
Distributør:
Scanbox

Instruktør:
Chris Durlacher
Medvirkende:
Robert Pattinson, Julian Sands, Rachael Stirling

Læs også...
Anmeldelser:
10-12-10:
Twilight - Eclipse
29-10-10:
Remember Me
20-11-09:
Twilight - New Moon
18-05-09:
Twilight
 
Nyt på dvd – ROBsessed
 
Der udkommer mange film på dvd, og vi kan på redaktionen ikke nå at få anmeldt alle, så derfor samler vi i "Nyt på DVD"-artiklerne op på udgivelser, som vi synes fortjener en omtale.
 
Skrevet den 31/5-2010 af Lisa Brygger
 
 
Robsessed
Synops:
I dette portræt af filmstjernen Robert Pattinson får du et indblik i den utrolige historie om Roberts vej til international berømmelse og hans nyvundne status som sexsymbol.
ROBsessed følger ham fra ung skoledreng videre til hans tidligste job som model og skuespiller – hele vejen til hans blændende rolle i Twilight-sagaen. ROBsessed afslører hede hemmeligheder om Roberts første kys, mobning i skolen og leverer førstehåndssladder om hans mindst lige så feterede stjernekolleger. Filmen tilbyder et eksklusivt uden-filter-blik på den hotteste og mest populære stjerne i dagens Hollywood.


Copyright:
Scanbox
CinemaZone.dk vurderer:
Enten elsker man Robert Pattinson eller også har man lidt ondt af ham. Sidstnævnte kategori er naturligvis ikke målgruppen for filmen, som er lavet direkte til de førstnævnte.
Dette er 70 minutter i selskab med R-Pattz – som af alt fra Vanity Fair til People Magazine er blevet kåret til "verden smukkeste mand", "Sexiest Man Alive" og "Best Dressed Man", etc., etc. – eller måske intet mindre end slik for øjnene og ørerne? Filmen byder i hvert fald på masser af klip med ham og interviews med diverse 'journalister' og forskellige folk omkring ham. Ved man ikke meget i forvejen om "fænomen Robert Pattinson", bliver man derimod lidt klogere på den offentlige person. Så denne engelsk-producerede dokumentarfilm bør i hvert fald stille fans nogenlunde tilfredse, mens premieren på Twilight: Eclipse lader sig vente helt til slut-juni....Copyright:
Scanbox
The Haunted Airman
Synops:
Robert Pattinson spiller Toby Jugg, en ung og berømt pilot, der bliver såret under et bombetogt. Toby bliver indlagt på et sygehus langt ude på landet, hvor han skal komme sig over sine skader. Men frygtelige minder fra krigen forfølger ham, og snart indser Toby, at nogen eller noget er ude efter ham.


CinemaZone.dk vurderer:
Der har vist aldrig været megen tvivl om Pattinson talent som skuespiller. Allerede efter hans optræden i Harry Potter og flammernes pokal blev han af den brittiske avis The Times kaldt 2005s "British Star of Tomorrow". Filmen, der er inkluderet i boksen med dokumentarfilmen, The Haunted Airman, er fra det efterfølgende år og har Pattinson i en af de bærende hovedroller, som den plagede unge mand – en rolle, der bør falde ham vældig naturlig. Pattinson er ofte blevet anklaget for at være overdrevet 'plaget' i virkeligheden. Men hvilken som helst skuespiller, der havde endt med at spille Edward Cullen, var nok endt i den afdeling. Om Pattinson kan vokse fra sit kælenavn og bevise at han kan spille andet end de 'plagede unge mænd' må tiden vise.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
ns
2-6-2010 22:32
lorte film

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken skuespillerinde skulle oprindeligt have spillet Gud i Dogma?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google