CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


1. sæsons (2009) 9 sidste afsnit


6 featuretter:
"Glee music jukebox"
"Glee sing along karaoke"
"Staying in step with Glee"
"Bite their style: Dress like your favorite Gleek"
"Unleashing the power of Madonna"
"Making a showstopper"

Læs også...
Nyheder:
16-09-15:
TV-serie: Glee – sæson 6
20-02-12:
Ude på BR/dvd: Glee The 3D Concert Movie
 
Anmeldelser:
25-12-10:
Burlesque
20-01-10:
Taking Woodstock
17-04-08:
Fortryllet
20-09-06:
Rent
10-01-01:
Det næstbedste
 
Artikler:
26-09-14:
TV-serie: Glee - sæson 5
28-09-13:
TV-serie: Glee - sæson 4
01-02-12:
TV-serie: Glee – 2. sæson
08-12-10:
TV-serie: How I Met Your Mother – 1+2. sæson
25-05-10:
TV-serie: Glee – 1. sæson
 
TV-serie: Glee – 1. sæson: Road to Regionals
 
Succesen fortsætter...
 
Skrevet den 12/10-2010 af Lisa Brygger
 
 
Dette er første sæsons store afslutning – og sikke en afslutning. Dramaet omkring Rachel og Finn fortsætter, Kurt & Mercedes træder i karakter, Quinn Fabray udvikler menneskelige tendenser og Sue Sylvester er giftigere end nogensinde.


Copyright:
SF Film
Mens anden sæson netop er startet igen i USA, kan vi herhjemme i det mindste glæde os over, at vi ikke længere behøver vente på sæson 1, som nu er udkommet på dvd i flere versioner, og altså kun meget lidt forsinket. Hurra for det!
Fangede du ikke afslutningen i fjernsynet kan du roligt ånde lettet op og nyde de sidste 9 afsnit, hvor man bliver bombarderet med en heftig blanding attitude og musik. Dette er episoderne der blev vist i USA fra april og frem til juni, efter en lang pause og en masse hype havde bygget sig op.

Og man mærker tydeligt, at bagmand Ryan Murphy og hans hold ikke holder noget tilbage. Der bliver både dyrket Madonna (gennemgående i et helt og fantastisk afsnit), Lady Gaga, Christina Aguilera og lidt Barbra. "Vi vil ikke indordne os", virker nærmest som ungernes slogan uden der går tør pædagogik i løjerne. Folkene bag serien er tydeligvis ikke blege for at vifte med regnbueflaget men det er alt sammen i kreativiteten og individualitetens navn. I Glee er der plads til alle. Selv Becks "Loser", AC/DCs "Highway to Hell" og U2's "One" er der blevet plads til på lydsporet.

Manden i front er dog stadig musiklæreren Will Schuster, og hans privatliv, som de første afsnit var meget koncentreret om, er heldigvis blevet lagt på køl til fordel for elevernes private drama. Om det er Kurt og Finns pludselige familiesammenslutning til Rachels opdagelse af sit moderlige ophav, bliver vi budt på mange skæve, sjove og spændende situationer og selvfølgelig flere farverige figurer: Korets store konkurrent har både en skarp lærer (spillet af Broadway-stjernen Idina Menzel) og en karismatisk stjerne (Jonathan Groff), som begge flettes ind i vores lille sæbeopera. Vi får besøg af Olivia Newton-John, Neil Patrick Harris og comeback til Kristin Chenoweth, for ikke at tale om et brag af en finale.

De mange ofte pænt effektive og svedige sangnumre er samlet i en jukebox på disk 3, hvor ekstramaterialet ligger. Det er egentlig bare scenerne fra filmen og derfor ikke altid hele numre. Men der er masser af dem. Et par bag kameraet-featuretter er tilmed kommet med på udgivelsen.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Ajay
13-5-2013 11:48
If you're looking to buy these aritcels make it way easier.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
En af disse NBA-stjerner er ikke med i Space Jam - hvem?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google