CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksene indeholder:


3. sæson - 20 afsnit (2007-2008)

Ekstramateriale:
5 featurette, 7 kommentarspor, gagreel, 2 musikvideoer4. sæson - 24 afsnit (2008-2009)

Ekstramateriale:
2 featurette, musikvideo, gagreel

Læs også...
Nyheder:
27-10-14:
TV-serie: How I Met Your Mother – sæson 9
22-11-13:
TV-serie: How I Met Your Mother - sæson 8
 
Anmeldelser:
08-12-10:
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn
23-05-05:
American High
 
Artikler:
24-10-11:
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 6
31-01-11:
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 5
08-12-10:
TV-serie: How I Met Your Mother – 1+2. sæson
12-10-10:
TV-serie: Glee – 1. sæson: Road to Regionals
 
TV-serie: How I Met Your Mother – 3+4. sæson
 
"Haaaaave you met Ted?"
 
Skrevet den 10/1-2011 af Lisa Brygger
 
 
Efter at have kærestet rundt omkring hinanden i første sæson og med hinanden i anden sæson er Ted og Robin nu gået fra hinanden. Ikke specielt overraskende, da vi jo allerede har fået at vide, at det ikke er Robin, der er titlens 'mother'. Som udgangspunkt befinder vi os stadig i år 2030 og voksne Ted er stadig i fuld gang med at fortælle sin teenagebørn om dengang han var ung og hængte ud med vennerne.


Copyright:
SF Film
Det er klart er en af HIMYMs store styrker, at man, selvom der naturligvis er en gennemgående historie i serien, ikke behøver følge med i hvert eneste afsnit for at følge med i løjerne. Der sker noget nyt hver gang og meget lidt af det har med afsløringen af børnenes mor at gøre. I stedet handler det meste af tredje sæson om Teds dating og især hans nye ’forhold’ til Stella (Sarah Chalke fra bl.a. Scrubs) og Marshall og Lilys problemer med jobs og ny bolig.

Et par mere eller mindre kendte gæstestjerner kan også nydes i tredje sæson. Britney Spears og Enrique Iglesias beviser, at de bør holde sig til musikken, mens James Van der Beek (som Robins eks) og Saturday Night Lives Will Forte (Barneys nye wingman) trækker hårdt i ens smilebånd.
Men hårdest trækker Neil Patrick Harris nu stadig. Barney opdager til sin skræk og rædsel at han har følelser for en af sine nærmeste og det kommer der naturligvis en masse sjov ud af over flere afsnit. Faktisk helt frem til slutningen af fjerde sæson, hvor hun finder ud af det.


Copyright:
SF Film
Som altid byder How I Met Your Mother på pudsige historier og skæve vinkler. Den konstante flashback-metode, der både gælder den overordnede historie såvel som hvert enkelt afsnit – de fortælles næsten alle bagvendt – er med til at holde serien sprudlende og evigt underholdende. Til trods for at den egentlig ikke fortæller os noget, vi enten ikke har set i andre serier før eller, vi bliver meget klogere af, er det spøjst hvor grebet man først bliver når man sætter disk 1 i maskinen. Og der er tilmed pænt med ekstramateriale især i sæson 3. Fra en masse sjove insider-jokes som optagelserne fra Lily og Marshalls bryllupsrejse til Skotland over mere 'seriøse' bag kameraet-indslag til en håndfuld kommentarspor spredt lidt ud over det hele.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken Sex and the City-stjerne spiller Tom Hanks’ motionsgale partner i Forfængelighedens bål?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google