CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


5. sæson - 24 afsnit (2009-2010)

Ekstramateriale:
2 kommentarspor
3 musikvideoer
2 featuretter
Gagreel
Sammendrag af hele serien
'Filmtraileren' til The Wedding Bride

Læs også...
Nyheder:
27-10-14:
TV-serie: How I Met Your Mother – sæson 9
22-11-13:
TV-serie: How I Met Your Mother - sæson 8
 
Anmeldelser:
11-10-10:
New York, I Love You
29-12-05:
A Lot Like Love
12-09-05:
Shall We Dance
30-09-02:
Hollywoods hemmelighed
27-12-01:
The Wedding Planner
 
Artikler:
24-10-11:
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 6
10-01-11:
TV-serie: How I Met Your Mother – 3+4. sæson
08-12-10:
TV-serie: How I Met Your Mother – 1+2. sæson
 
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 5
 
Lidt tættere på den mystiske mor
 
Skrevet den 31/1-2011 af Lisa Brygger
 
 
Mange amerikanske serier har den tommelfingerregel, at man ikke hiver gæstestjerner ind, før det er begyndt at gå i den forkerte retning. Dette er dog ikke tilfældet med femte sæson af hitserien How I Met Your Mother, der her vælter sig i store gæstenavne (Amanda Peet, Rachel Bilson, Jennifer Lopez, Carrie Underwood, Michael York & Peter Bogdanovich, modeguru Tim Gunn og baseball-stjernen Nick Swisher) og lige frem nogle musicalnumre. Især afsnit 100 fejres med pomp og pragt. Herligt!


Copyright:
SF Film
Der er heller ingen besynderlige historier om geder og ananasser, men vi får dog et gensyn med Marshalls slap-bet og den gule paraply, som jo tilhører "moren", for ikke at tale om Robins visit til Canada, og en masse vittige censur-jokes. Yep på de landsdækkende amerikanske tv-stationer må man jo ikke bande, men forfatterne bag HIMYM bruger da bare ord som "bagpiping" og "duck" i stedet. Det er selvfølgelig meget sjovere end det lyder!
Ganske overraskende handler et helt afsnit også om rygning (hvor Harvey Fierstein 'optræder' som Lilys "rygestemme"), så for jer der ikke har nydt sæson 5, er der masser af overraskende spas i vente.

Som altid starter løjerne lige i halen af den forrige sæson. For dem der ikke allerede har set afsnittene i tv, skal der ikke afsløres for meget, men det bliver hurtigt tydeligt at Robin & Barney fylder en del gennem de 24 episoder. Som altid er forfatterne dog eminente til at få varieret plothandlingerne mellem de tre grupper, her Robin & Barney, Lily & Marshall og endelig Ted, vores teoretiske hovedperson. Hr. Mosby kommer næsten i kontakt med sin kommende udkårne i et afsnit, men selvom det møde naturligvis lader sig vente på, får han i hvert fald indfriet nogle andre af sine mål.
Og trods et næsten altid meget højt humør og afslappet stemning formår How I Met Your Mother stadig at være vedkommende og relevant, selvom serien først og fremmest er hyggelig underholdning af fineste karat.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken politisk rolle rygtes det, at Arnold Schwarzenegger er interesseret i?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google