CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


1. sæson - 24 afsnit (2009-2010)

Ekstramateriale:
Slettede/udvidede/alternative scener
Slettede 'interviews'
Gagreel
5 featuretter
- Real Modern Family Moments
- Before Modern Family
- Fizbo the Clown
- Making of 'Family Portrait'
- Modern Family Hawaii


Læs også...
Nyheder:
18-12-15:
TV-serie: Modern Family – sæson 6
 
Anmeldelser:
21-05-15:
Hot Pursuit
06-07-11:
Morning Glory
26-04-11:
Fair Game
27-06-08:
The Incredible Hulk
17-04-07:
Skyllet væk
03-11-04:
Dawn of the Dead
 
Artikler:
03-01-14:
TV-serie: Modern Family – sæson 4
06-03-12:
TV-serie: Modern Family – sæson 2
 
TV-serie: Modern Family – sæson 1
 
Hele den pukkelryggede – med et twist
 
Skrevet den 2/2-2011 af Lisa Brygger
 
 
Det er stort set umuligt at genopfinde familiedramaet på tv’et. Vi har set det i alle udgaver, inklusive komedieversionerne. Engang imellem får vi dog nogle gennembrud og den prisvindende amerikanske komedieserie Modern Family er den seneste lille genistreg i rækken.


Copyright:
SF Film
Den moderne familie består af tre grupper. I front familieoverhovedet Jay (Ed O'Neill, bedre kendt som Al fra Married with Children, en anden berømt familieserie), hans nye og meget yngre kone, colombianske Gloria (Sofia Vergara) og hendes gammelkloge søn Manny, samt Jays to voksne børn Claire (Julie Bowen) og Mitchell (Jesse Tyler Feguson) og deres respektive familier.
Claire er kontrolfreaken gift med drengerøven Phil (Ty Burrell). Sammen har de tre børn, mens onkel Mitchell og hans kæreste Cameron (Eric Stonestreet) netop i piloten kommer hjem med en lille pige, de har adopteret.
Det lyder måske ret indviklet, men er uhyre nemt at hitte rede i, selv om figurerne oftest hopper ind og ud af hinandens liv, fordi karakterne er særdeles velskrevne.

Gennem første sæson følger vi den farverige familie, der konstant irriterer hinanden, dog uden det nogensinde virker forceret eller falsk. Seriens store styrke ligger ikke blot i timingen og tempoet i serien, men især i skildringen af i de traditionelle hverdagsscenarier, de fleste familier kæmper med i dagligdagen. Forfatterholdet (ledet af skaberne Steven Levitan & Christopher Lloyd [II], der bl.a. har skrevet for Wings og Frasier) formår virkelig at spidde den amerikanske middelklasse ved at spille på figurernes stereotyper og samtidig splintre dem. Stilen er mockumentary, og det, at personerne ofte kigger ind i kameraet og forkvaklet prøver at ikke at tabe ansigt, er naturligvis også en af grundene til at serien virker så frisk og opfindsom.

Så hører du til dem, der kan sætte pris på et helt afsnit, hvor der enten skal tages et familieportræt, holdes børnefødselsdag eller hvordan en aften i byen kan gå helt galt, så er der masser af sjov i vente. Modern Familiy blev forsøgt på TV2/Zulu sidste år, men tilsyneladende uden det mest overvældende resultat, desværre. Dette er klart en serie, der vokser jo mere man ser den. Så giv den en chance eller en chance til, den er bestemt ens tid og prioritering værd!
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken profession har Stellan Skarskård i Good Will Hunting?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google