CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


1. sæson - 6 afsnit (2010)

Ekstramateriale:

- The Making of TWD
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 1
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 2
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 3
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 4
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 5
- Inside THE WALKING DEAD: Episode 6
- A sneak peak with Robert Kirkman
- Behind the scenes: Zombie Make-Up Tips
- Convention Panel with Producers
- Zombie School
- Bicycle Girl
- On Set with Robert Kirkman
- Hanging with Steven Yeun
- Inside Dale's RV
- On Set with Andrew Lincoln

Læs også...
Nyheder:
05-09-14:
TV-serie: The Walking Dead – sæson 4
30-08-13:
TV-serie: The Walking Dead - sæson 3
 
Anmeldelser:
17-04-08:
The Mist
05-05-04:
Love Actually
24-09-02:
The Majestic
08-08-00:
Den grønne mil
 
Artikler:
31-08-12:
TV-serie: The Walking Dead - sæson 2
 
TV-serie: The Walking Dead – sæson 1
 
En verden af zombier udenfor
 
Skrevet den 7/6-2011 af Lisa Brygger
 
 
Et af de mere hypede tv-fænomener fra Hollywoods fine serie-fabrik er nu udkommet lettere diskret på dvd herhjemme. Det drejer sig om zombie-serien The Walking Dead, der med sine simple seks afsnit i sæson 1 tog USA med storm, som klichéen lyder; og meget forståeligt, for der er virkelig tale om solid spænding.


Copyright:
SF Film
Uden megen forklaring bliver vi kastet ind i handlingen, hvor vores hovedperson, den retfærdige og modige politimand Rick Grimes (Andrew Lincoln), netop er vågnet efter at have været i koma (i nogle få uger/måneders tid). Verden er komplet forandret, idet hans medmennesker stort set alle er blevet forvandlet til zombier. Rick er helt alene i en pænt ulækker verden, og han fatter ikke en meter af hvad der sker. Værre er, der er ingen til at fortælle ham noget om den radikale forvandling. Well, det passer selvfølgelig ikke helt. Efterhånden som de seks episoder går, finder han en håndfuld andre ’overlevere’, og slår sig naturligvis sammen med dem. Ja, ville du ikke?

Manden bag herlighederne – altså ikke holdet bag tegneserien som dramaserien er bygget på – hedder Frank Darabont, men inden du begynder at analysere En verden udenfor eller Den grønne mil alt for grundigt, så er dette ikke typisk Darabont. Og så alligevel. Serien er ikke bange for splat, blod, indvolde og gru, men samtidig holder den fast i Darabonts klassisk sindige og sobre form. Der er gjort plads til god tid til de menneskelige relationer ind i mellem overfaldene/nedslagtningen/sammenstødene med de udøde.

Med et pt. vanvittigt gennemsnit på 8.9 på imdb, er der ingen tvivl om at denne lille hyggelige apokalyptiske rædselsfabel er et hit blandt nørderne, men hvis ikke man æder alt hvad der har med zombier at gøre, kan The Walking Dead sagtens ses til trods, for bag ved de enkelte blodige og voldsomme scener gemmer der sig en dragende historie om næstekærlighed og en god portion interessante refleksioner om menneskes sande natur. Så er det blot et spørgsmål om man kan udholde de oftest nervepirrende situationer, hvor man ikke ved hvor og hvornår den næste vansirende skabning kommer gryntende mod vores lille sammensatte ’familie’ af hjernefriske og rødkindede individer.

Der er en overordentlig omgang ekstramateriale inkluderet på en hel separat disk i udgivelsen. Flere omfattende bag kameraet-featuretter og en seks korte til hvert afsnit. En indbydende og dybt underholdende boks at have stående i samlingen, kort sagt!
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilket dyr slipper løs i Dinner-scenen i Drengen og jernkæmpen?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google