CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


6. sæson - 24 afsnit (2010-2011)

Ekstramateriale:
4 kommentarspor
4 featuretter
Slettede scener
Gagreel

Læs også...
Nyheder:
27-10-14:
TV-serie: How I Met Your Mother – sæson 9
22-11-13:
TV-serie: How I Met Your Mother - sæson 8
 
Artikler:
31-01-11:
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 5
10-01-11:
TV-serie: How I Met Your Mother – 3+4. sæson
08-12-10:
TV-serie: How I Met Your Mother – 1+2. sæson
 
TV-serie: How I met Your Mother – sæson 6
 
De store forandringer
 
Skrevet den 24/10-2011 af Lisa Brygger
 
 
Der sker store omvæltninger i sjette sæson af How I Met Your Mother. Men noget nyt skal hvert år jo også bringe, hvis man vil holde på sine seere. Denne gang er der ikke så meget pomp og pragt – om end Barney får tilranet sig et jakkesæt besat med diamanter, og jep, det er præcis lige så Liberace-fælt/fedt, som det lyder.
I stedet går de 24 afsnit lidt mere i dybden med temaer som død, tab og nedrivning af en gammel bygning, men selvfølgelig handler løjerne også om fx Marshall & Lilys babyplaner og Robins genopbygning til et nogenlunde normalt menneske igen.


Copyright:
SF Film
I slutningen af forrige sæson endte Ted som universitetsunderviser og det fortsætter han også med, selvom han samtidig får et tilbud han ikke kan afslå af Barney. Det giver ham en mængde besværligheder, inklusive en kæreste/modstander, som der naturligvis kommer en masse drama ud af i løbet af episoderne. Det betyder dog, at vi får Jennifer Morrison (bedst kendt fra tv-dramaet House) at se rigtig meget, for ikke at tale om Kyle MacLachlan i en skøn mindre rolle.

Der er selvfølgelig også blevet gjort plads til de celebre cameos i sæson 6, blandt andet Katy Perry, der spiller Morrisons kusine og Nicole Scherzinger (Fra Pussycat Dolls), der spiller Robins tidligere BFF. For ikke at tale om veteranerne Ben Vereen, Maury Povich og John Lithgow. Sidstnævnte får en afgørende betydning for en af vores hovedpersoner. Og har man ikke allerede fanget afsnittene i tv, bliver den surprise ikke røbet her.

Det bedste af det hele er at Carter Bays & Craig Thomas’ kreation stadig holder på sit sjette år. Der er fortsat overraskelser at komme efter, og tonen er alligevel den samme eftertænksomme og fornøjelige hverdagshyggestemning. Utroligt at forfatterne endnu kan få nye historier ud af begreber som familie, venner og sammenhold. Selvom plottet kan være tossede ting som Woody Allen-jagt, museumspjatterier og en seriøs forelskelse for Barney.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvad var ”Sonny” Corleone’s fornavn?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google