CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:

Et kommentarspor, et interview med Michael C. Hall & John Lithgow (som man IKKE bør se før man har set den sidste afsnit!) og et par featuretter om seriens effekter.

Læs også...
Nyheder:
15-07-14:
TV-serie: Dexter – sæson 8 – The End for Dexter
29-01-14:
Ude nu: Dexter – sæson 7
 
Anmeldelser:
28-03-10:
Gamer
27-09-00:
Cliffhanger
 
Artikler:
18-01-13:
TV-serie: Dexter – sæson 6
 
TV-serie: Dexter – 4. sæson
 
 
Skrevet den 2/1-2012 af Lisa Brygger
 
 
Vores allesammens yndlings seriemorder Dexter Morgan er tilbage i sæson 4 efter at have overlevet ’venskabet’ med den offentlige anklager Miguel Prado (Jimmy Smits) i sæson 3. I denne sæson får han dog John Lithgow – aka Trinity-moderen – på halsen og det er selvfølgelig også lige ved at gå galt for Dexter.


Copyright:
Paramount
Idet sæson 4 er blevet efterfulgt af både sæson 5, 6 og en 7. er på vej ved vi selvfølgelig at Dexter overlever, men undervejs bliver vores nerver alligevel tyndslidt, for John Lithgow er ikke uden evner. Den over 190 cm høje skuespiller, er bedst kendt for sit portræt af den tossede rummand Dick Solomon i komedieserien 3rd Rock from the Sun og den godmodige Roberta i The World Acording to Garp, men Lithgow har spillet mindst lige så mange skurkeroller (herligt overspillende i fxCliffhanger), og er overbevisende skræmmende som Dexters nemesis, Arthur Mitchell – på overfladen en hyggelig far, husbond, præst og boligbygger til samfundets svageste, men Dexter får ikke kradset meget i overfladen før vi alle ser det sande monster under den engleagtige facade.

Ikke at John Lithgow render med al opmærksomheden. Efter tre sæsoner er Showtimes store hit stadig lige så nervepirrende, og mindst lige så velskrevet som da serien startede; og med Michael C. Hall i front lige så fascinerende at følge. For den stakkels blodanalytiker er hårdt spændt ud denne sæson. De første afsnit koncentrer sig meget om hans nye job – som far. Men problemerne omkring den manglende søvn triumfes snart af sagen med Trinity-morderen, så har man ikke allerede set sæson 4 behøver man ikke blive bekymret over Dexters nyerhvervede position som familiefar; han har stadig sine regler og sit morderiske kodeks. Alting er som det skal være!
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Llanero
18-2-2012 22:19
Oh how I soolooooooooooooooooooo agree with you on this. I have been searching everwhere to see if John Noble would get a nomination in any award event. Nowhere! I am extremely disappointed. His performance is OUTSTANDING! I have not seen such a performance ever in my life. Every time I sit down to watch the show, I am always at awe about him and can not stop complimenting on his acting. I think he is one of the best performers of all time. Extremely disappointed by no nomination!

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvad er navnet og racen på Corey Haims hund i Lost Boys?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google