CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


2. sæson - 22 afsnit (2010-2011)

Ekstramateriale:

Jukebox
8 featuretter:
- Making Of The Rocky Horror Glee Show
- Bonus song - ”Planet, Schmanet, Janet”
- Getting Waxed with Jane Lynch
- The Wit of Brittany
- Glee at Comin-Con 2010
- Building Glee’s Auditoriumwith Cory Monteith
- A Day in the Life of Brittany
- Shooting Glee in New York City


Læs også...
Nyheder:
16-09-15:
TV-serie: Glee – sæson 6
20-02-12:
Ude på BR/dvd: Glee The 3D Concert Movie
 
Artikler:
26-09-14:
TV-serie: Glee - sæson 5
28-09-13:
TV-serie: Glee - sæson 4
12-10-10:
TV-serie: Glee – 1. sæson: Road to Regionals
25-05-10:
TV-serie: Glee – 1. sæson
 
TV-serie: Glee – 2. sæson
 
 
Skrevet den 1/2-2012 af Lisa Brygger
 
 
I hjemlandet fortsætter succesen med Glee, der herhjemme er rykket over på DR-HD. Der vil utvivlsomt være mange, der ikke har set anden sæson, på den konto, men den er nu ude på dvd, og så ingen grund til panik, festlighederne fortsætter.

På grund af den store afslutning i første sæson står sangkoret nogenlunde samme sted som da de forlod McKinley High, på bunden af skolens sociale rangliste. I første afsnit forsøger de derfor at få fat i nogle flere elever, men udfaldet er nærmest katastrofalt. Skyldneren er naturligvis den selvcentrede Rachel. Ja hun er stadig øretæveindbydende, intet nyt der.


Copyright:
SF Film
Det nye ligger i seriens selvbevidsthed, for den er flere steder fra blevet beskyldt for stort set at kun at byde på Journey-sange, og hvad er sjovere end at lave grin med den – uretfærdige – beskyldning. Vi får stadig en sang eller to fra Barbra og de klassiske musicals, men sæson 2 har masser af friske sange på programmet også, fra Cee-Lo’s "Forget You" over diverse Bruno Mars-sange til Alicia Keys & Jay Z’ ikoniske "Empire State of Mind". Drengene skaber lige frem et Justin Bieber-hyldest band!
Gæstestjernerne er heller ikke helt ringe denne sæson. Kristin Chenoweth er tilbage som den afdankede April Rhodes; Gwyneth Paltrow viser tænder som vikaren Holly Holiday og selveste Britney Spears optræder som sig selv!

Som andre inspirerende teen-serier før den har Glee formået at være tro mod sine politisk- og social korrekte principper og samtidig opnået en vis form for udvikling. Vores lille gruppe er alle blevet et år ældre og derfor også klogere. Men de fleste virker ærligt talt mere bitre og triste end forrige sæson. Vampen Santana får især lov at være mere 'fierce' end tidligere, Kurt kommer i kamp med bøllen Karofsky, alt sammen fordi de ikke har modet eller mulighed for at stå frem og vise deres sande ansigt.

Vi skal jo ikke kun underholdes men også undervises, så imellem morsomhederne med Rocky Horror, Britney Spears, sex og alkohol-episoderne finder vi utallige lektier om tolerance, næstekærlighed, forståelse og støtte. Det er alt sammen meget firkantet og overdrevet, men sådan er Glee, og hvis man holdt af første sæson, vil man elske anden.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem spiller familieoverhovedet der myrdes i Gosford Park?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google