CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


2. sæson - 24 afsnit (2010-2011)

Ekstramateriale:
Slettede/udvidede/alternative scener
Slettede 'interviews'
Gagreel
musikvideo
6 featuretter
- Strangers on a Treatmill - table read
- Mitch's Flash Mob
- Modern Family Holidays
- Waiting for Oprah
- Chatting with Steve Levitan
- At Home with Modern family

Læs også...
Nyheder:
18-12-15:
TV-serie: Modern Family – sæson 6
 
Anmeldelser:
21-05-15:
Hot Pursuit
 
Artikler:
03-01-14:
TV-serie: Modern Family – sæson 4
02-02-11:
TV-serie: Modern Family – sæson 1
 
TV-serie: Modern Family – sæson 2
 
Succesen fortsætter...
 
Skrevet den 6/3-2012 af Lisa Brygger
 
 
Efter næsten at have ryddet bordet ved de store prisoverrækkelser, Emmy’en, PGA, DGA, WGA, SAG, etc. for den første sæson, er Modern Family tilbage med endnu 24 fantastiske afsnit. Der er selvfølgelig ikke sket noget som helst for den omfattende familien Pritchard, for her er hverdagen i centrum, og derfor er det småting 'vi' oplever.


Copyright:
SF Film
At alle disse småting sker for denne tredelte familie er selvfølgelig lige lovlig pudsigt, men situationerne er stadig troværdige og reaktionerne er overbevisende, og derfor er sæson 2 mindst lige så underholdende som første sæson.

Vi kommer lidt tættere på Mitchell og Cameron ved at møde deres venner – og en fin birolle til Nathan Lane hjælper også på det – og Claire og Gloria er også blevet bedre venner. Jay har fortsat svært ved at vise følelser for sine voksne børn, men er derimod blevet helt faderlig over for Manny, der i anden sæson drikker sukker-espressoer som om hans liv afhang af det.

Sæson 2 byder på rigtig mange fine hverdagsoplevelser og selvfølgelig lidt ekstra spas omkring Halloween og Valentines Day, hvor især Claire og Phil er i fokus, men styrken ved Modern Family er, at det ikke kun er disse special-afsnit, der er sjove. Forfatterne bag serien bruger tilsyneladende mange private episoder som udgangspunkt for serien, og det mærkes tydeligt, at der er lagt kræfter i alle 24 afsnit.

Det skader heller aldrig at have dygtige folk foran kameraet og skuespillerne imponerer afsnit for afsnit. Julie Bowen og Ty Burrell som Claire & Phil formår ligefrem at skabe ekstra dybde omkring Dunphy-familien, der bøvler med alt fra Phils job, deres gamle bil og ditto nabo til at blive fanget i sengen af børnene.

Der er altså over 520 minutters motion for smilebåndene på udgivelsen, der desuden tæller en del ekstramateriale som fraklippede scener og korte interviews og kig bag kulisserne.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem kaldte Arnold Schwarzennger for "the most perfectly developed man in the history of the world"?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google