CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:


4. sæson - 12 afsnit (2011)

Ekstramateriale:

7 featuretter:

12 kommentarspor

Læs også...
Nyheder:
13-11-14:
TV-serie: True Blood – sæson 7
28-05-13:
TV-serie: True Blood – sæson 5
 
Anmeldelser:
15-11-11:
Melancholia
01-07-11:
The Romantics
20-11-06:
The Squid and the Whale
17-03-05:
The Piano
06-12-02:
Salâm, smukke
12-12-01:
Almost Famous
19-03-01:
Järngänget
01-08-00:
American Beauty
 
Artikler:
31-08-12:
HBO lancerer storstilet streaming-tjeneste i Norden
 
TV-serie: True Blood – sæson 4
 
Nu med hekse
 
Skrevet den 25/6-2012 af Lisa Brygger
 
 
Efter tre vilde sæsoner med introduktionen af henholdsvis vampyrer, shapeshifters, varulve og feer er turen kommet til... hekse. Og hvorfor ikke, løjerne er alligevel så sindssygt langt ude at intet er umuligt.


Copyright:
Warner Home Video
Alan Balls farverige forvandling af Charlaine Harris’ saftige sydstatssyndigheder kører for tiden på femte sæson på kongekanalen HBO i USA, og derfor er fjerde sæson netop blevet udsendt på dvd og Blu-ray, og har man ikke allerede fanget herlighederne i fjernsynet kan det kun anbefales, at man investerer i udgivelsen.

Vi bliver smidt ind handlingen omtrent 13 måneder efter tredje sæson sluttede. Et sært spring, men alting bliver forklaret, præcis som det altid bliver i det humoristiske drama, hvor vi virkelig har brug for forklaringer på de ofte besynderlige handlingstråde og især personligheder.

Og i fjerde sæson er vores persongalleri nærmest vendt på hovedet, Eric og Bill har fået omvendte roller – og Alexander Skarsgårds vampyrviking får virkelig lov at vise nye sider af sit væsen – Jason er pludselig blevet ansvarlig og Andy Bellefleur er kommet på afveje; alt i mens resten af den omfattende rolleliste fortsat brillerer i de velskrevne roller. Ekstra plads denne sæson er givet til Kristin Bauer van Straten, der spiller Pam, og hun stjæler tilmed scenerne hun er med i.

Efter det i februar kom frem, at seriens skaber, Alan Ball trækker sig tilbage som Showrunner (han forbliver i rollen som executive producer) efter sæson 5, vil det blive spændende at se hvorledes det vil påvirke serien, som han ikke kun har ledet men også været flittig forfatter til siden 2008. Selv har han dog udtalt, at han trygt mener intet vil ændre sig. Lad os håbe det holder!

Lidt ekstramateriale er også vedlagt; der er små opsummeringer af hvert afsnit, en omfattende featurette om det tekniske arbejde med serien og en bunke kommentarspor fra True Bloods mange skabere. Flere af dem er lettere ligegyldige, mens Alan Ball og Anna Paquins kommentarer til episode 3 er decideret underholdende.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken anden tidigere Saturday Night Live-skuespiller har altid en lille rolle i alle Adams Sandlers film?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google