CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:

6. sæson - 12 afsnit (2011)

Ekstramateriale:

Cast interviews:
- Michael C. Hall
- Jennifer Carpenter
- Colin Hanks

Featuretter:
- Guest Stars
- Dissecting Dexter
- H.R. Nightmare
- The Consultants
- Foul Play
- DDK's Art Gallery: Interview with artist Dave Lebow
- Photo Match


Læs også...
Nyheder:
15-07-14:
TV-serie: Dexter – sæson 8 – The End for Dexter
29-01-14:
Ude nu: Dexter – sæson 7
 
Anmeldelser:
28-03-10:
Gamer
04-12-06:
16 Blocks
26-10-06:
The Woodsman
22-08-06:
Dave Chappelle's Block Party
20-01-03:
Monster's Ball
 
Artikler:
02-01-12:
TV-serie: Dexter – 4. sæson
 
TV-serie: Dexter – sæson 6
 
 
Skrevet den 18/1-2013 af Lisa Brygger
 
 
Efter Dexter fandt kærligheden i sidste sæson – finder han nu Gud i denne sjette ombæring. Måske ikke helt, men han præsenteres i hvert fald for en mand, der inderligt tror på Gud og på det bedste i Dexter. Og det har vi da ikke set før. Brother Sam, som prædikanten kalder sig, spilles af den altid fortræffelige Mos Def (nu blot Mos), og historien med ham og hans lille følge er noget af det bedste ved sæson 6, der generelt mærkes lidt af træthed.


Copyright:
Paramount
Efter to stærke sæsoner med spændende modstandere og medhjælpere, føles det som om folkene bag Dexter er desperate efter at overgå dem selv, og det er en svær arv. Colin Hanks er ingen John Lithgow, han er ikke en gang i dennes liga.
Hanks spiller den ene halvdel af et morderisk og Dommedagstroende par, der opfører bibelske blodigheder. Den anden er Edward James Olmos, som den tidligere universitetsprofessor og lærermester til den usikre unge mand. Men de to mænds terrorisering af Miami vækker aldrig vores dybe interesse. Deres mission synes for langt ude og samtidig sker der store omrokeringer i Miami Metro, idet Debra Morgan (Jennifer Carpenter der kun bliver bedre for hver sæson!) udnævnes til chef og tilmed begynder at tale med en psykolog. Det kommer der derimod en masse underholdning ud af.

Men frygt ikke, Dexter og Michael C. Hall er stadig værd at bruge 12 timer på, for selvom 'de onde seriemordere' ikke er specielt interessante, spilder manuskriptforfatterne ikke vores tid. Der er fortsat en voldsom trængsel og alarm i Dexter Morgans ekstreme liv, hvor vores kære seriemorder i denne sæson må både takle sine indre dæmoner, jobbet som far og ligefrem personer fra sin fortid (og tidligere sæsoner), da hans '"dark passager" virkelig kommer på afveje undervejs. Og så kan sæson 6 prale af en sindssyg spændende cliffhanger i sæsonens allersidste minutter.

Og som bonus finder man en masse forskellige featuretter præsenteret med spoiler alert. Hvor skønt er det ikke? Når man er færdig med de tolv afsnit viser de sig dog at være rimelig kortfattede. Men lidt er også godt.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvilken fransk skuespiller må lade som om han er bøsse for ikke at blive fyret i Le Placard - Ud af skabet?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google