CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Mere info
Blu-ray boksen indeholder:

Hele serien (1990-1991) + 2 versioner af pilotafsnittet, inkl. en intro med 'The Log Lady'

Spillefilmen Twin Peaks: Fire Walk with Me (Lynch, 1992)

Ekstramateriale:


Promos
Slettede scener
Fraklip

Featuretter:
- A Slice of Lynch (55 min. m/ David Lynch, Kyle MacLachlan, Mädchen Amick, John Wentworth)

- Return to Twin Peaks (20 min. m/ div. fans om den årlige "Twin Peaks Festival")
- Location Guide (8 min. - 8 punkter)
- The Glastonbury Archives (8 featuretter fra 2001)

- 13 cast interviews
- 6 crew interviews

- Secrets From Another Place: Creating Twin Peaks (4 featuretter, om skabelsen af: Piloten, 1. sæson, 2. sæson og musikken, 106 min.)

- The Missing Pieces: slettede/udvidede scener
- 4 interviews (5 min.)

- Betweeen Two Worlds (38 min. m/ Lynch, Ray Wise, Grace Zabriskie, Sheryl Lee)
- Moving Through Time: Fire Walk with Me Memories (30 min.)
- Reflections on the Phenomenon of Twin Peaks (31 min. Fra 2000)
- 3 trailers
- Fire Walk with Me Photo Gallery
- Atmospherics
- Credits

Læs også...
Nyheder:
13-05-05:
Lynch løfter sløret for sin hemmelige film
31-03-05:
David Lynch vender tilbage til Dune
22-05-02:
David Lynch vinder Légion d’Honneur
 
Anmeldelser:
02-07-15:
Guldkysten
28-01-09:
Inland Empire
16-11-07:
Lynch [I]
24-02-03:
Mulholland Drive
26-07-00:
The Straight Story
 
Blu-ray box: Twin Peaks – The Entire Mystery
 
Endelig! Hele serien + filmen og nu med mulighed for at få udfyldt alle hullerne og de mange spørgsmål med det omfattende ekstramateriale...
 
Skrevet den 29/7-2014 af Lisa Brygger
 
 
Det er lidt over 24 år siden David Lynchs brag af en tv-serie lagde gaderne øde, mens vi først ventede i spænding på hvem der egentlig havde slået teenagepigen Laura Palmer ihjel og derefter forsøgte at finde mening med resten af Lynch og co-skaber Mark Frosts vanvittigt excentriske univers.


Copyright:
Fox/Paramount
For man kan ikke komme udenom det faktum, at tv-serie-anatomien for evigt blev ændret med Twin Peaks. Der er utallige tv-serier i dag, der skylder Twin Peaks stort: Hvor mange serier åbner f.eks. ikke med fundet af en myrdet teenager eller har et produktionsbudget der nærmest ligner en spillefilm? For 24 år siden var Twin Peaks en vild satsning. Serien var mildest talt sær. Sær for dens tid i hvert fald, men også så hamrende gennemført, velproduceret og forfriskende anderledes, at den ikke kunne blive andet end interessant. Og det bedste ved det hele er selvfølgelig, at den stadig holder den dag i dag.

Og netop i dag udkommer så en blu-ray blærerøvboks, til alle fans og nysgerrige newcomers, som ikke kun er lækker indpakning med seriens 29 afsnit samt begge versioner af pilotafsnittet, naturligvis i nypoleret stand, men tilmed indeholder den efterfølgende spillefilm, Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992), og en massiv bunke ekstramateriale. Noget af det stammer fra omkring år 2000, noget er helt tilbage fra Fire Walk with Me og på (især) de sidste af boksens 10 skiver finder man helt nyt ekstramateriale.

Det er da ganske morsomt at se noget af det gamle, der dækker alt fra fan-fokuserede indslag til en masse små interviews med de mange skuespillere, der var en del af Frost & Lynch’s fantastiske cirkus, men de mere interessante menupunkter er de nyproducerede featuretter med Lynch som 'ringmaster' ("A Slice of Lynch" på disk 2, en hyggelig samtale mellem Lynch, skuespillerne Mädchen Amick, Kyle MacLachlan og seriens lydmand John Wentworth, hvor de sammen tænker tilbage på dengang det hele begyndte. Super charmerende, nok mest pga. David Lynchs behagelige personlighed) og "Between Two Worlds" på disk 10, hvor Lynch igen ser tilbage på Twin Peaks, her i selskab med 'familien Palmer' aka Sheryl Lee, Ray Wise og Grace Zabriskie).


Copyright:
Fox/Paramount
De fire sammenhængende indslag i "Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks" på disk 8 er også suveræne 106 minutter, hvor mange af de involverede (både foran og bag ved kameraet) fortæller om hvordan serien blev skabt. Disse bag kameraet-indslag er næsten obligatorisk ekstramateriale, men dette høre til den bedre afdeling: Mindre 'reklame' og 'skamrosning' af instruktøren og mere info og undervisning. Men der er rigeligt med bonus til at tilfredsstille alle niveauer af seriens fans enhver hardcore og nyfødt fan.
Og med denne særdeles luksuriøse boks har popkulturfænomenet, der er Twin Peaks, endelig fået sig en værdig præsentation til at udstille i reolen.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
”Fem småforbrydere. Tonvis af kokain. 27 døde. To overlevende og ikke skyggen af et bevis.” Hvilken film er der tale om?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google