CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Mere info
DVD-boksen indeholder:

6. sæson - 13 afsnit (2013)

Ekstramateriale:

Kommentarspor:
Episode 1: Kurt Sutter, Paris Barclay & Jimmy Smits
Episode 13: Kurt Sutter, Paris Barclay, Maggie Siff, Katey Sagal

Slettede scener
Gag Reel
Featuretter:
- Anarchy Afterword - eps. 1, 5 & 13
- The Reaper Calls
- Sons for Sandy

Læs også...
Anmeldelser:
13-12-13:
Pacific Rim
15-05-07:
Children of Men
03-08-06:
Hooligans
 
Artikler:
02-03-15:
TV-serie: Sons of Anarchy – sæson 7
13-09-13:
TV-serie: Sons of Anarchy - sæson 5
01-10-12:
TV-serie: Sons of Anarchy - sæson 4
28-11-11:
TV-serie: Sons of Anarchy – 3. sæson
26-11-10:
TV-serie: Sons of Anarchy – 2. sæson
03-05-10:
TV-serie: Sons of Anarchy – 1. sæson
 
TV-serie: Sons of Anarchy – sæson 6
 
Begyndelsen på enden...
 
Skrevet den 15/9-2014 af Lisa Brygger
 
 
Kurt Sutter har for snart længe siden oplyst, at Sons of Anarchy ville få 7 sæsoner, så vi ved godt at alting snart ender, men det gør det ikke meget nemmere at udholde det nervepirrende drama velvidende at uhyrlighederne snart slutter. Og fuldstændig som sæson 5 var vildere end sæson 4, er sæson 6 selvfølgelig også langt sygere end sæson 5. I dette univers går det kun slemmere for sig med hvert afsnit.


Copyright:
Fox/Paramount
Men det hele er naturligvis ikke så uudholdeligt, at man ikke frivilligt kaster sig frådende over hvert eneste af sjette sæsons 13 episoder. Sons of Anarchy hører til den sjældne kategori af tv-serier, der kun bliver bedre for hver sæson, og ikke kun mere emotionelt højspændt og brutal: Håndværket er sublimt over hele linjen!
Efter det ubehagelige tab af Jaxs bedste ven i forrige sæson burde man ellers tro, at vi var blevet godt opvarmet til at kunne klare flere dødsfald hos vores centrale kerne af figurerne, men det virker stadig lige lovligt intenst at se disse mere eller mindre usympatiske personligheder blive nakket. En af gangen og lidt af gangen.

Den slags kan da heller ikke undgås, for Sutter & Co. har tydeligvis en morale med de massive dødsfald. Dette er ikke en verden, hvori man overlever. Når vi er helt derude hvor mennesker pludselig er mindre værd end forretning og stoffer og våben er daglig kost, må ens etiske kodeks blive forvredet, og ligegyldigt hvor meget du ønsker dig ud af branchen, kan du ikke undgå at få blod på dig, men mindre du gør mere end blot at ønske. Og så kan du stadig ikke undgå blodudgydelserne.

Det tegner ikke godt for vores unge helt, der siden pilotafsnittet drømte om at undslippe sin skæbne, for gennem sæson 6 taber man fuldstædig troen på, at det nogen sinde kan lade sig gøre for stakkels Jackson Teller (Charlie Hunnam, der også er vokset med opgaven for hvert afsnit), som man ikke rigtig længere kan kalde en stakkel. Hvad skal der ikke ske med ham og alle disse andre farverige figurer, der omgiver ham og hans beskidte verden? Med sæson 7 for døren, skal vi snart finde ud af det store spørgsmål, men indtil da kan sjette sæson nydes, frådes, ses eller genses – oven i købet med en bunke kommentarspor, slettede scener og featuretter til den udmærkede dvd-udgivelse, der netop er udkommet.
Man kan lige frem købe alle seks sæsoner i en samlet boks, hvis det skulle friste, for – nu at gentage mig selv for sjette gang – det bliver ikke meget bedre, hvis man leder efter godt amerikansk tv-drama, end med Sons of Anarchy.
 
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem har instrueret den deprimerende svenske film Slangens Vej?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google