CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Mere info
CPH:DOX programmet har så forskellige kategorier som:

Politik & Samfund
Kunst & Eksperimentelt
Musik & Koncerter
Viden & Tech
For Børn
Hits & Underholdning
Liv & Eksistens
Events & Fester
Talks
Virtual Reality
Social Cinema

_____________________

Cinemas & Venues omfatter bla:

Absalon
Aveny T
Bremen Teater
Byens Lys, Christiania
Cinemateket
Charlottenborg
Chateau Motel
Dagmar Teatret
Empire Bio
Falkoner Biograf
Gloria
Grand Teatret
Hotel Cecil
Københavns Rådhus
KU.BE
Nikolaj Kunsthal
Nordisk Film Palads
Park Bio
Vester Vov Vov

_____________________

VISNINGER:

A Woman Captured

Man. 19/03 - 19:00 - Palads
Fre. 23/03 - 16:30 - Palads
Søn. 25/03 - 21:15 - Cinemateket


AlphaGo

Tor. 15/03 - 21:30 - Falkoner Biograf
Lør. 17/03 - 14:00 - Auditoriet Avedørelejren, Hvidovre
Søn. 18/03 - 12:30 - Charlottenborg
Tir. 20/03 - 20:00 - Absalon

Læs også...
Artikler:
20-03-18:
CPH DOX 2018 - FILM1
 
CPH DOX – 15-25 marts 2018
 
Selvom foråret desværre lader vente på sig lidt endnu, så springer det alligevel på en måde ud de næste dage. Dokumentarfestivalen CPH:DOX er nemlig tilbage med et overvældende stort og varieret program.
 
Skrevet den 15/3-2018 af Niels Roe
 
 
Festivalen løber fra torsdag d. 15. marts til søndag d. 25. marts 2018 med visninger i adskillige biografer og en vifte af debatarrangementer, koncerter, masterclasses og events. Festivalen der førhen lå i november blev rykket til marts sidste år af den simple grund, at der er færre internationale festivaler i denne måned.


Copyright:
CPH:DOX
I løbet af årene har CPH:DOX oplevet en stor og imponerende stigning i festivalgæster. Den første festival i 2003 havde 11.000 besøgende. Ved sidste festival i 2017 blev der sat rekord med intet mindre end 97.500 tilskuere! Dette kombineret med et stærkt kvalitetsorienteret program har utvivlsomt medvirket til, at CPH:DOX helt fortjent rangerer som én af verdens allervigtigste dokumentarfestivaler.

Det bredtfavnende filmprogram rummer alt fra anerkendte instruktører, unge talenter og eksperimenterende videokunst. Med andre ord er der noget for enhver smag og med CPH:DOXs egne ord, så ønsker de at indfri det forandringspotentiale som kunst og dokumentarfilm har. Dertil er CPH:DOX ikke kun en hovedstadsbegivenhed. Det er en landsdækkende festival med simultantvisninger af de mest populære film.

At skulle danne sig et forkromet overblik over de mange visninger er selvsagt kropumuligt. Derfor vil CinemaZone.dk både anbefale, anmelde og omtale film under festivalen. For tænk nu hvis du gik glip af en poetisk perle fra Frankrig eller et sjældent mesterværk fra Jamaica!

Herunder følger en række omtaler af film, der spænder bredt, men som nok vil vække interesse og begejstring. I løbet af festivalen vil CinemaZone.dk bidrage med klassiske anmeldelser, som kan fungere som en vejviser på den meget trafikerede motorvej med dokumentarfilm.Copyright:
CPH:DOX
A Woman Captured
Marish arbejder som ubetalt husslave for en familie i Ungarn. Hun er fanget og kan ikke flygte. Familien har inddraget hendes ID, behandler hende som et dyr og lader hende leve af madrester. Mod betaling er det lykkedes filmskaberen at få lov til at dokumentere hendes fangenskab og den nedrige udbytning Marish er udsat for.

Alphago
Det asiatiske brætspil Go er den ultimative eksamen for kunstig intelligens. Spillet er både enkelt og uendeligt komplekst. Filmen skildrer, hvordan den regerende verdensmester, sydkoreaneren Lee Sedol, forrige år prøvede kræfter med Googles DeepMind-program, der kan udregne indviklede kombinationsmuligheder


læs videre på...
 
Næste side
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
Air Jordan 13 Mens
15-7-2018 23:55
You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
Air Jordan 13 Mens http://www.nikeoutlet-storeonlineshopping.com/air-jordan-13-mens-c1_7.html

Fitflop UK Beads
7-7-2018 19:55
It is perfect time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I have learn this publish and if I could I want to counsel you some fascinating issues or advice. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I wish to learn more issues approximately it!
Fitflop UK Beads http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-uk-beads-c4.html

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  UdskrivQuiz
Hvem har en ukrediteret rolle som Mel Gibsons psykolog i What Women Want?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google