CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Seneste gallerier
2/10:Gi' nu Roger Deakins den Oscar! Mere Blade Runner 2049
1/10:Blade Runner 2049
12/2:Oscar 2016 - We All Dream in Gold

Seneste nyt
29/9:CPH:PIX17: Good Times
27/2:Oscar-vinderne 2017
24/1:Oscar-nomineringerne 2017

Seneste artikler
18/9:BOG: Filmens København
10/4:X-Files Sæson 10 - Sandheden kommer tættere på
24/2:Bliver dette endelig året, hvor Leo løber med en Oscar?

Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.
 
Læs mere her
 
 

Nyt på CinemaZone.dk
Good Time
Good time er en hektisk og kaotisk tour-de-force gennem Queens, New York. De to brødre Connie og Nick (Robert Pattinson og filmskaberen Benny Safdie selv) har planlagt et bankrøveri, det er bare ikke så nemt at få til at lykkes. De må flygte gennem gader og baggårde i New York, men får uventet hjælp undervejs.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Brylluppet
"En pakistaner gifter sig kun med en pakistaner", er en central replik, for det er det filmen handler om, tvangsægteskaber. Den belgiske instruktør Stephan Streker har med stor indsigt og med få, afdæmpede midler, sat fokus på den religionskløft, mellem islam og den vestlige livsstil, der ikke mindst de sidste årtiet har chokeret og udfordret os.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.

Læs DVD-anmeldelsen her


Alien: Covenant
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.

Læs DVD-anmeldelsen her

The Beguiled
Et sjældent helstøbt melodrama fra en lille isoleret luksus pigeskole i Virginia under USA's Borgerkrig. Rendyrket æstetik, der i al skønheden opsummerer pigesindenes længsel mod en ukendt kærlighed, fremprovokeret ved en fremmed mands tilstedeværelse – ganske vist såret og med stok.

Læs Biograf-anmeldelsen her

Gensynet
Et klassisk udviklings drama, hvor to karakterer med fælles fortid konfronteres – og begge udvikles. Skal 'rejsen' lykkes og være troværdigt kræver det to top professionelle skuespillere. Det må man nok engang erkende, at de to Cathrine Deneuve og Catherine Frot lever op til.

Læs Biograf-anmeldelsen her

My Little Pony: Filmen
My Little Pony: Filmen besidder et overaskende fint og fantasifuldt univers, med en historie der galoperer derudaf. Den besidder ikke Legofilmenes dobbelttydighed, der henvender sig til både børn og voksne, men til gengæld er den ærlig over for sit publikum, og filmen vil gå lige i hjertet på piger i den bedste legealder.

Læs Biograf-anmeldelsen her


Kommende film
 
Se hele premierelisten

Senest anmeldt
Brylluppet12/10
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
My Little Pony: Filmen5/10
Gensynet5/10
The Beguiled5/10
Hobbyhorse Revolution4/10
Michelin Stars4/10
A Modern Man4/10
Flere bio-anmeldelser
 
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Boss Baby15/9
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Flere dvd-anmeldelser
 Quiz
Hvem spillede Paprika Steens far i Okay?
 
Test din filmviden her

© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google