CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Filmfolk -> Julia Roberts
Læs om personen her
ForfatterIndlæg
Uncle Bob9-4-2003 14:11

Ingen tvivl om at Julia en af vore tids bedste kvindelige amerikanske skuespillere. Jeg er overbevist om at hun kan meget mere end romantiske komedier,hviket hun også til dels har vist i f.eks film som Erin Brockovich og Conspiracy Theory men de størrer dramatiske roller kommer jo nok med tiden.
Sofie10-4-2003 20:28

Jeg synes hun var ok i Notting hill og Runaway bride. Hun var ret god i Pretty woman, men hun var bare fantastisk i Erin Brockovich. Oscaren hun fik for den var velfortjent... men hun havde nu ikke behøvet at tude... eller hvad??? jo det var ok... jeg kan godt lide hende som skuespiller, men som privatperson interessere hun mig ikke...
lisbeth24-6-2004 12:45

jeg synes hun er den bedste skuespiller i verden! hun er smiler altid og spiller sine roller fuldt ud! man bliver glad af at kigge på hende! og selv på en dårlig dag er hun smuk som altid! de bedste film hun har medvirket i er: Erin Bronkovich, Stepmom og mona Lisa smile!
Trinity24-6-2004 15:47

Ej hva'?! Stepmom er da nok det værste bras hun har deltaget i. Aldeles rædsom film!! Hvorfor Roberts overhovedet gad lave den er ubegribeligt. Hun har godt nok lavet nogle mindre interessante film i sin karriere (fx I Love Trouble, Dying Young, Runaway Bride og Mona Lisa Smile), men for det meste har hun valgt de "rigtige" projekter. Stepmom er en skamplet på hendes cv.
Derimod er Erin Brockovich noget af det bedste hun har lavet - det er jeg helt enig i.
:-D
Mie O.27-6-2004 19:16

Jeg syntes hun er virkelig god. Jeg mener man har efterhånden set hende i så mange forskellige roller og hun spiller dem alle med den samme indlevende evne.
Det er altid gode film hun er med i ( syntes jeg ).
Jeg syntes hun har nogle flotte øjne og hun virker rar, samt at hun er en filmstjerne.

Og med disse tre ting syntes jeg at hun er en skuespiller der virkelig er noget langt !
###8-7-2004 19:15

hun er da bare for god,... især i "America's sweethearts"
Sofie24-7-2004 12:29

Julia er helt klart en af mine ynglings skuepillerer.. hun er bare kanon... specielt i Pretty Woman, Notting Hill og Oceans 11.... Julia Styrer 4ever...
philip31-7-2004 21:13

hun er den ultimative kvinde hun besider så mange kavliteter
også er hun bare for dejlig at se på. I pretty woman er hun vidunderlig men synes egentlig også hun spillede godt i filmen "i seng med fjenden" og "rein brockovich" hendes dårligste film er nok "mary railly"
synes hun var kedelig i mona lisa smile, det klær hende ikke at være afdæmpet klædt og uden makeup.
oooxooo14-8-2004 18:06

Hej hun er da den bedste! nogen der ved hvor høj hun er i cm.??
Og er det tvillinger hun skal ha?
Tak
Signe20-8-2004 14:47

Kvinden har spillet den samme rolle i samtlige sine film.

Sådan lidt sød, og lidt skæg...og så bare smadder naturlig (mon hun er inspireret af Meg *sigh* Ryan?!??).

Til gengæld er det stort set kun romantiske komedier i deltager i, hvor udfordringen ligesom er til at overskue.

I må meget undskylde - men jeg synes hun er kedelig...
Mifune 20-8-2004 15:09

Signe...nu giver jeg dig ret...jeg synes også hun er kedelig.
Bøffen21-8-2004 19:56

Bøffen hader Julia Roberts på lige fod med Hugh Grant! Puha, så hellere spise det store kolde salatbord med bordet og hele moletjavsen!


Bøffen
Signe22-8-2004 00:12

Jaja Bøf - så siger vi det.

Men da jeg var inde at se Notting Hill, sad der 3 sæder længere fremme en stor rød bøf, og græd af glæde da de fik hinanden til sidst.
Og for at det ikke skal være nok, opfattede mine øre Bøffen sige til sin sidemand, at han nu havde set flmen 4 gange, men kunne aldrig holde tårene tilbage når den følsomme Hugh, og den underskønne Julia kysser til allersidst, og man bare VED at de vil blive sammen resten af deres liv....
Bøffen22-8-2004 00:15

Bøffen har nu kvalme, og får grimme mareridt i nat! Øv tak, dumme Signe!


Bøffen
julie3-9-2004 13:55

Julia Robots styrer 4-vildt...
jkcarlo3-9-2004 17:28

julia robert er efter min mening en overvuderet skuespiller der ret beset er temmelig anstrengende at se på
men jeg må da rose hende for hendes præstation i erin brockowich
Benni8-9-2004 21:15

Hun er en smuk kvinde, og man bliver bestemt glad af at kigge på hende. Men hendes figurer minder godt nok lidt om hinanden.

www.thesmiths.dk
Bøffen8-9-2004 23:20

Smuk?! Adrk! Hvis man er til kæmpe, tøre læber og en Michael Jackson næse på en overdrevent spinkel pige, så ja! Men Bøffen finder hende langt fra smuk! Og hendes skuespil finder den værre endnu!


Bøffen
Signe10-9-2004 08:47

Jeg har set hende i to gode roller:
1. Fe i Hook. Hun var så lille at man ikke kunne se hende ordentligt
2. Samantha i The Mexican. En sur bitch, der synes hendes kærestes lejemorder var en fin fyr.

(Hov glemte du ikke Erin Brockovich? Nej, men det fordi jeg ikke har set den...primært pga rollebesætningen)

Men køn er hun altså ikke, og hun varmer overhovedet ikke på nogen måde...medmindre man er til søde romantiske MØGKOMEDIER! :-X
jkcarlo15-9-2004 00:01

erin brockowith er faktisk et kig vær (signe)!
Signe15-9-2004 11:24

Det er noteret.

Havde egentlig afskrevet den som værende en MiljøHysterisk kvinde der rasede mod et stort firma, og til sidst - mod alle odds - fik ret i sin sag, og gjorde firmaet måtte droppe sin store produktion af 'hundeprutter'.

Men ok - jeg har skrevet mig bag øret at den er værd at se....
Signe17-9-2004 11:23

Hej Lasse!

Som du måske kan se, hvis du læser nogen af de sidste indlæg - er det vist langtfra alle der er enige med dig.

Måske dit indlæg ville være sjovere, hvis der blev udfordret til lidt mere debat - end blot at konstatere at 'hun er verdens bedste skuespiller'.

Bare en tanke...! :-)
Daniel17-9-2004 11:42

Jeg kan kun tilslutte mig dem der synes Julia R. kedelig (ordspil)... Spiller altid den samme rolle (jeg har som Signe heller ikke set 'Erin Bronkovic'), og mht. udseendet kan jeg virkeligt ikke forstå at folk synes hun er lækker... de enormt brede læber ville til enhver tid skræmme mig!
(Dermed ikke sagt at det har nogen indvirken, positiv eller negativ, på hendes skuespil)
Jesper17-9-2004 14:14

Det gar overhovedet ikke noget at gøre med hendes udseende, at jeg syntes hun er en utrolig talentfuld skuespiller. Hendes præstation i Hook er nok hendes dårligeste. Personligt tror jeg det er fordi, hun ikke spiller overfor nogen i filmen.
Hendes præstation i Mary Reilly var god. Hendes accent er andet snak - den (rent ud sagt) stank, og det gjorde filmen den en god, men lidt skuffende oplevelse.

Ja, hun spiller meget i romantiske komedier, men er endnu ikke typecastet som, f.eks., Meg Ryan er det.
Hendes spil i Pretty Woman kan overhovedet ikke sammenlignes med hendes spil i andre romantiske komedier, blandt andet fordi karaktererne (personerne) er meget anderledes.

Der er meget snak om at hun ikke fortjente sin OScar for Erin Brockovich - bullshit, siger jeg. Folk kalder hende dårlig, selvom om det er klart at det er en af de bedste præstationer en skuespillerinde har leveret i flere år. Jeg hører derimod ikke meget om Gwyneth Paltrows Oscar for Shakespeare In Love. Hun var god, men helt ærligt - en Oscar?

Hvis folk kunne lade være med at kritisere hende fordi hun "har store læber og Michael Jackson tud" (hun har ikke MJ næse, men det syntes nogen åbenbart) kunne de måske se lidt ind i Julia Roberts og se, at hun faktisk er ret talentfuld.
Kasper Johansen (P.P.P) Klan SØGES! 17-9-2004 19:16

jeg er skræmt over jeres dårlige skuespiller smag, hun er simpelthen færdig på toppen. Hendes hovede-rolle i Pretty Woman var da udemærket, men folk har en syglig trang til at overvudere hende. har kun en ting at sige til JER: Føj hvor jeg væmmes.
V.J.7-11-2004 22:24

Jeg mener ikke at Julia Roberts bliver overvurderet som skuespiller, hun er meget talentfuld og ved hvordan man leverer varen. Hun er også en meget charmerende og køn kvinde efter min mening. Hun er absolut en af mine favoritter inden for de kvindelige skuespillere. Der er intet at sige til at hun vandt en Oscar for sin præstation i "Erin Brockovich", den er simpelthen så fantastisk god og Julia gør den bare bedre. Jeg er også helt vild med "Notting Hill", "Stepmom", "My Best Friend´s Wedding" og "Pretty Woman".
Thilde23-7-2005 11:54

Julia Roberts er den bedste skuespiller .. Elsker hende i filmen "Pretty woman" ! :D
Johnny Pepperoni23-7-2005 12:55

Enhver der finder Julia Roberts tiltrækkende må tænde på dyr... hun ligner en hest.

But seriously... hun er ganske enkelt en EKTREMT overvurderet skuespillerinde, hun har haft sine heldige studer, men det er vist mere held end forstand (og talent for den sags skyld). Hun spiller stort set alle roller på samme måde, og nærmest altid er hun en en-dimensionel karakter der er skide kæk og fyldt med one-liners. Det mest sørgelige øjeblik i Oscarens historie var da de gav hende en Oscar for at køre den samme rutine på en karakter der er ligeså tynd som resten af hendes bagkatalog. Nej, hun er ikke dygtig, og jeg vil gladeligt påstå at enhver som synes hun er, har simeplthen ikke forstand på hverken film eller skuespilskunst... men jeg er også så grov.
Leinchen27-7-2005 11:40

Hehe...Kunne ikke være mere enig med Johnny. Selvom jeg er en pige, og derfor er tvunget til at kunne lide Pretty Woman, synes jeg hun er kedelig, og alle de film hun medvirker i, er rystende ligegyldige - OGSÅ Erin Brockovich, som jeg faldt i søvn til. Men hvorfor skriver jeg egentlig til en så ligegyldig debat...?
cille.21-9-2005 09:17

jeg syntes at Julia Roberts er en helt vildtgod skuespiller. jeg ser helt vildt meget op til hende ;-) hun har sin helt egen stil og er ikke overfladisk... bare sød :-)

mange hilsner Cille
Oliver21-9-2005 11:15

Så lige Closer god film, men for det mere voksne puplikum.
Og ja Julia Roberts er uden tvivl den bedste amerikanske skuespillerinde!
længere er den ikke.
Rie14-11-2005 19:48

der er jo ikke noget a diskutere.. hun er bare vidunderlig og har set alle hendes film... undtagen Charlotte's web.... hun er genial..
okay26-12-2005 11:41

tjah.. er af en eller anden grund ik' helt vild med hende.. hun er da okay, men der findes dem der er bedre efter min smag..
Anja3-3-2006 14:18

jeg elsker hendes film. jeg er helt vild med Julia Roberts, hun er min ynglings skuespiller hun er simpelthen den bedste. Og derfor kan jeg BARE IKKE fatte at der er nogen der er helt ligeglade med hende. Altså kan i ikke se det, hun er en p-i-s-s-e god skuespiller, hun er bare så pæn, jeg kan ikke lade vær med at kigge på hende, jeg har set NÆSTEn alle hendes film, de er bare SÅ gode. hun er bare den bedste´, og den pæneste, og flotteste og smukkeste.
Manna16-3-2006 15:38

Julia Roberts er bare god!
Jeg kan ikke prale med at have set alle hendes film, men efter jeg så Notting Hill var jeg solgt!!

Knus Manna
Pretty woman13-8-2006 20:31

Jeg tror de fleste var solgt til Julia Roberts efter "pretty woman"
Gitte18-8-2006 12:49

jeg er bare helt vild med Julia Roberts, hun er bare den bedste skuespiller, som nogensinde er blivet født. Jeg elsker hendes film. jeg er helt vild med Julia Roberts, hun er min ynglings skuespiller hun er simpelthen den bedste. Og derfor kan jeg BARE IKKE fatte at der er nogen der er helt ligeglade med hende. Altså kan i ikke se det, hun er en p-i-s-s-e god skuespiller, hun er bare så pæn, jeg kan ikke lade vær med at kigge på hende, jeg har set NÆSTEn alle hendes film, de er bare SÅ gode. hun er bare den bedste´, og den pæneste, og flotteste og smukkeste.
vil virkelig gerne møde hende
kirstine26-9-2006 16:58

Jeg er bare helt vild med julia roberts og har set ALLE hendes film og har dem allesammen.Så hvis man er mega fan af hende skal man have alle hendes film.Jeg skal bare have set de 2 nye der er med hende.Er der nogen der ved om de er udkommet eller hvad???
mig..29-11-2006 16:36

julia roberts er vikelig cool, men de bedste film hun har lavet er/var: Notting hill, I seng med fjende, stepmom og pretty woman. Jeg synes også hun er skide pæn.
Gabriella6-3-2007 10:35

Hun laver nogle rigtige gode film, men filmen "closer" er en virkelig dårlig og kedelig film. Brug ikke tid på at se den, nu har jeg advaret! Men de andre film er super gode! Se dem!
stephanieee15-3-2007 12:39

jeg er alså totalt vild med din film pretty woman
Mr. Top 1015-3-2007 13:23

Min top 19 over film jeg har set med Julia Roberts:

1. Erin Brockovich (5/6 - Roberts 6/6)
2. Michael Collins (5/6)
3. Closer (4/6 - Roberts 6/6)
4. America's Sweethearts (4/6)
5. Pretty Woman (4/6)
6. Confessions of a Dangerous Mind (4/6)
7. Mona Lisa Smile (4/6)
8. Conspiracy Theory (4/6)
9. Flatliners (3/6)
10. Ocean's Eleven (3/6)
11. Mary Reilly (3/6)
12. Something to Talk About (3/6)
13. Notting Hill (3/6)
14. The Pelican Brief (3/6)
15. Full Frontal (2/6)
16. Sleeping with the Enemies (2/6)
17. Ocean's Twelve (2/6)
18. My Best Friends Wedding (2/6)
19. Dying Young (1/6)
hv15-3-2007 14:30

Julia Roberts er talentfuld og kan spille, ja. Men hun er langt fra en af de største skue-
spillerinder som Merryl Streep og dem. I hendes film er alle hendes personer nærmest de samme; hun kan altså ikke variere, når det kommer til personernes personlighed. Faktisk går hendes stive ansigtsudtryk og tilbageholdt udtryk hen og bliver kedeligt og pivfalsk.
Gabriella26-3-2007 19:43

Julia Roberts, en smuk og god skuespiller. Jeg elsker filmene "Pretty Woman", "Notting Hill" og "Erin Brockovish".
adam1-4-2007 00:23

tsk! tøsesnak! julia roberts er så lam !!!!
Maiken P. Rais19-6-2007 08:43

Hey Julia Roberts er den bedsre skuespiller i amerika, hun er vanvittig dygtig, og tjener flere millioner i timen, det er mega vild...
Maiken P. Rais3-8-2007 15:41

Hey nogen der ved om Julia Roberts har en fan adresse man kan skrive til, ville virkelig gerne vide det... så please svar...
hej.26-12-2007 22:02

er der nogen der har en fan adresse, til julia roberts? (:
vil virkelig gerne have den.
mette24-3-2008 13:47

hør her alle sammen! Julia Roberts er bare den bedste!!!! :P hun er den bedste skuespiller ever. der er ingen der kan komme i nærheden af hende så go' hun er. !
Nesta.6-7-2008 14:50

Julia er måske lidt kedelig i sit skuespil nogen gange, men hun har bestemt talent!

Skuespillerne i Hollywood er efterhånden blevet dårligere og dårligere, og det hele handler om plastickirogi.

Folk fokusere ikke så meget på skuespillet, men mere på hvordan skuespilleren ser ud.
Og selvom Julia måske ikke er den smukkeste, er hun da stadig charmerende og har et stort talent for skuespil

Nesta.
Simone10-8-2008 15:05

hej jeg er en total stor fan af Julia Roberts i Pretty Woman og de film hun spiller med Richard gere , pretty woman er min y-film og Julia er min y-skuepillinde og Gere er min y-skuespiller ,,
jeg har alle hendes film !!!!
og ser dem tit ???

jeg kan også godt lig Titanic Kate winslet og leonardo dipaprio ,
Dane11-8-2008 02:22

Hun har nu aldrig sagt mig noget. Faktisk så syns jeg hun er småkedelig.
Nesta.11-8-2008 16:17

Godt Simone (:, men hun er nu ik' lige min "y-skuespillerinde"
rh:)19-6-2009 10:41

julia roberts er bare SÅ GOD!!!! jeg er ved at lave en opgave om hende! hun er bare fantatisk!!
 
Senest anmeldt
Bare Juliet
BlacKkKlansman
Hjertelandet
Mod solnedgangen
The Predator

Mere om bio-film

Peter Kanin
Avengers: Infinity War
Rampage Out of Control
A Quiet Place
Ready Player One

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
basket pas cher nike http://www.scar-pesaldi.com/
b
 
Fra 2 til sex
louboutin femme http://www.chau-ssuresbays.com/
nik
 
No
soldes nike https://www.out-letsalehotinvs.c-om/
nik
 
No Strings Attached
basket nike femme https://www.out-letsalehotinvs.c-o
 
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
My unheard of network contract:
http://dbz.xxx.-co
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google