CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Film -> Chihiro og heksene
Læs om filmen her
ForfatterIndlæg
AaMl11-10-2003 20:13

Det har du ret i.
Hans tidligere film som Totoro og denne er fantastiske, præcis ligesom næsten alt andet Anime og Manga.
Japan 4ever!
^_^
Thomas Flensted-Jensen2-11-2003 18:52

Spirited away er en af de bedste film jeg har set. Men først ville jeg ikke se den, fordi jeg synes at den danske titel er dårlig. Fordi det lyder som om den er for små piger. Og så er der ingen drenge på 10 år og op efter der gider at se den. En bedre titel ville være fx Bortført af ånderne eller Åndernes by eller Fanget i åndernes by. hilsen Thomas Flensted- Jensen, 10 år
Alecx10-1-2004 01:19

Hey, FREMRAGENDE tegnefilm. Und dig selv at se den, den er en æstetisk nydelse af de sjældne.
Louise2-2-2004 18:29

Nu har jeg set filmen mindst 4 gange! - og er lige forundret hver gang! Jeg synes den er fantastisk!
Men hvis nogen derude har en forklaring til alle de mystiske figurer ville jeg være meget interesseret!....
(for eksempel noface)...
Benji3-2-2004 16:51

Det er sgu da noget være l***
Dorff7-2-2004 16:46

Har faktisk aldrig set hverken Anime- eller Manga-film ... men jeg var fuldstændig forgabt i Chihiro-fortællingen. Helt klart en af de mest magiske og overraskende filmoplevelser i mange år!
Pia2-3-2004 17:32

Hvornår kommer den på dvd?
Frederik Vandrup2-3-2004 18:09

D. 5. april - og det bliver en ret lækker dvd, som vi nok skal sørge for at have en anmeldelse klar af.

Du kan se både denne og mange andre dvd-titler under fanebladet "DVD" og menupunktet "Kommende film".

benjo10-3-2004 15:27

jeg syns' den er god jeg var tolv da jeg så den!!!
Red Chief12-3-2004 09:10

Jeg havde gerne set af de to hovedpersoner havde været ældre.. hehe.. men man kan jo ikke få alt. udover det synes jeg at det er en kanon film. Jeg er 16 og var inde og se den med en veninde det var en succes udover alle de små børn der også så den...
ellers KANON film..
Kasper Henriksen5-4-2004 22:19

Nu ejer jeg i forvejen filmen på DVD i kraft af dens udgivelse i USA, og jeg må sige, at det er lykkedes det danske firma at tage en smuk og magisk titel (Sen to Chihiro no Kamikakushi, eller Spirited Away, som de har valgt at kalde den på engelsk) og få den til at lyde som det mest fantasiforladte bras. Den slags kræver et særligt talent for at smadre ting. *suk*. Jeg væmmede mig ganske enkelt, da jeg bad om biletten, da jeg var inde og se den i Grand Teatret (den eneste biograf i centrum af Kbh. der viste den på japansk (film skal ses på originalsproget. punktum.) - og alligevel skulle jeg trækkes med småunger, der ikke kunne tie stille... *suk*).

Det er sjovt som der i anmeldensen står at anime er inspireret af Løvernes Konge. Tag og se "Kimba the White Lion", som er en animefilm, der kom før den film, og sig det igen med overbevisning i stemmen. (Ingen tvivl om at Løvernes Konge er klart flottere - det er mere det med, at de stjæler fra andre med arme og ben og selv forsvarer deres egen copyright med næb og kløer).

Jeg vil personligt ikke sige, at Hayao Miyasaki er særligt inspireret af Disney m.h.t. store landskaber. Jeg behøver blot at pege på Castle of Cagliostro fra 79 (den tidligste film, han har været med til at lave, jeg har set), og allerede i den ser man tydeligt hans flair for de store flotte baggrunde.

Til sidst må jeg tilstå, at jeg er vred på Disney. Dels er der deres lobbyarbejde for copyrightforlængelser (Mickey Mouse love -- musen må jo helst ikke blive public domain, åh nej!), hvad der så er, hvad det er. Disney har nok verdens mest talentfulde tegnere, der kunne producere fantastiske film med gode historier, og i stedet ser vi den ene generiske gang bras efter den anden, fordi de ved, at de kan tjene penge på den måde. Måske kunne de tjene mere på rent faktisk at lave noget med en smule kunstnerisk kvalitet, men det finder vi desværre aldrig ud af.

Trængte bare til at sige det sidste :)

Men for at vende tilbage til filmen, så synes jeg, at den er noget af det mest fantastiske, jeg har set, og folk, der er friske på at bestille udenlandske DVD'er bør holde øjnene åbne i år, fordi følgende tre film udkommer på DVD i USA i 2004: K
caroline hansen17-4-2004 15:03

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der ligger de danske stemmer til chihiro og haku...?

men ellers er det en super go film man bare kan se igen og igen.
Cille24-4-2004 22:02

Jeg synes at filmen er KANON go'. Først troede jeg, at det bare var sådan en kedelig film, men det var så også før jeg begyndte at interessere mig for anime og manga. Men nu har jeg set den 4 gange eller sådan noget på originalsprog, som helt klart er det bedste. Jeg har hørt lidt af filmen med danske stemmer, men klart bedts på japansk. Men oppe i min klasse, synes de bare, at jeg er mærkelig, fordi jeg interessere mig for sådan noget, når jeg er 15 år. Ja, undskyld mig, men sådan er jeg.
Nå, det jeg ville siger var; FED FILM :D

Så enkelt er det.
Hilsen Cille
phil27-4-2004 00:04

fantastisk film, har kun set den engang men den rangerer nu som den bedste tegnefilm jeg har set
flensted27-4-2004 09:12

Cille - jeg synes bare at du skal ignorere hvad dem i din klasse synes og huske på at der også er masser af halvgamle folk som mig, der synes den er god. Og at filmanmeldere verden over har rost den i høje toner!
Ulrik Raben27-4-2004 10:15

Jeg syntes det er en af de bedste tegnefilm fra 2001, og den fortjente sin Oscar.
...2-5-2004 20:22

Måske ikke Miyazakis bedste film, men klart en af dem! Se Princess Mononoke og Tonari No Totoro, de er fantastiske... ville dog stag give denne film et klart 6/6! Miyazaki er et geni, der bringer tegnefilm over uanede højder!
carina23-5-2004 20:27

Chihiro og heksene er en kanon god film, især hvis man kan lide hekse.

Filmen handler om en 10-årig pige, Chihiro, der kommer til en mystisk verden, hvor hun møder drengen Haku som hjælper hende. Da Haku bliver dødlig såret hjælper Chihiro hende.
mig7-6-2004 19:59

den er go´
Cille14-6-2004 20:05

Jeg synes den er rigtig god. Jeg har kun set den med japansk tale, men det synes jeg heller ikke, det gør noget. Jeg har faktisk lært lidt japansk af det ;) Nu er jeg begyndt at lære japansk. jeg kan nogle sætninger, men nok til jeg kan sige noget til andre uden de ved, hvad jeg siger.. *hæhæ* Nogle gange er det faktisk meget godt!!! Især oppe i min klasse... De er næsten alle sammen nogle bakaer!!! HA! tag den...

ehe.. jeg snakker for meget... Hilsen Cille
moi1-1-2005 19:20

jeg sys den er oki....
har set den med fransk tale og sefølig men dansk undertekst..
Tanni12-1-2005 18:45

Jeg syntes den er KANON GOD!!!!
jeg tror at jeg vil gå så vidt som til at sige at det er den bedste tegnefilm jeg nogensinde har set!!
Det er en oplevelse for livet! Den er i hvert fald vær at se.
jk21-4-2005 01:30

Må indrømme jeg ikke var synerlig imponeret - men det skyldes nok som du i andmeldesen også siger, mangel på forståelse. Normalt plejer jeg være god til at finde henvisninger på kryds og tværs af alting i anime (især serier som FMA, Trigun og naruto (fortjener allesammen helt bestemt et kig), hvilket ikke rigtig var muligt ved denne film. er lidt interreseret i det baggrundsmatriale for kulturen du nævner - kan man få links eller titler ville det være rart :)

Mvh JK
My Charlot1-5-2005 09:35

Det er uden tvivl den BEDSTE OG SMUKKESTE TEGNEFILM jeg nogensinde har set..... og jeg er 45 år !! Vil absolut købe videoen. Skynd dig at se den !!
Mewthree17-5-2005 16:24

En af de bedste film jeg længe har set!!
jeagger29-5-2005 16:31

jeg vil våge at påstå at Hayao Miyazaki er hvor tids største og mest talentfulde tegnefilms mager. hvis vi nu tar Chihiro og heksene og sammenligner med en hvilken som heslt disney film så vil vi finde ud af hvilket mesterværk Chihiro og heksene egenligt er. den har alt hvad en tegnefilm skal indeholde, den er stilren, den er eventyrlig som intet andet eventyr, den er dybt filosofisk, den indeholder spænding som ingen andre tegnefilm, den er overraskende stemningsfuld, den er fuld af små detaljer eller indtryk som gør at filmen fastholder seerne, den er uhyggeligt overraskende og den er fuld af karakter som alle virker gennemtænkt og troværdige. jeg mener at Chihiro og heksene er noget af det flotteste manga jeg nogen sinde har set. stor respekt til Hayao Miyazaki.

forøvrigt kunne jeg godt tænke og vide om der er nogen der ved hvor i århus eller omegn man kan købe ghost in the shell eller Mononoke-hime..?
jung he ha22-6-2005 10:40

Fantastisk..... det er virkelig længe siden, at jeg har været vidne til sådan et 'mesterværk'. Tæppet blev revet væk under mine fødder, og jeg græd næsten mere da filmen endte, end når Chihiro talte direkte til mit hjerte.
- Jeg elsker kombinationen af den åndelige og rationelle dimension. Hayao Miyazaki har formået at blande det bedste af japansk kultur med vestlig.
Jeg er dybt imponeret.....
Cille28-6-2005 12:28

Jeg blev oså dybt imponeret af den, og jeg kunne ikka lade være med at se den igen og igen. Jeg har set et par andre af hans film, men jeg må sige, Chihiro's historie er den, der har gjort mest indtryk på mig. Princess Mononoke, endnu et af hans mange mesterværker er også rigtig god, men jeg synes ikke, den kommer op på siden af Spirited Away!
ann-katrine20-7-2005 20:59

jeg syndes at der skulle komme en 2'er.
Johnny Pepperoni23-7-2005 11:53

En 2'er? Er du vanvittig? Hvorfor spolere en allerede fantastisk film?
Kinafilm elsker ;)27-7-2005 22:20

Syns den er bra jeg :)
Denne og katteprinsen har jeg gråti av :P
og de er de første tegneseriefilmene jeg har gråtet av.. :)
he he veldig fin må jeg si :D
er veldig glad i de filmene !
ps.. jeg er fra norge og skriver på norsk hvis dere syns det var en rar måte å skrive på :P
he he nuss suss
*Wish*21-10-2005 13:08

Den er virkelig sin Oscar værdi. Jeg er selv den slolte ejer af den danskudgvede dvd. Jeg har set filmen både med japanske stemmer og danske. Den skal helt klart ses med japansk tale, men de danske stemmer er faktisk ikke så ringe. Den eneste jeg ikken rigtig kunne lide var Hakus. Sebastian Jessen lægger stemme til Haku og Thea Iven Ulstrup lægger stemme til Chihiro. Det er en rigtig flot og god film. Jeg er også faldet for soundtracket. Jeg var faktisk lidt skeptisk inden jeg så filmen, selvom jeg i flere år har været vild med anime. Folk, notér lige, det hedder anime, når det er japansk tegnefilm og manga, når det er japanske tegneserier.
Chihiro16-11-2005 15:18

Hej jeg syntes jeres film bare er så god (jeg hedder jo også Chihiro)
Anna17-11-2005 15:14

Chihiro og hekseneer ganske særlig. Sikken et univers at møde på fjernesynsskærmen, som jo ellers for det meste bare er fyldt op med mainstream-tv.
Filmen er spækket med de mest powerfulde drømmesymboler og tegneinger og handling mixer den på en fantastisk legende måde, så man efter filmen er helt opløftet, med nyt håb til verden og livet (lyder måske en tand for højtideligt, men det er simpelthen sandt).
Bare nu voksne mennesker, uden børn, kan unde sig at se denne film, selvom vi i Danmark ikke anser tegnefilm for at være "kloge" eller værdifulde nok...

Jeg håber bare virkelig jeg kan få folk til at se dette mesterværk. Jeg er selv solgt.
Pandekagemanden4-12-2005 02:56

Nu har jeg set filmen to gang (anden gang i et forsøg på at få den bearbejdet og ud af hovedet), men jeg kan stadig ikke lade være med at gå og tænke på den hele tiden.
Jeg håber virkelig at ekstra-materialet kan kurere mig!
Dette er helt klart en af de bedste film jeg NOGENSINDE har set - og det mener jeg seriøst! Jeg kan virkelig ikke komme i tanker om nogen anden film som overgår denne, kun film som muligvis ligger på samme niveau. Det skal lige siges at jeg er 18 år og når jeg sammenligner den er det med ALLE typer film!
Filosofisk set kan nogle film måske måle sig med den, men udover det har jeg aldrig set nogen film med et så fængslende univers. Førstegangs-indtrykket var næsten ubeskriveligt. Jeg var bogstavelig talt måløs, måbende, tryllebundet med blikket rettet stift mod skærmen - bare 10 minutter inde i filmen.
Aldrig har jeg oplevet en så fantastisk blanding af sanseindtryk, animation, lyd og en så forunderlig og rig fantasi samlet i en film.
Landskaberne er sande kunstværker med en detaljegrad der sjældent er set. De originale japanske stemmer er lavet med en så uhyggelig stor entusiasme og følelse, at man et par minutter inde i filmen rent glemmer at figurerne faktisk ikke eksistere. Historien er utroligt gribende og mange af scenerne går lige i hjertet.
Filmen er med andre ord utrolig flot lavet. Den er på samme tid fantasifuld, overvældende, genial, fyldt med symboler og indhold, og det hele er lavet så godt at man ikke kan lade være med at lade sig opsluge af den fantastiske verden som Chihiro træder ind i i begyndelsen af filmen.
Jeg kan blive ved med at finde nye ting og drage nye konklusioner, bare ved at tænke tilbage på filmen. Den er så rig på alle mulige komplekse emner, ikke blot opdragelse, modenhed og personlig udvikling, men også hele meningen ved livet og andre meget abstrakte filosofiske og religiøse ting.

Filmen er helt klart et mesterværk uden sidestykke der burde ses af både børn, teenagere og voksne. Jeg vil især anbefale den til andre unge som går rundt og finder sig selv og er ved at udvikle deres egne verdensbilleder.

På en måde var jeg noget bedrøvet over den lidt "uvidse" slutnin
Pandekagemanden4-12-2005 02:57

....
På en måde var jeg noget bedrøvet over den lidt "uvidse" slutning, men på den anden side er det også en af de ting der får mig til at se tilbage på filmen, længselsfuld efter at finde ud af hvordan det "egentlig" endte; konklusionen og budskaberne i filmen.

Man kan hurtigt fristes til at ville ønske en 2'er for én gang for alle at få svar på alle spørgsmålene, men dette ville helt klart ødelægge filmen TOTALT!
Som det er nu er der en helt masse at tænke over når den slutter, og jeg ser en stor værdi i at lade tilskuerne danne deres egne tanker, meninger og konklusioner omkring filmen. Meningen er at den skal få os til at tænke, ikke at den selv skal komme med alle svarene - dem må vi selv finde.
Til dem der allerede er begyndt at "finde svarene" er det en utrolig god inspirationskilde, og for dem der allerede synes at have fundet dem er det en lige så god tankevækker til eventuelt at rive op i dem igen. For de lidt yngre (der ikke er begyndt at tænke i de baner endnu) er jeg overbevist om at filmen blot er en storslået og helt unik oplevelse, fyldt med spænding og fantasi, gråd, latter, forbløffelse og Wow!-oplevelser.
siw27-8-2006 17:35

god film god film god film god god god film :)
Italygirl4-9-2006 16:47

ja jeg syntes at filmen spirited away er meget god og det jeg så ville ønske af at de lavede en nummer 2 af den.
man vil gerne se om de mødes igen for det lovede haku jo.
de kunne fx lave en hvor haku så kommer ind i chihiros verden eller sådan noget. men så skal chihiro være større og pænnere og så skal haku og chihiro blive forelsket i hinanden. og SKAL! kysse for ellers er der ikke noget ved det.
howls moving castle er også god og er der forresten nogen af jer der har set filmen princess mononoke. den er også rigtig god og er også en hayao miyazaki film.
nanna13-6-2007 20:30

det jeg vil sige er at kan man ikke lave en til film om chihiro for man høre jo at de vil ses igen men det for man jo ikke at se så vil i ikke nok lave en til
chihiro 13-6-2007 20:40

jeg vil sige at filmen var god men jeg vil ønske at i vil lave en til for haku lovet jo chihiro at de vil mødes igen det ku fx være at haku kom i den verden chihiro kom fra. Men denne gang skal det være sådan at chihiro og haku bliver forelsket og at man kunne møde lin igen og så kunne man møde en nu person i filmen. jeg tro at alle vil se en nummer 2 af chihiro så vil i ikke nok lave en 2
nanna29-8-2007 17:50

chihiro og heksen var den bestde film jeg har set og jeg syndes at i kunne lave en nummer 2. for haku lovet at de ville mødes igen og jeg tror at der er mangen der vil se den ja jeg hved godt at skaben af chihiro og heksene er gang i en til film men kan man ikke blive farti med en før men begunder på en til, jov allen hans film er god og
Håber på fortsættelse.6-11-2007 18:27

Jeg syns det er pisse irriterende at Haku og Chihiro ikke kysser alle der har set filmen og læst bøgerne ved da at de to er som skabt for hinanden.
Og det er i hvert fald tydeligt at de er faldet for hinanden.Jeg gad nu god se dem mere beskytte hinanden nog mere.Og jeg håber at hvis der nogen sinde kommer en toer så har de bare sørge for at Haku og Chihiro er meget mere sammen og at deres kærlighed til hinanden udvikler sig rigtig hurtigt!!!!!!!!!!.
TheJokerRulesTheWorld2-5-2008 02:01

Chihiro og Heksene er nok det eneste der falder i min smag fra Miyazakis filmsamling. Har prøvet på at se de fleste af hans film, men de fleste er rimelige ligegyldige for mig.. >_>.
Johnny Pepperoni2-5-2008 09:31

Sært... den er ellers ret typisk for Miyazaki.
Jan F. Rasmussen5-10-2008 10:17

Ja, de minder da om hindanden, men denne er nu den allerbedste af de tre, jeg har set. De andre er dog også rigtig gode.
*Wish*28-12-2008 23:28

Den dag Ghibli begynder at lave fortsættelser på deres film, vil jeg tude højlydt, for det må næsten være lig med nedgang for anime-industrien.
hi hi........12-2-2009 16:25

filmen er pisse god!
jeg syntes at det er den bedste film jeg nogensinde har set.
men hvis der kommer en toer så skal jeg bare ha den;D
tadaa23-11-2009 18:00

- første gang jeg så den, blev jeg bange, og det gør jeg stadig, den er godt lavet!! plus at filmen har en dyb menning, som kan være svært at forstå..!;D
IB27-1-2010 23:05

Hvem har indtalt de danske stemmer?
De er fantastisk gode.
Og hvem tilhører de danske stemmer i Det levende Slot? der er lige så gode.
Send gerne svaret til inge.lake@gmail.com
Kamille14-7-2010 14:38

det er en total skøn film bare der var en 2'er. Jeg gad godt vide hvem der ligger stemmer til chihiro og haku (dansk) er der nogen der ved det så ville det være fedt hvis i ville fortælle mig det. <3
Mohamed11-1-2013 06:09

Ja, den var vakker! Litt i den karigoteen over sanger man ikke orker e5 hf6re pe5 = )Passer bra se5nne dager ne5r man skal til noens grav. Se5nt er jo se5 fryktelig vondt, men samtidig kanskje litt godt ogse5?! Eller, jeg vet ikke. Det gjf6r jo noe med en He5per du fe5r en fin kveld og en toppen uke! Kusineklem!/Ingrid
Kristina7-9-2017 15:54

comment3,
Janet7-9-2017 16:01

comment5,
Sid7-9-2017 16:10

comment5,
Puka7-9-2017 16:25

comment2,
Rob_257-9-2017 16:38

comment4,
Jenkks7-9-2017 16:52

comment1,
evilevan827-9-2017 17:07

comment1,
M0nstrosity7-9-2017 17:14

comment3,
rolf1087-9-2017 17:22

comment5,
Martina7-9-2017 17:29

comment4,
Mana7-9-2017 18:20

comment3,
daniel776777-9-2017 18:35

comment5,
Morgan7-9-2017 18:43

comment4,
Irish7-9-2017 18:57

comment5,
Ryan63387-9-2017 19:04

comment1,
Janette7-9-2017 19:12

comment6,
Bambi7-9-2017 19:26

comment4,
Anele7-9-2017 19:48

comment2,
McMichael967-9-2017 19:55

comment6,
Juliana7-9-2017 20:03

comment5,
Pearl7-9-2017 20:48

comment6,
DaisyDott7-9-2017 21:02

comment2,
Neyrissa7-9-2017 21:25

comment5,
Moxy7-9-2017 21:32

comment5,
MaryAnn7-9-2017 21:51

comment2,
Ringo7-9-2017 22:08

comment4,
mcotterman7-9-2017 22:12

comment2,
Reagan7-9-2017 22:16

comment4,
Lex7-9-2017 22:32

comment2,
jcolby997-9-2017 22:47

comment5,
Anya7-9-2017 23:01

comment5,
Anoushka7-9-2017 23:24

comment1,
Judas7-9-2017 23:38

comment6,
M0nstrosity7-9-2017 23:52

comment2,
iKanak8-9-2017 00:07

comment3,
Geraldine8-9-2017 00:21

comment2,
Genet8-9-2017 00:29

comment6,
Crimson8-9-2017 00:43

comment6,
Eevie8-9-2017 01:04

comment4,
Sadie8-9-2017 01:12

comment5,
Pariah8-9-2017 01:26

comment3,
Posh8-9-2017 01:33

comment5,
Night8-9-2017 01:48

comment2,
JDSnuff8-9-2017 01:56

comment4,
Krystal8-9-2017 02:10

comment2,
Kina8-9-2017 02:33

comment2,
Tanker8088-9-2017 02:47

comment5,
Alessa8-9-2017 02:55

comment4,
Lenore8-9-2017 03:03

comment4,
Mantis8-9-2017 03:24

comment3,
Angie8-9-2017 04:16

comment2,
Shera8-9-2017 04:24

comment4,
Amelia8-9-2017 04:31

comment5,
xoJulia8-9-2017 04:38

comment5,
BRISKET8-9-2017 05:00

comment1,
Ribena8-9-2017 05:08

comment4,
Duke8-9-2017 05:30

comment3,
Bree8-9-2017 05:38

comment1,
Shotsfired8-9-2017 05:46

comment6,
Lory8-9-2017 06:01

comment1,
Tahliana8-9-2017 06:39

comment2,
SPIT_skatesnot18-9-2017 06:54

comment2,
peru8-9-2017 07:17

comment4,
connorr18-9-2017 07:33

comment5,
Aosoth8-9-2017 08:43

comment3,
zejewbear8-9-2017 08:58

comment4,
majam8-9-2017 09:06

comment6,
Luciana8-9-2017 09:14

comment1,
Gidgette8-9-2017 09:33

comment5,
Katia8-9-2017 09:41

comment4,
Balboa8-9-2017 09:52

comment4,
DrRaptor8-9-2017 09:59

comment1,
Sarabi8-9-2017 10:07

comment1,
kumilightbulb8-9-2017 10:19

comment5,
BleakBear8-9-2017 10:34

comment5,
Weeberlore8-9-2017 10:38

comment1,
kley13138-9-2017 10:42

comment4,
Cake8-9-2017 10:50

comment4,
Suri8-9-2017 11:07

comment5,
Extreats8-9-2017 11:16

comment6,
Striker2118-9-2017 11:20

comment1,
r_ninja148-9-2017 11:25

comment5,
Extreats8-9-2017 11:53

comment1,
Dexter8-9-2017 12:08

comment5,
Abigail8-9-2017 12:12

comment3,
Poppy8-9-2017 12:44

comment6,
Sweetness8-9-2017 12:47

comment2,
Wonder8-9-2017 12:51

comment3,
Tryst8-9-2017 12:59

comment2,
systempain8-9-2017 13:04

comment4,
Fawn8-9-2017 13:09

comment1,
Binny8-9-2017 13:23

comment5,
Lush8-9-2017 13:29

comment2,
Jules8-9-2017 13:35

comment6,
Evil8-9-2017 13:44

comment4,
Miyo8-9-2017 13:59

comment1,
Shey8-9-2017 14:05

comment2,
DebraJean8-9-2017 14:31

comment4,
Roopie8-9-2017 14:45

comment3,
McKenzie8-9-2017 14:50

comment3,
Chilli8-9-2017 14:54

comment3,
Lenore8-9-2017 14:59

comment5,
Reno8-9-2017 15:07

comment4,
Lainee8-9-2017 15:21

comment5,
Lachie10208-9-2017 15:31

comment4,
AesSedai8-9-2017 15:36

comment2,
Fleur8-9-2017 15:45

comment6,
Dang8-9-2017 15:51

comment1,
ZeeLostGhost8-9-2017 15:56

comment3,
budro11118-9-2017 16:00

comment1,
Sarabi8-9-2017 16:06

comment5,
KatieRose8-9-2017 16:11

comment4,
Nya8-9-2017 16:38

comment4,
Lilith8-9-2017 17:02

comment3,
Jamila8-9-2017 17:10

comment2,
wellonzk8-9-2017 17:19

comment5,
Avenge8-9-2017 17:23

comment2,
Burblessnot8-9-2017 17:27

comment3,
Kiska8-9-2017 17:48

comment4,
Caia8-9-2017 18:12

comment3,
MaryJayne8-9-2017 18:16

comment6,
Kaylyn8-9-2017 18:23

comment3,
Brite8-9-2017 18:28

comment1,
Rene8-9-2017 19:06

comment5,
Stormy8-9-2017 19:13

comment4,
RecycledVomit8-9-2017 19:21

comment6,
Irinka8-9-2017 19:29

comment5,
Kitten8-9-2017 19:37

comment6,
sdog1808-9-2017 19:58

comment1,
dewhickey8-9-2017 20:10

comment4,
Zunder228-9-2017 20:23

comment3,
brandt28468-9-2017 20:28

comment1,
Cookie8-9-2017 20:33

comment6,
Joshua4228-9-2017 20:43

comment2,
M_Boogie_C8-9-2017 21:11

comment1,
Anoushka8-9-2017 21:19

comment2,
Pirate8-9-2017 21:30

comment5,
Mishka8-9-2017 21:47

comment1,
Madeleine8-9-2017 21:55

comment3,
india8-9-2017 21:59

comment2,
Cassie8-9-2017 22:08

comment1,
Ladie8-9-2017 22:17

comment3,
joshdell20018-9-2017 22:25

comment1,
Clio8-9-2017 22:34

comment3,
Sting8-9-2017 22:41

comment6,
TheSwiftLegend8-9-2017 22:45

comment2,
Frolic8-9-2017 22:55

comment5,
Rikku8-9-2017 23:03

comment3,
Sway8-9-2017 23:12

comment4,
Wildwes8-9-2017 23:16

comment1,
Irish8-9-2017 23:21

comment4,
Anemona8-9-2017 23:25

comment1,
Evangelist8-9-2017 23:30

comment3,
wilkitom8-9-2017 23:41

comment2,
Elektra8-9-2017 23:58

comment2,
Mah9-9-2017 00:09

comment6,
Shiva9-9-2017 00:17

comment3,
slong859-9-2017 00:24

comment6,
Noproblembrah9-9-2017 00:32

comment2,
Sassy9-9-2017 01:51

comment3,
Tania9-9-2017 01:59

comment5,
Steller9-9-2017 02:06

comment6,
Shotgun9-9-2017 02:22

comment2,
Saffrie9-9-2017 02:42

comment1,
Seda9-9-2017 03:05

comment4,
llcyanidell9-9-2017 03:42

comment2,
sneakysockpuppet9-9-2017 03:59

comment3,
Femi9-9-2017 04:07

comment6,
Nixon9-9-2017 04:39

comment3,
Savanna9-9-2017 04:54

comment6,
Old_Ninja9-9-2017 05:02

comment2,
Feyne9-9-2017 05:53

comment2,
soar8519-9-2017 06:01

comment6,
wirdo9-9-2017 06:08

comment2,
Ayane9-9-2017 06:15

comment2,
Skyla9-9-2017 06:39

comment1,
Belaneth9-9-2017 06:43

comment4,
Monna9-9-2017 06:51

comment5,
nigeria9-9-2017 07:06

comment3,
Krito9-9-2017 07:14

comment3,
brancher9-9-2017 07:40

comment2,
Jameson9-9-2017 08:04

comment5,
Savanah9-9-2017 08:24

comment6,
Vanity9-9-2017 09:10

comment5,
Sabine9-9-2017 09:43

comment1,
Hadess9-9-2017 09:48

comment5,
Marluh9-9-2017 09:52

comment4,
Eaksie9-9-2017 10:05

comment1,
killer526989-9-2017 10:10

comment5,
stanglemeir9-9-2017 10:27

comment1,
Aku9-9-2017 10:36

comment1,
vinesauce9-9-2017 11:00

comment4,
Tmartin469-9-2017 11:09

comment6,
cboychuk9-9-2017 11:14

comment3,
Toxic9-9-2017 11:18

comment2,
Vivisect9-9-2017 11:35

comment5,
Novella9-9-2017 11:48

comment6,
KingMark9-9-2017 11:55

comment2,
Lyth9-9-2017 12:05

comment6,
Salome9-9-2017 12:09

comment5,
Dalewayward9-9-2017 12:18

comment5,
Jenkks9-9-2017 12:31

comment5,
LuckyChams9-9-2017 12:48

comment2,
Jayden9-9-2017 12:56

comment1,
Koshil9-9-2017 13:00

comment5,
Tribute9-9-2017 13:16

comment5,
SOZman7949-9-2017 13:23

comment4,
Benn_Benn9-9-2017 14:11

comment2,
Nikkisweety9-9-2017 14:19

comment3,
Marionette9-9-2017 14:35

comment1,
Toxic__Waste9-9-2017 14:39

comment4,
Maverick9-9-2017 14:43

comment1,
Kiora9-9-2017 14:47

comment5,
Pepper9-9-2017 14:59

comment6,
MineMyles9-9-2017 15:04

comment3,
VIL19179-9-2017 15:16

comment2,
Etain9-9-2017 15:33

comment6,
Libby9-9-2017 15:38

comment1,
Onie9-9-2017 16:15

comment3,
blazindonuts8249-9-2017 16:39

comment4,
hubey29-9-2017 16:51

comment1,
4chan9-9-2017 17:07

comment4,
Jessica9-9-2017 17:14

comment2,
Trinkie9-9-2017 17:23

comment2,
Adema9-9-2017 17:31

comment5,
Levee9-9-2017 18:01

comment1,
NormaJean9-9-2017 18:05

comment3,
Leica9-9-2017 18:10

comment6,
TheFornicator9-9-2017 18:18

comment2,
permit1019-9-2017 18:27

comment2,
Shambles9-9-2017 18:33

comment2,
Luxury9-9-2017 18:46

comment4,
noisymanray9-9-2017 19:11

comment5,
EnLight7079-9-2017 19:15

comment5,
Eruza9-9-2017 19:23

comment1,
Dusty9-9-2017 19:38

comment1,
Antanaclasis9-9-2017 20:09

comment5,
ggteixeira9-9-2017 20:25

comment2,
Mayana9-9-2017 20:29

comment2,
Onie9-9-2017 20:52

comment5,
SergioXSigala9-9-2017 21:08

comment3,
Ansley9-9-2017 21:23

comment5,
Felonie9-9-2017 21:31

comment2,
Koneko9-9-2017 21:46

comment2,
Boo9-9-2017 21:54

comment6,
Morticia9-9-2017 22:09

comment1,
Ava9-9-2017 22:14

comment4,
Angela9-9-2017 22:30

comment2,
Abrianna9-9-2017 22:52

comment2,
huntermhaxx9-9-2017 23:19

comment5,
Magga9-9-2017 23:23

comment3,
Tekky9-9-2017 23:28

comment2,
posidanvzeus9-9-2017 23:51

comment5,
bandrew9710-9-2017 00:18

comment3,
Maia10-9-2017 00:25

comment4,
Calypso10-9-2017 00:30

comment2,
Shine10-9-2017 00:34

comment2,
Vesper10-9-2017 01:02

comment1,
Morrigan10-9-2017 01:09

comment4,
Collide10-9-2017 02:02

comment6,
mtndrew110-9-2017 02:07

comment2,
Boss_Pro10-9-2017 02:11

comment3,
Ay10-9-2017 02:19

comment1,
Superdoug10-9-2017 02:23

comment3,
tumblr10-9-2017 02:31

comment6,
Blaze10-9-2017 02:35

comment3,
NicoleLee10-9-2017 02:40

comment6,
Tragique10-9-2017 02:49

comment4,
Karma10-9-2017 02:57

comment6,
Zzerling10-9-2017 03:12

comment5,
Helena10-9-2017 03:35

comment4,
Vidalia10-9-2017 03:42

comment1,
Darklis10-9-2017 04:21

comment6,
Justine10-9-2017 04:29

comment1,
Mobsterguy10-9-2017 04:34

comment2,
Graziella10-9-2017 05:17

comment1,
JDSnuff10-9-2017 05:26

comment6,
cdog12345678910-9-2017 05:30

comment1,
Fox10-9-2017 06:03

comment6,
Tess10-9-2017 06:39

comment4,
Belle10-9-2017 06:47

comment2,
remsat1010-9-2017 06:55

comment4,
Adalynn10-9-2017 07:12

comment5,
nevermines10-9-2017 07:37

comment3,
Lex10-9-2017 07:46

comment3,
Bentley10-9-2017 08:10

comment4,
murdock9910-9-2017 08:15

comment3,
Elle10-9-2017 08:19

comment4,
Scargatta10-9-2017 08:27

comment5,
pfcwelch10-9-2017 09:02

comment1,
skatefallen10-9-2017 09:06

comment2,
andrewf73110-9-2017 09:36

comment4,
Karma10-9-2017 09:42

comment5,
Rydell10-9-2017 09:50

comment4,
Keegan10-9-2017 09:55

comment1,
doorman14410-9-2017 09:59

comment2,
Sakura10-9-2017 10:06

comment2,
DecoLamb10-9-2017 10:28

comment4,
Ringo10-9-2017 10:32

comment5,
mcarchitect2210-9-2017 10:37

comment1,
Bullet10-9-2017 10:48

comment6,
Irinka10-9-2017 10:56

comment4,
Coolicio10-9-2017 11:01

comment6,
Zia10-9-2017 11:07

comment1,
Bambu10-9-2017 11:15

comment6,
Saskia10-9-2017 11:19

comment6,
Mao10-9-2017 11:28

comment3,
Lauren10-9-2017 11:43

comment3,
Hathor10-9-2017 11:52

comment2,
Valie10-9-2017 12:01

comment5,
Rory10-9-2017 12:06

comment6,
Dahlia10-9-2017 12:10

comment5,
Lohla10-9-2017 12:15

comment1,
Seda10-9-2017 12:31

comment5,
Bird10-9-2017 12:42

comment4,
Pippi10-9-2017 13:12

comment4,
Beautifak10-9-2017 13:21

comment4,
DarkSoundwave10-9-2017 13:29

comment6,
Karma10-9-2017 13:34

comment1,
Tosiek1210-9-2017 13:39

comment3,
Rhiannon10-9-2017 13:48

comment3,
Lisa10-9-2017 13:53

comment2,
torval00110-9-2017 13:58

comment5,
foreverawalrus10-9-2017 14:07

comment4,
Coriander10-9-2017 14:31

comment2,
Lee10-9-2017 14:35

comment2,
Sawa10-9-2017 14:39

comment5,
Meredith10-9-2017 14:44

comment6,
Anabel10-9-2017 14:54

comment3,
AnnaLee10-9-2017 15:07

comment3,
Miyo10-9-2017 15:11

comment4,
elderzeth10-9-2017 15:16

comment3,
Fjola10-9-2017 15:25

comment2,
Kit10-9-2017 15:29

comment1,
Roby10-9-2017 15:33

comment1,
Tao10-9-2017 15:38

comment4,
Amelia10-9-2017 15:42

comment1,
spain10-9-2017 16:08

comment3,
Rx10-9-2017 17:05

comment4,
Akathepriest10-9-2017 17:40

comment3,
Dino10-9-2017 17:47

comment5,
Twinnstars10-9-2017 17:55

comment1,
Freya10-9-2017 18:03

comment3,
Jess10-9-2017 18:11

comment6,
Tinka10-9-2017 18:19

comment5,
Chrustee9610-9-2017 18:38

comment5,
kkaionsg10-9-2017 18:46

comment5,
Xiu10-9-2017 19:01

comment3,
Beretta10-9-2017 19:09

comment6,
Andie10-9-2017 19:41

comment4,
Unida10-9-2017 19:58

comment1,
Lavezzaro10-9-2017 20:14

comment3,
oOoCodeName210-9-2017 20:27

comment2,
Joeey10-9-2017 20:36

comment1,
Lux10-9-2017 20:45

comment1,
Thistle10-9-2017 20:57

comment2,
SpottedSnail10-9-2017 21:05

comment4,
Keiko10-9-2017 21:13

comment2,
noisymanray10-9-2017 21:33

comment2,
Firebody10-9-2017 21:52

comment3,
Misery10-9-2017 22:01

comment1,
darkradience10-9-2017 22:17

comment3,
Ennio10-9-2017 22:22

comment2,
Stormy10-9-2017 22:26

comment1,
taiwan10-9-2017 22:41

comment5,
wirdo10-9-2017 22:47

comment5,
Zia10-9-2017 22:57

comment4,
elderzeth10-9-2017 23:03

comment6,
Sysca10-9-2017 23:09

comment4,
Moana10-9-2017 23:24

comment5,
Ramona10-9-2017 23:44

comment2,
Hawk11-9-2017 00:04

comment6,
Hazardless11-9-2017 00:08

comment5,
cowsgopoo11-9-2017 00:13

comment2,
Vallen11-9-2017 00:32

comment1,
Pippi11-9-2017 00:50

comment1,
SrgWallopy11-9-2017 00:58

comment3,
Hezza11-9-2017 01:14

comment6,
Rhiannon11-9-2017 01:23

comment1,
Joubee11-9-2017 01:27

comment6,
Shade11-9-2017 01:34

comment5,
Veroshka11-9-2017 01:42

comment6,
Rourke11-9-2017 01:46

comment1,
Nekrofelia11-9-2017 02:02

comment5,
Blyss11-9-2017 02:22

comment3,
October11-9-2017 02:38

comment4,
Polly11-9-2017 02:50

comment3,
Sourful11-9-2017 02:58

comment4,
Jayna11-9-2017 03:06

comment5,
EllaGrace11-9-2017 03:23

comment5,
Embry11-9-2017 03:36

comment6,
Tori11-9-2017 04:12

comment3,
Saeta11-9-2017 04:30

comment1,
gemondkid11-9-2017 04:38

comment4,
jdididydog11-9-2017 04:50

comment5,
Maddie11-9-2017 04:58

comment5,
Vidalia11-9-2017 05:05

comment5,
TheIMightyPotato11-9-2017 05:13

comment4,
Babsi11-9-2017 05:20

comment4,
busynarcissist11-9-2017 05:29

comment4,
MadxRad11-9-2017 05:34

comment4,
TheFirstHuman11-9-2017 05:49

comment1,
Jordan0911-9-2017 06:01

comment4,
Gastronam11-9-2017 06:54

comment6,
Lula11-9-2017 07:03

comment3,
crazziecanuck11-9-2017 07:44

comment5,
Nena11-9-2017 08:13

comment3,
haggispantsrules11-9-2017 08:17

comment4,
Fancy11-9-2017 08:22

comment1,
veedubrunner11-9-2017 08:26

comment4,
crazyjake12311-9-2017 08:39

comment2,
Reina11-9-2017 08:48

comment5,
Criss11-9-2017 08:57

comment6,
ktish11-9-2017 09:07

comment2,
BTT811-9-2017 09:11

comment3,
Myrtle11-9-2017 09:17

comment5,
Devachka11-9-2017 09:21

comment1,
Bitmap11-9-2017 09:30

comment6,
mattheus0211-9-2017 09:45

comment5,
Mr_SneakyFace11-9-2017 10:00

comment1,
piccolo11-9-2017 10:10

comment3,
Brett11-9-2017 10:19

comment6,
Awsomr0011-9-2017 10:33

comment2,
BigKid_Icarus11-9-2017 10:37

comment1,
Vallen11-9-2017 10:54

comment5,
Melly11-9-2017 10:58

comment1,
Bug11-9-2017 11:02

comment1,
australia11-9-2017 11:16

comment2,
Shaine11-9-2017 11:21

comment2,
Trene11-9-2017 11:30

comment4,
daimond8411-9-2017 11:35

comment4,
Lava_soldier11-9-2017 11:40

comment4,
Lillith11-9-2017 11:45

comment6,
Katzenz11-9-2017 11:49

comment5,
Bow11-9-2017 12:33

comment4,
Burkester11-9-2017 12:42

comment3,
NicoleLee11-9-2017 12:50

comment4,
Astera11-9-2017 12:55

comment6,
Camila11-9-2017 12:59

comment6,
Jive11-9-2017 13:03

comment5,
Kimmy11-9-2017 13:18

comment5,
ozzyoverlord11-9-2017 13:28

comment4,
masterw311-9-2017 13:43

comment3,
Nell11-9-2017 13:52

comment1,
chrisk1111-9-2017 14:06

comment3,
Isla11-9-2017 14:10

comment5,
Anberlin11-9-2017 14:15

comment2,
Amaya11-9-2017 14:28

comment1,
Wolfkrann11-9-2017 14:37

comment1,
Rosalyn11-9-2017 14:53

comment6,
Kasara11-9-2017 15:00

comment1,
Venla11-9-2017 15:15

comment5,
Bobby11-9-2017 15:27

comment6,
Anthony42311-9-2017 15:36

comment4,
Finch11-9-2017 15:40

comment3,
Aijin11-9-2017 15:48

comment3,
Reese11-9-2017 15:53

comment6,
Tristan11-9-2017 16:01

comment6,
Bird11-9-2017 16:05

comment3,
Rosanne11-9-2017 16:31

comment1,
SkyXI11-9-2017 16:48

comment4,
Nell11-9-2017 16:56

comment6,
Brionna11-9-2017 17:01

comment3,
Bijou11-9-2017 17:10

comment3,
JUNKYARD129FAN11-9-2017 17:14

comment4,
Misha11-9-2017 17:23

comment3,
Krusher54811-9-2017 17:32

comment1,
rokitchikin11-9-2017 17:36

comment4,
finland11-9-2017 17:40

comment1,
Ashly11-9-2017 17:49

comment1,
terrorist_10911-9-2017 18:02

comment4,
Jade11-9-2017 18:17

comment1,
Flick11-9-2017 18:25

comment2,
sac3nt3r11-9-2017 18:31

comment5,
OllyWilliams11-9-2017 18:38

comment2,
Casino11-9-2017 18:42

comment4,
Moulin11-9-2017 18:54

comment6,
RobMayor11-9-2017 18:59

comment2,
Buttercup11-9-2017 19:06

comment1,
brampel11-9-2017 19:14

comment4,
Trent11-9-2017 19:22

comment3,
Fuschia11-9-2017 19:38

comment2,
Feinyth11-9-2017 19:42

comment4,
cheatster98911-9-2017 19:52

comment3,
AnneClaire11-9-2017 20:00

comment2,
Pantupino11-9-2017 20:50

comment3,
Reno11-9-2017 20:50

comment5,
Zuraih11-9-2017 21:03

comment4,
mexico11-9-2017 21:09

comment2,
chazzam1411-9-2017 21:27

comment1,
 
Senest anmeldt
American Assassin
Borg
En fremmed flytter ind
God's Own Country
Mother!

Mere om bio-film

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Fast & Furious 8
Smølferne: Den hemmelige landsby
The Salesman
Loving

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
Baby Driver
Jason What the fuck... Elendig film. Kedelig, dum
 
Rødder
The 34-year-old striker failed to score in any of
 
Brad Pitt
Downloading material from this website is as effor
 
Marlon Brando
Hi there kid you always must watch funny movies,ho
 
Bryan Singer
Hi, this weekend namely fastidious surrounded advo
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google