CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Film -> Far til Fire på toppen
Læs om filmen her
ForfatterIndlæg
Holger9-2-2017 20:41

"Det er næppe alle danske børn, der kan identificere sig med en grisefarvet familie, hvor alle kun er tiltrukket af det modsatte køn."

Du godeste, skrev han det? Søg tilbage til dit "safespace" eller tag en pille, PC-æraens tyranni er længst forbi.
Daniel Skov Madsen10-2-2017 21:15

Hej Holger

Tak for at bruge tid på anmeldelsen og CinemaZone!

Jeg er ikke helt sikker på hvad din kritik indebærer. Den politiske korrektheds tyranni har jeg aldrig oplevet. Til gengæld mener jeg at repræsentation i film - særligt film rettet mod børn - har stor betydning. Jeg går ud fra, at det er deri din uenighed er? Det har jeg svært ved at forstå, men jeg vil da meget gerne høre dit perspektiv uddybet her på forummet.

Til gengæld har du helt ret i, at jeg følte behov for både piller og et 'safespace', efter at have set "Far til fire på toppen".
Explorer12-2-2017 17:02

Denne anmeldelse er fuldstændig absurd. Han anmelder den ud fra sin egen pseudointellektuelle præmis og er på ingen måde i stand til at sætte sig ind i hvem og hvad målgruppen er. Han tror han skal ind og se Zappa eller Tro, Håb og Kærlighed. Han er forudindtaget og kan derfor ikke se forskellen på denne og de tidligere film i rækken. Og det er ud fra den præmis at filmen skal anmeldes.
Og her er den mere avanceret og mere moderne.
Det er fakta!
Mht. de stilmæssige valg synes det ubegribeligt, at han ikke har forstået, at filmen udfordrer genren i væsenlig højere grad end tidligere, dog uden at det på nogen måde bliver arty-farty. Der er nok en mening med de rå billeder og de skæve framings! Det skaber modernitet og tempo. Noget som tidligere har været totalt fraværende i denne genre.
Etablering af karakterende? Film nr. 18! Nej, vi kender karakterende og vi kender forhistorien. Og det gør børnene også.
Børnene elsker det. Og ja konceptet stikker ikke dybt. Og det er heller ikke meningen. Det er underholdning. Vi spiser vel alle slik eller flødekager, selvom vi godt ved at det ikke giver os noget i det lange løb.
Denne film er langt bedre end forgængerne!
Daniel Skov Madsen12-2-2017 19:57

Hej Explorer

Tak for at bruge tid på anmeldelsen og CinemaZone!

Jeg er overrasket over det engagement "Far til fire på toppen" åbenbart vækker. Spændende!

Anmelderi er jo per definition subjektivt, det er jo noget af det, der gør det så dejligt irriterende! Jeg er oprigtigt glad hvis du eller andre har været i biffen og har haft en god oplevelse med den her film, sådan var det ikke for mig. Det er til gengæld nok en fejlagtig slutning at tro man kan bestemme præmissen for en anmeldelse på den baggrund, men utilfreds er man da fri til at være.

Andre anmeldere er blevet mere imponerede af skiftet i denne film i forhold til de foregående, for mig var der ingen forbedring. Jeg så tung product-placement, brug af mobiltelefoner, budget-sparende filmsprog og greenscreen-action på Pyrus niveau - ikke min definition af hverken moderne eller tempofyldt.

At jeg skulle sammenligne filmen med ungdomsklassikere fra 1980erne, mja, det ved jeg ikke rigtig hvorfor du tror. Jeg har fokuseret på det faktum at filmen, som altid, markedsføres heftigt op til vinterferien, og i min optik er der mange lagt bedre bud for familien i netop denne vinterferie. Om det er pseudo-intellektuelt, ved jeg ikke.

Men igen, det er da dejligt hvis du og/eller din familie har haft en god oplevelse. Det forandrer en anmeldelse jo ikke på.
Explorer16-2-2017 17:51

Hej Daniel,
Du er i din gode ret til ikke at kunne lide filmen. Men jeg synes nu stadig, at di anmeldelse er alt alt for subjektiv. Det er klart enhver anmeldelse vil være subjektiv, men man kan godt tilstræbe sig at forsøge at sætte sig ind i målgruppens forventninger. Det synes jeg ikke du gør. Derfor bliver din anmeldelse af filmen ikke mere relevant end hvis du sad og snakkede med dine kammerater om den. Beklager!
 
Senest anmeldt
Bobbi Jene
Hvad vil folk sige
Midnight Sun
Rampage Out of Control
Ud af intet

Mere om bio-film

Star Wars: The Last Jedi
Mordet i Orientekspressen
The Killing of a Sacred Deer
Justice League
The Square

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
When You're Strange
Oh my goodness! an incredible article dude. Thank
 
...Og din mor!
Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks
 
About a Boy
Good web site! I truly love how it is easy on my e
 
Asterix og Obelix 2
Hello There. I found your weblog the usage of msn.
 
Star Wars Episode 2 - Klonernes angreb
Hello, I think your site might be having browser c
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google