CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Film -> Spirit
Læs om filmen her
ForfatterIndlæg
tina hansen4-3-2003 11:26

Er der nogen der ved, hvornår Spirit udkommer på video/DVD????
Brygger4-3-2003 11:54

-> Tina & co.
Spirit kommer ganske snart på både dvd og video: den 2. april

mvh
Lisa Brygger
US-redaktør
Lou Bjerre.10-3-2003 10:12

Spirit er en fantastisk flot tegnet film. Handlingen er tynd, som vand, men billederne, hestesproget og musikken gør at filmen alligevel er noget man kan nyde. Men kun, hvis man går ind for at få en oplevelse med hensyn til billeder og lyd. Handlingen er ikke noget at råbe hurra for, men den har alligevel nogle ting jeg godt kan lide. Jeg er glad for at der er en scene, hvor jeg rigtig kan tude (OK, jeg er ret oversentimental). På en skala fra 1-10 giver jeg den 7. Musikken får et rent 10-tal.
Camilla Andersen6-4-2003 08:38

Spirit er en fantastisk fil. Jeg syndtes at den er rigtig god det er en af de bedste tegne fil(Syntes jeg) Jeg har på dvd og jeg ser den hver dag. Jeg har enda skrevet sangene ned på computeren. Her er en af dem:

De føre mig bort

Jeg må slås og slå igen. Og jeg må være min egen ven. Holde ud og ik gi op. Jeg er er på vej og ved hvorhen. Men jeg må finde tilbage. De får mig ik jeg stikker af. For jeg er sej og jeg sir nej. Ingen af dem kan knække mig. Ja. Lad vær at tro det er enden på legen. Du får kamp til stregen. Så tro mig når jeg sir at jeg vil gi efter. Det er bedst for dig selv hvis du ikke står i vejen. For jeg er kun min egen. tro mig når jeg siger at jeg vil gi efter. Det ik forbi. Jeg er fri. (Musikken spiller alene). Hvorfor er jeg her. Og hvem kan sige mig hvad der sker. Hvad er det der holder mig. Jeg følger med jer en fremed vej. Imod et fjernt og ukendt land. Men jeg vil slås så godt jeg kan. Og du kan slå og riv og flå. Men jeg er stærk så pas hellere på. Kom on. Lad vær og tro det enden på legen. Du får kamp til stregen. Tro mig når jeg sir at jeg vil gi efter. Det bedst for dig selv hvis du ikke står i vejen. Får jeg er kun min egen. For tro mig når jeg sir at jeg vil gi efter. Det ik forbi. For jeg er fri. Åh ja jeg er fri. (Musikken spiller).

Jeg syntes at den er MEGET bedre en Shrek.

Og dvd´en og vidioen ER udkommet.
eminem5-6-2003 15:21

Man behøver ikke være heste fan, eller barn for at kunne nyde denne film, jeg synes den er god, og den har en god morale, Du må aldrig glemme hvem du er, eller give efter for pres!!! Og så er det rart at der ikke pludselig kommer kvalmende sange fra nogen i filmen, og hestene for lov at være sig selv
Tine10-7-2003 18:16

Jeg fatter slet ikke at man kan give den to stjerner!!!!

Jeg ville give den top karakter. Det må jo simpelt hen være fordi at andmeleren ikke aner en skid om gode film. Hvis jeg var hende ville jeg finde mig et andet job. Spirit er en super tegnefilm!!
Tule10-7-2003 18:19

hejsa det er en super film. Og jeg håber da at se en to´er

Men hvis jeg skulle få en to´er at se. Skal den blive i samme rytme ikke noget med at de taler eller noget i den stil!! For det er jo det der går denne film så spical. At de ikke taler. Men fortæller med sang. Og det er en super film!!! (som skulle have haft flere stjerner)
HeavenZanny 11-7-2003 01:48

Sådan er vi jo heldigvis så forskellige, for jeg synes personligt, at dette nok er en af de mest intetsigende, pladdersentimentale, superplatte film, der findes på tegnefilm... Historien er som nogle af jer også nævner ufattelig tynd - jeg mener vitterligt, man tager nogle ellers geniale indianske traditioner som at være i pagt med naturen og dyrene etc... og gør dem ultra intetsigende...
MEN dermed ikke sagt, at I ikke har lov til at holde af den...
Jeg synes blot, I ville have bedre af at læse Høvding Seattles tale til den hvide mand eller se en naturfilm med SMUKKE heste... :)

Af mig får Spirit altså højest en stjerne og det er fordi den er så kort ! :)
Zandie20-7-2003 19:05

Spirit er en helt super film!
Der er lavet et kæmpe forarbejde med den og at sige at hestene ikke er tegnet pænt ville være en skam. Landskabet er meget lig Amerika og tegnerne har faktisk været der for at kunne få et bedre billede. Det er en film man kan se som både ung og gammel. Det er godt at hestene vrinsker i stedet for at tale.
Kort sagt... SUPER!!!
Kh. En hesteven ved navn Zandie
HeavenZanny21-7-2003 10:45

Tegnerne har faktisk været der, for at få et bedre billede ?!?
Eh nu er det jo en amerikansk produktion af Dreamworks, så der står jo sådan cirka USA på hele filmen, så det er nok lidt et mærkeligt udsagn... :)
At du holder af filmen er helt ok, bare du ikke forlanger, at alle vi andre skal synes om den... *GF*
Jeps, det er mig!15-9-2003 17:09

Jeg syndes at anmelderen, Lisa Brygger, denne gang virkelig har jogget i spinaten. Hvis hun ikke kan finde noget bedre at skrive om denne film, så må hun da være en meget utiltalende person. Hun kunne ligeså godt ha` skrevet en anmeldelse af "De små synger" hun ville stadig finde fejl ved den. Prøv du lige at lave en film som alle kan lide! Det er umuligt. Hun må bestemt være en hestehader der ikke har en dyt forstand på gode film. Især kritikken af at der ikke tales specielt meget er helt absurd! Det er nemlig det der gør filmen til sin egen, og ikke bare en billig efterligning.

Kom igen Lisa Brygger.

Jeg giver den ***** ikke topkarakter, men dine 2 er alt, alt for lidt.

M.v.h. Maja
Brygger15-9-2003 18:57

@ Maja (& andre)
Først: hvis du læser min anmeldelse ordentligt igennem ville du meget hurtigt opdage, at jeg blot _oplyser_, at der ikke bliver snakket i filmen - jeg kritiserer det ikke!

Dernæst har jeg intet imod heste, men meget imod dårlige film og selvom det måske er hårdt nok at sige, at SPIRIT er en dårlig film, så er den kvalmende sentimental, triviel og klæbrig i sin iver på at søde historien ind i politiske korrektheder.

Yderligere var det for mig sindssygt svært at sluge, at den ellers kvikke og gæve Spirit ligefrem skulle kunne analysere en farlig situation og dernæst vide hvordan han skulle takle den (jernbanen-scenen).
Jeg er normalt glad for både tegnefilm og intelligente dyr, der optræder i disse, men min grænse blev voldsomt overskredet i dette (lidt for dumme) tilfælde.

Personligt (og jeg har også ret til _min_ egen mening) synes jeg simpelthen, at filmen var for svag og kedelig. Dét ved jeg naturligvis godt, at mange andre ikke mener - men foreløbigt har jeg ikke hørt fra nogen, der rent faktisk godt kan lide filmen - som ikke OGSÅ elsker heste.
Noget kunne tyde på, at I heste-elskere slet ikke kan se den dårlige film for bare skønne heste!!

Og når nu jeg er så godt i gang, så får du lige en gratis oplysning: HOLLYWOOD LAVER IKKE FILM FOR AT _ALLE_ SKAL KUNNE LIDE DEM!!! (selvom de sikkert gerne ville) Der findes noget der hedder målgrupper - målgruppen for denne film er børn og unge, og til trods for, at folk i denne gruppe meget ofte er positive og tolerante, når det drejer sig om film (muligvis pga. manglende erfaring og bitterhed!), så er det stadig tilladt at forholde sig kritisk til det man bruger tid, energi og lommepenge på - og derfor er et par flotte dyr (om det er heste, løver eller fabeldyr) ikke nok til magisk at gøre en film god - heldigvis!

skrap men venlig hilsen
:-)
Lisa Brygger
US-redaktør, der kun kan lide gode film, men alle slags dyr!
Ryliss14-10-2003 17:41

ja ok...
så kommer der lige en eller anden og fortæller at filmen er pladder.
du siger at børn vil gennemskue den med det samme??? ja det tror du vel, har du selv børn på de der 3-12 år??? hvis ikke skulle du tage at tænke dig om en ekstra gang før du skriver den slags.
min lillesøster ledte efter noget om en "hammer god film" som hun kaldte den... men ved du hvad? det har du lige ødelagt, hun er 11 år og var meget glad for en film som faktisk viser lidt om hvad der kan ske i det vilde westen.
nu når hun ser den er det eneste hun tænker på det du skrev om filmen... helt ærligt... tænk dig lige om inden du skriver noget som man uden videre kan finde på nettet.
hilsen Ryliss
:0(
HeavenZanny17-5-2004 07:01

Ryliss > Du kritiserer med andre ord Lisa for at være ærlig !?! Argumentet med at nogle kan ødelægge ting for andre ved at fortælle sandheden eller deres mening om den er for svag... Du skader ikke børn ved at fortælle dem, at julemanden vistnok ikke findes og bor på Grønland eller Sibirien eller hvor end myten i dit land end er... De fleste børn har fattet, det er et eventyr...
Din lillesøster har ikke godt af at vokse op og fuldstændig ukritisk suge ting til sig - uden at fundere over, om der nu også er hold i tingene eller ej... og ja det er skønt at kunne tro på noget fantastisk og nyde tanken om at alle vil gode ting, men sådan er det nu engang ikke !!! Som 11årig bør din lillesøster kunne nyde filmen og samtidig kunne klare at få at vide at andre synes, den er dybt godnat !!! Så kan hun gå til sine veninder og få bekræftelse på, at hun måske har ret alligevel... :)
Majbritt3-10-2005 09:34

Syntes der skulle være en 2 er
joanna3-11-2005 20:21

jeg har set filmen den er meget god jeg elsker filmen og leder efter sange fra den kan man få sange med den jeg elsker den og min lille pige nadia vil meget gerne ha filmen og sangene slut
Michelle18-11-2005 18:33

hmm... Lisa du kunne da godt skrive nogle gode ting også.. hvis ikke du kan det så er der vel en anden der kan.. synes det er "ondt" at skrive det der du har jo "rakket" den ned lige fra starten og samlignet den med shrek, synes godt du kan tage dig bare lidt sammen..!! kan du overhovedet li heste?? måske var det en idé at hyre en som KAN lide dem.. for os der KAN li heste ELSKER den film..!!

Det er fair nok at skrive din mening.. MEN.. der er også en grænse....

og du kan kun lide gode film??
så tror jeg sgu ikke du har set og forstået denne..!!!!!!!!!

MIN MENING HERFRA....!!!!

Joanna: ja jeg leder også efter sange.. !!
Brygger18-11-2005 19:06

@Michelle
Nu er Spirit jo ikke en dokumentarfilm om heste, derfor behøver jeg ikke at have en holdning til dem, bare fordi jeg skal skrive om filmen. Jeg behøver jo heller ikke at være Julia Roberts-fan, for at anmelde hendes film.

Nuvel, der er efterhånden rigtig mange, der har set sig vrede på mig, fordi jeg ikke kan lide Spirit. Derfor er det vel på tide, at jeg uddyber et par ting.

Nej, jeg har intet imod heste. Er vokset op med dem, da min moster ejer - pt. er det vist - tre heste. De er ganske prægtige og kloge dyr :-)

Nej, jeg har ikke et problem med sentimentale film eller tegnefilm med dyr.
Jeg synes bare ikke at denne sentimentale tegnefilm med heste, er en vellykket film.
Jeg fandt den kedelig og al for lummer. Det er godt nok længe siden, jeg har set den, men husker den som alt for politisk korrekt, dydig eller indsmigende om du vil det.

Samtidig skal det hele forestille og være spændende og dramatisk, men problemet er, at man aldrig bliver rigtig påvirket - af handlingen eller figurerne. Filmen er simpelthen ikke skruet interessant nok sammen, hvilket er ærgeligt, for DreamWorks har ofte lavet nogle fine animationsfilm, og Spirit er en flot tegnet film. Det skrev jeg for øvrigt også i min anmeldelse, så noget pænt havde jeg da at sige.

Jeg kunne derimod godt tænkte mig at høre fra nogle, der ikke elsker heste med stadig elsker filmen. Jeg har nemlig en fornemmelse af at alle jer, der finder filmen så fantastisk, kun er piger (og muligvis drenge), der i forvejen elsker heste. Passer det ikke nogenlunde?!
Elisabeth Heisel25-11-2005 14:51

heii alle... jeg er vild med sangene fra spirit (danskudgaven), kan man ikke få fat i den på nogen måde... svar venligst på elgoheisel@hotmail.com

Håbe-r i vil hjælpe mig...

På forhånd tak..! :D
Pernille30-12-2005 13:54

Heey alles sammen..jeg elsker den film og jeg håber SÅ meget at der kommer en 2 der til..og sangene er bare SÅ SKIDE gode..men hvis nogfle ved hvordan jeg får sangene på dansk så skriv endelig til mig på Pernille705@hotmail.com
Ulrik9-1-2006 12:46

Jeg synts også der burde være en fortsættelse!
Sliine25-5-2006 18:59

Jeg syntes filmen er MEGA god!
og jeg syntes det er godt at der ikke er en 2'er!
man bliver altid så skuffet over film nummer 2!
Jeg elsker filmen..
Den er SÅ god!!!!!
Det er min ynglings tegnefilm!!!
Celine25-5-2006 19:02

Jeg vil også gerne ha' sangene fra filmen?
så hvis du ved hvordan??
vil jeg meget gerne vide det!
e-mail!
bare skriv det her inde..
jeg kommer her tit! :D
Sliine25-5-2006 19:19

Til Lisa Brygger!
Hvordan kan du finde på at gå her ind (på denne hjemme side)
og skrive sådan noget LORT??!!!
Hvis du ikke ka li filmen, hva fanden laver du så her inde???????

Filmen er MEGA god!!!!

Hvem er enig??
Maria4-6-2006 22:40

Langtfra verdens dårligste eller bedste film. Den er flot tegnet, ideen med at hestene ikke snakker og med sangene som skal udtrykke nogle følelser er god.
Men, for det skal der jo være, historien er tynd, og steder, hvor det var meningen at den skulle være spændende, tog jeg mig selv i at småkede mig.
Steffenie29-6-2006 21:30

Heej ..

Spirit er bare en fantastisk film .. Elsker den bare . Selvom jeg er 13 år . :D Men holder sku meget af den higst .. Han er bare modig og dejlig .. Det er også nogle skide gode sange ..

Knus .

P.S. Den film SKAL bare ha TOP-karakter !!!
REND MIG13-8-2006 07:14

DEN ER RØV SYG.
Imperialisten13-8-2006 09:43

Nu stopper i fandme med at rakke Lisa ned. Bare fordi flertallet herinde kan lide filmen, behøver Lisa IKKE at følge trop for at gøre alle tilfredse..er det det vi er ude i ??
Tag jer dog sammen og respekter hinandens synspunkter fremfor at tryne én der ikke kan.
Tror I verden blir et bedre sted hvis ALLE var enige. Der er noget der hedder konstruktiv debat og den yder i sgu ikke.
Den film er til tude røv over; 2 stjerner herfra.
krista16-8-2006 19:21

selvfoelgelig har alle ret til at have hver deres mening.. men undskyld jeg spoerger, Lisa - har jeg ret i at du ikke er hestainteresseret? du lyder nemlig ikke saadan. og saa lyder det til du er temmelig aeldre end det, filmen egentlig er sat til.. saa er der jo sevfoelgelig klart du ikke synes om filmen.. helt klart.. men nu er den jo ogsaa lavet for mindre og hesteelskende boern, og vil ikke give dig ret i at de kan gennemskue at den ikke er saa logisk og rigtig.... boern vil elske den..! maaske synes du der er plat jeg som 16'aarig udtaler mig - men jeg synes faktisk det er en god film! ja ja, den er lidt manglende paa nogle punkter, og der er da klart den aldrig kommer paa hoejde med ringenes herre eller harry potter.. men det er jo netop heller ikke det der er meningen.. synes ikke du skal skaeldes ud for at sige din mening om filmen - men maaske skulle du vaelge at udtale dig om film der ikke handler om heste og som er tilegnet en aeldre gruppe...
Imperialisten16-8-2006 22:05

Krista har du overhovedet læst Lisas svar til andre - eller har du bare overset det.
Jeg vil gerne på pege at man ikke nødvendigt altid skal gi en anmelder ret i det der er blev skrevet og sagt.
Respekter dog for helvede da hver mands smag for film...vi lever sgu ikke i en verden hvor vi alle kan sidde i en rundkreds og være hinanden rørende enig om et produkt. Som Brygger selv siger Hollywood laver ikke film som alle skal kunne lide. Tænk en gang..sådan kan verden også hænge sammen - tænk over det istedet for at den der barnlige latterlige hetz der kører på den her tråd. Elsk filmen hvis du synes ..og lad os andre hade den (ja rolig overdrivelse fremmer forståelsen) med måde.
Natasha30-9-2006 21:58

DET ER DEN BEDSTE FILM NOGENSINDE ! <3
Og er ikke engang heste-freak.
Så mange stjerner som muligt herfra.
charlotte25-4-2007 14:33

nogen der kan give mig navnene på nogen af sangene fra filmen ? så skriv en mail til EFB-freak@hotmail.com
bellah9-5-2007 15:45

jeq elsker den :) den er for nuttet .
beqynder altiid oq qræde i den :I
selvom jeq r 16 .
kan slet iik ha så noet blier helt rørt:D
C 25-7-2007 23:21

Den er så GOD!
Og ja man kan sagtens sidde og tude over den der hjemme i mørket bestemmet!. Elsker musiken.! <3
Langben4-8-2007 10:07

Kan det virkelig passe at det fedeste soundtrack, nogensinde ikke er udkommet, altså den danske udgave.
Eivi:)6-8-2007 13:36

denne tegnefilm er den beste der er av disney tegnefilmer..:P
jeg har set den mindst 200 gange, jeg elsker denne film ..:)
Jeg haber at i gjør en 2 av Spirit ..:-*
Michelle11-9-2007 20:26

Hvem er det der synger de sange på dansk?
Lina25-9-2007 00:32

Så vidt jeg har læst mig frem til, er det Jørgen fra Shubidua, der synger sangene på dansk.
lene23-11-2007 20:50

Hvor kan man downloade/købe sangene på dansk fra filmen?? er der slet inger der kan hjælpe.. hvis nogen ved det, så skriv til nikitta@esenet.dk
Neelan9-1-2008 19:19

Eivi - Det er rigtigt at det er en god film, men den slår nu (efter min mening) aldrig Vejen Til Eldorado :) Begge bliver ført frem med et godt soundtrack, men resten af Vejen Til Eldorado er så gennemført godt at soundtrack'et ikke er dét gode ved filmen. (læg mærke til trykstregen)

Lige en rettelse: DET ER IKKE DISNEY! hehe, nu har jeg gang på gang set disney få æren af fans af de to omtalte film, og dette er meget synd da begge mesterværker er lavet af Dreamworks...
sara2-8-2010 14:04

er der nogen der ved hvor man kan hente
eller købe sangene på dansk?
hvis i ved så skriv e-mail
sarahoegedal@hotmail.com
tak på forhånd :o)

Ray Ban Glasses Store12-3-2018 02:16

We're a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website offered us with useful information to paintings on. You've done an impressive activity and our entire community will likely be thankful to you.
Ray Ban Glasses Store https://www.pinterest.com/raybanglassess-tore
Moncler Jackets22-3-2018 06:50

Nice blog here! Also your site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol
Moncler Jackets https://www.pinterest.com/monclerjackets-0345
Ray Ban Polarized Sunglasses22-3-2018 06:50

Hello, I think your website might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!
Ray Ban Polarized Sunglasses https://www.pinterest.com/raybanpolarize-dsunglasses
Oakley Eyeglasses Online25-3-2018 18:41

Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful information specifically the last section :) I handle such info much. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.
Oakley Eyeglasses Online https://oakleyeyeglassesonline892.wordpr-ess.com
Oakley Eyeglasses Online25-3-2018 18:41

Attractive part of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to say that I acquire actually loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing on your augment and even I achievement you get entry to consistently quickly.
Oakley Eyeglasses Online https://oakleyeyeglassesonline892.wordpr-ess.com
Fake Ray Ban Wayfarers11-4-2018 21:01

Itexhausting to find knowledgeable people on this matter, but you sound like you recognize what you're speaking about! Thanks
Fake Ray Ban Wayfarers https://www.pinterest.com/fakeraybanwayf-arers
Ray Ban Sunglasses19-4-2018 10:41

Its such as you learn my thoughts! You seem to understand a lot about this, like you wrote the guide in it or something. I think that you can do with a few % to drive the message home a little bit, but other than that, that is fantastic blog. A great read. I will definitely be back.
Ray Ban Sunglasses http://www.raybansunglasses2018.com
Nike Outlet Store25-4-2018 13:30

Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept
Nike Outlet Store http://www.nikeoutlet-storeonlineshoppin-g.com
Mackage Canada Store25-4-2018 13:30

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how could we communicate?
Mackage Canada Store http://www.mackagecanada.org
Oakley Sale23-5-2018 09:18

Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it
Oakley Sale http://www.oakfan.top
Oakley Sunglasses Outlet23-5-2018 09:18

My spouse and I stumbled over here coming from a different web address and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking into your web page yet again.
Oakley Sunglasses Outlet http://www.oakjin.top
Cheap Prada Handbags23-5-2018 10:09

Thanks a lot for sharing this with all of us you really understand what you are speaking approximately! Bookmarked. Please additionally visit my site =). We may have a hyperlink change agreement among us!
Cheap Prada Handbags http://www.prada-bagsoutlet.net
Red Bottom Shoes23-5-2018 17:28

I don't even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you're going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!
Red Bottom Shoes http://www.redbottomshoesforwomen.org
Nike Outlet Store23-5-2018 17:28

Very good written story. It will be beneficial to anyone who usess it, as well as me. Keep doing what you are doing - looking forward to more posts.
Nike Outlet Store http://www.nikeoutletstore2016.net
http://www.oakdai.top24-5-2018 09:36

I've been browsing on-line greater than three hours today, yet I never found any fascinating article like yours. It pretty price sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the web can be a lot more useful than ever before.
http://www.oakdai.top http://www.oakdai.top
http://www.rbasia.top24-5-2018 09:36

Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.
http://www.rbasia.top http://www.rbasia.top
Belstaff Outlet Store30-5-2018 17:57

Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such a perfect way? I have a project that I'm just now working on, and I've been on the look out for such info.
Belstaff Outlet Store http://www.belstaffjacketsformen.com
Giuseppe Zanotti Sale Clearance30-5-2018 17:57

I'm really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A few of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any tips to help fix this problem?
Giuseppe Zanotti Sale Clearance http://www.giuseppezanotti-sale.com
Moncler Sale Online31-5-2018 17:46

You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most persons will consent with your blog.
Moncler Sale Online http://www.monclersaleonline.com
Parajumpers Sale11-6-2018 10:28

Somebody essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this particular publish amazing. Excellent job!
Parajumpers Sale http://www.parajumpersonlineshop.com
Moncler Jackets Sale28-6-2018 00:34

There are definitely numerous particulars like that to take into consideration. That is a great level to bring up. I supply the thoughts above as normal inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up the place an important thing can be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, but I'm certain that your job is clearly identified as a fair game. Each girls and boys feel the impact of just a secondpleasure, for the remainder of their lives.
Moncler Jackets Sale http://www.monclerjacketsonsalevip.cc
Moncler Jackets On Sale28-6-2018 00:34

magnificent publish, very informative. I'm wondering why the opposite experts of this sector don't realize this. You must continue your writing. I am confident, you have a huge readers' base already!
Moncler Jackets On Sale http://www.monclerjacketsonsalevip.cc
Nike KD 6 Mens2-7-2018 20:21

Hello there, I discovered your blog by way of Google even as looking for a related subject, your site came up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.
Nike KD 6 Mens http://www.nikeoutlet-storeonlineshoppin-g.com/nike-kd-6-mens-c39_56.html
Nike Roshe Run Mens2-7-2018 20:21

My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page again.
Nike Roshe Run Mens http://www.nikeoutlet-storeonlineshoppin-g.com/nike-roshe-run-mens-c91_92.html
Fitflop UK Beads7-7-2018 18:46

You really make it appear really easy together with your presentation but I find this matter to be really one thing which I feel I would by no means understand. It seems too complex and very extensive for me. I'm having a look ahead in your subsequent post, I'll attempt to get the cling of it!
Fitflop UK Beads http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/f-itflop-uk-beads-c4.html
Nike Free 4 Womens15-7-2018 17:27

You made some decent points there. I did a search on the subject and found most people will approve with your blog.
Nike Free 4 Womens http://www.nikeoutlet-storeonlineshoppin-g.com/nike-free-40-womens-c41_88.html
Nike Kobe 9 Mid Womens15-7-2018 17:28

Usually I don't read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.
Nike Kobe 9 Mid Womens http://www.nikeoutlet-storeonlineshoppin-g.com/nike-kobe-9-mid-womens-c36_60.html
 
Senest anmeldt
Bare Juliet
BlacKkKlansman
Hjertelandet
Mod solnedgangen
The Predator

Mere om bio-film

Peter Kanin
Avengers: Infinity War
Rampage Out of Control
A Quiet Place
Ready Player One

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
Fra 2 til sex
basket nike pas cher femme http://www.ache-terdetai
 
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
basquette nike http://www.ache-terlemagasin.com-/
ad
 
Fra 2 til sex
nike janoski pas cher http://www.ache-terlemagasin.
 
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
louboutin homme http://www.chau-ssuresbays.com/
nik
 
No Strings Attached
nike air force pas cher http://www.ache-terlemagasi
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google