CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg
Fora -> Filmfolk -> Mathias Klenske
Læs om personen her
ForfatterIndlæg
Morten1-11-2004 10:36

Han har en fantastisk stemme.
Jeg synes han har været god til at holde den fri fra overgangen.
Men man kan godt høre at han er ældre end i gamle dage.
Jeg synes bare at der burde blive lavet nogen flere film med ham.
Sarah28-11-2004 20:56

Hejsa! Lige et spørgsmål, hvor gammel er fyren egentlig? Den stemme kan altså være svær at sætte en alder på. Bortset fra det er han en god skuespiller, med en let genkendelig stemme.
Perfekt6-8-2005 12:00

Synes han har gjort et fantastisk stykke arbejde.... Han har den perfekte nyance i sin stemme, hvilket passer perfekt til Ash.
Men også hvis man fx sammenligner med tysklands stemme, er Mathias Klenske meget bedre.... Han skal bare blive ved..
Katrine 14 år 12-9-2005 13:54

Syns han er frygtelig lækker !!! :P vildt smuk stemme og det gør ham ideel i de fleste tegnefilm. man kan næsten ikke se sådan en uden at høre hans stemme enten som "frontfigur" eller "statist" han er bare kanon!:P Mathias Klenske er vel en 18-19 stykker så ved i det :P
Mathias Klenske27-9-2005 20:57

Hej med Jer... Tak for de rosende ord! faldt over siden her ved en tilfældighed. Til jeres information laver jeg stadig masser af tegnefilm, og stadigvæk Pokémon. Har lavet pokemon i snart 5 år, tror jeg. Det er usædvanligt at en serie holder så længe.
Glæd Jer (det gør jeg) til vinterferien 2006. Jeg tror det bliver deromkring... der kommer der en ny Disney biograf-tegnefilm der hedder "Chicken Little". Spiller hovedrollen, og den er skide sjov.
Endnu engang tak for jeres pæne ord.. PS: jeg er 21 år. 25/10 1983.
M***** C1-10-2005 21:18

Hej Mathias

Jeg er en dreng på 15 år, der her i maj skrev en lille mini biografi om dig inde imdb.com(Internet movie database)
Jeg har opdateret en del ting om dig, og kom desvære til at skrive at du var fra 82, (da det var det jeg troede). Hvis du går ind på siden og "skriver" "Adam Klenske" op. Der ligger dele den mini biograf jeg har skrevet om dig. Men hvis der er ting du synes jeg skal tilføje, eller du i det i det hele taget bare vil have den slettet. Så bare skriv til mig på cinemazone, men det ville være noget smatere hvis du nu skulle have hotmail.

ps. Adam har imdb kaldt dig, fordi at du i "Frække Frida" hedder Adam.
elias23-6-2006 19:09

hej er der nogen der har nogle billeder sa jeg kan se ham
anders2-7-2006 15:35

hejsa mathias, du er bare for sej, fordi du har lagt stemme til så mange figure. Jeg synes det er så pi(duuuut!) flot af dig. RESPEKT!!! P.S. kan du anbefale nogen hjemmesider du er med i? jeg ved nemlig ikke hvordan du ser ud. de største hilsner ANDERS!!!
anders igen8-7-2006 10:29

har du også lagt stemme til fillmore i fillmore?
Mathias Klenske30-7-2006 00:09

Hej Anders.
Jeg har ikke rigtig nogen hjemmeside, hvor man kan se hvor hvordan jeg ser ud. Er bare en almindelig knægt fra København.
Jo, jeg spiller Filmore.
Mathias Klenske30-7-2006 00:11

Fedt at du synes at jeg gør det godt... Gør mit bedste!
Martin C3-8-2006 14:41

Hej 'Terry' Mathias.
Mathias, jeg beundrer dig som sagt specielt i rollen som Terry McGinnis (Batman) . Jeg synes at du er meget dygtigere end originalen Will Friedle, som iøvrigt er alt for gammel. Men du er jo selvfølgelig også den bedste dubber i din egen generation.
Du må gerne kigge på mit tidligere indlæg vedr. din profil inde på www.imdb.com (Internet movie database). Din profil kunne nemlig godt trænge til at blive peppet lidt op. Så skriv endelig som dine fremtidige projekter, og giv mig besked hvis du ønsker at din profil bliver slettet fra imdb's database.

MVH
Batman(Mathias) fan

Martin Christensen


ps.Til Elias ønske vil jeg lige tilføje at 2 billeder af Mathias kan findes inde på www.castone.dk. Bare søg på "Mathias" under "Søg profiler".
Regitze22-11-2006 21:18

Hejsa Mathias.
Jeg må ærlig talt indrømme at jeg synes at du har en lækker stemme... Den er virkelig fræk... Tager jeg helt fejl hvis jeg tror det er dig der har lagt stemme til Nalo i Barbie Fairytopia-Mermadia og til Kevin i BArbie dagbog?
Du må være ekstremt god til at ændre din stemme hvis du både har lagt stemme til batmand, fillmore og Ron!!!
Du er virkelig for nice.
Minder du på nogen måde om Ron???
Kærlighilsen Regitze. <3
Fkr. Rømer29-11-2006 10:29

Hej Mathias Klenske

Har nogle spørgsmål angående din uddannelse som dubber.
Leder efter oplysninger om jeres uddannelse håber du måske kunne hjælpe..
Skal nemlig skrive en opgave OSO(obligatorisk selvvalgt opgave) så håbede jeg kunne få lidt hjælp. Synes at jeres arbejde som dubber er helt fantastisk. Sebastian Jessen, Simon Stenspil og Dig gør det rigtigt flot stykke arbejde.

På forhånd tak

Matilde K. Rømer
Daniel 23-12-2006 13:55

hej Mathias? Jeg er kæmpe stor fan af pokemon og jeg vil gerne vide(for du lægger jo stemme til Ash, ikke?) hvad de andre, som lægger stemme til pokemon, hedder. PS. jeg synes du er SÅ god til at spille Ash!
Morten A,23-12-2006 19:41

Hej Mathias. Du får meget ros, men det er virkeligt også fortjent, og jeg er helt enig med de andre. Du er helt uundværlig i de tegnefilm man har hørt som Fremtidens Batman og Justice League. Jeg kan bla. andet huske helt tilbage da jeg hørte dig i Junglebogens Junglebørn & Rap Sjak for ca. 10 år siden. Det var mine yndlingstegnefilm dengang. Jeg vil gerne spørge:
Du var med i Frække Frida og de frygtløse spioner (94), Alletiders Nisse (julekalender 97), som henholdsvis Adam og Børnebispen. Har du overvejet og spille med i andre film, udover at dubbe film og tegnefilm?

Hilsen Morten.
Morten A.23-12-2006 20:01

Hov, jeg mente Alletiders Julemand.
Er du blevet tilbudt andre filmroller derefter?
fimsen29-12-2006 18:14

hej jeg syntes også ham har god stemme
Daniel15-1-2007 13:50

Hej. Hvor mange afsnit/sæsoner af pokemon, har du lagt stemme til???
Mathias Klenske16-1-2007 15:29

Hej igen!

Jeg har faktisk svaret på nogle af jeres spørgsmål for ikke så længe siden, men af en eller anden årsag kan jeg ikke finde mit eget svar herinde...? Enten er der sket en fejl, eller også er det bare mig der ikke kan finde ud af det... Prøver bare igen, men den forkortede udgave.
att.. Regitze: Fræk stemme.. he he. Den har jeg ikke hørt før, men tak tak. Og jo, du har helt ret. Lægger stemme til både Kevin og Nalo.

Att. Fkr. Rømer: Det er måske lidt for sent nu, men hvis du stadig skal skrive opgave er du velkommen til at skrive. Så skal jeg nok svare på spørgsmål (o:

Att. Daniel: Der er selvfølgelig de faste skuesoillere med, men det skifter også fra sæson til sæson hvem der er med. Hvis du vil se navnene, så søg på google. Der står de fleste... Ved virkelig ikke hvor mange afsnit der er lavet. Vil skyde på en 300 stykker, men har lavet det siden jeg var 15.

Att. Morten: Tak for rosen :o) Fedt at du kan huske Rap Sjak og junglebogen, he he. De var også meget skægge at lave. Blandt favoritterne er dog også Ed Edd og Eddy, Kim Possible og den gamle Animaniacs.
Jeg har skam overvejet at spille med i andre film, og kommer tilbudet en dag, så tøver jeg heller ikke med at hoppe på. Jeg er dog snart nået en alder nu, hvor jeg konkurerer med andre unge, der har en skuespilleruddannelse bag sig, så det gør det jo lidt sværere.
Jeg har gerne ville være skuespiller siden jeg var helt lille, men har valgt at forfølge min anden drøm, da jeg ved skuespillerbranchen er virkelig hård. Bare det at komme ind på skuespillerskole er ekstremt svært. I stedet har jeg valgt at blive pilot. Mindst lige så spændende..

Igen tak for ordene, og jeg skal nok svare det bedste jeg kan. Mvh Mathias
Kukus3-2-2007 15:22

Angående din karrier som dubber; Hvordan blev du en dubber? - Hvor kan man søge arbejde som dubber?

Tusind tak :)

Synes forresten også at du er helt fantastisk, især som Ash i Pokemon
Fkr. Rømer17-3-2007 23:00

hey mathias ja desværre lidt sent men pyt..

fik de fleste af mine svar da jeg var i praktik på sunstudio..
håbede faktisk at få et glimt af dig, men uden held
Kasper T.E22-3-2007 19:02

Hej hvornår starter sæson 4 af kim possible?
Daniel27-3-2007 18:25

Hej Mathias Klenske.
Bliver der stadig væk lavet pokemon afsnit, og er du med til at lægge stemme til Ash?
Det håber jeg.

Hilsen Daniel (DRJ)
Katrine24-4-2007 10:48

Hej Mathias
Jeg er en 18-årig pige, og jeg ville bare gerne høre hvad du egentlig laver når du ikke lægger stemme til film? Er du igang med en uddannelse, eller?

På forhånd tak :)
Mads29-4-2007 16:08

Hejsa!

Hvornår kommer den nye sæson af Kim possible?
Caroline17-6-2007 18:14

HEY !! :P
Hm.. spekulerede på om, hvordan du fik "dit gennembrud" ? :)
Millle29-6-2007 15:45

Tænkte på om du også, lægger stemme til Robin - Teen Titans ? ..
Natascha11-7-2007 16:51

Hej Mathias.

Undskyld jeg lige tilføjer et xtra spørgsmål, men kan ikke lade være xD
Jeg er en 13-årig pige, der ALTID har drømt om at ligge stemme til sådan nogle tegnefilm. Så derfor kunne jeg godt tænke mig (hvis du vil fortælle lidt om det?) at vide hvordan du egentligt blev skuespiller? d:
Jeg elsker f.eks. din stemme i Kim Possible. Den passer perfekt til Ron! x'D Glæder mig til sæson 4.

Mange hilsner Natascha (:
Anne9-8-2007 00:09

Mathias, da jeg begyndte at se pokemon som lille pige for mange år siden blev jeg straks total forelsket i din stemme! Hvor er du bare dygtig!!! Jeg håber du bliver ved længe endnu med at dubbe en hel masse, for kan ikke lade være med at smile hver gang jeg hører dig på Disney Channel eller andre steder og tænker ''Det er jo ham der var Ash'' :D -Især synes jeg du er skide go som Ron i Kim Possible! Din stemme passer perfekt til ham!! Kan kun finde gode ting at sige om alt det du laver, og det skal du bare blive ved med!!! :) ''Du får dobbel 5 tal af mig'' ;p
Mia11-8-2007 21:25

Mathias ..
Hvis jeg nu tænder fjernsynet, så sker det, at jeg nogle gange ikke følger rigtig med i hvad der sker. Men hvis jeg så hører din stemme.. så bliver jeg bare nødt til at følge med. Jeg er helt vild med den!
Mathias Klenske19-8-2007 20:48

Hej allesammen.

Hvor er i bare søde...! Jeg kan ikke andet end takke mange gange. Jeg elsker at lave tegnefilm, og det skinner vel igennem på skærmen.

Ron er en skid skæg figur at lave. Den amerikanske skuespiller gør det også rigtig godt, hvilket selvfølgelig hjælper mig meget til også at gøre ham sjov på dansk.
Jeg ved faktisk ikke hvornår 4 sæson af serien kommer. Jeg ved kun at vi får tilsendt en ca 3 afsnit hver anden måned fra USA, som vi så skal lave. Det bliver vel vist på Disney Channel.

(Prøver at svare på lidt af de spørgsmål i har stillet)

Ja, jeg spiller også Robin i Teen Titans. (o:

Jeg fik mit gennembrud da jeg var med i børnefilmen Frække Frida. 1993, tror jeg det var...(?) Derefter gik det bare derudaf. Satser ikke på en kariere som skuespiller. Tror også jeg har skrevet det her i et tidligere indlæg... Jeg er ved at blive pilot, så næste gang i skal på ferie, så hør lige en ekstra gang om, hvem det er der styrer flyet (o;
Jeg satser på stadig at kunne fortsætte med at lave tegnefilm ved siden af. Det vil jeg nødig undvære.

Ked af at jeg ikke lige får kigget herind så tit, men når jeg ikke flyver laver jeg tegnefilm. I er altid velkommen til at stille flere spørgsmål.

Mvh Mathias

Camilla30-8-2007 16:16

Syntes at du lægger stemmer til de sjoveste tegneserier! , især Ron i Kim Possible.

Men har tænkt over om du har lagt stemme til Stan Shunpike, eller Stan Stabejs på dansk, ham fra Natbussen ...
I Harry Potter & fangen fra Azkaban?
Bettina11-9-2007 17:37

Hej!
Du lægger godt nok stemme til mange tegnefilms-figure. Du er jo næsten med i alt!
Jeg læste lige at man har lov til at stille spørgsmål, så:
Når du skriver at det bare gik "derudaf" blev du så bare ringet op, og spurgt om du vill elægge stemme til en tegnefilmsfigur, eller måtte du selv undersøge det? det var så alt...
ruben17-9-2007 13:56

din stemme passer godt til meget men jeg vil gerne vide hvordan i lægger stemmer til i studiet
ruben17-9-2007 14:18

hej igen jeg glemte skrive sidst om hvornår du er færdig med din uddanelse
Benjamin18-9-2007 20:41

Haj mathias jeg synes at du bare er for sej til at dubbe tegnefilm det lyder bare så naturligt du er især god i Chicen little. Jeg ku godt tænke mig at vide hvordan man kommer i gang med at blive dubber på tegnefilm har du et råd til hvor jeg kan henvede mig ku næmelig godt tænke mig at prøve det Hilsen benjamin
Maria20-9-2007 20:08

Hey. Du ligger da også stemme til Ron i Kim Possible! Du gør det rigtig godt, det er super. Det er en af grundende til at jeg elsker at se Kim possible! Fedt mand!
Martin23-9-2007 16:47

Hej, Mathias Klenske!

Jeg er en stor fan af de stemmer du laver og har fulgt med i en del af de serier du har lagt stemme til, siden begyndelsen, bla. Pokemon, Fillmore, Kim Possible (Ron) osv.
Jeg har hørt, at interessen for Pokemon i Danmark er for lille til, at man ville lave flere afsnit. Passer det? For jeg må indrømme: Jeg følger stadigvæk med i det, pga. den måde du styrer din stemme. Hehe :P.
Det er sejt nok, at du vil være pilot! Respekt, mand! Men hvis, du har tid/lyst, så må du gerne svare på mit indlæg, eller bare skrive en mail til: Martin-h-r@hotmail.com.

På forhånd

Tusind mange tak. :-)
Martin23-9-2007 16:56

Forresten!

Du ved ikke, om hvor, der er casting til diverse ting og sager angående, det med, at lægge stemme til flere tegnefilm?
Jeg kunne nemlig rigtig godt, tænke mig og prøve det og jeg har fået anbefalt af flere, at jeg skulle gøre et forsøg, så det har jeg også tænkt mig.

På forhånd

Takker. :-)
Pernille23-9-2007 17:12

Til Mathias
Jeg tænkte på om du måske ved noget om en teen titans film?
Jeg ved der er trouble in tokyo, men ved du noget om at den kommer til DK? Du lægger jo stemme til Robin, så det kunne være du vidste noget
Sarah17-10-2007 21:38

hey jeg ser teen titans næsten hver dag på cartoonnetwork om aftenen knuz Sarah
Lee Ann Hollesen7-11-2007 19:26

Hej Matthias,
vi gik i skole sammen :-) Kan du huske mig? Jeg flyttede til Tyskland da vi var ti... Find mig på google og skriv en mail!

Knus, Lee Ann :-)
Astrid9-11-2007 20:12

Hmm... jeg tænker på om det er en stor hemmelighed hvordan man bliver dubber? siden du vælger ikke at svare på det... :-)
Vil sige at jeg synes du gør det virkelig godt i Teen Titans. Jeg spiller selv skuespil, og beundre virkelig hvad du kan med din stemme... tænker at det må være vildt sjovt. Har du nogensinde arbejdet sammen med Søren Launberg?
- Astrid ;-)
Frk. Rømer10-11-2007 15:00

tja ser i det er nok ikke fordi det ligefrem er nogen hemmelighed, det er pisse svært at blive..

du skal have udannelsen som skuspiller og det er 6 om året der kommer ind der..

som dubber kan man ikke søge som, an bliver udvalgt..

jeg har været heldig at jeg kom i erhvers praktik hos Lars Thiesgaard febuar 2007. det varvirkelig fedt. men selve arejde de har er skam slet ikke så sjovt igen.. faktisk skide hårdt..

fik lov til at møde rigitg mange mennesker men fik faktisk ikke
Frk. Rømer10-11-2007 15:03

lov til at prøve..

de arbejde 100% prof.. ja Lars og jeg ved i hver fald at jeg ikke skal være dubber, selvom det var nu sjovt at møde en MASSE kendte!!!!
MortenJ20-11-2007 12:56

Hey Mathias, du styrer for vildt :D

Har lige et lille sprøgsmål da jeg er stor pokemon-fan, bla pga dit perfekte skuespil.

-Tv2 sprang 3 sæsoner af serien over hvilket var vildt ærgeligt da det ødelagde serien herhjemme. Men jeg vil gerne høre om i overhovedet har dubbet de sæsonner og de bare ligger et sted, eller om i kun dubber dem der købes af tv?
-Ville desuden lige spørge om du ikke ofte begynder at skraldgrine når du dubber over de sjove ting du ofte skal sige og lave :P

Kunne være fedt hvis du havde en myspace eller facebook. Ved stort set allerede hvordan du ser ud da jeg så dig i et teaterstykker, var vist nok Holger Danske :D

Bedste hilsner og fortsæt verdensklassearbejdet
Zachary <33 til Mathias Klenske20-11-2007 15:25

Hvem er duh lige??

Knus pigen der ik ved hvem duh R!
susan20-11-2007 18:10

hej..
synes også, du har den bedste stemme, og du kan bare ændre den på de vildeste måder! føler man sig ikke ret fjollet, når man skal sige alle de "Aargh", støn og skrig :P
ville som så mange andre gerne se et billede af dig. hvor kan jeg det?
og så vil jeg ellers bare rose dig, ros, ros, ros, og sige: bliv ved så længe du kan! din stemme får folk til at blive hængende ved tv'et :)
Gül24-11-2007 10:59

Hejsa, Mathias. Jeg har et spørgsmål til dig om noget: Ved du, hvem der lægger stemme til Nr.3 i Kodenavn: Naboens børn fra Cartoon Network, hende med den grønne trøje og sort, langt hår og sødt glade smil, som elsker regnbueaber? Jeg kan nemlig også tegne hende og er min favorit og også Nr.1 som du nemlig lægger stemme til, det ved jeg, for din stemme er altid så letgenkendelig og jeg elsker din stemme, du er bare så fantastisk, der er ingen andre drengestemmer der er bedre end din!:D Men vil du venligst give mig et svar, jeg vil bare så gerne vide, hvem, for hun har også bare en meget sød stemme. mvh :) :D
Simone25-11-2007 13:02

Hej Mathias

Jeg har lige prøvet at finde dig på myspace og facebook uden held og så vidste jeg simpelthen ikke hvor jeg så kunne komme i kontakt med dig. Jeg ville bare høre hvordan det er gået dig og hvad du laver osv.. Jeg ved ikke om du kan huske mig men vi var næsten naboer oppe i snekkersten og jeg fik en chinchilla af dig engang..haha..
Ved ikke om det her fungere men nu har jeg da prøvet.

Bedste hilsener Simone.
Simone25-11-2007 13:06

Hehe skriver lige igen.. Føler mig helt fjollet men kom lige i tanke om at du jo ikke kan få fat i mig hvis du nogensinde ser det her.. Men så kan du evt. søge på Simone Weidinger på myspace eller facebook og finde mig der.. Vil ikke ligge nr eller email ud her..
Morten j28-11-2007 16:38

Til Gül

Hende der lægger stemme til nummer 3 hedder Annevig schelde ebbe :D
Gül29-11-2007 15:50

:D Okay, men ved du også hvem der så lægger stemme til Nr.5, hende med blå T-shirt med hvide striber, rød kasket, hvide sko og fletning og har mørk hud? Og også Nr.4 med orange hættetrøje, blå jeans, hvide sko og blond hår? Og for resten, Nr.86, hende med rødt, krøllet hår, fregner, brune sko og grøn trøje, Annevig Schelde Ebbe lægger vel også stemme til hende, ikke? :-O ?m.v.h. :)
Maria5-12-2007 13:34

Hej vil bare sige til Mathias Klenske at du bare en lækker stemme og du er så god til at lave den lys og helt vild sådan mørk er specielt vild med pokemon hvor du lægger stemme til Ash så så jeg dig i alletiders julemand og har prøvet at finde nogle billeder af dig det har været meget svært, gad vidlt godt have din autograf du er bare sådan en god skuespiller, har lagt stemme til så mange, bor du i københavn, vil håbe at du svarer på den her tak.
Maria 5-12-2007 20:09

Har sendt en ind bare mange stavefejl vil sige at du har en lækker stemme og er en meget god skuespiller tad dig ikke af det der står med autograf
Maria5-12-2007 20:14

Gad godt vide hvilke andre skuespillere du kender om du kender en skuespillerinde der hedder Annevig Schelde Ebbe
MM13-12-2007 16:34

Mathias var med i afsnit 9 af Alletiders Julemand hvor han var børnebispen
Mathias Klenske9-1-2008 01:35

Hej alle sammen!

Sikke der er mange der skriver (: I fortjener alle et svar, men klokken er nu snart halv 2 om natten (jeg er en natteravn) og det ville nok blive et MEGET langt indlæg, er jeg bange for... Men jeg prøver at svare på det meste.

Det er ikke sådan bare lige at komme til at lægge stemme til tegnefilm, og det er ikke nogen hemmelighed (: Jeg blev som tidligere skrevet "dubber", fordi jeg var med i en børnefilm som 9 årig. Jeg kan kun foreslå at man starter med noget teater. Mange studier der laver tegnefilm kigger den vej forbi, når de mangler en skuespiller. På den måde sikrer de sig at man kan spille og ikke er så hæmningsløs, når man skal råbe, græde eller grine på kommando.
Nogle spørger til Pokémon. Den kommer igen (: Mange afsnit... Er så småt gået igang.

Jeg er hverken på facebook eller myspace. Ikke nogen speciel årsag... Gider bare ikke. (:

Undskylder det sene svar. Arbejde, arbejde, arbejde...

Ha' det godt.
Gül9-1-2008 10:53

Hej. :) Jeg vil sporge: Det kan da ogsa vare hardt at vaere dubber og skuespiller til tegnefil, film og mange flere, ikke? Men kender du ogsa andre, der hedder Louise Engell,Pernille Hojgaard, Henrik Koefoed, Annette Heick og Mette Lisby, der bade er sanger, stand-up komiker,skuespillere og dubbere? Kender du nogen af dem? M.V.H. :)
maria13-1-2008 15:15

hej hvad for nogle andre skuespillere kender du mest dem fra pokemon
maria13-1-2008 23:19

Jeg var inde for at se på ed, edd og eddy for at se hvem der lagde stemme til de forskellige og blev overrasket over at se at du lagde stemme til johnny og reiner for jeg havde set den serie i lang tid og er forbløffet over at du kunne lave din stemme om så godt og har hørt din stemme i Kim Possible og du er bare så god :)
(:23-1-2008 20:49

hejMathias

sys du er super sød.
vil du ikke tilføje mig Deamusen88@hotmail.com

hedder deakarnøe på dkbn..

håber at høre fra dig.

:D
Camilla23-1-2008 21:23

Hej Mathias

Kan se folk skriver og skriver og så føler man sig lidt dum, når man faktisk ikke helt 100 ved hvem du er:)

Kan se i nogle af svarene at du var børnebispen i Pyrus, det da fedt nok.

Ser ud til at din karriere er i fuld gang, fedt og bare fortsæt, men mna skal altid følge sin drøm...

Må nok hellere lige tjekke hvem der sidder bag roret, næste gang jeg skal ud at flyve;)

Du er velkommen til at svare tilbage.

Mvh. Camilla (19)
Anonym2-2-2008 18:52

Goddag hr. Klenske

Jeg er en dreng på 14 år, der synes at du er meget god til at regulere din stemme, fx. de stemmer du lægger til Regner og Jonny i "Ed, Edd n Eddy", er jo vidt forskellige fra de stemmer du lægger til figurer som Ash, Ron Stoppable, og Robin (fra Teen Titans). Jeg selv ser "Ed, Edd & Eddy" hver dag.

Mvh. en anonym
Sophie3-2-2008 09:52

IH ALTSÅ!
Du er bare en fantastisk skuespiller ! (:
Men jeg har et lille spørgsmål...
Er det ikke sjovt at arbejde sammen med andre folk i så mange forskellige aldre? Altså fx. Annevig Schelde Ebbe, er jo sådan nogen lunde i samme alder som dig. Og så en som Vibeke Dueholm, er jo sådan noget ældre :) Har du så prøvet at arbejde sammen med børn?

-Sophie
www.fåetliv.dk5-2-2008 13:44

hallo i snakker til en der lægger stemme til en tegne film det sgu da nederen
Mikkel6-2-2008 19:03

hey Mathias jeg er en fyr på 19 år der hedder Mikkel. Vil bare sige at jeg virkelig beundre dit arbejde syns du er vild dygtig og super cool. så respekt med pil op ad her fra mig mig. :) ville faktisk høre dig om en ting. Lægger du ikke også stemme til en person i Serien Totaly Spies og hvad hedder de 3 piger som der lægger stemmer til Clover, Alex og Sam for jeg kan ikke finde det på nettet men nåh du for tid vil jeg rigtig gerne høre fra dig ha det godt hilsen Mikkel.
Sophie7-2-2008 13:07

Annevig Schelde Ebbe lægger stemme til Clover :) Ved ikke helt med de andre...
borg_punk@yahoo.dk21-2-2008 15:19

TIL: FÅETLIV.DK

Det er da muligt, men hvis man nyder en persons arbejde, er det her så meget anderledes end at være fan af en maler, en fodboldspiller, eller en sanger?

tænk på at nogle går op i de kongelige...de er jo også bare helt anmindelige mennesker med et temmeligt nemt og godt betalt arbejde...så "få lige et liv" selv..
Victor28-2-2008 22:30

Hej Mathias!
Du er helt fantastisk i Ed, Edd og Eddy...!
Jeg har bare et spørgsmål... Er det dig der ligger stemme til både Regner og Johnny?
(Det er fanstastisk med den accent)
Du er genial!
vh. Victor


ps. PLEASE SVAR!
Mikkel17-3-2008 00:14

hey er der nogle herinde som der ved hvem der lägger stemme til sam og alex i totaly spies på dansk?
21-3-2008 09:42

Det, du søger, er Iben Dorner, der lægger stemme til Sam, og Cecilie Stenspil, der lægger stemme til Alex i dansk tale.
Anonym23-3-2008 22:48

Jeg har på min computer et arkiv over tegnefilmsdubbere og hvilke figurer de lægger stemme til. Jeg har foreløbig opstøvet 20 figurer Mathias Klenske (nogen af dem muligvis) har lagt stemme til.
Jeg har skrevet dem i alfabetisk rækkefølge, så min liste ser således ud:

Aerrow fra "Storm Hawks"
Angus Fillmore fra "Fillmore"
nørden Arnold fra "Totally Spies"
Ash fra "Pokemon"
Benny fra "Lloyd i Rummet"
Chazz Princeton fra "Yu-Gi-Oh! GX"
Harvey Kingle fra "Sabrinas hemmelige liv"
Jack Spicer fra "Xiaolin Showdown"
Johnny fra "Ed, Edd & Eddy"
Johnny Test fra "Johnny Test"
Len fra "Shaman King"
Lian fra "Shaman King"
Lille Kylling fra "Lille Kylling"
Nightcrawler fra "X-Men: Evolution"
Nr. 1 fra "Kodenavn: Naboens børn"
Regner fra "Ed, Edd & Eddy"
Robin fra "Teen Titans"
Ron fra "Kim Possible"
Terry McGinnis fra "Batman Beyond"
Vince LaSalle fra "Frikvarter"
Anonym23-3-2008 23:03

Undskyld, stavefejl, han hedder selvfølgelig Cornelius Fillmore.
tp28-3-2008 01:35

Når man dubber tegnefilm arbejder man altså ikke sammen med de andre skuespillere XD...man kommer ind seperat på forskellige tidspunkter
A english writing girl search a answer:29-3-2008 11:23

Hi, Mathias. I search a question to you: Do you know, whos a actor played Numbuh 4 in Codename: Kids next door in Cartoon Network in danish version? And is american actor named Dee Bradley Baker, but who played him in danish version? Hes wearing orange shirt, blue jeans, white shoes and have blonde hair? Can you please answer?
Mikkel30-3-2008 19:58

hey er der nogle herinde som der ved om man kan finde billeder af de tre piger som der lægger stemmer til Sam, Clover og Sam i Totaly Spies? jeg har søgt alle steder men kan intet finde.
Kira201-4-2008 10:17

Hej Mathias !

Er blevet lidt nysgerri, er der nogle billeder af dig nogen steder. Kunne være meget sjovt at se hvordan mennesket bag stemmerne ser ud.

Og held og lykke med at blive pilot, det lyder enorm spændende !

Mvh. Kira

Anonym1-4-2008 20:22

Det et meget svært at finde et billede af ham. Det tætteste man kommer på at se ham, er i rollen som Adam i filmen "Frække Frida og de frygtløse spioner".

Til dem der diskuterer stemmerne til Totally Spies:
Ikke for at beklage mig, men denne her debar handler altså om Mathias Klenske, hvis i vil diskutere Totally Spies, så start et emne med dette navn under "Frit forum"
Sarah11-4-2008 14:55

hey mathias klenske glæder mig til at se teen titans på søndag og i dag skal jeg se kim possible du er god til at lægge stemme til ash fra pokemon og robin fra teen titans mvh Sarah
Mikkel13-4-2008 12:06

hey er der nogle der ved om de tre piger fra totally spies altså de tre danske piger der lægger stemmer til eller om de har en arto profil for kunne virkeli godt tænke mig at se hvordan de ser ud i virkeligheden.
Mikkel25-4-2008 19:49

hej er der nogle som der ved hvor at jetix studiet ligger henne? og er der nogle som der ved hvor man kan komme til at skrive sammen med Mathias og de tre piger fra totally spies der lægger stemmer på dansk?
Hejsa28-4-2008 21:24

Hejsa Mathias Klenske

Da jeg følger lidt med i Gi' mig fem, var det en KANON oplevelse at kunne se dig i programmet her i aftes, da jeg ellers aldrig rigtigt har set dig før.

Da Hans Pilgaard kaldte jer ind, hang jeg med åben mund, og ku ingenting fatte. Ærgerligt at du så tabte .)

Hvad var grunden til at du var med i Gi mig fem? Det er ellers ikke særligt kendte personer man ser i det program.
Men anyways, det var herligt at kunne se dig rigtigt, og håber at kunne se dig som proff pilot ret så snart ;)

c ya!
Anne29-4-2008 19:58

Hey Mathias! Jeg så dig også i Gi' mig fem og hoppede en halv meter op af sofaen da jeg hørte de nævnte dit navn! :D jeg råbte op i hele huset ''Er DET Mathias Klenske!!??'' Må indrømme at du faktisk ser ret godt ud! Var super ærgeligt at du røg ud, men jeg heppede på dig! :) Det var fantastisk at se dig ''rigtigt'', har tit tænkt over hvordan du mon så ud rigtigt med den herlige stemme!
Held og lykke med alt!
Anne 18
Anonym person29-4-2008 20:47

Efter hans medvirken i programmet ''Gi mig 5'' blev et af mit livs store mysterier opklaret.
Emilie 15 år.29-4-2008 23:45

Hej Mathias :)
Jeg synes du er rigtig god til at ligge stemmer til...... ja alle de film du nu ligger stemmer til heeh. Jeg ved ikke hvilken film der sådan lige umiddelbart er den nyeste du har lagt stemme til men du gør et KANONT godt job! Bare bliv ved! ^^
Ellers vil jeg da bare ønske dig hel og lykke frem over! Og jeg håber du vil fortsætte i mange år endnu med at lægger stemmer til film! (Du er mega sjov i Kim Possible afsnittene!) Haah! "BOOJAA" heeh!

Hilsen Emilie.
Gül30-4-2008 10:02

Jeg syntes også, at din drøm som pilot lyder vildt spændene. Er du også ved at uddanne dig som pilot nu, eller er du stadig i gang med din skuespillerkarriere? Og hvor lang tid tager det at uddanne sig til pilot? M.V.H. :-)
Maria 3-5-2008 11:34

Så dig i gi mig 5 og ja det var så dårligt du ikke kom videre men nu er mit mysterie løst om hvordan du ser ud, er bare helt vild med din stemme og det er godt at du vil være pilot
Maria3-5-2008 11:57

Skal du være med i noget hvor du skal synge for du synger bare så godt har været inde på hamlet revyen og set nogle billeder
Suriyu15-5-2008 17:05

Jeg vil bare sige, at du er godt nok den bedste dubber jeg har hørt! Jeg er din fan! Du har en venlig stemme, kan jeg hører. Du er min favorite danske dubber! Jeg håber at du vil fortsætte med at dubbe i fremtiden.

P.S. Var det ikke dig der var med i "Gi' Mig 5"?
Gül30-6-2008 15:49

Hej. Jeg har undersøgt på den danske Wikipedia og slog op på dit navn og skuespil, men du lægger stemme, mest til tegnefilm, men lidt ærgeligt, at du kun medvirker i én film, hvor man ser dig i virkeligheden, men du var barn på det tidspunkt...Men det gør ikke noget.
Gül30-6-2008 15:53

Og dig og skuespillerinden, Annevig Schelde Ebbe er nogen lunde lige gamle, men hvilken skuespiller partner arbejdede du bedst med?
Gül3-7-2008 14:13

Jeg har mange favoritter af danske og udenlandske skuespillere: Mathias Klenske, Annevig Schelde Ebbe, Louise Engell, Mette Lisby, Pernille Højgaard, Anders Bircow, Vibeke Dueholm, Lars Thiesgaard, Jackie Chan, Rowan Atkinson, Lauren Tom og Tara Strong. :-)
Gül7-7-2008 11:31

Jeg glemte for resten også Anne-Grethe Bjarup Riis, Amalie Dollerup og Jan Gintberg.:-O
Michelle7-7-2008 11:57

Hei, jeg 8 år gammel og jeg søger et svar: er der nogen her der lægger stemme til nummer4 og mushi som er nummer3s lillesøster fra naboens børn?
Gül17-7-2008 11:58

:-D :-) Jeg har også nogle favoritter af asiatiske skuespillere: Jackie Chan, Lauren Tom, Ming-Na Wen, Lucy Liu, Sandra Oh og måske også Brenda Song...
denis17-7-2008 13:05

hej du må got ringe til mig her er mit 27716133
denis 17-7-2008 13:08

må jeg få din msn her er min denisnielsen500@msn.com
michael jackson 17-7-2008 16:27

fuck you man
gvg17-7-2008 16:28

f
Gül30-7-2008 12:33

Boyah! Din stemme til dubbing af tegnefilmfigurene: Sod og god som Disneys Lille Kylling, sej som Nr.1 fra Kodenavn: Naboens born, sjov som Ron fra Kim Possible, udenlandsk god acent som Regner fra Ed, Edd og Eddy og sejest som Aerrow fra Storm Hawks. ;-) Det er min mening.
Gül30-7-2008 21:00

:-D :-) ;-) Men jeg kan bedst lide din dubbing til Lille Kylling, for han er bare sa NICE og SOD som din stemme passer til ham. Perfekt! ;-D
Gül30-7-2008 21:10

Og Lille Kylling og Gerda Graand er mine favoritter fra filmen. ;-D
Amanda31-7-2008 19:23

Hej jeg er en pige der garne vil være med i en film kan jeg det?
carsten3-8-2008 00:40

hey. super nice præstationer. Hvordan og af hvem blev du castet ?
altså.. hvad hed selskabet der ringede eller kontaktede dig?

mvh. carsten
Dorte21-9-2008 09:18

hej jeg er en pige pa 14 ar, der har en kommentar til Mathias Klenske: hvordan kan det vaere, at du aldrig viser dig i billeder eller videoklip ind pa youtube, for der er mange, der syntes at du er vildt populaer blandt born og unge med din stemme, hvordan skal det ga til???
Privat person26-10-2008 13:09

Hey, det var jo hans fødselsdag i går. Han blev 25, og det er altså også en god alder, når man mest lægger stemme til børnefigurer. Tillykke til Mathias Klenske, som efter min mening er Danmarks bedste tegnefilmsdubber under 30 år. Bedst blandt kvinder i samme aldersgruppe er, efter min mening, Annevig Schelde Ebbe, som ligeledes er 25 år.
Nok om det, så i anledningen af hans fødselsdag i går har jeg lavet et lille lykønskningsdigt:

Tillykke med dagen, Mathias Klenske
Du har altid været et godt men'ske
For folk som dig kan jeg ikke lyve
Du har nu rundet de femogtyve
Du har så mange gode stemmer
Det er ikke nogen man sådan lige glemmer
Hvad end det er Ash, Ron eller Regner
Vil jeg huske dig indtil jeg segner.<-BR>
Privat person26-10-2008 13:13

Så vil jeg også lige fortælle, at blandt dem der er over 40 år synes jeg bedst om Søren Ulrichs (45), og Peter Zhelder (49) blandt mændene, og Vibeke Dueholm (48) blandt kvinderne.
Zini T, 1428-11-2008 19:48

Hej. Jeg elsker din dubbing som speaker pa Disney Channel!! Bli endelig ved med det, for det er forygende fantastisk at lytte til din stemme! Jeg blir ALDRIG traet af din stemme!
Lukas R28-11-2008 19:50

Du styrer for vildt som Aerrow fra Storm Hawks! Han er for sej!
Martin10-12-2008 13:08

Hej Mathias Klenske.

Jeg er en amatør stemmeskuespiller som godt vil rykke op i den mere professionelle del. Det eneste som jeg har lavet indtil videre er lidt fandubs hist og her og nogle radioshows. Kan du hjælpe mig lidt med at komme videre? Jeg har ingen idé om hvor jeg skal lede efter auditions og sådan noget :/

Tak.
til Martin10-12-2008 14:05

prøv at google dig frem med statist og castings.

fjernsynet.dk er et af de steder du kan bruge..
Til martin6-1-2009 19:27

du kan eventuelt kontakte de forskellige dub studios
Sun studio- mest disney
Camp david- animerede spillefilm
adaptor- lidt blandet men bl.a. ting som naruto, braceface og til film som lille nemo

det er nok dem du skal kontakte hvis du vil prøve en nem start... dubberman er nok lidt sværrer at komme ind i.

jeg ville anbefale at du sender en cd med en kort demo i til adaptor så er du godt på vej ^^

Rin Nano
nnnnnnnnnnnnnnnnn24-2-2009 22:11

her kan i se hans ansigt da-dk.facebook.com/.../Mathias-Klenske/6-39947183

-

<-BR>


Danny A. Christiansen1-3-2009 20:48

Er du medlem af Facebook, hr. Klenske? Jeg er ellevild med din stemmerolle til mange tegnefilm, specielt Aerrow, Lille Kylling, Ron Stoppable og speaker til Disney Channel. Men hvad er dit højeste ønske i fremtiden i dit liv, udover dubbing til figurene? M.V.H. Danny
Danny A. Christiansen1-3-2009 22:37

Danny A. Christiansen
- hvis han har en facebook profil, hvorfor så ikke skrev til ham der?
Det er et forum for dem der vil diskutere film og ikke forsøge kontakt til de kendte.
Beundreren!27-3-2009 00:00

Utroligt. Seriøst din stemme i pokemon kan redde min dag gang på gang, jeg er fanboy..! :) det er mega fedt at tænde tv'et og høre dig spille ash.. probs!
Ryan Baxter28-3-2009 12:38

To Mathias Klenske:-D Hey, dude! You'r ROCKS! I love your voice acting to all the cartoon characters! And your voice is nice!
Signe N13-4-2009 15:29

Hej
Jeg synes at din stemme er fantastisk og behagelig. Jeg kan huske at du var med i Frække Frida filmen og alletiders julemand, og hver gang jeg siger at det er ham der ligger stemme til Ron og Ash, det er ham som spiller med i de film, så vil de gerne se dem, for at få det understreget.
Bliv ved med at ligge stemme til tegne film, og det kunne være sjovt at se dig i en film.
Signe N14-4-2009 16:30

Lage du ikke også stemme til Daniel i "Gabbys fortællinger/Gabbys verden".
Det var bare en god serie, mig og mine veninder snakker stadig om den. Jeg tror faktisk, jeg optog et afsnit.
Maria19-4-2009 20:10

Maiiiiiiin jeg elsker ham bare!!! Stemmen er fantastisk, og jeg kunne ikke forestille mig nogen tegnefilm udne ham!! Han er overalt og man hører ham i ALT og iiiiiiig han er så nuuuuttetttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andy7-6-2009 18:58

Hmm :/
Vi har ikk hørt fra dig i meget lang tid nu.
Midori Yoshi9-6-2009 12:21

hej er du stadigvæk ved at dubbe stemme til japanske animefigurer? from Midori
Dennis Kim Jørgensen10-6-2009 18:02

Jeg tror, det er fordi han har meget travlt med noget andet, han har sikkert nogle andre jobs, udover stemmeskuespil til tv-serier... Det er mit bud. Så er det derfor, han ikke har tid til det andet... Han har jo mange andre vigtigere ting i sit liv. ?:-/?
Mathias Klenske13-6-2009 00:48

Hej igen!

Sikke mange der har skrevet herinde... Jeg kan ikke takke nok for alle de søde kommentarer og et enkelt fødselsdagsdigt, he he (-:

Jeg prøver at besvare lidt spørgsmål igen.

Jo, jeg spillede Daniel i serien Gabbys Fortællinger, og jeg synes også at det var en rigtig god serie. Desværre blev det ikke til så mange afsnit.
Jeg lægger i øjeblikket ikke stemme til noget anime. Dog skulle der gerne komme noget mere af den uendelige serie, Pokémon, he he, men ved ikke præcist hvornår.
Jeg laver stadig masser af tegnefilm, og holder forhåbentlig aldrig op. Især ikke når jeg ved, at der er mange, som stadig godt kan lide det man laver.
Som sidste indlæg skriver har jeg meget arbejde, men det ene er ikke vigtigere end det andet, så selvfølgelig skal der være tid til at skrive i forummet.
Nogle af de spørgsmål I stiller har jeg svaret på tidligere og andre i forummet besvarer faktisk også mange af de spørgsmål der bliver stillet.
Indtil næste indlæg må I alle sammen have det godt.

Mvh

Mathias

Frk Rømer21-6-2009 04:44

Uha..
det er godt nok nogle år siden jeg skrev et indlæg her sidst, men hvad pokker.

jeg sidder i Canada og har været inde på nogle af studioerne hvor daniel reale arbejde(Kai Hiwatari Beyblade og han har været med i Mean girls) men ja han og nogle andre ansatte for et ungdomspogram tog mig en tur rundt, mega spændende! han forklarede også hvordan de arbejdede med voice acting eller dubber` i america. det er lidt anderledes end hvad de gør inde på f.eks. sun studio i københavn.

men det er fedt at se at alle skriver stadig til mathias! godt klaret at du bliver ved med at tjekke siden Mathias hehe.

Matilde Rømer Canada
Sarah og Tina7-7-2009 12:56

Vi er to 12-årige piger, der er fan af dig. Din steme ROCKS!! LOVE IT!! Hvad laver du til daglig, udover tegnefilmskarriere? Svar venligst!
Mathias Klenske13-7-2009 01:16

Hej Sarah og Tina.

Tak! Jeg er uddannet pilot og arbejder lige nu i et selskab, hvor jeg forhåbentlig snart kommer ud at flyve. Tiderne er desværre ikke så gode øjeblikket.
Frk Rømer14-7-2009 13:57

wow det er ellers noget af en uddannelse! surt at staten ikke er så gavmilde med det arbejde.
Marie Louise1-8-2009 09:31

Hej Klenske,

Jeg synes også bare du er så sej! Meget sejt at du har en "fan-side"!
Må jeg citere en af dine hidtil ukendte hugo-imitationer:
"Traterit-trate-rat-traterut - din Redaktør Kilo er modtaget, slut" =P
Held og lykke med både dubbing og flyvning!

/Esmann
pølsemanden fra fyn6-9-2009 01:55

dude din stemme er meget god, der er næsten ikke en tegnefilm mere hvor jeg ikke høre den men gælder mig til at jeg høre den i et eller andet fly
Dennis Agerlund8-9-2009 18:49

Hej, hvilket flyselskab arbejder du i København?
Signe N5-10-2009 21:33

Han har da også været med i brasface. Jeg har set alt for meget fjernsyn den gang:)
the cartoon voice hater10-10-2009 17:41

er det ikke snart på tide, at du skal medvirke i en dansk film, udover det rene tegnefilmspjat!!!?? hader tegnefilmstemmer!!!
den der brokker sig, holder deres kæft!!!10-10-2009 17:43

ALTSÅ, HVIS DU SKAL KRITISERER OM HANS GODE KARRIERE, SÅ HOLD DET FOR DIG SELV!!
Dane11-10-2009 14:25

hey du der med det laaange navn.. det her er et debatforum med plads til både positiv og negativ kritik. og altså osse af din darling her. Det skal du bare kunne tåle og længere er den ikke.
Phoebe Kallesen15-10-2009 21:38

hej har du også nogen biroller til animeserien Naruto og Bakugan?
Tommy15-10-2009 23:37

:-3 du er BARE SÅÅÅÅÅ&Ari-ng; SEJ!!! Go, Klenske, go!! The #1 danish male voice actors! ;-) ;-D
Daniel, Danielle, Caroline og Maiken25-10-2009 09:30

Tillykke med de 26 år! Håber du får en god fødselsdagsfest med familie og venner og måske dine fans. Have en god dag.
Danny A. Christiansen25-10-2009 09:49

Tillykke til hr. Klenske!
Samantha og Kirstine25-10-2009 10:35

Hjertelig tillykke med fødselsdagen!
Rasmus25-10-2009 12:58

Vil bare lige sige hej og hjertelig tillykke med fødselsdagen, Mathias! :D
Jeg er glad for at du ligger stemme til Spyro i The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon, tror ikke der findes en, der passer bedre til det end dig :D
Forsat god fødselsdag! :)
Sarah og Tina25-10-2009 15:12

Længe leve Mathias Klenske! Hurra!
Dennise Lorentsen25-10-2009 15:14

Nå, hr. Klenske, hvordan føles det at være 26 år nu? Det samme spørgsmål skrev jeg også til Annevig Schelde Ebbe.
Privat person25-10-2009 20:48

Hejsa, så er jeg her igen.
Da han fylder 26 år i dag får han lige endnu et fødselsdagsdigt:

Lad mig være ærlig: Jeg kan ikke lyve
Du har nu rundet de seksogtyve
Tænk engang at du vil være pilot
Det havde jeg li' godt aldrig tro't
Hvad vi altid kender, det er din stemme
Det er ikke en, der er så let at glemme
Dubber er du nok ikke meget længer'
Men din stemme altid ved os hængerCasper Ulrikkesen25-10-2009 23:21

;-D Sejt skrevet, mand! Den blir han nok meget glad for! :-D
Gabrielle25-10-2009 23:27

Sorry, he's not gonna voice acting characters anymore, but we still gonna remember him together for everyone, his voice acting is gone, but not forgotten. Everyone still love him. And I wish you good luck to be a good pilot;-D
Privat person26-10-2009 19:29

Mange tak. Det tror jeg også
Dennis Agerlund28-10-2009 15:06

Hej, hvor blir mit svar af? Jeg skrev for et stykke tid siden, om hvilket flyselskab, hr. Klenske arbejder i?
malthe absalonsen3-11-2009 22:59

Undskyld jeg spørger men hvem er det Mathias ligger stemme til? Og hvilken film/serie. Og er der nogen der ved hvor man går hen hvis man gerne vil læggge stemme til en figur?

Malthe
Kurt Vestergaard15-12-2009 17:23

Hej Mathias!

Lægger du stadig stemme til Ash?

Mvh. Kurt Vestergaard
lone klenske14-1-2010 08:53

jeg fik bare lyst til at sende min dejlige store søn en kærlig hilsen.
han er en arbejdshest kan jeg fortælle jer. Ikke nok med at han passer sit flyjob, så holder han ved med stemmelægning morgen og aften i sin fritid. Respekt for det.
Lidt sjovt at se denne side/ debat. Har aldrig set den før.. Sikke mange søde kommentarer han får. også en kærlig hilsen til alle jer derude.
Vuf3-3-2010 22:23

Mathias, havde du nogen erfaring indenfor skuespil, stemmelægning etc. inden du første gang lagde stemme til en tegnefilm? :D
Emma18-5-2010 18:47

Hej mathias.!
Synes du har en sej stemme og jeg genkender den altid hvis jeg hører dig i et eller andet.. (:
Ville lige høre hvordan man egentlig ligger stemmer til tegnefilm, altså.. Sidder man i et studie alle sammen og sådan? Eller er det noget man gør hver for sig :)
Synes også det er ret fedt at du startede da du var meget ung :) ! Hvornår begyndte du at lægge stemmer til ting, og hvad for en tegnefilm startede du med?
Ps. hvornår startede du med de to her. Synes de er de bedste ting du har lagt stemmer til. Frikvater og Kim Possible. :D Hilsen Emma.
Sarah Louise Iversen20-5-2010 22:07

Hej Mathias. Jeg kan rigtig godt lide din rolle som Regner og Nummer 1. Hvor gammel var du, da du lagde stemme til dem begge for første gang? Jeg ville blive meget glad, hvis jeg får svaret. ^_^
sofie23-5-2010 13:58

hej mathias jeg er helt vild nysgerrig om hvor mange år du er jeg er selv 11 og skal snart på et dubber kursus heheh
kh sofie
malthe absalonsen5-6-2010 20:25

tak ok
pokefan122-6-2010 20:02

hej mathias du er bare for sej jeg syntes pokemon er nåde af det bedste jeg kan se mvh pokefan1
OoNejioO5-7-2010 18:53

Hej Mathias ^^

Ville godt ligge ud med at sige, jeg syns du gør et fantastisk stykke arbejde, det er desværre ikke alt dansk dub, jeg bryder mig om, men syns virkelig du rammer de originale stemmer godt xD

Jeg ved ikke hvor meget tid du bruger på 'voice acting/voice over' mere, men har tænkt på om du selv har nogen favorit voice actor?
Ser du selv meget animé?

Bare nogle tanker jeg lige ville ud med xD
Andy aka Hejsa27-9-2010 17:11

Det er ved at være nogle måneder siden der sidst blev skrevet i dette forum.(er det ved at slutte? :(:(:( )

Som der ved tidligere lejligheder er blevet snakket om; er dit dubbing ved at holde op? Det ville være sindsygt ærgerligt hvis du stoppede med at dubbe. Jeg er selvfølgelig klar over at du jo har din flyvning at passe, men jeg troede du holdte meget af det med tegnefilmene?
Jeg håber du kigger forbi forummet her igen for at besvare spørgsmål. Irrelevant oplysning men frekvensen hvori du kommer og kigger til forummet er blevet større end den var i gamle dage :(
Andy25-10-2010 20:32

Tillykke med fødselsdagen Mathias Klenske! :D
Jeg har set fødselsdagsdigtene fra de to forgående år, og eftersom vedkommende endnu ikke er vendt tilbage i år, tænkte jeg at jeg lige godt kan prøve også ;) :

Tillykke igen Hr. Klenske
Du er stadigvæk et fint menn'ske
Vi kan da ej lyve
For nu du sku blevet syvogtyve
Vi husker dig som ham fra Pokémon
Men også meget som ham der Ron
Eller nr. 1 fra Naboens Børn
Du er altid knivskarp som en ørn
Vi håber ej dit dubbing slutter
For i så fald tegnefilmene 'sutter'
Du skal have et ønske om alt godt i dit liv
Fra os kommer du ikk' til at høre piv

Anonym29-11-2010 19:05

Rigtig flot digt. Måske bedre end de to sidste, som jeg for øvrigt står bag.
Andy5-2-2011 10:51

Hejsa!

Så fik jeg lige lyst til endnu et digt, men denne gang er det ikke i anledning af Klenskes fødselsdag, men om dette forum, som jeg kan se er gået død, hvilket dælme er ærgerligt, da det var så fedt at Klenske selv var herinde og skrive med os, hans fans...

Så her kommer dette forums "afskedsdigt" om man vil:

Over 6 år skulle der gå
For dette forum at have ben at stå på
At Mathias var herinde og skrive
Gjorde at forummet var i live
I "Gi mig fem" kunne vi se dig
Hvilket fik mange til at te sig
Her var også de mange gode stunder
Som nu efterhånden blunder
At vi holder af dig som dubber
Er dog aldrig noget der stopper
Tak for snakken Klenske
Ja, du er i sandhed et fint menn'ske

Ja, det var så det... Tak til de mennesker der har været en del af forummet! :DHej Mathias Klenske og jer andre5-3-2011 01:08

Så vidt jeg kan snuse mig frem til er det Mathias Klenske der lægger stemmet til Chris i Total Drama World Tour ved du eller i andre hvem der lægger stemmer til Alejandro i Total Drama World Tour???
Emil10-7-2011 20:08

Hej Mathias ;)

Jeg har faktisk set alle afsnit af pokemon !!!


Kommer black and white også på dansk ???
MortenN8-8-2011 15:33

det tror jeg de er ved at lave nok
btw synes din dub af Kick butawski er fed
Mike Jensen27-12-2011 14:13

Hej Emil, tror Mathias har for travlt til at svare os mere, så jeg vælger at besvare dit spørgsmål. Tror godt at jeg kan love dig at der kommer Black and White på dansk, tegnefilmen kører lige nu på amerikansk fjernsyn og de er efterhånden oppe på 49 afsnit. Så tror at du godt kan regne med at se den danske version senere på året i 2012. Ellers kan du jo se den på engelsk, den er ganske udemærket efter at de har skiftet ash's stemme ud med en mere drenget stemme.
Kenneth Nielsen16-2-2012 17:23

Dav Mathias :) - Jeg kommer nok med et mærkeligt spørgsmål men. Ved du hvornår Pokemon Movie Black/White kommer ud på Dvd/Blue-Ray?

- Kn

Andy27-2-2012 20:10

Hejsa

Glæd jer til 10 marts, der er premiere på Pokemon Black & White på dansk på Disney XD!
Personligt glæder jeg mig til at høre om Klenske stadig er Ash, hvem ved? .. :)

Andy
Kenneth Nielsen18-4-2012 21:59

Man hvor irriterende :( - Disney XD har skiftet tidenspunktet 14.20 Nu kommer det først Klokken 15.10 :( Er gået glip af mange episoder pga Tidskifte :(...

Øv Bøv.

(Altså Hvis i Ikke Allerede Ved Det.)
Kenneth Nielsen18-4-2012 22:01

Tidspunktet - Beklager stavefejl hehe :)
Astrid15-9-2012 22:08

Mathias er du stoppet med Pokémon :D den nye voiceactor er ikke særlig god :(
Marianne1-10-2012 19:49

Er der mulighed for at du nogensinde kommer til at voiceacte sæson 3+4 og resten af 5'eren i Pokémon som Ash igen?? Det er så synd de sæsoner er blevet udeladt :( håber virkelig du kan finde tid til det i dit travle liv! :) mange hilsner en fan!
Andy8-1-2013 18:00

Nej, jeg mener at Mathias fortsat er Ash, ihvertfald i sæson 14, jeg kender dog ikke til sæson 15 på dansk, er den kommet?
Hej alle28-7-2017 09:09

Se en lang liste af Mathias' dubbing arbejde her: www.DanskeFilmStemmer.dk
 
Senest anmeldt
Skyscraper
Under træet
Ant-Man and the Wasp
Du er den
Far til fire i solen

Mere om bio-film

The Shape of Water
Game Night
Molly's Game
Black Panther
Den skjulte tråd

Mere om dvd-film
 

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
My unruffled describe:
http://millie.w-eb.telrock.
 
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Modern snare programme:
http://marcus.w-.telrock.o
 
Sammys Store Eventyr 2
My new ascend:
http://stacey.f-orum.telrock.net
 
Sammys Store Eventyr 2
Original programme
http://cars.fee-d.yopoint.in/?e
 
Sammys Store Eventyr 2
My modish website:
http://howard.b-logs.telrock.or
 
© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google