CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Elsk mig! 
Det er med bydeform og hele udtrækket, når Marion Cotillard viljestærkt elsker alle de uopnåelige i ellers så stærke Nicole Garcias slemt melodramatiske tragedie om en kvindes fortabelse og en meget, meget tålmodig mands liv på sidelinjen.
Instruktør: Nicole Garcia
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 
Galaksens vogtere er tilbage, og det er bestemt ikke kedeligt. Der er samme vidunderlige anarkistiske energi i dialogen, men plottet har det med at gå lidt i stå i denne Vol. 2, der følger Star-Lords dramatiske møde med hans sagnomspundne far.
Instruktør: James Gunn
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Fits 
En 11-årig pige prøver at finde en plads på det lokale dansehold, der angribes af mystiske anfald. The Fits er en original og helstøbt lille film, der måske nok snubler lidt undervejs, men redder sig i land med en imponerende hovedrollepræstation og drømmende stemning.
Instruktør: Anna Rose Holmer
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den anden side 
Der er ikke mange grin at hente i Den anden side, på trods af at den handler om Anders Matthesen. Til gengæld giver denne dokumentar et vellykket indblik i en vigtig kunstners personlige og kreative krise.
Instruktør: Pernille Rose Grønkjær
Premieredato:
27-04-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Hedi 
Kærlighedsdramaet Hedi er voldsomt charmerende og ganske relevant for Tunesiens historie før og efter det arabiske forår nåede til det nordafrikanske land. Hedi skal som planlagt giftes bort, men kort før brylluppet møder han den frisindede Rim. Såre enkelt, men velspillet og medrivende fortalt.
Instruktør: Mohamed Ben Attia
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Creative Control 
Creative Control ser godt ud og leverer et gennemført bud på en nær fremtid, hvor en alternativ virtuel virkelighed ligger lige rundt om hjørnet. Desværre er indholdet klassisk teknologiforskrækkelse om de digitale muligheders destruktive indvirkning på fortabte individer.
Instruktør: Benjamin Dickinson
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

The Edge of Seventeen 
The Edge of Seventeen er ikke stor kunst, men den har et stort hjerte, og af de utallige teenfilm om den mere eller mindre umulige ungdom som Hollywood jævnligt spytter ud, hører den til i den interessante afdeling.
Instruktør: Kelly Fremon Craig
Premieredato:
20-04-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Du forsvinder 
Hvad fik den pæne, retskafne skoleleder med en pletfri fortid og et (tilsyneladende) harmonisk ægteskab med Mia (Trine Dyrholm) til at begå underslæb? En hjernesvulst har formentlig ændret hans karakter. Spændende, som en psykologisk thriller.
Instruktør: Peter Schønau Fog
Premieredato:
20-04-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

Fast & Furious 8 
Det er fortsat møjhamrende underholdende at være i selskab med de sympatiske banditter under ledelse af Vin Diesel og Dwayne Johnson. Større end nogensinde før og med Charlize Therons kyniske skurk som modstander kommer vi kloden rundt i fuld fart.
Instruktør: F. Gary Gray
Premieredato:
13-04-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

The Handmaiden 
Park Chan-wook er klar til at lede publikum igennem en overraskende fortælling, hvor intet er hvad det udgiver sig for at være. The Handmaiden er måske mesterinstruktørens bedste film, og med garanti en uforglemmelig filmoplevelse.
Instruktør: Chan-wook Park
Premieredato:
12-04-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Chevalier 
Græsk weird-core er tilbage, og der er dele af Chevalier, der rummer alle de tilpas skøre tendenser, som vi har lært at elske genren for, men skildringen af seks mænds konstante indbyrdes konkurrence ombord på en lystyacht bliver aldrig for alvor gakket. Og det savner man faktisk.
Instruktør: Athina Rachel Tsangari
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dengang i maj 
Christian Carion har efterhånden gjort det til lidt af en specialitet at lave verdenskrigsfilm med en humanistisk vinkel, og selv om han maler med den lidt brede pensel i denne skildring af folkeflugt i Nordfrankrig under den tyske invasion i 1940, så fornægter hans sikre evne for at underholde sig ikke.
Instruktør: Christian Carion
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dyrene i Hakkebakkeskoven 
Filmatiseringen af Thorbjørn Egners klassiker er desværre lidt for tro mod oplægget. Filmen virker lidt for gammeldags, men hvis man blot kan nøjes med en rolig og hyggelig film, er den ikke værdiløs. Sangene er stadig søde og filmens enkle stil ganske charmerende.
Instruktør: Rasmus A. Sivertsen
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Boss Baby 
En baby med voksen stemme i jakkesæt stjæler pludselig opmærksomheden fra lille Tims forældre. Boss Baby redder sig selv fra at være en enstrenget vits ved hjælp af højt tempo og vellykket animeret slap-stick humor.
Instruktør: Tom McGrath
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Sælgeren 
Den nu dobbelte Oscar-vinder Ashgar Farhadi har skabt et moderne værk, der både taler til og om sin samtid og samtidig dyrker en personkonflikt så tidløs som noget. Det er som regel det grundmateriale som store filmoplevelser støbes af, og Sælgeren hører til på allerøverste hylde af biografernes repertoire i dette forår.
Instruktør: Asghar Farhadi
Premieredato:
06-04-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Elsk mig!27/4
Guardians of the Galaxy Vol. 227/4
The Fits27/4
Flere bio-anmeldelser
 
Allied10/4
Fantastiske skabninger... og hvor de findes31/3
The Accountant27/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Guadians of the Galaxy Vol. 2
– sjov, skør og visuelt overlegen

Quiz
Hvem instruerede After Hours?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google