CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Brad's Status 
Brad's Status er en uforbeholdent lille film, der med humor og snilde åbner lågen til en midaldrende mands tanker. Ben Stillers måske bedste præstation kompenserer for at tempoet til tider bliver lige lovlig langsomt.
Instruktør: Mike White
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Stalins død 
Den skotske instruktør Armando Iannucci, har gjort det til sit speciale, at jonglerer med slapsticks og historiske facts. Kulminationen synes nået med hans ny spillefilm for her er vi så tæt på virkeligheden, at de historiske fakta smelter sammen med det glade vanvid.
Instruktør: Armando Iannucci
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Premieredato:
13-12-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Vinterbrødre 
Vinterbrødre er en nærværende fortælling – et socialrealistisk drama om konflikter mellem brødre og industrielle arbejdere. En fortælling om menneskets rendyrkede følelser, der spænder over en skala fra kærlighed til barbari. Stærk debut fra islandske Hlynur Palmason.
Instruktør: Hlynur Palmason
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Tilbage til Montauk 
I Volker Schlöndorff (Bliktrommen)s nyeste drama spiller Stellan Skarsgård en forfatter, der forsøger at genoplive fortiden. I hvert fald tiden med den mystiske Rebecca. Filmen er imponerende fortalt, men taber lidt i for meget internt navlepilleri.
Instruktør: Volker Schlöndorff
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Suburbicon 
En dramatisk og udspekuleret krimi, med samfundsmorale og en lidt for firkantet bedreviden – men også en fremragende stiløvelse, som 50'er-fans vil elske. Filmen er baseret på en virkelig hændelse. George Clooney har 'moderniseret' og givet den et touch af nutidig amerikansk selvkritik.
Instruktør: George Clooney
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Thelma 
Norske Joachim Trier har skabt en psyko-erotisk thriller af format. En ferm og troværdig blanding af hverdagsrealisme og det overnaturlige. Et mikroskopisk indblik i ung piges sind, i en konfrontation med voksenverdens virkelighed. Thelma kan noget.
Instruktør: Joachim Trier
Premieredato:
30-11-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Kedi 
Kedi er en charmerende dokumentar om katteliv på gaden i Istanbul, og hvis man synes, det lyder trist, så må man tro om igen. Kattene er afholdte og passet på af de mennesker, der omgiver dem. Vi møder Gamsiz, Sari, Bengi flere andre katte, der har hver deres personlighed og kender de handlende i byen.
Instruktør: Ceyda Torun
Premieredato:
30-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Lumière! 
Brødrene Lumière havde opfundet kinematografen i Frankrig, og nu har Thierry Frémaux sammensat en film ud fra de mange fantastiske optagelser, der blev lavet i slutningen af 1800-tallet – som vi med stor fornøjelse kan se i danske biografer.
Instruktør: Thierry FrĂ©maux
Premieredato:
23-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivfører' på en rejse tilbage i tiden og bliv forført af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Premieredato:
23-11-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Square 
Svensk film fyldt med humor og spark til den politiske korrekthed og kunstverdens snobbisme. Vi konfronteres med hykleriet om det påståede fællesskab. Angrebene er mange, grovkornede, groteske og heldigvis fyldt med en skøn absurd humor, der gør filmen til en lille satirisk kunstperle.
Instruktør: Ruben Ă–stlund
Premieredato:
23-11-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Justice League 
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.
Instruktør: Zack Snyder
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Rodin 
En velspillet nydelig klassisk fransk Biopic om billedhuggeren August Rodin. Filmen vil både hed elskov, kunstnerens kamp for anerkendelse og samtidigt være lidt af et traditionelt museumsstykke. Det sidste lykkes nok bedst.
Instruktør: Jacques Doillon
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Glasslottet 
Glasslottet har et par imponerende præstationer, ført an af Woody Harrelson som utilregnelig alkoholiker-far, men glasvæggene krakelerer i en familiefortælling om misbrug, der både vil være dystert realistisk og kvalmende tårepersende.
Instruktør: Destin Daniel Cretton
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

QEDA 
Vi befinder os i år 2095. Rådhuspladsen er overskyllet og frihedsstøttens top stikker op gennem havoverfladen. Der er kun én løsning på at redde kloden, at skrue tiden 40 år tilbage, og omgøre den udvikling, der har bragt verdenen på gavens rand. En tidsrejse tilbage til nutiden – det er filmens plot.
Instruktør: Max Kestner
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Stalins død14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opgøret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Star Wars: The Last Jedi
Tro, hĂĄb og overlevelse

Quiz
Hvad hedder James Caans skuespillersøn?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google