CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
La La Land 
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der må tage til takke med tilfældige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret på klassiske musical elementer. Kort sagt noget så sjældent som: En drøm af en nutidig musical.
Instruktør: Damien Chazelle
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Gold 
Det kunne have været en ny Wolf of Wall Street eller Nilens Juvel, men Gold lægger sig desværre lidt uinteresseret i midten med sin delvist sande historie om eventyrlysten minedrift i Indonesien og drømmen om den helt store gevinst. Selv ikke en all in-indsats fra Matthew McConaughey gør det rigtig interessant.
Instruktør: Stephen Gaghan
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Operation Avalanche 
Var månelandingen CIA-fake. Sådan lyder konspirationsteorien, og med Operation Avalanche får vi en intelligent illusionskomedie, der hele får os til at stille spørgsmål ved hvem der narrer hvem. Filmens styrke er ikke mindst den bevidst tillagte auteur stil, dens dokumentariske råhed – og humoren.
Instruktør: Matt Johnson
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Fist Fight 
Ice Cube som historielærer, der udfordrer sin kollega Charlie Day til slåskamp efter skoletid, lyder da sjovt gør det ikke? Desværrer fungerer hverken de eller stort set alt andet i denne flade komedie.
Instruktør: Richie Keen
Premieredato:
23-02-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Alletiders kvinder 
Vi er i solskins byen Santa Barbara, Californien, året er 1979, den kreative klasses favoritsted, med et stænk af de-luxe-hippier og promeneret frisind. Her bor 55årige fraskilte Dorothea med sin 15årige søn Jamie. Et nærbillede af en stærk kvinde og en overgangstid med frigjorthed, kollektiv, sex og alt det andet jazz.
Instruktør: Mike Mills
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

A Cure for Wellness 
Et wellness-center i Alperne lyder da som den helt rigtige kur for en stresset hverdag. Det er det dog ikke i Gore Verbinskis nye film, der er noget så sjældent som en gotisk gyserfilm. A Cure for Wellness knækker lidt under sine egne ambitioner, men den er et unikt underholdende bekendtskab.
Instruktør: Gore Verbinski
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Great Wall 
Den Kinesiske Mur og Matt Damon må beskytte folket mod frygtelige monstre i den amerikansk-kinesiske megaproduktion The Great Wall. Her er visse glæder at finde, men det er mest af alt en forbavsende anonym fantasyfilm med stivbenet skuespil.
Instruktør: Yimou Zhang
Premieredato:
16-02-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Lion 
En sød velspillet menneskelig australsk film – der nærmer sig en række påtrængende problemer (fattigdom, magtmisbrug, børn der kidnappes, forsvinder, u-landsadoption, integration). Resultatet: en feel-good film, som da også har givet filmen seks Oscar nomineringer.
Instruktør: Garth Davis
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Moonlight 
Chiron har en barsk opvækst: Det er ikke let at vokse op som homoseksuel afroamerikaner i et af de hårdest miljøer, USA har at byde på. Moonlight er en stor filmoplevelse, der på samme tid er barsk realitet, lyrisk smuk og unikt relaterbar.
Instruktør: Barry Jenkins
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Wailing 
Der er gennemført og veldrejet suspense hele vejen gennem The Wailing, hvor vi følger den stakkels politimand Jong-goo og hans desperate kamp mod en ukendt ondskab, som pludselig lægger sig over hans by langt ude i bjergene. Nervepirrende og medrivende spøgelseshistorie.
Instruktør: Hong-jin Na
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Fantasy, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Far til Fire pĂĄ toppen 
Fald ikke i vinterferiefælden! Nye skuespillere og ny instruktør gør ikke den nyeste Far til fire-film værd at se. Historien om Far, der skal have kureret sin højdeskræk i Norge, er spild af tid for alle, uanset alder.
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Familiefilm, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Mit liv som squash 
Rabalder Bio er igen leverandør af en stærk animationsfilm. Denne gang i form af den netop Oscar-nominerede Mit liv som Squash, der i claymation fortæller om livet på et børnehjem blandt dem, som ingen andre vil have. Små gyldne øjeblikke løfter filmen strålende til vejrs.
Instruktør: Claude Barras
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Fifty Shades - i mørket 
Vi har fundet pisken frem og giver E.L. James-filmatiseringen Fifty Shades – i mørket alle de svirp, som den selv holder sig for god til at uddele. Et sikkert hit, der desværre er så fornærmende ringe, dydig og kedelig, at den aldrig får tændt op under publikum.
Instruktør: James Foley
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

LEGO Batman filmen 
Batman er så hård at selv Jokeren bliver ked af det – men måske en ung forældreløs dreng kan varme hans hjerte? Det her er klods for klods både den bedste Batman-film i årevis, og den sjoveste film biograferne kan byde på lige nu.
Instruktør: Chris McKay
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Animation, Action

 Læs anmeldelsen her!

John Wick: Chapter 2 
Underverdnens skarptskydende bøhmand er tilbage. John Wick: Chapter 2 udvider sin mytologi og leverer action, som vor far lavede den, med en entusiastisk Keanu Reeves i front. Det her er noget nær den perfekte efterfølger.
Instruktør: Chad Stahelski
Premieredato:
09-02-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
La La Land23/2
Gold23/2
Operation Avalanche23/2
Flere bio-anmeldelser
 
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children20/2
The Shallows17/2
Sully13/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Oscar 2017
Moonlight vs. La La Land

Quiz
Hvilken af de følgende film fik æren af at rydde hele bordet ved 2000-udgaven af Golden Raspberry-uddelingerne?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google