CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
69 Minutes of 86 Days 
I dokumentarfilmen 69 Minutes of 86 Days følges en flygtningefamilies strabadserende rejse op gennem Europa. Filmen har fokus på den treårige pige Lean og forholder sig til hendes og familiens rejse på observerende og undersøgende vis, hvilket er den klassiske dokumentarfilms dyder.
Instruktør: Egil Haaskjold Larsen
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Hjemme i Verden 
Hjemme i Verden er en fintfølende dokumentarfilm om den danske forfatter Kirsten Thorup og hendes forfatterskab. Den følger i fodsporene, når Thorup rejser tilbage til barndomsbyen Gelsted på Fyn. Filmen er fyldt med livlige brudstykker fra barndommen og sitrende stemningsøjeblikke fra Thorups liv.
Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Superswede: En film om Ronnie Peterson 
Ronnie Peterson døde tragisk tidligt i en frygtelig ulykke som resultat af hans deltagelse i Formel 1, i en tid hvor sporten var mere end almindeligt dumdristig. Dokumentaren om ham er flot, men desværre også en noget flad omgang helte-hyldest.
Instruktør: Henrik Jansson-Schweizer
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Patriarken 
Patriarken er en rørende fortælling om to Maori-familiers interne stridigheder og rivalisering i 60’ernes New Zealand. Det er et drama om traditioner, kærlighed, sammenhold og familiehemmeligheder.
Instruktør: Lee Tamahori
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Lys i mørket 
I den finske instruktør Aki Kaurismäkis seneste film Lys i mørket er to mænd på flugt. Den ene fra krigen i Syrien og den anden fra sin kone. Deres veje krydser og et umage makkerskab opstår. Myndighederne og nynazistiske bøller er dog efter dem. Humoren er tragikomisk og budskabet universelt.
Instruktør: Aki Kaurismäki
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Big Sick 
Kumail opdager, at han elsker Emily, lige præcis da hun bliver livstruende syg og ryger i koma. The Big Sick er den mest oprigtigt rørende og hylende sjove romantiske komedie i årevis.
Instruktør: Michael Showalter
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Dark Tower 
Manden i sort flygtede gennem ørkenen, og revolvermanden fulgte efter; sådan starter Stephen King sit storværk The Dark Tower. Den længe ventede filmatisering er for udenforstående et forglemmeligt rod, og for fans et sørgeligt spild af potentiale.
Instruktør: Nikolaj Arcel
Premieredato:
17-08-2017
Genre: Action, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Danserinden 
Danserinden fortæller historien om Loïe Fuller, der blev en teater-sensation i slutningen af 1800-tallet. Den byder på smukke billeder, og fint skuespil i titelrollen, men for en film der handler om dans, er den desværre alt for livløs.
Instruktør: StĂ©phanie Di Giusto
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Annabelle 2: Skabelsen 
Der er god grund til ikke at have store forventninger til endnu en film om den dæmoniske Dukkelise Annabelle, men heldigvis overrasker Annabelle 2: Skabelsen positivt ved at være en solid lille gyserfilm.
Instruktør: David F. Sandberg
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Fortiden foran os 
I den belgiske film Fortiden foran os skildres en apatisk kvinde, der har svært ved at forlige sig med rollen som mor samtidig med, at hun skal erhverve sig i escortbranchen. Fortiden foran os er en visuelt flot film, men handlingsmæssigt er den fyldt med løse ender og utroværdige scener.
Instruktør: Nathalie Teirlinck
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mit hjem i Hampstead 
Mit hjem i Hampstead skildrer forholdet mellem et umage par. Emily står til at blive smidt ud af sin lejlighed, og Donald står til at miste sin hytte. Sammen tager de kampen op mod nidkære myndigheder og udspekulerede naboer. Dialogen er rimelig god, mens handlingen er temmelig forudsigelig.
Instruktør: Joel Hopkins
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Nabospionen 
Den 10-årig privatdetektiv Agathe Christine kommer på sporet af en forbrydelse hos Kiosk-Arne, eller måske bare på sporet af sin første forelskelse, i denne stilfulde og veloplagte danske animationsfilm.
Instruktør: Karla von Bengtson
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Animation, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

The Lost City of Z 
The Lost City of Z fortæller historien om den opdagelsesrejsende Percy Fawcett, der viede sit liv til at finde en forsvunden civilisation. Filmen bliver måske lige lang nok, men den byder også på store mængder godt gammeldags jungle-eventyr.
Instruktør: James Gray
Premieredato:
10-08-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

City of Ghosts 
Sjældent får vi sat ansigt på de mennesker, der flygter fra Islamisk Stats rædsler. Det sker dog i den rystende dokumentarfilm City og Ghosts, der følger en række mænd, der er opholder sig Tyrkiet og Tyskland. Nok er de traumatiserede, men kæmper alligevel mod IS med hjælp af sociale medier.
Instruktør: Matthew Heineman
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Kvinden fra Brest 
Kvinden fra Brest er et rørende og gribende drama om lungelægen Irène Frachons ene kamp mod medicinalindustrien – kampen hvor underdogen, spillet af danske Sidse Babett Knudsen, gør oprør mod systemet i ønsket om at redde menneskeliv.
Instruktør: Emmanuelle Bercot
Premieredato:
03-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
The Dark Tower
TĂĄrnet er faldet

Quiz
Hvilken film er ikke en Pixar/Disney-produktion?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google