CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Hjertets vej 
Et sympatisk og ærligt indlæg i en vigtig debat om organdonation. Professionelt fortalt, gode anerkendte franske skuespillere - som man nu forventer, når en bestseller filmatiseres. En film der vil og skal tages alvorlig.
Instruktør: Katell QuillĂ©vĂ©rĂ©
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Shalom Italia 
Denne israelske dokumentar fortæller varmt og humoristisk om tre jødiske brødres jagt på den italienske grotte de måtte skjule sig i under holocaust. Samtidig bliver den til en rørende undersøgelse af mindernes magt over mennesket.
Instruktør: Tamar Tal
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Table 19 
Anna Kendrick kan redde det meste. Der er noget nævenyttigt fascinerende ved hendes handlekraftige personer, og charmen er heller ikke sådan at tage fejl af, men desværre kan selv ikke hun løfte Table 19 til andet end et i bedste fald passabelt bekendtskab.
Instruktør: Jeffrey Blitz
Premieredato:
22-06-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Transformers: The Last Knight 
Michael Bay sprænger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fortælle historier. Det er en naturlov. Det gør sig derfor også stadig gældende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.
Instruktør: Michael Bay
Premieredato:
21-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Kaspar Rostrup 
Vi får ingen levende billeder fra Kaspar Rostrups teaterkarriere, men må nøjes med stills og et par fra det private fotoalbum. Portrætfilmen er alene blevet en enetale, en snakke-biografi, der ikke ryster eller fornyr – som hans teater ellers gør – men dog ligesom hans skrevne erindringer, er væsentlig at have for eftertiden.
Instruktør: Christine Tholstrup Hermansen
Premieredato:
19-06-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Ulv i fĂĄreklæder 
Ulv i fåreklæder fortæller en venligt moraliserende historien om at møde verden med åbne øjne og ikke bare per automatik gå efter struben på dem, man har lært er ens bytte. Det er fint og anstændigt, men desværre følger den russisk-producerede animationsfilm ikke det nydelige budskab op med et tilstrækkeligt højt teknisk niveau.
Instruktør: Andrey Galat, Maxim Volkov
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

All Eyez on Me 
Underholdende og velsmurt portrætfilm om rap-ikonet Tupac Shakur, der blev dræbt for over 20 år siden. Det gør dog bestemt ikke filmen uaktuel. Den kunne dog godt have været mere politisk og filmisk mere vild, men uinteressant er den slet ikke.
Instruktør: Benny Boom
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Sieranevada 
Igen en unik rumænsk film. Giver man sig tid, rigtig god (3 timer!) tid, opleves filmen nuanceret, skræmmende skæv og sort – og er samtidigt et alment menneskeligt billede. Træd indenfor, bliv en del af menneskemylderet. Oplev smerte og glæden til familie sørgefest. Et sjældent ægte kunstværk.
Instruktør: Cristi Puiu
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den bedste mand 
Der er ikke nogen der råber "Adrian!", men der er mere end bare et ekko af Rocky i filmen om den danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen. Det gør nu ikke så meget når resultatet er så vellykket et bud på en dansk boksefilm som tilfældet er her.
Instruktør: Mikkel Serup
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

It Comes at Night 
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.
Instruktør: Trey Edward Shults
Premieredato:
15-06-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Kvinde, ukendt  
En socialrealistisk krimi, der brillerer med stor skuespilkunst og den ægthed - som forventes fra de dobbelt guldpalmevindere, brødrene Dardenne. Doktor Jenny Davin, fremragende indforstået, næsten hudløst, spillet af den franske Adele Haenel
Instruktør: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Suntan 
Suntan er filmen om en 42-årig læges midtvejskrise, med ensomhed og besættelse, men også et nærbillede af den vilde sex- og drukkultur, som den lokale græske ø-befolkning må lade sig terroriserer af for økonomisk at kunne overleve resten af året. Den græske instruktør Argyris Papadimitropoulos har ikke lagt fingrene i mellem.
Instruktør: Argyris Papadimitropoulos
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Heartstone 
Det er ikke nemt at komme igennem puberteten, og da slet ikke i en isoleret Islandsk landsby, hvor det mest spændende er et besøg på den lokale grillbar. Det fanger instruktør Guðmundur Arnar Guðmundsson tilnærmelsesvis perfekt, i denne både brutalt ærlige men også betagende poetiske film.
Instruktør: GuĂ°mundur Arnar GuĂ°mundsson
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Mummy 
The Mummy er filmstudiet Universals første indlæg i et nyt univers, man har døbt Dark Universe. Men med papirtynde karakterer og et støvet og idéforladt plot uden skyggen af charme synes udsigten til en ny filmfranchise dødfødt.
Instruktør: Alex Kurtzman
Premieredato:
08-06-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Wolf and Sheep 
En blanding af en minutiøs hverdags skildring af en lille flok Afghanske nomader isoleret fra omverden. Et nøjsomt liv– men en verden fuld af myter og overleveringer. For minisamfundets liv er enkelt, men trods ”en verden til forskel” ligner børns adfærdsmønster alligevel vores.
Instruktør: Shahrbanoo Sadat
Premieredato:
01-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hjertets vej22/6
Shalom Italia22/6
Table 1922/6
Flere bio-anmeldelser
 
xXx: Return of Xander Cage23/6
Manchester by the Sea7/6
Underverden6/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Transformers: The Last Knight
Flammende ligegyldig

Quiz
Hvem har ikke spillet en rolle, hvor han var klædt ud som kvinde?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google