CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
The Birth of a Nation 
En personlig og indigneret fortælling fra de amerikanske sydstater i 1831, hvor oprøret og borgerkrigen stadig lå flere år fremme i tiden, men hvor kimen til et opgør mod slavesystemet blev sået, da prædikanten og slaven Nat Turner gjorde blodigt oprør mod egnens slaveejere.
Instruktør: Nate Parker
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Power Rangers 
Hvis du kun skal se én film om teenagere i kulørte rustninger, der bekæmper ondskab i en fiktiv by i USA i 2017, så er genoplivningen af tv-serien om The Mighty Morphin Power Rangers slet ikke noget dårligt bud. Kæk oprindelseshistorie i øjenhøjde med dens unge hovedpersoner og det jævnaldrende publikum.
Instruktør: Dean Israelite
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Life 
Gravity og Alien smelter sammen i en flot og underholdende rumgyser om det første intelligente og meget blodtørstige liv fra Mars. Formår aldrig at nå samme højder som de to alt for åbenlyse inspirationskilder, men slet ikke noget skidt sci-fi-bud.
Instruktør: Daniel Espinosa
Premieredato:
23-03-2017
Genre: Gyser, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Det er bare verdens undergang 
Xavier Dolan inviterer i sin nyeste film publikum med til familiegenforeningen fra helvede. PĂĄ trods af godt skuespil og interessant instruktion er resultatet dog en alt for overfladisk og skinger omgang familiedrama.
Instruktør: Xavier Dolan
Premieredato:
23-03-2017
Genre:

 Læs anmeldelsen her!

Elle 
En dybdegående analyse, et nærbillede af en kvinde – bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig troværdigt nuanceret portræt af en kvinde med mega-fortrængninger. Stærk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpræstation af Isabelle Huppert.
Instruktør: Paul Verhoeven
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Patriots Day 
Patriots Day dykker ned i terrorangrebet under Boston Marathon i 2013. Resultatet er en ekstremt underholdende spændingsfilm, der på trods af visse problemer med troværdigheden, er en værdig skildring af tragedien.
Instruktør: Peter Berg
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Skønheden og udyret 
Disney siger "vær vor gæst" til en visuelt imponerende og trofast live-action genskabelse af Skønheden og udyret. Skuespillerne kæmper med at leve op til omgivelserne, men nostalgi-faktoren er i top.
Instruktør: Bill Condon
Premieredato:
16-03-2017
Genre: Fantasy, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Kong: Skull Island 
Så skal Skull Island opdages igen. Mon der lurer en kæmpeabe derude? Kong: Skull Island satser benhårdt på monsteraction og formår derigennem, på trods af kedelige hovedpersoner, at være en vellykket eventyrfilm.
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Godless 
Livet i Bulgarien er hårdt. Gana er sygeplejerske, der stjæler id-kort fra de ældre, så deres identitet kan bruges til svindel, men har man på bunden af fødekæden i et kynisk og korrupt samfund overhovedet råd til at udvikle en samvittighed? Drøj, men også veludført debutfilm fra Ralitza Petrova.
Instruktør: Ralitza Petrova
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Aminas breve 
Submarino-forfatteren Jonas V. Bengtssons debutroman ”Aminas breve” får premiere i en velspillet film, som har svært ved helt at få transformationen fra roman til film til at lykkes. Filmen føles mindre end bogen, men er stadig en interessant minoritetsskildring fra Københavns underside.
Instruktør: Jacob Bitsch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Kærlighed kender ingen grænser 
Et traditionelt historiske samtidsdrama, malet med bred pensel. En velment og smukt fremstillet kærlighedshistorie om en sort tronarving, der gifter sig med en hvid kvinde. En kamp mod racismen, for menneskerettigheder og demokrati i et fattigt afrikansk land i begyndelsen af 50'erne.
Instruktør: Amma Asante
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Sameblod 
Historien om Elle Marja: en ung samisk pige, der står splittet mellem to kulturer, er på en gang ubehagelig historielektion om et mørkt kapitel i svensk historie, og gribende coming-of-age drama.
Instruktør: Amanda Kernell
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Gimme Danger 
Jim Jarmuschs dokumentar om The Stooges nyder godt af den smittende entusiasme fra både instruktøren og bandets karismatiske frontmand Iggy Pop. Den er et must, hvis man har den mindste interesse i bandet, og stadig underholdende hvis man ikke har.
Instruktør: Jim Jarmusch
Premieredato:
09-03-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

VENUS – Let's talk about sex 
En række unge kvinder fortæller åbenhjertigt om deres forhold til seksualitet i Venus – Let's Talk About Sex, der trods skønhedsfejl er en rørende og unik oplevelse. Det er ikke kun kvinder, der vil finde noget af værdi her.
Instruktør: Lea Glob, Mette Carla Albrechtsen
Premieredato:
08-03-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mesteren 
Den berømte kunstner Simon elsker opmærksomhed, til gengæld har han svært ved at forme en relation, da hans glemte voksne søn pludselig dukker op. Mesteren er ikke uden skavanker, men Søren Mallings præstation som narcissistisk kunstner gør den alligevel værd at se.
Instruktør: Charlotte Sieling
Premieredato:
02-03-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
The Birth of a Nation23/3
Power Rangers23/3
Life23/3
Flere bio-anmeldelser
 
Doctor Strange21/3
Trolls20/3
Inferno7/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
I hvilken film spiller Loren Dean overfor Andie MacDowell?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google