CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Mit Grønland 
Den franske instruktør, Samuel Collardey, har valgt at filme en ung dansk landsmandsøns vej til et isoleret østgrønlandsk samfund. Anders vil bryde slægtstraditionen og den danske hygge, men mødet med 11-årige Asser i Tiniteqilaaq sætter hans egen tankegang på en alvorlig prøve.
Instruktør: Samuel Collardey
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Skjold & Isabel 
Hvad gør man, når man egentlig elsker hinanden men ikke synes, man skal være kærester? Kan man være venner i stedet for? Emil Næsby Hansen har i den iscenesatte dokumentar Skjold & Isabel forsøgt at skildre den komplicerede proces, som to teenagere går igennem i forsøget på at slippe hinanden.
Instruktør: Emil Næsby Hansen
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

C'est la vie! 
Et brudepar lejer et renæssanceslot udenfor Paris, med guldstole, parykklædte lakajer, festfyrværkeri og alt hvad de vildeste drømme kan forestille sig, godt hjulpet af en erfaren festarrangør. Alligevel går bryllupfesten (selvfølgelig) grueligt galt. En vild fransk komedie, tæt på farcen.
Instruktør: Olivier Nakache, Éric Toledano
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Solo: A Star Wars Story 
Ron Howard. Altså. Hvor har du gjort det godt! Solo-filmen er intet mesterværk, men det er en herlig lille kompakt fabel om hvordan en legende blev til. Den er tilpas dyster, morsom, nostalgisk og underholdende. Prægtige figurer, pragtfuldt spillet. Den passer perfekt ind i universet.
Instruktør: Ron Howard
Premieredato:
23-05-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Standing Tall 
Det er lidt af en prøvelse, hvis man har et let antændeligt temperament som den unge knægt Malony. I Standing Tall oplever tilskueren, hvordan han gang på gang løber ind i nye problemer og kommer i karambolage med myndighederne. Filmen er en rystende skildring af retfærdighed, straf, svigt og kærlighed.
Instruktør: Emmanuelle Bercot
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Charmøren 
Esmail er flygtet fra Iran i håbet om en bedre tilværelse i Danmark. Han kan dog ikke få tildelt permanent ophold. Samtidig forfører han danske kvinder i håbet om et giftermål, men det er ikke så let. Opholdet i Danmark bliver skæbnesvangert, da han møder den dragende Sara, der har rødder i Iran.
Instruktør: Milad Alami
Premieredato:
17-05-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Deadpool 2 
Ryan Reynolds er tilbage som Deadpool, grovere, sjovere og endnu mere meta. Denne gang forsøger han at redde en ung mutant og render derfor ind i en supersoldat fra fremtiden og får sig nogle nye venner. Det er vildt og blodigt og den nye instruktør har solidt styr på actiondelen.
Instruktør: David Leitch
Premieredato:
16-05-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Sankt Bernhard Syndikatet 
Rasmus, med en dødstruende sygdom, har netop arvet et par millioner, som han er villig til at investere som partner i Frederiks projekt, om at avle Sankt Bernhards hunde i Kina. Original og oplagt ide, der desværre bliver til en slap og ligegyldig film.
Instruktør: Mads BrĂĽgger
Premieredato:
10-05-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Farvel til Tyskland 
En tysk tragikomedie af den belgiske instruktør Sam Garbarski, om de meget få tyske jøder, der umiddelbart efter Holocausts rædsler, overlevede og er tilbage i ruinerne i Efterkrigstyskland, oftest med håbet om, at immigrere.
Instruktør: Sam Garbarski
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Human Shelter 
The Human Shelter tager tilskueren med på en sanselig og smuk jordomrejse til forskellige lande, hvor hjem kan have mange betydninger. Filmen er antropologisk i sin tilgang, og tilskueren stifter bekendtskab med en række mennesker fra Finland til Japan og kommer indenfor i deres respektive hjem.
Instruktør: Boris B. Bertram
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Foxtrot 
Den israelske spillefilm Foxtrot beretter en universel fortælling om livets bittersøde skæbnespil. I centrum står en moderne familie, der udsættes for den værst tænkelige tragedie. Filmen indeholder mesterligt skuespil, absurde optrin, store følelser, skrappe replikker og en eminent billedside.
Instruktør: Samuel Maoz
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Tully 
Charlize Theron leverer endnu engang en toppræstation som den hårdt prøvede mor til tre, der noget modvilligt får hjælp fra den unge og livlige Tully, nat-barnepige og nu Marlos redningskvinde. Sød historie der tager nogle sjove spring mod slutningen.
Instruktør: Jason Reitman
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Just Getting Started 
UndgĂĄr denne film. Du tror mĂĄske Morgan Freeman, Tommy Lee Jones eller Rene Russo kan redde den. Nej, det kan de ikke. Den er ikke engang sĂĄ dĂĄrlig at den er morsomt. Den er bare ringe, spild af tid, penge og filmfolkenes arbejde. UndgĂĄ, undgĂĄ og U N D G Ă… den!
Instruktør: Ron Shelton
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Komedie,

 Læs anmeldelsen her!

Utøya 22. juli 
Før eller siden måtte den komme. En film om tragedien på den norske ø Utøya, hvor 69 mennesker blev myrdet af en højreorienteret ekstremist. Filmen er optaget som et one-take, hvilket giver den et dokumentarisk tilsnit, men den savner et dramaturgisk greb, hvilket reducerer den til rene registreringer.
Instruktør: Erik Poppe
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Alt for min søn 
Alt for min søn er et uafrysteligt og sandfærdigt hverdagsdrama om en fejlslagen og fatal skilsmisse, hvor tilskueren først udfordres på sympatien, men sidenhen overbevises om, at mennesket let kan foretage uovervejede affekthandlinger. Samtlige skuespillere yder kraftpræstationer, mens dramaet intensiveres.
Instruktør: Xavier Legrand
Premieredato:
03-05-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Mit Grønland24/5
Skjold & Isabel24/5
C'est la vie!24/5
Flere bio-anmeldelser
 
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Solo: A Star Wars Story
En legende fødes

Quiz
Hvem spiller Zorros datter i The Mask of Zorro?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google