CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Sicario 2: Soldado 
Sicario 2: Soldado er endnu et dystert drama – dog uden de helt store filmtalenter fra første film – men den er ikke uinteressant, og den er i hvert fald intens og velspillet. Manuskriptforfatter Taylor Sheridan leverer endnu en stærk historie: Nuanceret dog uden at være mesterlig.
Instruktør: Stefano Sollima
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mamma Mia! Here We Go Again 
Der er for lidt Cher, for lidt Meryl og for lidt camp, kitsch og charme til at Mamma Mia! Here We Go Again sprudler. Filmen er skruet lidt bedre sammen end forgængeren, men decideret underholdende er den ikke. Sangene holder stadig, desværre leveres de med for lidt pomp og pragt.
Instruktør: Ol Parker
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Landet af glas 
Den unge knægt Jas støder en dag ind i to elvere, der er på flugt fra onde krybskytter, der vil have fat i deres helbredende perler. Landet af glas er en vellykket dansk fantasyfilm, hvor godt skuespil og et solidt plot er med til at styrke filmens tankevækkende budskab om at hjælpe andre, der er på flugt.
Instruktør: Jeppe Vig Find, Marie Dalsgaard Rønn
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Fantasy, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Skyscraper 
Dwayne Johnson er altid garant for lidt spas, og denne gang hygger han sig i endnu en middelmådig actionfilm, der både har fede elementer og ting der ingenlunde holder. Danske Roland Møller holder dog. Alle skurkene er fede, selvom samtlige biroller er underudviklet, ulig Klippens fysisk, der igen redder filmen. Næsten.
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Premieredato:
12-07-2018
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Under træet 
Islandske Hafsteinn Gunnar Sigurðsson har med sit nyeste epos sat de almindelige nabostridigheder op i en storslået film med uforudsigelige hændelser. Når de tavse naboer ikke taler sammen bliver resultatet, at træets dybe rødder krakelerer, og den mørke musik bliver et slående tidsbillede på den verden, vi er på vej ind i.
Instruktør: Hafsteinn Gunnar SigurĂ°sson
Premieredato:
05-07-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ant-Man and the Wasp 
Scott Langs Ant-Man har nu fået selskab af den dejlige Hope Van Dyne, der har trukket i Wasp-kostumet og sammen kæmper de både mod nye skurke og forsøger at rode bod på fortidens fejl. Igen er det birollerne er underholder, men actionscenerne er vanvittigt sjove og filmen byder både på bløde familieværdier og gakkede tosserier.
Instruktør: Peyton Reed
Premieredato:
04-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Du er den 
Der er ikke meget dybde at komme efter i Du er den. Lige lovlig letbenet komedie om en gruppe voksne mænd der stadig leger tagfat, dog kun i maj måned, og den ene vil nu stoppe. Skuespillerne er dog fine og den tynde morale holder lige akkurat.
Instruktør: Jeff Tomsic
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Hereditary 
Hereditary er en ret så insinuerende film om dysfunktionelle familiemønstre og arvestykker. En to timers lang opbygning og afvikling af Graham familiens hemmeligheder udvikler sig snigende til et sandt mareridt. Selvsikker og gåsehudsfremkaldende debut af den unge Ari Aster.
Instruktør: Ari Aster
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Far til fire i solen 
Familien forlader et grĂĄt Danmark, som vi alle genkender, for at tage til Gran Canaria og nyde solen, stranden og havet, men en konkurrence om at blive "Ă…rets Solfamilie" udfordrer Far. Far til fire i solen er underholdende, uskyldig og pointerer, at du er god nok, som du er.
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Huset ved havet 
Huset ved havet er professionel og velspillet, så det er en fornøjelse. Replikkerne er mundrette og ægte. Men, ak, dramaet og budskabet – eller bare meningen – for slet ikke at tale om svarene på de mange stillede spørgsmål, udebliver.
Instruktør: Robert GuĂ©diguian
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ocean's 8 
Damerne er herlige – dem alle sammen – og udgør det bedste ved Ocean's 8, der er kedelig i sin plotopbygning og udførsel af damernes store juvel-kup under den ekstravagante Met Galla. Det er ærgerligt at folkene bag filmen ikke har turdet satse på lidt nytænkning af genren, når nu der er så meget lækkert talent foran kameraet. Det er svært ikke at føle sig snydt.
Instruktør: Gary Ross
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Violinisten 
Soloviolinist, verdensstjerne, 48 år, på turné da ulykken sker: Karin påkøres af en bil og nervebanerne i hendes hånd skades så alvorligt, at hun må opgive sit violinspil for altid. En eksistentiel krise, der illustrerer en kunstners kamp i et miljø, hvor kun det sublime kompromisløse tæller.
Instruktør: Paavo Westerberg
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Love, Simon 
Love, Simon er en klassisk amerikansk ungdomsfilm med en pæn, sød og lettere forvirret ung mand i front. Simon er dog homoseksuel og det er ikke ofte vi ser film med hans nedtonede type i centrum. Filmen skildrer ikke rigtig alvorlige kriser, men er ganske charmerende.
Instruktør: Greg Berlanti
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

I Syrien 
I Syrien skildrer en syrisk families kamp for at overleve hverdagen i det borgerkrigshærgede Syrien. Filmen foregår udelukkende i en lejlighed, men lykkes alligevel med at formidle store menneskelige følelser via fremragende skuespilpræstationer.
Instruktør: Philippe Van Leeuw
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Vi ses deroppe 
Den franske filminstruktør Albert Duponte har valgt en lidt anden vinkel, i historien om to mærkede soldaters vej til et nyt liv og vejen til overlevelse gennem mange løgne og en nødvendig afslutning efter at have overlevet Første Verdenskrig.
Instruktør: Albert Dupontel
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Mamma Mia!
Here We Go Again

Quiz
Hvor mange Alien film har Sigourney Weaver spillet med i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google