CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Hjertelandet 
Hjertelandet er et ægte og vedkommende flerstrenget minibillede af både verdenssamfundets uligheder og noget alment menneskeligt. Om materiel, såvel som etisk, overlevelse i forbindelse med blandede ægteskaber: Der er stadig langt fra Thy til Thailand.
Instruktør: Janus Metz, Sine Plambech
Premieredato:
20-09-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

BlacKkKlansman 
Spike Lee er tilbage. I det tunge, vigtige men ogs√• vittige hj√łrne, for BlacKkKlansman er en barsk film, men den er samtidig bragende underholdende. Adam Driver og John David (s√łn af Denzel) Washington i front er ogs√• fortr√¶ffeligt selskab.
Instruktør: Spike Lee
Premieredato:
20-09-2018
Genre: Krimi, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Bare Juliet 
Nick Hornby har skrevet bogen bag l√łjerne omkring, Annie, Duncan og Tucker Crowe. Og det er en sk√łn blanding popkultur, charmerende figurer og en s√łd historie om at finde vej gennem et liv, man har lade ske i stedet for bevidst at v√¶lge. Skarp og varm lille fort√¶lling med fine skuespilpr√¶stationer.
Instruktør: Jesse Peretz
Premieredato:
20-09-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Predator 
Shane Black er tilbage i Predator-universet. Denne gang bag kameraet, men det er stadig brutalt og rimeligt underholdende. Denne gang m√łder vores rummand en flok psykisk syge soldater, men de kan stadig noget, og det kan actionbomben ogs√•, selvom man nok skal v√¶re til Shane Black for virkelig at nyde den.
Instruktør: Shane Black
Premieredato:
13-09-2018
Genre: Action, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

The Seagull 
The Seagull er desværre en overfladisk affære med en bunke irriterende krukker, der jamrer over deres ugengældte kærlighed. Det burde have været en relevant historie med disse egoistiske personer, men filmen mangler gift og smerte. Lidt for kedelig og blottet for sjæl, dog fint skuespil.
Instruktør: Michael Mayer
Premieredato:
13-09-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mod solnedgangen 
Den japanske film vil vise, at der er både poesi og smerte i de blindes verden. Med en ung japansk billedtolk lærer de, at se film ved hjælp af beskrivende ord. En film i film, der rummer både en problematisk kærlighedshistorie, virkelighedsflugt og håb. En vanskelig, men væsentlig film.
Instruktør: Naomi Kawase
Premieredato:
13-09-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

In the Aisles 
Et lager forbinder de fleste med et kedeligt og begivenhedsl√łst sted. I den tyske film In the Aisles udspiller der sig en rimelig sp√¶ndende og eftert√¶nksom historie p√• netop et lager. Filmen er en moderne fabel med en r√¶kke sk√¶ve og stille eksistenser. Det er m√•nedens film i Cinemateket.
Instruktør: Thomas Stuber
Premieredato:
06-09-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den dag p√• stranden 
En lille smertelig tidslomme (1962), der tegner britisk sex-forskr√¶kkelse og sm√•borgerligt hykleri f√łr frihedsb√łlgen kom v√¶ltende med swinging Carnaby Street, Hash, Beatles, 68-opr√łret og kvindefrig√łrelse.
Instruktør: Dominic Cooke
Premieredato:
06-09-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

The Raft 
Tilbage i 1973 st√¶vnede en fl√•de ud med 5 m√¶nd og 6 kvinder. Planen var at krydse Atlanterhavet og samtidig afd√¶kke de fysiske og psykologiske stridigheder, der uundg√•eligt ville opst√• undervejs. The Raft er en interessant og √łjen√•bnende dokumentarfilm om voldens og seksualitetens v√¶sen.
Instruktør: Marcus Lindeen
Premieredato:
05-09-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Ordets magt 
En fransk selvudlevende, velspillet, ironisk samtidskomedie på et rimeligt intellektuelt niveau. Filmen, der er et dialektisk skoleridt, livligt klippet og i Widescreen format, hedder på fransk Le Brio. Oversat: At tale livligt og åndrigt. Og det dækker til fulde.
Instruktør: Yvan Attal
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mile 22 
Peter Berg har for fjerde gang teamet op med Mark Wahlberg i endnu en heftig actionbasker, denne gang ikke baseret p√• virkelige h√¶ndelser, der blander kampsport med effektive hemmelige amerikanske superagenter. Intenst kaos udg√łr dog ikke n√łdvendigvis en gennemf√łrt actionfilm.
Instruktør: Peter Berg
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

De Utrolige 2 
S√• er familien Parr klar med nye redningsaktioner, for superheltefamilien er sikre vindere i Pixars store arsenal af farverige figurer. 14 √•r efter deres f√łrste film har de f√•et nye roller og deres univers er n√¶rmest vendt p√• hovedet, men de er dog fortsat suver√¶nt selskab.
Instruktør: Brad Bird
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Lykke-Per 
En stor, flot, velspillet, professionel film ‚Äď der (forst√•eligt nok) mangler Henrik Pontoppidans mange psykologiske nuancer, den dybe lidenskab og smerte, og det sociale bid, der g√łr rigtig ondt, og g√łr romanen til en klassiker.
Instruktør: Bille August
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Papillon 
Michael Noer har lavet en tung og langsommelig fortælling baseret på en vild historie om et over 10 års fængselsophold i 'helvedet'. Dramaet har dog mange flotte elementer og nogle spændende skuespillere, så kan man udholde dens lidelsesporno og rå tone, er den bestemt ikke en uinteressant oplevelse.
Instruktør: Michael Noer
Premieredato:
23-08-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dommerens valg 
Dommerens valg er b√•de en nutidig fort√¶lling om arbejdsiver og √¶gteskabsproblemer, men det er ogs√• en universel fort√¶lling om nogle af de sv√¶re og eksistentielle valg et menneske kan blive konfronteret med. Et velskrevet manuskript og glimrende skuespil g√łr filmen sev√¶rdig og tankev√¶kkende.
Instruktør: Richard Eyre
Premieredato:
23-08-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Bare Juliet
This is 40? Allerede?

Quiz
Hvilken film har Morten Arnfred ikke instrueret?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google