CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - Biograf
Brylluppet 
"En pakistaner gifter sig kun med en pakistaner", er en central replik, for det er det filmen handler om, tvangsægteskaber. Den belgiske instruktør Stephan Streker har med stor indsigt og med få, afdæmpede midler, sat fokus på den religionskløft, mellem islam og den vestlige livsstil, der ikke mindst de sidste årtiet har chokeret og udfordret os.
Instruktør: Stephan Streker
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Snemanden 
Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.
Instruktør: Tomas Alfredson
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Good Time 
Good time er en hektisk og kaotisk tour-de-force gennem Queens, New York. De to brødre Connie og Nick (Robert Pattinson og filmskaberen Benny Safdie selv) har planlagt et bankrøveri, det er bare ikke så nemt at få til at lykkes. De må flygte gennem gader og baggårde i New York, men får uventet hjælp undervejs.
Instruktør: Benny Safdie, Josh Safdie
Premieredato:
12-10-2017
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Blade Runner 2049 
Blade Runner 2049 skærer sig ind i filmhistorien som en af de bedste fortsættelser nogensinde. Et sanserigt eksistentielt mesterværk. Den er et filmisk studie i, hvad det vil sige at være menneskelig. Spørgsmålene findes i filmen, men svarene findes i os selv. Det er det som skaber store film.
Instruktør: Denis Villeneuve
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Sci-Fi, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

My Little Pony: Filmen 
My Little Pony: Filmen besidder et overaskende fint og fantasifuldt univers, med en historie der galoperer derudaf. Den besidder ikke Legofilmenes dobbelttydighed, der henvender sig til både børn og voksne, men til gengæld er den ærlig over for sit publikum, og filmen vil gå lige i hjertet på piger i den bedste legealder.
Instruktør: Jayson Thiessen
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Gensynet 
Et klassisk udviklings drama, hvor to karakterer med fælles fortid konfronteres – og begge udvikles. Skal 'rejsen' lykkes og være troværdigt kræver det to top professionelle skuespillere. Det må man nok engang erkende, at de to Cathrine Deneuve og Catherine Frot lever op til.
Instruktør: Martin Provost
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Beguiled 
Et sjældent helstøbt melodrama fra en lille isoleret luksus pigeskole i Virginia under USA's Borgerkrig. Rendyrket æstetik, der i al skønheden opsummerer pigesindenes længsel mod en ukendt kærlighed, fremprovokeret ved en fremmed mands tilstedeværelse – ganske vist såret og med stok.
Instruktør: Sofia Coppola
Premieredato:
05-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hobbyhorse Revolution 
Hobbyhorse Revolution er en lavmælt, ærlig og uforfalsket dokumentarfilm, der hylder fantasiens mangfoldige og spraglede væsen. Filmen følger en flok piger vis lidenskab er træheste. Først tror man det er en spøg, men de mener det i ramme alvor. Det gør den kun mere seværdig og sjov.
Instruktør: Selma Vilhunen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Michelin Stars 
Michelin Stars er en fornøjelig, festelig og farverig hyldest til kokkefaget og dets fortræffelige skaberevner. Filmen interviewer stjernekokke, skribenter, madører og chefredaktøren af Michelin-guiden. Interviews bliver krydret med stemningsfulde montager med et velklingende lydspor.
Instruktør: Rasmus Dinesen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

A Modern Man 
Et tankevækkende, spændende portræt – med skøn klassisk musik – hele tiden med soloviolinisten Charlie Siem i centrum. Vidunderbarnet født af stenrige forælder med et hjem med flygel (Steinway!) og sans for klassisk musik. Men naturligvis har medaljen en bagside – og det handler filmen også om.
Instruktør: Eva Mulvad
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Gud taler ud 
Søren Malling er Uffe: En drømmerolle for en karakterskuespiller, der formår at fremstille troværdig menneskelighed og smerte, midt i al vanviddet. Et fragmentarisk fortalt familiespil med genkendelige elementer af faderdominans og ungdomsoprør.
Instruktør: Henrik Ruben Genz
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I Am Not Your Negro 
I Am Not Your Negro bliver til tider en søvndyssende højtlæsning af Samuel L. Jackson. Men I Am Not Your Negro er en vigtig film, og det giver forhåbentligt folk lyst til at dykke ned i James Baldwins omfattende værker, for de er stadig aktuelle.
Instruktør: Raoul Peck
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Kingsman: The Golden Circle 
Kingsman: The Golde Circle er næsten mere vanvittig end sin forgænger. Plottet er desværre af samme skabelon, men tempoet er højt, lige som humøret, for actionbomben er et brag af en fest. Overgearet og ekstrem overdreven, med sporadiske følsomheder – og Elton John!
Instruktør: Matthew Vaughn
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Kærligheden flytter ind 
Kvinden der gav os Når du mindst venter det, The Holiday og Det' indviklet har produceret en datter og denne film. Som er lavet af datteren, men ligner noget lavet af Nancy Meyers. Bare med lidt mere kant og lidt mere ujævn. Men Reese Witherspoon hjælper altid, og er man til både 'real estate-porn' og 'interiour-porn' er dette næsten lige så godt som mutters bedste.
Instruktør: Hallie Meyers-Shyer
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Paula 
Æstetisk smuk, velspillet og en sand historie fra begyndelsen af det 20. århundrede, om en tysk kvindelig malers kamp for ikke kun at blive anerkendt, men overhovedet få lov til at male. En smuk lettere parfumeret, velspillet kunst- og kostumefilm.
Instruktør: Christian Schwochow
Premieredato:
21-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Brylluppet12/10
Snemanden12/10
Good Time12/10
Flere bio-anmeldelser
 
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Snemanden
Slut med snemandshyggen

Quiz
Hvem lægger stemme til den vise kung fu-mester Shifu i Kung Fu Panda?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google