CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
xXx: Return of Xander Cage 
Tredje gang er lykkens gang for ekstremsportens svar på James Bond. Der lånes med held fra en anden kendt Diesel-franchise, og plottet er spinkelt, men det gør ikke så meget, når resultatet er så vellavet og veloplagt en actionfilm, som tilfældet er her.
Instruktør: D.J. Caruso
Premieredato:
23-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Manchester by the Sea 
Denne Oscar-darling af instruktør Kenneth Lonergan er en fin lille udforskning af skyld og tab med blændende skuespilpræstationer. Det gør den værd at se, men som helhed bliver den aldrig lige så god som sine højdepunkter.
Instruktør: Kenneth Lonergan
Premieredato:
07-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Underverden 
Historien, om Zaid der tager på hævntogt i Københavns underverden, er en dybt imponerende film, der både er eksplosivt underholdende og som samtidig giver et cirkelspark lige i milten af dansk film. Underverden er en actionfilm af internationalt format.
Instruktør: Fenar Ahmad
Premieredato:
06-06-2017
Genre: Action, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Jackie 
Chilenske Pablo Larrain har lavet et stilfuldt og sensitivt drama om Jacqueline Kennedy. Historisk korrekt er det måske ikke, men fascinerende er det derimod. Natalie Portman som Jackie hjælper også til at gøre filmen så dragende som den så afgørende er, i alt sit stille kaos. En lækker lille film.
Instruktør: Pablo LarraĂ­n
Premieredato:
02-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Jeg, Daniel Blake 
Filmen er et loyal og indforstået indlæg i velfærdsdebatten. Men først og fremmest en hverdagsfilm fuld af humor og genkendelige detailler: Mesterligt, nuanceret og afdæmpet spillet. Et sjældent lille socialt mesterværk, man ikke bør snyde sig for.
Instruktør: Ken Loach
Premieredato:
30-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Assassin's Creed 
Filmatiseringen af en af hvor tids mest populære spilserier, hvor Assassins og Tempelriddere kæmper om verdensfreden, er fyldt med gode kræfter både foran og bag kameraet. Derfor kan man med rette spørge sig selv hvordan det er blevet en så rodet, grim og kedelig film, som det er.
Instruktør: Justin Kurzel
Premieredato:
29-05-2017
Genre: Action, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Nocturnal Animals 
Instruktøren Tom Ford har fulgt sin fænomenale debutfilm A Single Man op med en fejende smuk men også lettere mekanisk stiløvelse, der kun delvis formår at opbygge følelsesmæssig genklang.
Instruktør: Tom Ford
Premieredato:
26-05-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Why Him? 
James Franco og Bryan Cranston er svigersøn og svigerfar i denne noget ujævne, men søde, komedie, der sine mangler til trods formår at være et af de bedste bud på en julekomedie i 2016. Men det siger nok mest om konkurrenterne.
Instruktør: John Hamburg
Premieredato:
23-05-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Passengers 
Jennifer Lawrence og Chris Pratt bliver rum-forelskede i denne noget rodede sci-fi fortælling om to passagerer, der vågner 90 år for tidligt på et fejlende rumskib. Passengers reddes lige akkurat af de to stjerners charme, men forbliver lidt af en rum-rodebutik.
Instruktør: Morten Tyldum
Premieredato:
22-05-2017
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Collateral Beauty 
Kikset forsøg på at lave en julefilm, hvor vi skal huske at se skønheden i alting. Filmen er desværre ikke så skøn. Den ved ikke rigtig hvad den vil, og vakler derfor et klistret sted mellem manipulation og kunstig næstekærlighed. Men Helen Mirren er sjov og Naomie Harris ganske rørende. Men meget lidt skøn film!
Instruktør: David Frankel
Premieredato:
19-05-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den hundredetĂĄrige der stak af fra regningen og forsvandt 
Der var desværre ikke gode idéer nok til en fortsættelse om den hundredårige Allan Karlsson og hans vilde eventyr. Fortsættelsen dyrker simpel folkekomik uden at tilføje det fascinerende historiske lag, der gjorde den første film original og fascinerende.
Instruktør: Felix Herngren, MĂĄns Herngren
Premieredato:
15-05-2017
Genre: Adventure, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Syng 
Denne omgang X-Factor for dyr er ikke perfekt, men får i instruktør Garth Jennings hænder alligevel evnen til at forvandle biografsale til karaokebarer. Syng er en oprigtigt rørende musikalsk crowdpleaser.
Instruktør: Christophe Lourdelet, Garth Jennings
Premieredato:
01-05-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

American Honey 
Det er topkarakter til Andrea Arnolds overvældende studie af et USA splittet mellem rastløs ungdommelighed og industrisamfundets urokkelige fundament. Medrivende og naturlig road movie med stærke præstationer og lige præcis det rette drømmende fravær i udtrykket.
Instruktør: Andrea Arnold
Premieredato:
28-04-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Arrival 
Vi får igen besøg af de fremmede udefra i Denis Villeneuves nye film Arrival. Den er mindst lige så intens som hans tidligere film, men langt mere håbefuld, og så forener den sprogvidenskab, sci-fi og en imponerende præstation fra Amy Adams i en og samme betagende film.
Instruktør: Denis Villeneuve
Premieredato:
24-04-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Rogue One: A Star Wars Story 
Voldsomt underholdende og flot realiseret prequel til den første Star Wars-film, men man savner lidt den risikovillighed, der gerne skulle være fundamentet under Anthology-serien, hvor man burde fortælle små selvstændige historier fra Star Wars-universet og ikke som her lave en formfuldendt forgænger til A New Hope.
Instruktør: Gareth Edwards
Premieredato:
18-04-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hjertets vej22/6
Shalom Italia22/6
Table 1922/6
Flere bio-anmeldelser
 
xXx: Return of Xander Cage23/6
Manchester by the Sea7/6
Underverden6/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Transformers: The Last Knight
Flammende ligegyldig

Quiz
Eva Green spiller i den nye Casino Royal Bond-baben Vesper Lynd. Hvilken af nedenstående film har hun også medvirket i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google