CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Abernes planet: Opgøret 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter værdig og ganske spændende. Caesar har det store opgør med både en nye menneskelig skurk, men også sig selv. Opgøret er til tider en tung affære, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Premieredato:
01-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Spider-Man: Homecoming 
Spider-Man: Homecoming byder på Spider-Mans tredje inkarnation, og selvom Tom Holland er veloplagt i titelrollen, så tynges filmen af Disneys Marvel-skabelon, hvilket resulterer i en uforløst filmoplevelse.
Instruktør: Jon Watts
Premieredato:
27-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Grusomme mig 3 
De små minions er tilbage hos Gru, men tredje omgang er ikke lykkens gang. Tilstandene bliver blot værre og værre, morsomhedsmæssigt. Filmens skurk er irriterende, og ikke på en cool måde. Grus bror Dru hjælper heller ikke på sagerne og vores minions er for lidt med. Der er altså ikke nok bananaaas til at aktivere vores lattermuskler, og ikke nok ømhed til at prikke til vores hjerter.
Instruktør: Eric Guillon, Pierre Coffin, Kyle Balda
Premieredato:
20-11-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Transformers: The Last Knight 
Michael Bay sprænger ting i luften som ingen andre, men han kan ikke fortælle historier. Det er en naturlov. Det gør sig derfor også stadig gældende i denne femte opsvulmede film om robotterne med forvandlingsevner.
Instruktør: Michael Bay
Premieredato:
13-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

It Comes at Night 
Sanseligt, rædselsvækkende intimt og besk aftryk af samfundets nuværende humanistiske ståsted. Kom med ud i skoven og oplev hvordan frygt og paranoia kan æde et menneskes sjæl; det er psyko- og sociologisk undervisning pakket ind i stilren og afmålt gyserform.
Instruktør: Trey Edward Shults
Premieredato:
10-11-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Mummy 
The Mummy er filmstudiet Universals første indlæg i et nyt univers, man har døbt Dark Universe. Men med papirtynde karakterer og et støvet og idéforladt plot uden skyggen af charme synes udsigten til en ny filmfranchise dødfødt.
Instruktør: Alex Kurtzman
Premieredato:
06-11-2017
Genre: Action, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Filmen om Kaptajn Underhyler 
Jimmy og Otto er to søde ballademagere i centrum for et spændende univers, der giver god plads til både underholdning og pædagogisk undervisning. Overskud og sjove idéer hjælper også filmen, der kan anbefales til både unge og gamle.
Instruktør: David Soren
Premieredato:
23-10-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Baywatch 
Hverken en hær af manuskriptforfattere, Dwayne "The Rock" Johnsons muskler eller hele verdens beholdning af stramme røde badedragter kan redde denne genopliving af den kitschede livredder-serie op fra sin usjove våde grav.
Instruktør: Seth Gordon
Premieredato:
20-10-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Woman 
Wonder Woman når aldrig at blive Wonder Woman i filmen af samme navn, men vi får i høj grad set de kvaliteter, som hun kan bidrage med i Justice League-regi allerede til november. Underholdende "origin story", der er med til at give et friskt pust til DC's superhelteunivers.
Instruktør: Patty Jenkins
Premieredato:
16-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Premieredato:
09-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Alien: Covenant 
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.
Instruktør: Ridley Scott
Premieredato:
06-10-2017
Genre: Sfi-Fi, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Free Fire 
Krudtrøgen bliver til tyk tåge, da en våbenhandel går galt, i Ben Wheatleys veloplagte actionkomedie Free Fire. Det er en film, der måske aldrig bliver helt så skarp som sine forbilleder, men som får en god portion underholdningsværdi fra et solidt cast, der er med på den værste.
Instruktør: Ben Wheatley
Premieredato:
02-10-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Get Out 
Jordan Peele har med sin debut skabt en humoristisk gyserfilm, der med det samme skriver instruktøren ind blandt genrens største. Se at komme afsted til biffen, for at se om afroamerikanske Chris overlever mødet med sin kridhvide svigerfamilie.
Instruktør: Jordan Peele
Premieredato:
26-09-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Kong Arthur: Legenden om sværdet 
Guy Ritchie springer på hovedet ned i bøtten med fantasy i den nyeste udgave af legenden om Kong Arthur. Der må han gerne blive lidt endnu, for på trods at historien kløjes lidt midtvejs, så er Kong Arthur: Legenden om sværdet et skamløst underholdende bud på en ny fantasy-franchise.
Instruktør: Guy Ritchie
Premieredato:
25-09-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Boss Baby 
En baby med voksen stemme i jakkesæt stjæler pludselig opmærksomheden fra lille Tims forældre. Boss Baby redder sig selv fra at være en enstrenget vits ved hjælp af højt tempo og vellykket animeret slap-stick humor.
Instruktør: Tom McGrath
Premieredato:
15-09-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Brad's Status14/12
Stalins død14/12
Star Wars: The Last Jedi13/12
Flere bio-anmeldelser
 
Abernes planet: Opgøret1/12
Spider-Man: Homecoming27/11
Grusomme mig 320/11
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Star Wars: The Last Jedi
Tro, hĂĄb og overlevelse

Quiz
Hvem instruerede den originale version af filmen Psycho?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google