CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Peter Kanin 
Peter Kanin sætter nye og upassende grænser for fræk opførsel i dette svært anstrengende dominansdrama, der skal forestille en sjov børnefilm. Slutningen er næsten underholdende men undervejs er der meget lidt af grine af. Kaninerne ser dog godt ud. Flot CGI-arbejde i det mindste.
Instruktør: Will Gluck
Premieredato:
03-09-2018
Genre: Børnefilm

 Læs anmeldelsen her!

Avengers: Infinity War 
Den er storladen og sætter samtlige af vores elskede superhelte på højkant, men tredje omgang med Avengers-holdet + nye allierede føles som et skridt tilbage. Ja den underholder, men mest kun fordi vi elsker disse farverige figurer.
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Premieredato:
31-08-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Rampage Out of Control 
Dwayne Johnson og en kæmpegorilla er hyggeligt selskab i denne halvkedelige actionbasker, der desværre ikke er så vild som den tror den er. Et par fine figurer byder den på, men glemmer de rappe replikker og al form for overraskelse. Dumt er ok, dovent er ikke, og Rampage Out of Control er begge dele.
Instruktør: Brad Peyton
Premieredato:
27-08-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

A Quiet Place 
En fremragende gyser om en familie, der lever af jorden, isoleret og i konstant fare for at blive føde for lydfølsomme rumuhyrer. Det er et uhyre enkelt men velfungerende plot, skuespillet er uangribeligt og gyset rammer én midt mellem Marco Beltramis jagende toner.
Instruktør: John Krasinski
Premieredato:
24-08-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ready Player One 
Steven Spielberg er tilbage i topform med den ultimative kærlighedshyldest til film, spil og almen popkultur. Ready Player One er blot et lille eventyr om en ung mands rejse mod en bedre verden, men er du gal en rejse! Superb actionbombe med så meget overskud, at man ikke kan få armene ned.
Instruktør: Steven Spielberg
Premieredato:
17-08-2018
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Pacific Rim Uprising 
Det er fem år siden vi fik Guillermo del Toros stemningsfulde monsterfabel, men fortsættelsen er desværre ikke så interessant. Den har gode idéer og enkelte fede figurer og heldigvis en udmærket afslutning, men er simpelthen for børnenuttet og hyggelig og ligner næsten en Transformers-film.
Instruktør: Steven S. DeKnight
Premieredato:
13-08-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

You Were Never Really Here 
You Were Never Really Here lægger ikke fingrene i mellem i sit forsøg på at trænge dybere ind i sin hovedperson Joes syge sind. Det er der kommet noget meget ubehageligt ud af. Voldsbillederne bliver siddende på nethinden længe efter filmen er slut, men filmen er også et konsekvent værk – næsten uafrysteligt.
Instruktør: Lynne Ramsay
Premieredato:
10-08-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Red Sparrow 
Red Sparrow er en drabelig langsommelig film. Med en ensidig fortælling om at russerne holder deres borgere i et bjørnegreb, hvor individets frie vilje er tilsidesat for at ofre sig for staten, er denne film gnaske enkelt kedeligt dårligt filmhåndværk.
Instruktør: Francis Lawrence
Premieredato:
20-07-2018
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Florida Project 
Filmen er renset for en romantisering af fattigdommen – snarere et lyrisk puslespil, hvor både regnbuen og børnenes livsglæde er ægte nok, der får os til at tro og håbe på et bedre liv, midt i håbløsheden – selv blandt tabere i de faldefærdige moteller.
Instruktør: Sean Baker
Premieredato:
17-07-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Shape of Water 
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.
Instruktør: Guillermo del Toro
Premieredato:
16-07-2018
Genre: Drama, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Game Night 
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.
Instruktør: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Premieredato:
13-07-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Molly's Game 
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.
Instruktør: Aaron Sorkin
Premieredato:
06-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri 
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sløve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen hånd. Mildreds ideer er højst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi følger hende fascineret fra start til slut.
Instruktør: Martin McDonagh
Premieredato:
03-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Black Panther 
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.
Instruktør: Ryan Coogler
Premieredato:
02-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Phantom Thread 
Smukke kjoler er et gennemløbende motiv i Den skjulte tråd. Det er dog en film, der stikker langt dybere end umiddelbar æstetisk nydelse. Filmen skildrer en gnistrende symbiotisk relation mellem designeren Reynolds og den stærke Alma. Relationen bevæger sig fra stormende forelskelse til afsindig afmagt.
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Premieredato:
29-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
BlacKkKlansman20/9
Bare Juliet20/9
Flere bio-anmeldelser
 
Peter Kanin3/9
Avengers: Infinity War31/8
Rampage Out of Control27/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Bare Juliet
This is 40? Allerede?

Quiz
I hvilken film hører man følgende citat:

"This is gonna be fun. We can stay up late, swap manly stories, and in the morning.... I'm making wafles!"
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google