CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Doctor Strange 
Marvel-universet udvides overbevisende med denne velspillede og underholdende introduktion til figuren Doctor Strange. Klassisk origin-historie, der foregiver at være mere banebrydende end den er - men ingen kan tage en solid underholdningsværdi og Benedict Cumberbatch fra den.
Instruktør: Scott Derrickson
Premieredato:
21-03-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Trolls 
Trolls er det den ligner. En overgearet farverig fest med sang og dans. Men den kan heldigvis ogs√• noget andet. Moralen, om at finde sin indre lykke og ikke efterlade sine venner i fare, hj√¶lper p√• ford√łjelse af den ekstremt k√¶kke film. Er man til diskomusik og generel k√¶khed vil man dog elske filmen.
Instruktør: Mike Mitchell, Walt Dohrn
Premieredato:
20-03-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Inferno 
Tom Hanks er tilbage som en af verdens kedeligste filmhelte i filmatiseringen af Dan Browns fjerde bog om symbol-eksperten Robert Langdon. Heldigvis er Inferno ikke helt det helvede titlen kunne antyde ‚Äď faktisk er det den mest vellykkede film i serien. Bare ikke helt vellykket nok.
Instruktør: Ron Howard
Premieredato:
07-03-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Jack Reacher: Never Go Back 
Man skal aldrig g√• tilbage til en halvfuser, s√• det er ikke √•rets overraskelse, at Jack Reacher 2 er hurtigt glemt igen. Men at den er s√• en√łjet genretro, at den snarere spiller som en thriller-spoof end en selvst√¶ndig film, er trods alt uventet. Den uj√¶vne instrukt√łr Edward Zwick er i sj√¶lden grad p√• udebane ‚Äď og det kan m√¶rkes.
Instruktør: Edward Zwick
Premieredato:
06-03-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Storkene 
Animationsfilmen Storkene gemmer oprigtige grin bag et rodet og fragmentarisk ydre. Det er bare desv√¶rre ikke nok til at l√łfte denne fort√¶lling om for√¶ldreskab, og alt for meget andet, ud af middelm√•dighedens sump.
Instruktør: Nicholas Stoller, Doug Sweetland
Premieredato:
28-02-2017
Genre: Adventure, Animation

 Læs anmeldelsen her!

Peter og dragen 
Genindspilningen af den gamle musical Peter og dragen er endt som et s√łdt og vellykket drageeventyr, hvor alle involverede tager opgaven helt alvorligt ‚Äď og det kl√¶der historien, der kunne v√¶re endt kl√¶gt og sukkers√łdt, men som i stedet f√•r sit eget magisk-nostalgiske liv.
Instruktør: David Lowery
Premieredato:
24-02-2017
Genre: Adventure, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Idol 
Sympatisk, men også meget traditionel fortælling om den unge mand fra Gaza-striben, der fik smuglet sig selv ud til Arab Idol-audition i Egypten og endte med at vinde konkurrencen og samlet et folk. En heltefortælling målrettet dem, der har et solidt forhold til historien i forvejen.
Instruktør: Hany Abu-Assad
Premieredato:
22-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

X+Y 
Filmen X+Y er en finurlig skabning, der ikke lader sig udregne lige med det samme, p√• samme m√•de som Asa Butterfield i hovedrollen som Nathan, det unge matematikgeni, kun lidt efter lidt lader seeren vide, hvad der sker inde bag hans lidt for alvorlige √łjne.
Instruktør: Morgan Matthews
Premieredato:
21-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 
Kombinationen af Eva Green og Tim Burton er gylden for eventyrfilmen Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Filmen er ikke et nyt Burton-mesterv√¶rk, men den er bevis p√•, at instrukt√łren endnu ikke helt har mistet sin sans for filmmagi.
Instruktør: Tim Burton
Premieredato:
20-02-2017
Genre: Adventure, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

The Shallows 
Den har to af de mest un√łdvendige slutscener i biograf√•ret 2016 indtil videre, men The Shallows er stadig en intenst sp√¶ndende om en kvinde, overbevisende portr√¶tteret af Blake Lively under brillant instruktion af Jaume Collet-Serra, der kommer i d√•rligt selskab langt v√¶k det trygge fastland.
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Premieredato:
17-02-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Sully 
Clint Eastwood og Tom Hanks er en dynamisk kombination. Eastwood har is i maven og leverer 96 intense minutter med en varm og velspillet Hanks, der l√łfter dramaet fra blot at v√¶re en 96 minutters rutsjebanetur. Bragende underholdning af h√łj klasse.
Instruktør: Clint Eastwood
Premieredato:
13-02-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Bridget Jones' baby 
Bridget Jones er tilbage ‚Äď 12 √•r efter den seneste film ‚Äď og nu p√• nippet til at blive mor. S√• l√¶nge filmen holder sig til at f√• Ren√©e Zellwegers charmerende figur vakt tilbage til live, s√• underholder historien godt.
Instruktør: Sharon Maguire
Premieredato:
10-02-2017
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Savner dig allerede 
Et venskab s√• st√¶rkt, at det holdes over familier, job og sygdom bliver alligevel sat p√• pr√łve, da forholdet mellem de to veninder vendes p√• hovedet. Velspillet og sine steder ogs√• oprigtigt r√łrende - men samtidig uj√¶vnt og sine steder lidt for konstrueret melodrama.
Instruktør: Catherine Hardwicke
Premieredato:
06-02-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mike and Dave Need Wedding Dates 
Mike and Dave Need Wedding Dates kunne med lethed kaldes en ny version af Wedding Crashers, men mangler den kække charme, der lå bag sidstnævnte. Der er en sjov komedie bag facaden, men bliver desværre ofte overskygget af lidt for platte jokes, der let kunne have været udeladt i manuskriptet.
Instruktør: Jake Szymanski
Premieredato:
25-01-2017
Genre: Komedie, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Lobster 
The Lobster er en sk√¶v film ‚Äď p√• den rigtige m√•de ‚Äď med sort humor og forrygende interi√łrer, smukke naturbilleder og en illustrativ lydside. En gr√¶sk engelsksproget film med internationale skuespillere. En k√¶rlighedshistorie i en bizar absurd verden, forrykt ‚Äď og alligevel genkendelig.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Premieredato:
20-01-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
The Birth of a Nation23/3
Power Rangers23/3
Life23/3
Flere bio-anmeldelser
 
Doctor Strange21/3
Trolls20/3
Inferno7/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Life
-

Quiz
Hvem instruerede trilogien Rød, Hvid og Blå?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google