CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Filmen om Kaptajn Underhyler 
Jimmy og Otto er to søde ballademagere i centrum for et spændende univers, der giver god plads til både underholdning og pædagogisk undervisning. Overskud og sjove idéer hjælper også filmen, der kan anbefales til både unge og gamle.
Instruktør: David Soren
Premieredato:
23-10-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Baywatch 
Hverken en hær af manuskriptforfattere, Dwayne "The Rock" Johnsons muskler eller hele verdens beholdning af stramme røde badedragter kan redde denne genopliving af den kitschede livredder-serie op fra sin usjove våde grav.
Instruktør: Seth Gordon
Premieredato:
20-10-2017
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Woman 
Wonder Woman når aldrig at blive Wonder Woman i filmen af samme navn, men vi får i høj grad set de kvaliteter, som hun kan bidrage med i Justice League-regi allerede til november. Underholdende "origin story", der er med til at give et friskt pust til DC's superhelteunivers.
Instruktør: Patty Jenkins
Premieredato:
16-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 
Det står desværre pinligt klart for alle, at man er løbet tør for gode idéer i dette femte kapitel i Disneys succesfulde piratserie, og hverken CGI i spandevis eller gensyn med gamle kendinge kan ændre ved, at Kon-Tiki-instruktørerne ikke formår at give serien det afgørende nye liv, den trængte til.
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Premieredato:
09-10-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Alien: Covenant 
Alien: Covenant forsøger at rette op på sin forgængers fejl med referencer til den oprindelige Alien. I stedet ender den med at fjerne al mystik fra det ellers engang så skrækindjagende monster. Heldigvis er Ridley Scotts evne til at skabe betagende filmuniverser stadig i fuld effekt.
Instruktør: Ridley Scott
Premieredato:
06-10-2017
Genre: Sfi-Fi, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Free Fire 
Krudtrøgen bliver til tyk tåge, da en våbenhandel går galt, i Ben Wheatleys veloplagte actionkomedie Free Fire. Det er en film, der måske aldrig bliver helt så skarp som sine forbilleder, men som får en god portion underholdningsværdi fra et solidt cast, der er med på den værste.
Instruktør: Ben Wheatley
Premieredato:
02-10-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Get Out 
Jordan Peele har med sin debut skabt en humoristisk gyserfilm, der med det samme skriver instruktøren ind blandt genrens største. Se at komme afsted til biffen, for at se om afroamerikanske Chris overlever mødet med sin kridhvide svigerfamilie.
Instruktør: Jordan Peele
Premieredato:
26-09-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Kong Arthur: Legenden om sværdet 
Guy Ritchie springer på hovedet ned i bøtten med fantasy i den nyeste udgave af legenden om Kong Arthur. Der må han gerne blive lidt endnu, for på trods at historien kløjes lidt midtvejs, så er Kong Arthur: Legenden om sværdet et skamløst underholdende bud på en ny fantasy-franchise.
Instruktør: Guy Ritchie
Premieredato:
25-09-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Boss Baby 
En baby med voksen stemme i jakkesæt stjæler pludselig opmærksomheden fra lille Tims forældre. Boss Baby redder sig selv fra at være en enstrenget vits ved hjælp af højt tempo og vellykket animeret slap-stick humor.
Instruktør: Tom McGrath
Premieredato:
15-09-2017
Genre: Animation, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Guardians of the Galaxy Vol. 2 
Galaksens vogtere er tilbage, og det er bestemt ikke kedeligt. Der er samme vidunderlige anarkistiske energi i dialogen, men plottet har det med at gå lidt i stå i denne Vol. 2, der følger Star-Lords dramatiske møde med hans sagnomspundne far.
Instruktør: James Gunn
Premieredato:
11-09-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Fast & Furious 8 
Det er fortsat møjhamrende underholdende at være i selskab med de sympatiske banditter under ledelse af Vin Diesel og Dwayne Johnson. Større end nogensinde før og med Charlize Therons kyniske skurk som modstander kommer vi kloden rundt i fuld fart.
Instruktør: F. Gary Gray
Premieredato:
08-09-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Smølferne: Den hemmelige landsby 
De er små, de er blå, og nu har de endelig fået en biograffilm, Smølfefans ikke skal være flove over. Den er langt fra perfekt, men de mindste vil more sig, og ældre fans kan værdsætte Smølfe-universets visuelt loyale overførsel til 3D-animation.
Instruktør: Kelly Asbury
Premieredato:
28-08-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

The Salesman 
Den nu dobbelte Oscar-vinder Ashgar Farhadi har skabt et moderne værk, der både taler til og om sin samtid og samtidig dyrker en personkonflikt så tidløs som noget. Det er som regel det grundmateriale som store filmoplevelser støbes af, og The Salesman hører til årets bedste film.
Instruktør: Asghar Farhadi
Premieredato:
25-08-2017
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Loving 
Richard og Mildred Loving blev gift fordi de elskede hinanden, men deres ægteskab var ulovligt på grund af en forældet og racistisk lov. Det er den sande historie instruktør Jeff Nichols fortæller i sin nyeste film, der vælger det underspillede frem for det melodramatisk med fremragende resultater.
Instruktør: Jeff Nichols
Premieredato:
21-08-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Elle 
En dybdegående analyse, et nærbillede af en kvinde – bestemt ikke den klassiske sympatiske/varme kvinde, men et uhyggelig troværdigt nuanceret portræt af en kvinde med mega-fortrængninger. Stærk i det selvkontrollerende, med undertrykte, uudviklede seksuelle behov. En mesterpræstation af Isabelle Huppert.
Instruktør: Paul Verhoeven
Premieredato:
18-08-2017
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Darling19/10
Kære far19/10
Brylluppet12/10
Flere bio-anmeldelser
 
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Darling
Drama pĂĄ tĂĄspidser

Quiz
Hvilket år blev Technicolor introduceret?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google