CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Blade Runner 2049 
Blade Runner 2049 skærer sig ind i filmhistorien som en af de bedste fortsættelser nogensinde. Et sanserigt eksistentielt mesterværk. Den er et filmisk studie i, hvad det vil sige at være menneskelig. Spørgsmålene findes i filmen, men svarene findes i os selv. Det er det som skaber store film.
Instruktør: Denis Villeneuve
Premieredato:
02-03-2018
Genre: Sci-Fi, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Snowman 
Snemanden er en nordic-noir film i Stieg Larsson-stil. En international krimifilm med norsk touch, tilsat lidt skandinavisk velfærd og nærdemokrati – også med sindets mørke sider. Michael Fassbender er overbevisende som Harry Hole, den geniale politimand på sagen.
Instruktør: Tomas Alfredson
Premieredato:
16-02-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Kingsman: The Golden Circle 
Kingsman: The Golde Circle er næsten mere vanvittig end sin forgænger. Plottet er desværre af samme skabelon, men tempoet er højt, lige som humøret, for actionbomben er et brag af en fest. Overgearet og ekstrem overdreven, med sporadiske følsomheder – og Elton John!
Instruktør: Matthew Vaughn
Premieredato:
13-02-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Mother! 
Mother er en nyfortolket klassiker af bibelske dimensioner, der vil blive obligatorisk pensum i religionsundervisning. Et storslået projekt om at modernisere Biblen til nutidens globale problemer set fra det vigtigste vi har – Jorden.
Instruktør: Darren Aronofsky
Premieredato:
12-02-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

The Big Sick 
Kumail opdager, at han elsker Emily, lige præcis da hun bliver livstruende syg og ryger i koma. The Big Sick er den mest oprigtigt rørende og hylende sjove romantiske komedie i årevis.
Instruktør: Michael Showalter
Premieredato:
09-02-2018
Genre: Komedie, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

It 
Pennywise er tilbage for at skræmme en helt ny generation, og han har aldrig været bedre på film. It er både rørende, skræmmende og en af de bedste Stephen King-filmatiseringer nogensinde.
Instruktør: Andy Muschietti
Premieredato:
02-02-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

American Made 
Piloten Barry Seal arbejder i 1980’erne for den amerikanske regering, mens han samtidig smugler store mængder kokain ind i USA for verdens største narkokartel. Historien om Seal er blevet en underholdende men overfladisk lille film med en velvalgt – og oplagt – Tom Cruise i centrum.
Instruktør: Doug Liman
Premieredato:
22-12-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Dunkirk 
Christopher Nolan forvandler den sande krigshistorie om de 400.000 britiske og allierede tropper, der i 1940 blev omringet pĂĄ en strand ved Dunkerque, til lige dele actionthriller og ekvilibristisk katastrofefilm. Dunkirk er en unikt sanselig trykkoger af en biografoplevelse.
Instruktør: Christopher Nolan
Premieredato:
21-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Baby Driver 
Med historien om Baby, der kræver konstant musik i ørerne for at udføre sit job som ’getaway-driver’, har Edgar Wright lavet verdens måske første biljagtsmusical. Baby Driver er en moderne actionklassiker og en af de bedste film i de danske biografer lige nu.
Instruktør: Edgar Wright
Premieredato:
19-12-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Annabelle 2: Skabelsen 
Der er god grund til ikke at have store forventninger til endnu en film om den dæmoniske Dukkelise Annabelle, men heldigvis overrasker Annabelle 2: Skabelsen positivt ved at være en solid lille gyserfilm.
Instruktør: David F. Sandberg
Premieredato:
18-12-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Superswede: En film om Ronnie Peterson 
Ronnie Peterson døde tragisk tidligt i en frygtelig ulykke som resultat af hans deltagelse i Formel 1, i en tid hvor sporten var mere end almindeligt dumdristig. Dokumentaren om ham er flot, men desværre også en noget flad omgang helte-hyldest.
Instruktør: Henrik Jansson-Schweizer
Premieredato:
15-12-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Biler 3 
Lynet McQueen er blevet gammel, og skal konkurrere med nye topmoderne racerbiler, men kan han overhovedet det? Biler 3 er som originalen: Ikke Pixars bedste film, men alligevel en stor fornøjelse.
Instruktør: Brian Fee
Premieredato:
11-12-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Abernes planet: Opgøret 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter værdig og ganske spændende. Caesar har det store opgør med både en nye menneskelig skurk, men også sig selv. Opgøret er til tider en tung affære, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Premieredato:
01-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Spider-Man: Homecoming 
Spider-Man: Homecoming byder på Spider-Mans tredje inkarnation, og selvom Tom Holland er veloplagt i titelrollen, så tynges filmen af Disneys Marvel-skabelon, hvilket resulterer i en uforløst filmoplevelse.
Instruktør: Jon Watts
Premieredato:
27-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Grusomme mig 3 
De små minions er tilbage hos Gru, men tredje omgang er ikke lykkens gang. Tilstandene bliver blot værre og værre, morsomhedsmæssigt. Filmens skurk er irriterende, og ikke på en cool måde. Grus bror Dru hjælper heller ikke på sagerne og vores minions er for lidt med. Der er altså ikke nok bananaaas til at aktivere vores lattermuskler, og ikke nok ømhed til at prikke til vores hjerter.
Instruktør: Eric Guillon, Pierre Coffin, Kyle Balda
Premieredato:
20-11-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Tomb Raider15/3
Loving Vincent15/3
Så længe jeg lever8/3
Flere bio-anmeldelser
 
Blade Runner 20492/3
The Snowman16/2
Kingsman: The Golden Circle13/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
Tomb Raider
Lara Croft and the First Crusade

Quiz
Hvorfra stammer udgangsreplikken "I think this is the beginning of a beautiful friendship"?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google