CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Kommende film - Aktuelle film - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle film - DVD
Ghost in the Shell 
Hollywood udgaven af dette klassiske stykke sci-fi blegner i direkte sammenligning med sine tidligere inkarnationer. Den er dog alligevel værd at se for sine øjeblikke af ægte cyberpunk skønhed.
Instruktør: Rupert Sanders
Premieredato:
11-08-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Kong: Skull Island 
Så skal Skull Island opdages igen. Mon der lurer en kæmpeabe derude? Kong: Skull Island satser benhårdt på monsteraction og formår derigennem, på trods af kedelige hovedpersoner, at være en vellykket eventyrfilm.
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Premieredato:
08-08-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

T2 Trainspotting 
Det er 20 år siden, at Danny Boyle brød igennem med et visuelt spark i de fine fornemmelser i form af Trainspotting, og efter lidt startvanskeligheder så leverer denne ret beset unødvendige fortsættelse faktisk en fin skildring af de fire midaldrendes hovedpersoners plads i livet.
Instruktør: Danny Boyle
Premieredato:
28-07-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

20th Century Women 
Vi er i solskins byen Santa Barbara, Californien, året er 1979, den kreative klasses favoritsted, med et stænk af de-luxe-hippier og promeneret frisind. Her bor 55årige fraskilte Dorothea med sin 15årige søn Jamie. Et nærbillede af en stærk kvinde og en overgangstid med frigjorthed, kollektiv, sex og alt det andet jazz.
Instruktør: Mike Mills
Premieredato:
25-07-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Logan 
Wolverine er blevet gammel, og endnu værre står det til med Professor X. Til gengæld er Logan i topform og leverer en rørende, afsked med ikoniske figurer. Det her er en af de bedste X-Men-film nogensinde.
Instruktør: James Mangold
Premieredato:
24-07-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

La La Land 
Mia og Sebastian er musicalens arketyper. Hun, nuanceret spillet, danset, sunget af Emma Stone, mens han, Ryan Gosling, er jazzpianisten, der må tage til takke med tilfældige bar- og receptionsjob. La La Land er baseret på klassiske musical elementer. Kort sagt noget så sjældent som: En drøm af en nutidig musical.
Instruktør: Damien Chazelle
Premieredato:
17-07-2017
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

A Cure for Wellness 
Et wellness-center i Alperne lyder da som den helt rigtige kur for en stresset hverdag. Det er det dog ikke i Gore Verbinskis nye film, der er noget så sjældent som en gotisk gyserfilm. A Cure for Wellness knækker lidt under sine egne ambitioner, men den er et unikt underholdende bekendtskab.
Instruktør: Gore Verbinski
Premieredato:
10-07-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

The Great Wall 
Den Kinesiske Mur og Matt Damon må beskytte folket mod frygtelige monstre i den amerikansk-kinesiske megaproduktion The Great Wall. Her er visse glæder at finde, men det er mest af alt en forbavsende anonym fantasyfilm med stivbenet skuespil.
Instruktør: Yimou Zhang
Premieredato:
04-07-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Hidden Figures 
Der er ikke mange skæve eller farlige kanter i Theodore Melfis pæne genfortælling af den ret ukendte historie om tre af de sorte kvinder, som blev en del af fundamentet for at NASA kunne sende astronauter ud i rummet. Der spilles godt, humøret er højt og man tilgiver gerne filmen er den er så insisterende ukontroversiel.
Instruktør: Theodore Melfi
Premieredato:
03-07-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

LEGO Batman filmen 
Batman er så hård at selv Jokeren bliver ked af det – men måske en ung forældreløs dreng kan varme hans hjerte? Det her er klods for klods både den bedste Batman-film i årevis, og den sjoveste film biograferne kan byde på lige nu.
Instruktør: Chris McKay
Premieredato:
30-06-2017
Genre: Animation, Action

 Læs anmeldelsen her!

Split 
Kevin har mere personlighed end os andre. Faktisk har han mindst 23 forskellige personligheder. Det erfarer tre teenagepiger, da de tages til fange af ham, i en film der, trods heftige problemer, er den bedste instruktør M. Night Shyamalan har lavet i årevis.
Instruktør: M. Night Shyamalan
Premieredato:
26-06-2017
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

xXx: Return of Xander Cage 
Tredje gang er lykkens gang for ekstremsportens svar på James Bond. Der lånes med held fra en anden kendt Diesel-franchise, og plottet er spinkelt, men det gør ikke så meget, når resultatet er så vellavet og veloplagt en actionfilm, som tilfældet er her.
Instruktør: D.J. Caruso
Premieredato:
23-06-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Vaiana 
Vaiana tager ud for at finde halvguden Maui i Disneys nye Polynesiske eventyr. Det er en enormt smuk film, der med humor og varme fortæller en historie, der kan tiltale alle aldersgrupper. Disney gør det igen.
Instruktør: Ron Clements, Don Hall, John Musker
Premieredato:
20-06-2017
Genre: Adventure, Animation

 Læs anmeldelsen her!

Lion 
En sød velspillet menneskelig australsk film – der nærmer sig en række påtrængende problemer (fattigdom, magtmisbrug, børn der kidnappes, forsvinder, u-landsadoption, integration). Resultatet: en feel-good film, som da også har givet filmen seks Oscar nomineringer.
Instruktør: Garth Davis
Premieredato:
19-06-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Fifty Shades - i mørket 
Vi har fundet pisken frem og giver E.L. James-filmatiseringen Fifty Shades – i mørket alle de svirp, som den selv holder sig for god til at uddele. Et sikkert hit, der desværre er så fornærmende ringe, dydig og kedelig, at den aldrig får tændt op under publikum.
Instruktør: James Foley
Premieredato:
16-06-2017
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Aktuelt tema
The Dark Tower
Tårnet er faldet

Quiz
Hvem af disse skuespillere har ikke spillet D’Artagnan?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google