CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Copyright:
Fotograf: Jan Buus

Portrætartikler
01-10-03:
Premiereinterview: Christoffer Boe


Christoffer Boe
F√łdselsdato:
07-05-1974
 
Minibiografi:
Dansk filminstruktør. Født den 7. maj 1974 i Rungsted Kyst. Har studeret Film- & Medievidenskab ved Københavns Universitet og er uddannet fra Den Danske Filmskole i 2001 med afgangsfilmen Anxiety.
For debut-spillefilmen Reconstruction blev han på Cannes-festivalen 2003 tildelt Camera D‚ÄôOr prisen for Bedste debutfilm samt Ungdomsprisen, Label Regards Jeunes. Er desuden blevet tildelt den internationale kritikersammenslutning FIPRESCIs pris for Årets bedste nye instruktør.

Filmografi:

Obsession (kort), 1999

Virginity (kort), 2000

Anxiety (kort), 2001

Reconstrction, 2003

Prediction, 2003
 
Som skuespiller:
Offscreen (2006)
 
Som instrukt√łr:
Spies & Glistrup (2013)
Beast (2011)
Alting bliver godt igen (2009)
Offscreen (2006)
Allegro (2005)
Prediction (2003)
Reconstruction (2003)
Anxiety (2001)
 
Som manuskriptforfatter:
Beast (2011)
Alting bliver godt igen (2009)
Offscreen (2006)
Allegro (2005)
Reconstruction (2003)
Anxiety (2001)
 
Som forlægsforfatter:
Prediction (2003)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (9 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
louise
12-6-2007 13:21
HEEJ MED DIG.
JEG HAR IKKE SE DIN FILM MEN DEN ER JO NOK GODE OG DET ER JO STOFFER DER ER IND I FILEM?????
KNUSSSS

IVAR HEDEGAARD TOLDBOD BODEGA
24-12-2006 18:31
ER DER EN DER KUNNE SENDE HR. BOE EN HILSEN I FORBINDELSE MED ÅRSSKIFTET,
JUL OG NYTÅR FRA IVAR KROFAR. OG TAKKE HAM FOR DE DEJLIGE STUNDER (FOR FÅ) VI HAR TILBRAGT TILSAMMEN. HÅBER VI KAN SES I DET NYE ÅR 2007 HVOR JEG HAR EN LILLE TING JEG SKAL SPØRGE HAM OM.

Martin C
27-10-2004 17:17
Undskyld kan nogen fortælle mig hvorfor denne man er så kendt.

hauberg
20-10-2004 10:01
utrolig film! - mangefoldig tydning - æstetisk & sensuel som få - nærværende og mystisk som kun livet kan være det...
- hvem HAN så er, er sgu' da ligegyldigt, han har lavet en fantastisk film, se den, nyd den

dk
8-7-2004 22:24
Til Mad Max.
Hvordan kan du dømme en person du aldrig har mødt på den måde!?

Nyheder
21-04-10:
Hr. Boe & Co. til Cannes
19-04-10:
Dansk dokumentar- og kortfilm til Cannes
04-02-08:
3 internationale filmpriser til Ma Salama Jamil
04-12-06:
Offscreen til Sundance Film Festival
20-10-06:
Zozo vinder Nordisk Råds Filmpris
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Hjertets vej22/6
Shalom Italia22/6
Table 1922/6
Transformers: The Last Knight21/6
Kaspar Rostrup19/6
Ulv i fåreklæder15/6
All Eyez on Me15/6
Sieranevada15/6
Den bedste mand15/6
It Comes at Night15/6
Flere bio-anmeldelser
 
xXx: Return of Xander Cage23/6
Manchester by the Sea7/6
Underverden6/6
Jackie2/6
Jeg, Daniel Blake30/5
Assassin's Creed29/5
Nocturnal Animals26/5
Why Him?23/5
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken bog leder John Cusack efter i Serendipity?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google