CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Copyright:
Miracle Film


Ian Hart
Minibiografi:
Ian Hart er født i Liverpool i 1968

Ian Hart er navnlig kendt for at spillet John Lennon i to independent-film: Hours and Times (1992) og Backbeat (1994), men han har nu glimret i mange andre roller. Han begyndte at medvirke i TV-produktioner i en alder af 17 år, og efter også at have spillet teater i nogle år, debuterede han på film i 1986 bl.a. i No Surrender.

Efter de to film om The Beatles har Ian Hart leveret en række meget roste præstationer, f.eks. som irsk protestant i Nothing Personal (1995), Martin Donovans samlever i Hollow Reed (1996), Liam Neesons sekretær i Michael Collins (1996) og uduelig eksmand i Wonderland (1999).

Udvalgt filmografi over øvrige titler:

Den of Lions (2002)
Bring Me Your Love (2000)
Born Romantic (2000)
Liam (2000)
Aberdeen (2000)
Best (2000)
Spring Forward (1999)
This Year's Love (1999)
Enemy of the State (1998)
B. Monkey (1998)
Snitch (1998)
Mojo (1997)
The Butcher Boy (1997)
Robinson Crusoe (1996)
Still Waters Burn (1996)
The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain (1995)
Land and Freedom (1995)
No Surrender (1985)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
God's Own Country (2017)
Tristram Shandy (2005)
Finding Neverland (2004)
Blind Flight (2003)
Hound of Baskervilles (2002)
Killing Me Softly (2002)
Harry Potter og de vises sten (2001)
Strictly Sinatra (2001)
Born Romantic (2000)
Skønne sild søges (2000)
Wonderland (1999)
Enden på legen (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
18-05-05:
Ny film om stjernernes misbrug
30-07-04:
Dansk marionet-eventyr udtaget til Venedig
09-04-02:
Ulrich Thomsen spiller hovedrolle for Fly
04-04-02:
Sherlock Holmes vender tilbage
11-10-00:
Norsk Film takker af

Senest anmeldt
Game Night22/2
The Shape of Water22/2
Molly's Game22/2
Black Panther15/2
Django: The King of Swing15/2
Den skjulte tråd15/2
Dobbelt begær8/2
12 Strong8/2
Roman J. Israel, Esq.8/2
Coco8/2
Flere bio-anmeldelser
 
Kingsman: The Golden Circle13/2
Mother!12/2
The Big Sick9/2
It2/2
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken dansk instruktør har udtalt, at han skriver bedst, når han flyver?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google