CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

John Goodman
Fødselsdato:
20-06-1952
 
Minibiografi:
Uddannet ved Southeast Missouri State med en grad i drama.

John Goodman kendes især som den rare familiefar Dan Conner i den amerikanske komedieserie Roseanne (1988-1997), en rolle, som han har vundet en Golden Globe for. Han nøjes nu ikke altid med at spille rare personer, men har forlenet nogle af sine filmroller med psykopatiske eller bigotte træk, f.eks. i Ethan og Joel Coens film Barton Fink (1991), The Big Lebowski (1998) og O Brother Where Art Thou? (2000).
Op gennem 90'erne var John Goodman også en populær gæst i det amerikanske TV-show Saturday Night Live.

Udvalgt filmografi af øvrige titler:
Revenge of the Nerds (1984)
The Big Easy (1987)
Sea of Love (1989)
Always (1989)
Araknofobi (1990)
Barton Fink (1991)
The Flintstones (1994)
The Hudsucker Proxy (1994)
The Big Lebowski (1998)


(af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Atomic Blonde (2017)
Kong: Skull Island (2017)
Patriots Day (2016)
10 Cloverfield Lane (2016)
Trumbo (2015)
Transformers: Age of Extinction (2014)
The Gambler (2014)
Monumenternes mænd (2014)
Tømmermænd tur-retur (2013)
Inside Llewyn Davis (2013)
The Internship (2013)
Monsters University (2012)
Argo (2012)
Trouble with the Curve (2012)
Flight (2012)
The Artist (2011)
Ekstremt højt og utrolig tæt på (2011)
Prinsessen og frøen (2009)
Gigantic (2008)
Confessions of a Shopaholic (2008)
Speed Racer (2008)
Death Sentence (2007)
Du Almægtige, Evan (2007)
Bee Movie - Det store Honningkomplot (2007)
Kejserens nye flip 2 (2005)
Beyond the Sea (2004)
Masked and Anonymous (2003)
Junglebogen 2 (2003)
Storytelling (2002)
Dirty Deeds (2002)
One Night at McCool's (2001)
On the Edge [2001] (2001)
My First Mister (2001)
Kejserens nye flip (2001)
Monsters, Inc. (2001)
Rocky & Bullwinkle på eventyr (2000)
What Planet Are You From? (2000)
Coyote Ugly (2000)
O Brother, Where Art Thou? (2000)
Nattens skygger (1999)
The Runner (1999)
The Jack Bull (1998)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
16-01-03:
Sundance 2003 startet
02-07-02:
Nye folk til Neverland og Masked & Anonymous
21-09-01:
Timothy Spall som støvsugersælger

Senest anmeldt
Game Night22/2
The Shape of Water22/2
Molly's Game22/2
Black Panther15/2
Django: The King of Swing15/2
Den skjulte tråd15/2
Dobbelt begær8/2
12 Strong8/2
Roman J. Israel, Esq.8/2
Coco8/2
Flere bio-anmeldelser
 
Kingsman: The Golden Circle13/2
Mother!12/2
The Big Sick9/2
It2/2
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem medvirker i både Sin City & The Faculty
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google