CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

John Goodman
Fødselsdato:
20-06-1952
 
Minibiografi:
Uddannet ved Southeast Missouri State med en grad i drama.

John Goodman kendes især som den rare familiefar Dan Conner i den amerikanske komedieserie Roseanne (1988-1997), en rolle, som han har vundet en Golden Globe for. Han nøjes nu ikke altid med at spille rare personer, men har forlenet nogle af sine filmroller med psykopatiske eller bigotte træk, f.eks. i Ethan og Joel Coens film Barton Fink (1991), The Big Lebowski (1998) og O Brother Where Art Thou? (2000).
Op gennem 90'erne var John Goodman også en populær gæst i det amerikanske TV-show Saturday Night Live.

Udvalgt filmografi af øvrige titler:
Revenge of the Nerds (1984)
The Big Easy (1987)
Sea of Love (1989)
Always (1989)
Araknofobi (1990)
Barton Fink (1991)
The Flintstones (1994)
The Hudsucker Proxy (1994)
The Big Lebowski (1998)


(af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Atomic Blonde (2017)
Kong: Skull Island (2017)
10 Cloverfield Lane (2016)
Patriots Day (2016)
Trumbo (2015)
Transformers: Age of Extinction (2014)
The Gambler (2014)
Monumenternes mænd (2014)
Inside Llewyn Davis (2013)
Tømmermænd tur-retur (2013)
The Internship (2013)
Monsters University (2012)
Argo (2012)
Trouble with the Curve (2012)
Flight (2012)
The Artist (2011)
Ekstremt højt og utrolig tæt på (2011)
Prinsessen og frøen (2009)
Gigantic (2008)
Speed Racer (2008)
Confessions of a Shopaholic (2008)
Du Almægtige, Evan (2007)
Death Sentence (2007)
Bee Movie - Det store Honningkomplot (2007)
Kejserens nye flip 2 (2005)
Beyond the Sea (2004)
Masked and Anonymous (2003)
Junglebogen 2 (2003)
Dirty Deeds (2002)
Storytelling (2002)
Kejserens nye flip (2001)
One Night at McCool's (2001)
On the Edge [2001] (2001)
Monsters, Inc. (2001)
My First Mister (2001)
What Planet Are You From? (2000)
Rocky & Bullwinkle på eventyr (2000)
O Brother, Where Art Thou? (2000)
Coyote Ugly (2000)
The Runner (1999)
Nattens skygger (1999)
The Jack Bull (1998)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
16-01-03:
Sundance 2003 startet
02-07-02:
Nye folk til Neverland og Masked & Anonymous
21-09-01:
Timothy Spall som støvsugersælger

Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Colin Farrell blev efter sigende en gang spurgt om han ikke ville med i et boyband - hvilket?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google