CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Richard E. Grant
Fødselsdato:
05-05-1957
 
Minibiografi:
Richard E. Grant (egtl. navn: Richard Grant Esterhuysen) blev født og voksede op i Swaziland. Han studerede ved universitetet i Cape Town, men flyttede til London i 1982. Han var derpå arbejdsløs i fem år, men fik sit gennembrud i 1987, da han ironisk nok spillede en arbejdsløs skuespiller i Withnail and I.

Richard E. Grant har haft både dramatiske og komiske roller

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
Spice World (1997)
The Portrait of a Lady (1996)
Prêt-à-Porter (1994)
The Age of Innocence (1993)
Bram Stoker’s Dracula (1992)
The Player (1992)
Henry and June (1993)
Hudson Hawk (1991)
L.A. Story (1991)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Logan (2017)
The Hitman's Bodyguard (2017)
Their Finest Hour (2016)
Jackie (2016)
Jernladyen (2011)
Penelope (2006)
The Corpse Bride (2005)
Hound of Baskervilles (2002)
Gosford Park (2001)
Min ven vampyren (2000)
The Match (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
26-10-05:
British Independent Film Awards
01-07-04:
Burton hører stemmer
02-01-04:
De bedste filmmonologer nogensinde
06-02-03:
Empire-priser uddelt
04-04-02:
Sherlock Holmes vender tilbage
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Kingsman: The Golden Circle21/9
Kærligheden flytter ind21/9
Paula21/9
LEGO Ninjago filmen21/9
I min datters navn21/9
Paris må vente21/9
Borg14/9
God's Own Country14/9
En fremmed flytter ind14/9
American Assassin14/9
Flere bio-anmeldelser
 
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Fast & Furious 88/9
Smølferne: Den hemmelige landsby28/8
The Salesman25/8
Loving21/8
Elle18/8
Life15/8
Skønheden og udyret14/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af følgende skuespillere blev ikke klippet ud af The Thin Red Line?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google