CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Richard E. Grant
Fødselsdato:
05-05-1957
 
Minibiografi:
Richard E. Grant (egtl. navn: Richard Grant Esterhuysen) blev født og voksede op i Swaziland. Han studerede ved universitetet i Cape Town, men flyttede til London i 1982. Han var derpå arbejdsløs i fem år, men fik sit gennembrud i 1987, da han ironisk nok spillede en arbejdsløs skuespiller i Withnail and I.

Richard E. Grant har haft både dramatiske og komiske roller

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
Spice World (1997)
The Portrait of a Lady (1996)
Prêt-à-Porter (1994)
The Age of Innocence (1993)
Bram Stoker’s Dracula (1992)
The Player (1992)
Henry and June (1993)
Hudson Hawk (1991)
L.A. Story (1991)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Logan (2017)
The Hitman's Bodyguard (2017)
Their Finest Hour (2016)
Jackie (2016)
Jernladyen (2011)
Penelope (2006)
The Corpse Bride (2005)
Hound of Baskervilles (2002)
Gosford Park (2001)
Min ven vampyren (2000)
The Match (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
26-10-05:
British Independent Film Awards
01-07-04:
Burton hører stemmer
02-01-04:
De bedste filmmonologer nogensinde
06-02-03:
Empire-priser uddelt
04-04-02:
Sherlock Holmes vender tilbage
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Mordet i Orientekspressen23/11
The Square23/11
Justice League16/11
Rodin16/11
Glasslottet16/11
QEDA16/11
Ballerina9/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Monsieur Verdoux9/11
Den unge Karl Marx9/11
Flere bio-anmeldelser
 
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Joel Schlesinger instruerede i 1971 den første større film, hvor de mandlige hovedpersoner kysser hinanden på læberne – hvad hedder filmen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google