CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Richard E. Grant
Fødselsdato:
05-05-1957
 
Minibiografi:
Richard E. Grant (egtl. navn: Richard Grant Esterhuysen) blev født og voksede op i Swaziland. Han studerede ved universitetet i Cape Town, men flyttede til London i 1982. Han var derpå arbejdsløs i fem år, men fik sit gennembrud i 1987, da han ironisk nok spillede en arbejdsløs skuespiller i Withnail and I.

Richard E. Grant har haft både dramatiske og komiske roller

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
Spice World (1997)
The Portrait of a Lady (1996)
Prêt-à-Porter (1994)
The Age of Innocence (1993)
Bram Stoker’s Dracula (1992)
The Player (1992)
Henry and June (1993)
Hudson Hawk (1991)
L.A. Story (1991)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Logan (2017)
The Hitman's Bodyguard (2017)
Their Finest Hour (2016)
Jackie (2016)
Jernladyen (2011)
Penelope (2006)
The Corpse Bride (2005)
Hound of Baskervilles (2002)
Gosford Park (2001)
Min ven vampyren (2000)
The Match (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
26-10-05:
British Independent Film Awards
01-07-04:
Burton hører stemmer
02-01-04:
De bedste filmmonologer nogensinde
06-02-03:
Empire-priser uddelt
04-04-02:
Sherlock Holmes vender tilbage
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
I Syrien21/6
Vi ses deroppe14/6
Stor som en sol14/6
Den skyldige14/6
Sommeren 19937/6
Junglebanden7/6
Jurassic World: Fallen Kingdom7/6
Flere bio-anmeldelser
 
De originale21/6
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem passer ikke ind?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google