CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Robert Carlyle
Fødselsdato:
14-04-1961
 
Minibiografi:
Robert Carlyle er født i Glasgow, Skotland, og uddannet ved The Royal Scottish Academy of Dramatic Arts.

Han vakte opmærksomhed med rollerne i Riff-Raff (1990) og Trainspotting (1996), men forbindes nok især med rollen som Gaz med den gode ide i The Full Monty (1997).

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
Plunkett & Mcleane (1999)
Det’ bare mænd (1997)
Carlas sang (1996)
Priest (1994)
Safe (1993)
Riff-Raff (1990)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
T2 Trainspotting (2017)
28 uger senere (2007)
Eragon (2006)
Dead Fish (2004)
Once Upon a Time in the Midlands (2002)
To End All Wars (2001)
The 51st State (2001)
The Beach (2000)
The World Is Not Enough (1999)
Angelas aske (1999)
Trainspotting (1996)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
14-11-03:
Mød Australien!
27-01-03:
McGregor og drengene klar til Trainspotting 2
05-11-02:
McGregor vil ikke afvise en Trainspotting 2
29-10-02:
Carlyle spiller skotsk bokselegende
09-09-02:
Carlyle og Welsh laver backpacker-film
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
69 Minutes of 86 Days17/8
Hjemme i Verden17/8
Superswede: En film om Ronnie Peterson17/8
Patriarken17/8
Lys i mørket17/8
The Big Sick17/8
The Dark Tower17/8
Danserinden10/8
Annabelle 2: Skabelsen10/8
Fortiden foran os10/8
Flere bio-anmeldelser
 
Ghost in the Shell11/8
Kong: Skull Island8/8
T2 Trainspotting28/7
20th Century Women25/7
Logan24/7
La La Land17/7
A Cure for Wellness10/7
The Great Wall4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film spiller Amy Adams IKKE med i?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google