CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg


Robert Carlyle
Fødselsdato:
14-04-1961
 
Minibiografi:
Robert Carlyle er født i Glasgow, Skotland, og uddannet ved The Royal Scottish Academy of Dramatic Arts.

Han vakte opmærksomhed med rollerne i Riff-Raff (1990) og Trainspotting (1996), men forbindes nok især med rollen som Gaz med den gode ide i The Full Monty (1997).

Udvalgt filmografi over øvrige titler:
Plunkett & Mcleane (1999)
Det’ bare mænd (1997)
Carlas sang (1996)
Priest (1994)
Safe (1993)
Riff-Raff (1990)

(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
T2 Trainspotting (2017)
28 uger senere (2007)
Eragon (2006)
Dead Fish (2004)
Once Upon a Time in the Midlands (2002)
To End All Wars (2001)
The 51st State (2001)
The Beach (2000)
The World Is Not Enough (1999)
Angelas aske (1999)
Trainspotting (1996)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.
Nyheder
14-11-03:
Mød Australien!
27-01-03:
McGregor og drengene klar til Trainspotting 2
05-11-02:
McGregor vil ikke afvise en Trainspotting 2
29-10-02:
Carlyle spiller skotsk bokselegende
09-09-02:
Carlyle og Welsh laver backpacker-film
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Darling19/10
Kære far19/10
Brylluppet12/10
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
My Little Pony: Filmen5/10
Gensynet5/10
The Beguiled5/10
Hobbyhorse Revolution4/10
Flere bio-anmeldelser
 
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Boss Baby15/9
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af følgende skuespillere blev klippet ud af The Thin Red Line?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google