CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

PortrĂŚtartikler
28-10-01:
Lars Mikkelsen: Usikkerheds-momentet


Lars Mikkelsen
Fødselsdato:
06-05-1964
 
Minibiografi:
Lars Dittmann Mikkelsen. Dansk Skuespiller. Uddannet fra Statens Teaterskole 1995.

Lars Mikkelsen kom fra en baggrund som gøgler om mimer, da han i 1991 startede som elev på Statens Teaterskole. Siden uddannelsens afslutning i 1995 har han spillet teater og medvirket i flere TV- og filmproduktioner.

Bedst kendt blev han for sin rolle i DRs TV-serie Edderkoppen, som Ole Madsen, hovedpersonens foruroligende broder, der hjemvendt fra USA forsøgte at åbne Københavns første jazzklub.

Specielt i Anders Refns novellefilm Seth markerede han sig med et anderledes alvorligt og dystert udtryk, end de fleste skuespillere i sin generation.

Har medvirket i tre spillefilm, herunder Ole Christian Madsens En kærlighedshistorie, hvor han spillede den mandlige hovedrolle.

Storebror til skuespiller Mads Mikkelsen.

Filmografi:

En Kærlighedshistorie, 2001
Skjulte spor, 2000 (TV-serie)
Edderkoppen, 2000 (TV-serie)
Flænset, 1999
Seth, 1999 (novellefilm)
Under overfladen, 1999
Royal Blues, 1997 (novellefilm)
Strisser på Samsø, 1997 (TV-serie)
Laslos tema, 1997 (novellefilm)
CafĂŠ Hector, 1996 (novellefilm)
Den Store Kul-Tur, 1996 (TV-film)
Lille John, 1995 (TV-film)
Mappen, 1995 (TV-film)

Desuden gæsteroller i:
Langt fra Las Vegas, 2001 (TV-serie)
Taxa, 1997 (TV-serie)
 
Som skuespiller:
Vinterbrødre (2017)
Der kommer en dag (2016)
1864 - brødre i krig (2015)
9. april (2015)
Nür dyrene drømmer (2014)
Dannys Dommedag (2014)
What Richard Did (2012)
Fortidens skygge (2011)
Viceværten (2011)
Den som dræber - Snigskytten (2011)
Ronal barbaren (2011)
Kidnappet (2010)
Arthur 3 - de to verdener (2010)
Savanne Banden (2010)
Flugten (2009)
Monsters mod Aliens (2009)
Arthur og Maltazars hævn (2009)
Headhunter (2009)
Det som ingen ved (2008)
De fortabte sjæles ø (2007)
TMNT (2007)
Min skøre familie Robinson (2007)
Cecilie (2007)
Bee Movie - Det store Honningkomplot (2007)
Flammen & Citronen (2007)
Lucky Luke: Mod vest (2007)
Arthur og Minimoyserne (2006)
Garfield 2 (2006)
Helt vildt (2006)
Thunderbirds (2004)
Tiger-brødre (2004)
Kongekabale (2004)
Afgrunden (2003)
En kærlighedshistorie (2001)
Flænset (1999)


Deltag i debatten:
Navn:
IndlÌg:

Seneste kommentarer: (6 i alt - LĂŚs alle)
 
ForfatterIndlĂŚg
lisbeth
26-10-2011 14:55
er fuldstændig fashineret af novellefilmen "Seth", har da aldrig set noget lignende, vildt godt spillet og instrueret. Den film skal jeg se mange gange. wow

privat person
7-6-2009 19:12
Er han ikke den danske stemme bag Billy Ray Cyrus ?

liv
23-5-2009 15:41
du er en super skuespiller og personligt en meget flink og toæerent mand. :)

michelsen
15-9-2008 19:17
hvor hulen er han med i :langt fra las vegas.. en ivrig fan!!!

Louise buch
22-12-2007 22:53
kære lars mikklsen
forbrydelsen 18-19

Nyheder
04-02-15:
CinemaZone.dk er med til at uddele Æres Bodil til Viggo Mortensen
02-05-14:
TV-serie: Elementary – sæson 1 / Sherlock – sæson 3
17-01-13:
Kapringen kaprer flest priser ved Årets Ole-uddeling
04-05-05:
Fra Klatretøsen til voksent gys
18-08-04:
Claus Strandberg død
 
Vis alle relaterede

Senest anmeldt
Black Panther15/2
Django: The King of Swing15/2
Den skjulte trĂĽd15/2
Dobbelt begĂŚr8/2
12 Strong8/2
Roman J. Israel, Esq.8/2
Coco8/2
All the Money in the World1/2
The Disaster Artist1/2
Maze Runner 3: Dødskuren25/1
Flere bio-anmeldelser
 
Kingsman: The Golden Circle13/2
Mother!12/2
The Big Sick9/2
It2/2
American Made22/12
Dunkirk21/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Forfatteren bag Tilfældets musik, med bl.a. James Spader, har en cameo i filmen. Hvem?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google