CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Copyright:
Sandrew Metronome


Paul Rudd
Fødselsdato:
06-04-1969
 
Minibiografi:
Paul Rudd er født i Passaic, New Jersey; hans forældre er briter.

Paul Rudd er bl.a. uddannet ved American Academy of Dramatic Arts i Pasadena og British Drama Academy i Oxford. Han blev kendt for et bredt publikum via sin rolle i TV-serien Sisters, hvor han spillede Ashley Judds kæreste (1992-94). Hans første filmrolle var i Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995), men han havde større succes med Clueless fra samme år, overfor Alicia Silverstone.
Han har siden medvirket i mindre roller i film som Romeo + Juliet (1996), The Object of My Affection (1998) og Æblemostreglementet (1999), ofte i romantiske roller.


Udvalgt filmografi over øvrige titler:

The Château (2001)
200 Cigarettes (2000)
The Object of My Affection (1998)
Overnight Delivery (1998)
Locusts (1997)
The Size of Watermelons (1996)
Romeo + Juliet (1996)
Clueless (1995)


(Af Pernille Flensted Jensen)
 
Som skuespiller:
Ant-Man and the Wasp (2018)
Captain America: Civil War (2016)
Ant-Man (2015)
Prince Avalanche (2013)
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen (2013)
This Is the End (2013)
The Perks of Being a Wallflower (2012)
This is 40 (2012)
Alt hvad du har (2010)
Dinner for Schmucks (2010)
Monsters mod Aliens (2009)
I Love You, Man (2009)
Year One (2009)
Role Models (2008)
Knocked Up (2007)
The 40 Year-Old Virgin (2005)
Anchorman (2004)
P.S. (2004)
The Shape of Things (2003)
On the Edge [2001] (2001)
Gen-Y Cops (2000)
Æblemostreglementet (1999)
 
Som manuskriptforfatter:
Ant-Man and the Wasp (2018)
Ant-Man (2015)
Role Models (2008)


Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (4 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
BumBum
7-9-2008 06:38
Hov ! 'The shape of things stod jo på listen, undskyld ! :D
Men 'Mission impossible 2' mangler stadig !

BumBum
7-9-2008 06:36
Jo det er ham fra friends ! Så vidt jeg husker har han da også spillet skurk i 'mission impossible 2' og jeg har lige set ham i filmen; 'The shape of things', hvorfor står de 2 film ikke på listen ?

KJ
12-12-2006 12:55
Ikke for noget men.. er det ikke bare lige Mike Hannigan fra Friends ? Phoebes mand?

Red Chief
12-3-2004 08:54
Han er en genial skuespiller.. Han har et mega sødt smil og gør enhver pige total blød!!
Han er sku fin!!

Nyheder
12-08-05:
Pfeiffer får modspil af Moder Natur
06-05-05:
De nominerede til The MTV Movie Awards 2005
17-07-02:
Flere Ludlum- filmatiseringer

Senest anmeldt
Det tredje mord16/8
The Equalizer 216/8
Nancy16/8
The Spy Who Dumped Me16/8
The Meg9/8
Mission: Impossible - Fallout2/8
Hotel Artemis26/7
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Flere bio-anmeldelser
 
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
The Florida Project17/7
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri3/7
Black Panther2/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvor foregår Once Upon a Time in Mexico?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Søg på Google