CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Neighbors

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien

Producere:
Evan Goldberg
Seth Rogen
James Weaver

Fotograf:
Brandon Trost

Klipper:
Zene Baker

Komponist:
Michael Andrews

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Universal/Sony Pictures

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
25-01-17:
Mike and Dave Need Wedding Dates
07-10-16:
Bad Neighbours 2
16-06-16:
Now You See Me 2
09-10-15:
Spy
18-11-14:
22 Jump Street
24-03-14:
This Is the End
05-04-12:
50/50
22-11-11:
Bridesmaids
03-05-10:
Me and Orson Welles
24-02-10:
Funny People
09-09-09:
17 Again
02-06-09:
Zack and Miri Make a Porno
22-10-08:
High School Musical 3
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, alternativ åbningscene, fraklip, 4 featuretter
Bad Neighbors

Anmeldt af:Nikolaj Kennov
Genre:Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktør:Nicholas Stoller
 
Anmeldelsesdato:17-12-2014
Medvirkende:Som:
Seth RogenMac Radner
Rose ByrneKelly Radner
Zac EfronTeddy Sanders
Dave FrancoPete
Christopher Mintz-PlasseScoonie
Jake JohnsonSebastian Cremmington
Se komplet creditliste her

Knarvorns overmænd
 
Hvem husker ikke Anders Ands tvære nabo Knarvorn? En evindelig kilde til splid på den idylliske villavej i Andeby, der ellers ikke synes huse sådanne skurke bag ligusterhækken.
I komedien Bad Neighbours m√łder Knarvorn vist sine overm√¶nd i form af de to stude Teddy (Zac Efron) og Pete (Dave Franco), der som form√¶nd for den lokale studenterklub fl√¶nser det gode naboskab i stykker med offensiv festivitas.


Copyright:
UIP
Nye naboer
Da duoen og deres bande af br√łdre m√łder naboerne Mac og Kelly, synes de i f√łrste omgang godt om parret, der i rollen som nybagte for√¶ldre st√¶digt fors√łger at forblive det unge, hippe par, de var engang. En baby skal i hvert fald ikke stoppe parret fra at forl√¶nge deres ungdom, men da den larmende studenterklub rykker ind ved siden af, begynder de at tvivle om hvorvidt en baby og de mange teknotrampende studenter g√•r lige op.
Mac og Kelly beslutter sig dog for at spille cool, hilser p√¶nt p√• den ene formand, Teddy, og ender da ogs√•, i det gode naboskabs navn, med at blive inviteret med til klubbens introfest. Trods parret for en stund nyder at blive mindet om deres egen ungdom, skal festen jo slutte p√• et tidspunkt, men n√¶ste aften g√•r det l√łs igen. Nu virker det bare lidt sv√¶rere at klage over, at de g√¶stfri studenter larmer, men barnet skal jo sove og Mac p√• job! Mod deres vilje p√•tager de sig derfor rollen som de sure naboer, og s√• er der lagt op til duel imellem det unge par og studenterklubben, der s√¶tter deres h√łjhellige broderskab f√łr det gode naboskab.

Den evige nabofejde
N√¶sten alle har vel pr√łvet at have en sur underbo, der klager over ens elefantskridt ved at banke alarmerende p√• radiatorr√łrret? Eller en demonstrativ nabo, der sl√•r gr√¶s p√• de m√¶rkeligste tidspunkter p√• dagen? Genstridigheder imellem naboer, er ikke ligefrem et originalt koncept, men den nok √¶ldste fejde i menneskehedens historie.
I Bad Neighbours n√•r nabofejden sit forel√łbige h√łjdepunkt, og det er til dels skuespillernes skyld at man helt og holdent godtager den √¶ldede konflikt og hygger sig gevaldigt, imens de forskelligartede naboer starter en mini-krig p√• villavejen.


Copyright:
UIP
Efron vs. Rogen: Hvem vinder?
Seth Rogen og Rose Byrne overspiller deres roller, som det forkvaklede par, der har det svært med voksentidens alvor og ansvar, men begge virker til at finde et slags troværdigt fodfæste i den ellers lidt karikerede film.
Derimod er Zac Efron, som den unge og dumme Teddy, anderledes veloplagt. Som en juvenil DiCaprio, form√•r han at lade komedien danse kinddans med en latent alvor, der florerer i samspillet med sin trolige buddy, Pete, spillet af den kronisk h√¶se Dave Franco, der modsat Teddy, har fremtiden for sine f√łdder. Efrons spil lader lyset svinde fra Rogens letterede rutineb√•rne pr√¶station, hvor han viser gummer i rollen som den pumpede student, hvis liv er bygget op omkring klubben. Hans pr√¶station synes snarere at h√łre til hos Scorsese, end i denne sjove, men ganske ordin√¶re komedieb√łf, der p√• manus- og spillersiden momentvis glimrer af sygelig veloplagthed, men ogs√• hurtigt fortaber sig i de f√łlgelige t√•ger efter festen.

En dionysisk komedie
Bad Neighbours er derfor ligesom en god fest, hvor man drikker sig dum og sjov, som om natten varer evigt og morgenen aldrig kommer igen. Men n√•r virkeligheden presser sig p√• dagen efter, er alle de karikerede √łjeblikke glemt. Festen sidder dog i kroppen lidt endnu, og Bad Neighbours skal have point for at holde potensen nogenlunde k√łrende p√• sit komisk viagra, der doceres bedst af en glimrende Zac Efron.
 
DVD-vurdering
De fire featuretter, der mest handler om filmens figurer ("On the set with..." er dog direkte fallos-fikseret), er korte og let underholdende, mens det omfattende materiale af slettede, alternative og fraklippede scener er mere sporadisk interessant.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Darling19/10
Kære far19/10
Brylluppet12/10
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
My Little Pony: Filmen5/10
Gensynet5/10
The Beguiled5/10
Hobbyhorse Revolution4/10
Flere bio-anmeldelser
 
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Boss Baby15/9
Guardians of the Galaxy Vol. 211/9
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er Tom Cruises rollenavn i Top Gun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google