CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Let's Be Cops

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
Luke Greenfield, Nicholas Thomas

Producere:
Luke Greenfield
Simon Kinberg
Aditya Sood

Fotograf:
Daryn Okada

Klipper:
Bill Pankow
Jonathan Schwartz

Komponist:
Christophe Beck
Jake Monaco

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Nyheder:
20-10-14:
TV-serie: New Girl ‚Äď s√¶son 3
 
Anmeldelser:
28-06-18:
Du er den
17-12-14:
Bad Neighbors
18-11-14:
22 Jump Street
25-11-13:
The Internship
14-06-12:
21 Jump Street
25-11-10:
The Other Guys
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, 16 slettede scener, kameratest, 2 featuretter, billedgalleri, trailers
Let's Be Cops

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie
Varighed:104 minutter
Instruktør:Luke Greenfield
 
Anmeldelsesdato:09-02-2015
Medvirkende:Som:
Jake JohnsonRyan
Damon Wayans Jr.Justin
Rob RiggleSegars
Nina DobrevJosie
James D'ArcyMossi
Keegan-Michael KeyPupa
Se komplet creditliste her

Hvad vil du?!
 
Damon Wayans Jr. stod i 2011 og havde to sit-coms at vælge imellem: New Girl og Happy Endings. Han valgte sidstnævnte og mens New Girl hurtigt blev et sikkert hit gik det anderledes skævt for Happy Endings i USA. Kritikerne var begejstrede såvel som en lille hardcore fan-gruppe, men serien blev ikke fornyet efter 3. sæson. Pudsigt nok blev Wayans skrevet tilbage i New Girl, hvor han har optrådt siden (næsten) starten af 3. sæson, hvor han igen spiller overfor Jake Johnson.


Copyright:
Fox Film
Johnson og Wayans er derfor ganske trov√¶rdige som venneparret i Let's Be Cops. De fungerer sammen. Fremragende. Resten af filmen har helt andre problemer. Den bruger det meste af sin spilletid p√• bare at fjumre rundt uden retning, og selvom det sporadisk er sjovt nok at grine af Wayans & Johnson som de to gamle venner, der har trukket i et par politiuniformer af forskellige √•rsager (det kommer vi tilbage til), holder l√łjerne ikke i l√¶ngden. Der er simpelthen ikke nok at grine af.

Johnson spiller den fortabte 30-√•rige Ryan O'Malley, der efter en skade aldrig fik sig den football-karriere, han str√¶bte efter, mens Wayans er hans bedste ven og sambo, spil-udvikleren Justin Miller, der ikke t√łr tage chancer. Efter en misforst√•else til en genforeningsfest er de endt i et par politiuniformer og opdager hurtigt, at selv om deres gamle skolekammeraterne ser ned p√• dem, tror fremmede folk derimod er de er √¶gte gadebetjente, og de muligheder der f√łlger med uniformen er is√¶r Ryan sv√¶rt begejstrede for. Ikke engang da de st√łder ind i en flok ucharmerende gangstere afskr√¶kker det Ryan til at l√¶gge uniformen fra sig. I stedet k√łber han en brugt politibil p√• E-Bay og eskalerer hele deres leg.


Copyright:
Fox Film
Det er nemt nok at tro p√• Johnson & Wayans som et par s√łde men h√•bl√łse fjolser, der br√¶nder efter en h√łjere mening med deres liv. Omvendt er det sv√¶rt at tro p√• alle andre omkring dem. Gangsterne virker tegneserie-latterlige (t√¶nk Elmer Fjot bare uden talefejl), k√¶rlighedssideplottet fors√łmmes og hele fad√¶sen med de rigtige betjente, der bliver ved med at tro p√• dem misr√łgtes. Id√©en med at bruge Rob Riggle i en seri√łs rolle er interessant, men virker ikke. Til tider er dialogen mellem vores to venner velfungerende, men de sjove udvekslinger og deres sm√• sl√•skampe drukner desv√¶rre i en t√•belig struktureret handling med en masse ligegyldigt fyld og manglende fokus fra filmens skabere. S√• trods udm√¶rket potentiale er resultatet p√¶nt skuffende. Men til geng√¶ld er Coach tilbage i New Girl, s√• nyd hellere herrerne i deres komedie-serie: Langt mere tilfredsstillende morskab!
 
DVD-vurdering
Instrukt√łr og medforfatter Luke Greenfield leverer et velfungerende kommentarspor fuldst√¶ndigt overbevist om at hans film fungerer. Ironien er fantastisk. De fleste filmskabere ville nok foretr√¶kke at deres film virkede bedre end kommentarsporet til dem, men s√•dan er der s√• meget.

Og udover Greenfields informative og forn√łjelige kommentarer er de sm√• bag kameraet-featuretter ogs√• fine. Og endelig finder man en ordentlig bunke (18 minutter) slettede scener i bonusmaterialet samt en seks minutters ‚Äôkameratest‚Äô, en slags trailer til l√łjerne. Ingen skidt bonusomgang.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er det, Charlton Hestons figur finder i slutningen af den originale Planet of the Apes, der gør, at han må indse, planeten faktisk er en fremtidig udgave af jorden?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google