CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
And So It Goes

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
Mark Andrus

Producere:
Mark Damon
Alan Greisman
Rob Reiner

Fotograf:
Reed Morano

Klipper:
Dorian Harris

Komponist:
Marc Shaiman

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
10-08-17:
Mit hjem i Hampstead
13-08-15:
Ruth & Alex
18-10-13:
The Big Wedding
18-09-07:
Because I Said So
30-05-06:
Rygtet siger
26-05-04:
It Runs in the Family
13-04-04:
This is Spinal Tap
10-03-04:
Alex & Emma
12-06-01:
Wonder Boys
24-01-01:
Mig og Annie
28-12-00:
The Story of Us
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
3 interviews, 3 trailers
Det er aldrig for sent

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie, Drama
Varighed:89 minutter
Instruktør:Rob Reiner
 
Anmeldelsesdato:20-02-2015
Medvirkende:Som:
Michael DouglasOren Little
Diane KeatonLeah
Sterling JerinsSarah
Frances SternhagenClaire
Rob ReinerArtie

Den voksne kærlighed
 
Rob Reiner blev op gennem 80’erne kongen af den klassiske feel good-oplevelse fra Hollywood, som forudsigeligt, men med charme og glimt i øjet, overbeviste os om, at rockbandet Spinal Tap skulle gå til 11, at Harry nok skulle få Sally og at barndommen næppe fandtes mere bitter-sød end i Stephen Kings fine erindringsnovelle Sammenhold.

Genrerne skiftede, men "The Rob Reiner Touch" var med hele vejen. Det har sådan set ikke ændret sig på tværs af de sidste 25 år, men tiderne og Hollywoods udtryk skifter – og derfor står Reiners nye romantiske komedie i dag som noget bedaget, men stadig præget af en grundlæggende varme og godt humør.


Copyright:
Scanbox
Ganske som i Nu eller aldrig (The Bucket List), hvor Jack Nicholson og Morgan Freeman nåede at udleve de største ønsker, før livsglasset løb ud, så befinder vi os i tilværelsens sidste tredjedel i historien om den egoistiske ejendomsmægler Oren og sangerinden Leah, der lever som kat og hund i en slidt udlejningsejendom. Hun prøver at acceptere, at livet aldrig rigtig førte til noget større – og han lever i eksil fra luksuspalæet, hvor minderne om hans afdøde kone stadig hænger ved, mens den ene potentielle køber efter den anden kigger forbi til fremvisninger. Et uventet besøg fra hans udstødte søn, som efterlader et ukendt barnebarn og ikke mindst en hund på vej til fængslet, vender dog op og ned på tilværelsen for den gnavne Oren og ikke mindst Leah.

Det er aldrig for sent er et glimrende bevis på, at film ikke behøver rykke ved hele filmsprogets fundament for at fungere. To gode skuespillere fra Hollywoods Hall of Fame, som får lov til at give sig hen i roller med en smule kød på sidebenene, samt en let og luftig afvikling er alt rigeligt til at underholde og skabe hygge.


Copyright:
Scanbox
Det er relevant med en kærlighedshistorie blandt nogle-og-60-årige, som med godmodigt lune tager toppen af den akavede forførelse, når begge parter har haft mange års ufrivillig pause, og Mark Andrus’ (As Good as It Gets, Life as a House) manuskript har flere veloplagte replikudvekslinger, som netop udnytter, at det ikke handler om to turtelduer i tyverne. Michael Douglas og Diane Keaton er hovedattraktionen – og for alle, hvor børnene er fløjet af reden, er der god mulighed for et hyggeligt, ukompliceret grin i selskab med Reiner og hans hovedroller.
 
DVD-vurdering
Tre korte interviews med Michael Douglas og Diane Keaton og nogle trailers. Meget overkommeligt bonus.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Darling19/10
Kære far19/10
Brylluppet12/10
Snemanden12/10
Good Time12/10
Blade Runner 20495/10
My Little Pony: Filmen5/10
Gensynet5/10
The Beguiled5/10
Hobbyhorse Revolution4/10
Flere bio-anmeldelser
 
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Boss Baby15/9
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad handler Mystery, Alaska om?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google