CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Penguins of Madagascar

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2014

Manuskript:
John Aboud, Michael Colton

Producere:
Lara Breay
Mark Swift

Fotograf:


Klipper:
Nick Kenway

Komponist:
Lorne Balfe

Censur:
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Distributør:
Fox/Paramount

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
06-04-17:
Boss Baby
17-12-12:
Madagascar 3
27-12-11:
Poppers pingviner
24-03-09:
Madagascar 2
24-03-08:
Surf's Up
18-09-06:
Pingvinmarchen
06-03-06:
Madagascar
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1.85:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Featuretter, musikvideoer, billedgalleri, trailer
Pingvinerne fra Madagascar

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Adventure, Animation
Varighed:92 minutter
Instruktør:Eric Darnell
Simon J. Smith
 
Anmeldelsesdato:01-05-2015
Medvirkende:Som:
Tom McGrathori.st: Skipper
Chris Millerori.st: Kowalski
Christopher Knightsori.st: Private
Conrad Vernonori.st: Rico
John Malkovichori.st: Dave
Benedict Cumberbatchori.st: Classified
Se komplet creditliste her

Madagascars superstjerner går solo
 
Det er ikke til at komme uden om. Justin gjorde det. Beyoncé gjorde det: Startede som en del af en gruppe, men talentet stjal alt for ofte spotlyset fra de andre og er nu derfor udsprunget som et solo-act. Altså bortset fra at pingvinerne er en kvartet. Men deres helt egen film har de i hvert fald fået, og den overgår måske ikke helt Madagascar-filmene. Ok det gør den, hvis man set bort fra plottet og i stedet retter blikket direkte på de fire pingviner, der er ustyrligt morsomme også som hovedpersoner.


Copyright:
Fox Film
Marx Brothers møder The A-Team
De har selvfølgelig også noget godt materiale at arbejde med, og folkene bag løjerne har givet de fire meget forskellige kortbenede fyre rummelig frihed til at opfører sig præcist så gakket, som vi efterhånden er kommet til at forvente de vil gøre. Det skader heller ikke, at manuskriptforfatterne har godt med glimt i øjet og ikke er bange for at udstille de små populære dyr på mest satiriske vis.
Pingvinerne fra Madagascar har en overflod af vittigt overskud og en legelyst mange andre animationsfolk sikkert vil misunde den. Den bugner af sjove idéer og evnerne for at kunne levere morsomhederne med den helt rette sans for timing og volume.

Kan man virkelig være skurk med et navn som Dave?
Det starter småt med præsentationen af vores fire sort/hvide kammerater, der mødes på Antarktis, og ender i den zoologiske have fra den første Madagascar-film, hvor denne films skurk tilsyneladende også har huseret. Han hedder Dave og er en pænt knotten blæksprutte med en opbrugt tålmodighed for nuttede pingviner, som konstant stjæler spotlyset fra ham. Han vil have hævn over alle verdens pingviner, men han kender naturligvis heller ikke Skipper, Kowalski, Rico og Reckrut helt så godt som os andre, der har jublet over dem i de tre Madagascar-film og diverse sideprojekter. Så han ved ikke helt, hvad han er oppe imod.


Copyright:
Fox Film
En ulv, en isbjørn, en sneugle og en sæl
De fire karismatiske antarktiske fugle er dog ikke filmens eneste farverige figurer. I form af en ultra cool eliteenhed af superagenter fra Arktis (kaldet Nordvinden) må de kæmpe om publikums opmærksomhed, for Pingvinerne fra Madagascars anakistiske humør udstøder ingen. Her kan man holde af dem alle, også crazy-Dave og hans besættelse med endelig pingvinsk apokalypse. Der forefinder nemlig en dejlig afslappet atmosfære af fjollet legesyge og fine budskaber om kammeratskab, familie og samarbejde imellem de vanvittige optrin.
Man holder meget nemt varmen i selskab med pingvinerne fra Antarkis og alle deres nye venner og fjender fra hele verdenen.
 
DVD-vurdering
Ud over et par musikvideoer fra filmen (og seks af DreamWorks’ andre animationsfilm) og dens trailer er der ikke meget at komme efter i bonussektionen på blu-ray’en. 2 korte indslag: Et hvor man kan pingvin-danse og en lille reklame for Cheezy Dibbles, som nu er ganske sjov i hele sin 32 sekunders længde.


Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Hedi20/4
Creative Control20/4
The Edge of Seventeen20/4
Du forsvinder20/4
Fast & Furious 813/4
The Handmaiden12/4
Chevalier6/4
Dengang i maj6/4
Dyrene i Hakkebakkeskoven6/4
Boss Baby6/4
Flere bio-anmeldelser
 
Fantastiske skabninger... og hvor de findes31/3
The Accountant27/3
Doctor Strange21/3
Trolls20/3
Inferno7/3
Jack Reacher: Never Go Back6/3
Storkene28/2
Peter og dragen24/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
På samme tidspunkt, som Godard var i færd med at skyde À bout de souffle (Breathless) var en amerikansk film med samme titel på vej – hvad blev dennes titel i stedet?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google