CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Far til fire's vilde ferie

Produktionsland:
Danmark

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Giacomo Campeotto, Jens Korse

Producere:
Marcella L. Dichmann
Henrik M√łller-S√łrensen

Fotograf:
Bo Tengberg

Klipper:
David Rue

Komponist:
Jeppe Kaas

Censur:
Tilladt for alle

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
28-06-18:
Far til fire i solen
09-02-17:
Far til Fire på toppen
13-10-14:
Far til fire - onkel Sofus vender tilbage
05-02-13:
Far til fire - til søs
17-02-12:
Far til fire - tilbage til naturen
12-10-10:
Far til fire - på japansk
03-10-08:
Far til fire - på hjemmebane
16-10-07:
Far til fire - i stor stil
05-03-06:
Far til fire - gi'r aldrig op
 


Far til fire's vilde ferie

Anmeldt af:Nadia Parbo
Genre:Komedie
Varighed:90 minutter
Instruktør:Giacomo Campeotto
 
Premieredato:01-10-2015
Medvirkende:Som:
Sigurd Philip DalgasLille Per
Emilie Werner SemmelrothS√łs
Karoline HammMie
Rasmus JohnbeckOle
Allan HydePeter
Jesper AsholtFar
Se komplet creditliste her

En god, dansk kernefamilie
 
Det skal selvf√łlgelig v√¶re sagt med det samme: Mange b√łrn vil synes relativt godt om Far til fire's vilde ferie, for langt de fleste b√łrn kommer ikke med de samme bet√¶nkeligheder som en voksen. S√• hvis du som l√¶ser lige nu sidder og overvejer, om du kan tage dit barn ind og se den nye Far til fire og om barnet mon vil more sig, er svaret sikkert ja. Hvis du derimod overvejer, om du ogs√• selv vil opleve nye h√łjder i dansk film eller om du vil v√¶re bare moderat underholdt, er svaret et rungende, larmende og gjaldende NEJ. Der er intet her at komme efter ‚Äď som voksen vel at m√¶rke.


Copyright:
Nordisk Film
Vi befinder os i en alternativ virkelighed, hvor middelklassen er god og de rige er onde. Det er en verden, hvor solen altid skinner, farverne er lyse og hvor gode familiemedlemmer er bekymrede for hinanden. Det ukonventionelle og velhavende bliver der set ned p√•, ligesom der helst heller ikke kysses med andet end mundspidsen. Alt andet ville jo v√¶re grotesk. Far til fire's vilde ferie pr√łver med andre ord at leve op til den moderne version af de gamle dyder. Solskin, glade ansigter og lykkelige mennesker. Der er ikke noget Revolutionary Road her. Her har vi det godt.

Far til fires vilde ferie handler om verdens kedeligste mennesker i √©n familie, der skal p√• sommerferie ved Vadehavet. Via forviklinger og misforst√•elser bliver familiens far mist√¶nkt for tyveri af den rige nabo. Da byen samtidig har Danmarks mest uduelige politi, er det nu op til familien at finde de rigtige tyve og igen f√• faderens diskutable ry gjort pletfrit. Handlingen til Far til fire's vilde ferie ville se noget anderledes ud i virkelighedens verden, hvor der ikke ville h√¶ves et eneste √łjenbryn, hvis den rige nabokone fik et tilhold mod den hensynsl√łse og enerverende far. Men dette er ikke virkeligheden. Det er en Far til fire-film og nabokonen er selvf√łlgelig ond. Hun er jo rig.


Copyright:
Nordisk Film
En god b√łrnefilm er den, hvor de voksne ogs√• kan f√• noget ud af den sammen med b√łrnene. Dem, hvor b√łrnene aldrig glemmes, men som stadig har et voksent glimt i √łjet. S√•dan en film er Far til fire's vilde ferie ikke. Det er i stedet en farce, hvor der ikke er s√¶rligt meget, der giver mening. Hvorfor er stores√łster S√łs bange for at miste sin k√¶reste? Jeg aner det ikke. Hvorfor er politiet ikke i gang med at opklare sagen? Jeg aner det ikke. Og s√• videre. Og s√• videre. Og s√• videre.

Far til fires vilde ferie eksisterer i en hverdag, hvor alle de s√łde medlemmer af familien griner af hinandens lune bem√¶rkninger, hvis de da ikke kommer fra den √•h-s√•-fjollede far. Den befinder sig i en verden, hvor b√łrneunderholdning skal v√¶re ensidig og sm√•dum for at virke, fordi den i virkeligheden ikke har megen tiltro til sin m√•lgruppe. Vi har i de seneste √•r set utallige vellykkede og varme b√łrnefilm i biograferne, men det kommer nok til at vare noget tid endnu, inden Far til fire-universet kommer ind i det enogtyvende √•rhundrede. B√łrnene vil sikkert synes godt om filmen alligevel, selvom de nok hellere vil se den nye Hotel Transsylvanien i stedet.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Det tredje mord16/8
The Equalizer 216/8
Nancy16/8
The Spy Who Dumped Me16/8
The Meg9/8
Mission: Impossible - Fallout2/8
Hotel Artemis26/7
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Landet af glas19/7
Flere bio-anmeldelser
 
You Were Never Really Here10/8
Red Sparrow20/7
The Florida Project17/7
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri3/7
Black Panther2/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem er ikke en "mystery man"?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google