CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Magic Mike XXL

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Reid Carolin

Producere:
Reid Carolin
Gregory Jacobs
Channing Tatum
Nick Wechsler

Fotograf:
Steven Soderbergh

Klipper:
Steven Soderbergh

Komponist:


Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
02-06-15:
Foxcatcher
18-11-14:
22 Jump Street
19-06-14:
22 Jump Street
03-02-14:
White House Down
08-01-13:
Magic Mike
01-10-12:
Elsk mig igen
22-06-12:
Haywire
14-06-12:
21 Jump Street
16-08-11:
The Eagle
26-10-10:
Dear John
31-10-07:
A Guide to Recognizing Your Saints
28-10-06:
She's the Man
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
DTS-HD 5.1

Ekstra materiale:
Featurette, udvidet scene
Magic Mike XXL

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Drama
Varighed:115 minutter
Instruktør:Gregory Jacobs
 
Anmeldelsesdato:20-11-2015
Medvirkende:Som:
Channing TatumMike Lane
Amber HeardZoe
Joe ManganielloBig Dick Richie
Matt BomerKen
Adam RodriguezTito
Kevin NashTarzan
Se komplet creditliste her

Eventyret om prinsen
 
Der var engang en dreng. Normalt starter eventyrene altid med der er en pige, men dette eventyr har en dreng og hans venner i hovedrollerne. Lidt usædvanligt, men Magic Mike XXL er et moderne eventyr om en lille skabning, der skal så meget igennem for at finde kærlighed og mening med det hele.


Copyright:
Warner Bros.
Dramaet startede tilbage i 2012, hvor Steven Soderbergh fremtryllede en fin lille film om en ung mands søgen efter at finde sin plads i livet. Den var baseret på Channing Tatums egen baggrund i faget - og den var medvirkende til, at han endelig blev anbragt på den stjernehimmel, han var født til at indtage. Tatum har reddet på en bølge af succes lige siden og er igen hovedpersonen i fortsættelsen til historien om Mike Lane, mandlig stripper med adskillige talenter.

Hvor Soderberghs indledende kapitel var en rå og nærværende, nærmest en kitchen sink americana-udgave af en skabelsesberetning, er opfølgeren langt mindre præget af nedtur, modgang og besvær. Og alligevel føles den tro i ånden mod forgængeren. Det hjælper naturligvis, at det igen er Reid Carolin, der har skrevet historien, og han er særdeles god til at lægge de rette akavede, naturlige ord i munden på især Tatum. Det hele virker ægte i disse ellers eventyrlige rammer. Dialogen og forholdet mellem gutterne er troværdig, og derfor accepterer vi nemmere at rejsen er lige lovlig utrolig.


Copyright:
Warner Bros.
Der er gået tre år siden Mike smed tøjet for sidste gang og hans forretning med at sælge sine hjemmekonstruerede møbler løber rundt, men også kun lige. Da en af de gamle kolleger fra stripklubben ringer for at fortælle at deres karismatiske chef Dallas (vi husker vel alle McConaughey i farverig storskrydende stil) har forladt dem, mødes han med drengene igen og bibbidi-bobbidi-boo, så er han på vej til årets store stripper-konvent og vel nok holdets sidste tur sammen. Det hele lugter af afsked. Vennerne er kommet pænt oppe i årene, er begyndt at dyrke andre interesser, men alt er usikkert og der er ingen af dem, der har sikre kort på hænderne. Usikkerheden dominerer hele turen, der bringer dem den ene vilde oplevelse eller den næste.

Lige som 1’eren får vi pakket vores rejse med Mike og drengene godt ind i en række farverige dansenumre, men ulig 1’eren, der brugte de hede fysiske sekvenser som kontrast til tristessen omkring Mike rigtige liv, er XXL lidt mere vild i varmen over strip-numrene. Og hvis vi skulle have nøjedes med plottet omkring vennernes sidste tur og deres møde med diverse former af kvindelige skabninger, så havde det været mindre spændende. For historien er rimelig simpel; og udover en del skænderier om mobiltelefoner, boybands, kostumer, negative vibes, så møder vores lille gruppe mænd ikke meget modstand. Ikke noget, de ikke kan bruge som brændstof for at komme videre i hvert fald.

Dansenumrene fylder derfor ekstra meget i MM XXL. Og de er sandelig også lækre at skue. Præcis lige som vores elskelige rejsekammerater. Det klæder bestemt også 2’eren at vi kommer lidt tættere på Mikes venner, der derfor pludselig får hver deres personlighed. Lige som ethvert godt boyband, hvor man har sine favoritter, og alle birollerne omkring drengene er også portrætteret med stor variation. Bortset fra de alle er kvinder, så er disse personer både unge, gamle, store, slanke, sure og søde. Filmens mange kvinder er muligvis kun baggrundstæppet for de attraktive mænd i fokus, men det er alligevel en svært kvindelig film. Den prædiker, at kvinder skal hyldes og dyrkes, og den gør det ved at servere en god blanding af strip (læs: sex) og snak om følelser. Magic Mike XXL har måske ikke meget på hjerte, og det den har, har vi set masser af gange før, men den er både sød, sjov og sexet, og nogle gange er det mere end nok til at blive tilfredsstillet.
 
DVD-vurdering
Ud over en udvidet dansescene med Stephen 'Twitch' Boss er der blot et enkelt indslag i bonusmaterialet, "The Moves of Magic Mike XXL". Det er til gengæld en fin 8-minutters featurette, der i det mindste tegner et solidt billede af hvordan stemningen bag filmen var. Men lidt mere bonus havde været en bonus!

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Mordet i Orientekspressen23/11
The Square23/11
Justice League16/11
Rodin16/11
Glasslottet16/11
QEDA16/11
Ballerina9/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Monsieur Verdoux9/11
Den unge Karl Marx9/11
Flere bio-anmeldelser
 
Transformers: The Last Knight13/11
It Comes at Night10/11
The Mummy6/11
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film vandt Oscaren for 'bedste film' i 2002?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google