CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Self/less

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
David Pastor, Àlex Pastor

Producere:
Ram Bergman
Peter Schlessel
James D. Stern

Fotograf:
Brendan Galvin

Klipper:
Robert Duffy

Komponist:
Dudu Aram
Antonio Pinto

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
04-04-14:
Ender's Game
20-06-12:
Safe House
06-03-12:
Immortals
13-12-11:
Green Lantern
30-04-09:
Elegy - Skønhedens magt
24-05-05:
Blade - Trinity
01-05-01:
The Cell
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Intet
Self/less

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Sci-Fi, Thriller
Varighed:112 minutter
Instruktør:Tarsem Singh
 
Anmeldelsesdato:23-12-2015
Medvirkende:Som:
Ryan ReynoldsDamian, ung
Natalie MartinezMadeline
Matthew GoodeAlbright
Ben KingsleyDamian, gammel
Victor GarberMartin
Derek LukeAnton
Se komplet creditliste her

Tørve-thriller uden vildskab
 
Det er ikke let at være Tarsem Singh, den hædrede musikvideoinstruktør, som flåede genrefilmen fra hinanden, da han spillefilmsdebuterede for femten år siden med The Cell, der var lige dele syret kunstfilm og klassisk seriemorderthriller. Nu har vi levet med hans flagrende stil gennem en række film, hvor fascination og let hovedrysten har gået hånd i hånd hos de fleste tilskuere, og netop som man forbereder sig på endnu en klassisk genrefilm med Singh ved roret, så indser man, at han…... er blevet normal. En ganske almindelig instruktør uden særpræg, som forløser en ret uinspireret historie om evigt liv og bagsiden af medaljen ganske som alle andre formentlig ville gøre det. For svær at få styr på den ene dag, og umulig at skelne fra det jævne gennemsnit den næste. Det er ikke let at være Tarsem Singh.


Copyright:
UIP
Self/Less starter ellers fint. Ben Kingsley er byggematador på Manhattan, som har byen i sin hule hånd og som stadig kan tryne de unge opkomlinge trods en fremskreden alder. De eneste to ting, han ikke har styr på, er forholdet til den voksne datter, der ikke accepterer checkhæftet som en undskyldning for manglende tilstedeværelse – og den kræftsygdom, der er ved at få bugt med ham. Så selvfølgelig lader han sig lokke af et tilbud, der lyder for godt til at være sandt (...og derfor naturligvis også er det, for pokker. Byggematadorer går åbenbart aldrig i biografen). En entreprenant forsker har formået at bygge en maskine, der kan overføre sindet fra en krop til en anden – og han udvikler kroppe til formålet, så rigmænd kan forlænge deres ophold på Jorden ved at hoppe over i et ubrugt og optimeret hylster.

Men af og til er et hylster ikke bare et hylster, og da slet ikke Ryan Reynolds, som Ben Kingsley tager bolig i. Han plages af tilbageblik til et liv, han ikke kender til – og det står snart klart, at noget ikke er helt som det skal være med den entreprenante forsker, der i stigende grad er i selskab med et vilkårligt udvalg fra standardskurkehylden, når man ser ham. Her skifter Singh over til klassisk jagt-indstilling i thrillermaskinen – og så forfølger alt og alle pludselig Ryan Renolds-udgaven af Ben Kingsley samt den lille familie, han har samlet op på sin vej.


Copyright:
UIP
Overraskelserne er små, og det er forbløffende hvor lidt Singh, der er i en historie, hvor feberramte flash backs og forvrængede virkelighedsopfattelser ellers burde ligge lige til højrebenet. Måske har der stået et filmstudie og tigget og bedt om at få lov til at tjene lidt penge – måske vil han bare prøve at være helt almindelig mainstream-mand, så alle anmeldelser og interviews ikke skal handle om hans visuelle stil. Men det lykkes ikke rigtigt, for nu savner man egentlig bare en vis dosis af hans klassiske skævhed til at give den velkendte historie i den alt for velkendte instruktion en anelse originalitet. Det er så sandelig ikke let at være Tarsem Singh.
 
DVD-vurdering
Der er intet ekstramateriale på udgivelsen.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (6 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
poe buy chaos
14-4-2018 05:23
Come on, Stop!
poe buy chaos http://www.mmoanswer.com/whats-the-major-features-in-poe-bestiary-league/

https://www.u4gm.com/path-of-exile
4-4-2018 21:31
You started it !
https://www.u4gm.com/path-of-exile http://www.wildstarupdate.com/whats-the-life-mana-energy-shield-in-poe/

PoE Orbs buy
28-1-2018 08:20
Take my word .
PoE Orbs buy http://path-of-exile.bravesites.com/entries/videos/path-of-exile-microtransaction-arcan-voidgate-and-more-in-video

POE currency xbox
31-12-2017 20:38
You're so smart.
POE currency xbox http://blog.51.ca/u-566033/2017/12/23/are-you-looking-for-a-coupon-poe-orbs-supplier/

buy cheapest Final Fantasy XIV Gil
5-6-2017 22:27
If I have the guts to quit my job .
buy cheapest Final Fantasy XIV Gil http://guildwars2zone.com/final-fantasy-xiv-upcoming-expansion-content-and-details-changes/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Standing Tall17/5
Charmøren17/5
Deadpool 216/5
Sankt Bernhard Syndikatet10/5
Farvel til Tyskland9/5
The Human Shelter9/5
Foxtrot9/5
Tully9/5
Just Getting Started3/5
Utøya 22. juli3/5
Flere bio-anmeldelser
 
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
The Beguiled23/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad tilbyder Michelle Meyrink at lave til Gabriel Jarret i Geniskolen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google