CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Miss You Already

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Morwenna Banks

Producere:
Christopher Simon

Fotograf:
Elliot Davis

Klipper:
Phillip J. Bartell

Komponist:
Harry Gregson-Williams

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Angel Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
07-11-14:
Enough Said
29-06-12:
Big Miracle
17-06-09:
Han er bare ikke vild med dig
11-04-06:
I dine sko
08-02-05:
Connie & Carla
03-11-04:
50 First Dates
19-02-03:
About a Boy
10-04-02:
Dinner with Friends
 


Savner dig allerede

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie, Drama
Varighed:112 minutter
Instruktør:Catherine Hardwicke
 
Premieredato:07-01-2016
Medvirkende:Som:
Drew BarrymoreJess
Toni ColletteMilly
Dominic CooperKit
Paddy ConsidineJago
Tyson RitterAce
Jacqueline BissetMiranda

Venskab på prøve
 
Catherine Hardwicke debuterede med den fine Thirteen om to veninders første rejse ud i voksenlivets fristelser og farer. Man føler, at hun nu tager tråden op i dette melodrama om to barndomsveninder, der har delt alt fra første fælles skoledag, men som pludselig ser deres liv bevæge sig i modsatte retninger.


Copyright:
Angel Film
Melodramaet er en tricky genre. Følelserne skal hænge yderst, dramaet kan ikke forventes at være subtilt og udsving i toneart er tilladt. Omvendt skal det også føles sammenhængende og organisk for at vi forbliver interesseret og engageret i hovedpersonernes kvaler. Og uanset hvor dedikeret en indsats Drew Barrymore og Toni Collette lægger for dagen, så er det netop problemet med Savner dig allerede, at man for mange gange bliver smidt af følelseskarrusellen undervejs.

Jess er den amerikanske pige, der bliver flyttet til England og bliver reddet fra mobning af den friske og egenrådige Milly. Venskabet er lynhurtigt etableret, og de deler alt. Finder sammen med hver deres undskyldning af en mand, og mens Milly snart har to børn med i den succesrige pakke, så kæmper Jess med at få en graviditet stablet på benene. Vi træder for alvor ind i historien, da lykken vender. Jess bliver endelig gravid, mens Milly får konstateret brystkræft – og så bliver venskabet sat på en prøve, hvor hensynet til hinanden oftere og oftere taber til en lidt konstrueret selvoptagethed.


Copyright:
Angel Film
Der er så afgjort fine scener undervejs i Savner dig allerede. Små, ægte øjeblikke, der uden at gøre sig umage skildrer nogle af nøglebegivenhederne i de to kvinders liv, men desværre er der mindst lige så mange øjeblikke, hvor scener fremstår unødigt kunstige og forsimplede for at skubbe handlingen frem. Som da Milly og ægtemanden endelig varmer op til sex efter en langvarig kemobehandling og bortoperation af begge hendes bryster – og så stopper han skuffet op, da hånden første gang griber efter det fraværende bryst. Vi er indforstået med, at han ikke helt har accepteret hendes sygdoms konsekvenser, men scenen står snarere som en klodset katalysator for at hun kan gå ud og finde en selvfølgelig passende sjusket-lækker bartender, som håndterer situationen helt rigtigt.

Det er synd, at Savner dig allerede ikke er endt mere harmonisk, for de gode anslag og stærke indsatser går lidt tabt, når man hele tiden falder ud af dramaet. Der er noget interessant og stærkt i det venskab, der holdes over alt andet – over egne familier, over job og over sygdom, lidelse og død, men historien er for afhængig af konstruktioner, der overdøver autenticiteten, og oplevelsen ender kun med at være halvt tilfredsstillende.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
buy POE orbs
21-1-2018 13:54
How do you work here ?
buy POE orbs http://www.myclimbing.club/go/blogs/272/14115/tip-palyer-how-to-make-currency-work-in-path-of-exile

cheap Final Fantasy XIV Gil
26-5-2017 19:52
Proud of you .
cheap Final Fantasy XIV Gil http://www.pctswgold.com/index.php/final-fantasy-xiv-playstation3-version-the-far-edge-of-fate/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken popstjerne lægger stemme til Arthur i Shrek 3?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google