CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Last Witch Hunter

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2015

Manuskript:
Cory Goodman, Matt Sazama, Burk Sharpless

Producere:
Mark Canton
Vin Diesel
Bernie Goldmann

Fotograf:
Dean Semler

Klipper:
Chris Lebenzon
Dean Zimmerman

Komponist:
Steve Jablonsky

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 5 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
12-12-14:
Guardians of the Galaxy
10-02-14:
Riddick
06-09-11:
Fast & Furious 5
16-02-09:
Babylon A.D.
30-01-06:
Forhekset
13-03-01:
Boiler Room
05-12-00:
Pitch Black
 


The Last Witch Hunter

Anmeldt af:Christian Rising Matthiasen
Genre:Action, Fantasy
Varighed:98 minutter
Instruktør:Breck Eisner
 
Premieredato:14-01-2016
Medvirkende:Som:
Vin DieselKaulder
Rose LeslieChloe
Elijah WoodDolan 37th
√ďlafur Darri √ďlafssonBelial
Julie EngelbrechtWitch Queen
Michael CaineDolan 36th

Velfungerede fantasy univers, der ikke skiller sig voldsomt ud
 
Action-eventyret The Last Witch Hunter kombinerer et magisk fantasy-univers med nutidens New York. Kaulder, spillet af Vin Diesel (Fast & Furious-filmene), er her en ud√łdelig heksej√¶ger, der igennem 800 √•r har hjulpet til med at skabe en fredspagt mellem heksene og heksej√¶gerne. Da heksedronningen, som oprindeligt forbandede Kaulder med ud√łdelighed, s√• han ikke kunne gense sin kone og datter i efterlivet, v√¶kkes til live, er det op til Kaulder at stoppe hende igen.


Copyright:
Nordisk Film
The Last Witch Hunter er i sin kerne en ren fantasy film, og filmens hovedperson, Kaulder, er endda baseret p√• en 'Dungeons and Dragons' figur, som Vin Diesel selv er stor fan af. Filmen er alts√• rent n√łrderi, og for Diesel ogs√• et passionsprojekt, og man kan tydeligt m√¶rke hans engagement til rollen og universet. Dialogen er ikke fantastisk, og plottet f√łlger formularen for den stereotype fantasy film, hvor en ondskab skal stoppes af en udvalgt enkeltperson for at redde verdenen.

Der er dog ingen tvivl om, at filmen som helhed fungerer, og selvom The Last Witch Hunter ikke er noget mindev√¶rdigt mesterv√¶rk, s√• er det en ganske udem√¶rket fantasy film, der form√•r at skabe et univers, som man som tilskuer kan dykke ned i. Det fungerer, men s√• heller ikke meget mere end det. Instrukt√łren Breck Eisner, har tidligere st√•et bag bl.a. den udm√¶rkede 2010-genindspilning af The Crazies og den miserable Sahara fra 2005.


Copyright:
Nordisk Film
Skuespillet er overbevisende, hvilket gavner opbygningen af filmens fantasy-univers, og vi st√łder p√• rollelisten b√•de p√• Elijah Wood (Ringenes Herre-trilogien) og Michael Caine (Youth), som desv√¶rre begge to ikke er voldsomt indblandede i st√łrstedelen af plottet. Rose Leslie (Game of Thrones) udg√łr den lettere p√•tvungne k√¶rlighedsinteresse, der f√łlger med undervejs for til sidst at v√¶re hovedkulds forelsket i Kaulder.

Man skal s√•ledes ikke forvente at blive bl√¶st sanseligt omkuld , n√•r man g√•r ind og ser The Last Witch Hunter, men hvis det blot er en underholdende fantasy film man s√łger, s√• lever den bestemt op til forventningerne. Der har v√¶ret r√•d til at lave ordentlige special effects, og universet er dragende og interessant nok til, at The Last Witch Hunter g√łr sig fortjent til ens opm√¶rksomhed.


Bemærk: Filmen går kun i udvalgte Nordisk Film Biografer i perioden 14. til 17. januar 2016.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
click here
13-1-2018 23:00
Call it even.
click here http://poeguides.edublogs.org/2017/12/11/my-frist-legue-starter-in-path-of-exile/


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Standing Tall17/5
Charm√łren17/5
Deadpool 216/5
Sankt Bernhard Syndikatet10/5
Farvel til Tyskland9/5
The Human Shelter9/5
Foxtrot9/5
Tully9/5
Just Getting Started3/5
Ut√łya 22. juli3/5
Flere bio-anmeldelser
 
The Greatest Showman18/5
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
Justice League26/3
The Square23/3
Thor: Ragnarok12/3
Blade Runner 20492/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken 3'er-film har dette slogan: "Great trilogies come in three's"?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
SÝg pŚ Google